Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Τώρα το είδα
:rotflmao: [/B]
Με τέτοιο nick...άκρως φυσιολογικό.
![]()
Καλά να περάσετε![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Τώρα το είδα
:rotflmao: [/B]
![]()
Καλά να περάσετε![]()
![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Καλά περάσαμε![]()
Γεμάτη μέρα, καινούργιες γνωριμίες, πανέμορφες διαδρομές, καλό φαΐ, ότι χρειάζεται να έχει μια μοτοσικλετιστή βόλτα.
Χάρηκα για την γνωριμία παιδιά, ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα![]()
The world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
Paraligo και θα το έχανε. Τελικά ήταν παρών και ο ψηλός.Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
![]()
Καλά να περάσετε![]()
![]()
Ωραία ήταν μάγκες.
Φωτό θα βάλω αύριο.
Sent from me using a computer.
χαρηκα που σας γνωρισα απο κοντα παιδια!!!!!!!!!να ειστε παντα καλα ,υγεια πανω απολα και ο θεος να σας εχει καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλαματιανος
παιδια υπομονη,θα ανεβουν και οι επομενες εν καιρω αφου απο μονος μου δεν τα καταφερνω....ειμαι ασχετος με το PC και ο πιτσιρικας μου την εκανε!!!!!!!!
καλαματιανος
Μη τον ταλαιπωρείς. Εγώ είμαι εδώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από gs 500 f
παιδια υπομονη,θα ανεβουν και οι επομενες εν καιρω αφου απο μονος μου δεν τα καταφερνω....ειμαι ασχετος με το PC και ο πιτσιρικας μου την εκανε!!!!!!!!
Λοιπόν μάγκες, αύριο αν βρω χρόνο θα σας στείλω όλες όσες έχω βγάλει, σε πλήρη ανάλυση και κρατάτε όσες θέλετε. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορώ να τις βάλω όλες εδώ.
Θα βάλω αρκετές πάντως και γι' αυτούς που δεν ήρθαν.
Ο Θοδωρής και η Κατερίνα ακούνε? Χάσατε χαμένα.
Sent from me using a computer.