Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 103

Θέμα: Έλληνας...Αναρχικός;Φασίστας; ή Αναρχοφασίστας;

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από liakaros
    Ναι το διαβασα...οπως διαβασα και το θρεντ για τον Μανο και για το καθε παλικαρι που χανεται αδικα...χωρις να ειναι της ουσιας και χωρις να θελω σε καμια περιπτωση να δικαιολογησω τον αλητη τον φορτηγατζη...εσυ πιστευεις πως αν ο Συνιωρης πηγαινε με καμια 60αρια θα ειχε αυτο το τελος?

Καλο θα ηταν να αφησουμε την κριτικη για τους αλλους στην ακρη και να δουμε τι μπορουμε να κανουμε ο καθε ενας ξεχωριστα...δεν ζουμε στην καλυτερη χωρα του κοσμου αλλα δεν ζουμε και στην χειροτερη ομως...

Και για το αν εχει παρει ο τοπος την κατω βολτα δεν φταιει ουτε το ταβλι,ουτε ο φραπες,ουτε ο καραμπουζουκλης γειτονας με την slk και τις πιστωτικες...

...και να πως ξεκινούν τα επικα θρέντ στο ταπεινό μας φόρουμ...με την καλή έννοια πάντα έτσι,ο αντίλογος είναι πάντα ευπρόσδεκτος...

Κατά την άποψη μου όμως ,τα γραπτά σου αντίφασκουν...

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf

Κατά την άποψη μου όμως ,τα γραπτά σου αντίφασκουν...
    Σε πιο σημειο αντιφασκουν ρε αδερφε??

ας το θέσουμε αλλοιώς.

ποιός λαός μπορεί να είναι υπερήφανος για την ιστορία του ;

ρητορικό το ερώτημα, αλλά την κάνει τη δουλειά του.

ας βάλουμε κι ένα στίχο να ανέβει λίγο η πίεση.

Η μεγαλωσύνη των λαών δε μετριέται με το στρέμμα, με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με αίμα

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi

http://hamalidis.blogspot.com/2009/03/100.html

Μαλιστα.Αυτος ο τυπος ασχολειται με τα κοινα.Μετα απορουμε με την καταντια μας σαν χωρα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Μαλιστα.Αυτος ο τυπος ασχολειται με τα κοινα.Μετα απορουμε με την καταντια μας σαν χωρα.
    Γμσε τα..... Εδώ κολάει πάντως τα περί μαλακίας που αναφέρθηκε παραπάνω. Από τους 100 λόγους που εκείνος παραθέτει ως θετικούς, βρίσκω πάνω από τους 80 ως για το ακριβώς αντίθετο........

Για να μην καταντήσει το Thread ένα ξέσπασμα απο haters..

Μπορεί κάποιος, σοβαρά όμως, όταν εκφέρει άποψη για το θέμα να αναφέρετε αποκλειστικά στο εαυτό του και όχι στους γείτονες,πολιτικούς,δημοσιογράφους,αγνώστους.

Να κάνει κάποιος αυτοκριτική γιατί δεν γουστάρει που είναι Έλληνας. ΌΧι για τα χαρακτηριστικά και τα ελαττώματα του συνόλου αλλά αποκλειστικά για τα δικά τους.

Και μιλάω για σοβαρή αυτοκριτική, όχι εξυπναδούλες με πληθυντικό ευγενείας.
    Δλδ απόψεις του στυλ, "δεν γουστάρω που είμαι Έλληνας γιατί είμαστε εγωιστές,μαλάκες κλπ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ...

Ας παραδεχτεί κάποιος ότι είναι μαλάκας για συγκεκριμένο, υποκειμενικό και προσωπικό λόγο και ΟΧΙ για το σύνολο...

Όλα τα άλλα είναι παπαριές και αφορισμοί του κώλου που κάνουμε σε συζητήσεις του καφενείου και του κώλου....

Ουσιαστική και σοβαρή αυτοκριτική θέλει για να βγούν σωστά συμπεράσματα

Ένα νέο thread "με είδα.." και όχι μόνο για μοτοσυκλετιστικές και οδηγικές εμπειρίες...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Στο γιατι ομως πιστευω πως υπαρχει ΜΙΑ απαντηση: ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ....

Οικογένεια - Φίλοι/Συγγενείς - Σχολείο - Στρατός

ΙΔΑΝΙΚΑ = 0 κι οταν ο αλλος ΔΕΝ εχει τιποτα να χασει, ΤΙΠΟΤΑ να κερδισει, κατι για να παλεψει και οι ΕΛΠΙΔΕΣ ειναι κι αυτες μηδεν.... τοτε αυτοματως
    "- Δε βαριεσαι..."
    "-Ωχ μωρεεεεε...."
    "-Δε ΠΑ νΑ γαμηθουνε"
    "-Φωτια να τα καψει ΟΛΑ , ΔΙΚΑ ΜΟΥ ειναι;"

Και αν δεν το χετε ακουσει εσεις το εχω ακουσει εγω....

ΜΕΤΑΞΥ των μεταναστων κυκλοφορει η πεποιθηση-ιδεα οτι η Ελλαδα ΔΕΝ αξιζει στους Ελληνες ....ΤΩΡΑ λεει που θα γινει το "ξεσκαρταρισμΑ' θα στρωσουν τα πραγματα...

ετσι μου ειπε καποιος και μενα "- θα τα φτιαξουμε εμεις οπως πρεπει..."
    Accipere quam facere praestat injuriam

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Κάνω βουτιές σε βόθρο με εικόνες
    φουσκώνω τα βυζιά μου με ορμόνες
    θέλω να γινω σαν Αμερικάνος,
    μ' αρέσει στα κρυφά κι ο Μητροπάνος

Έλληνας νεοέλληνας

Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά
    και ψηλωσε η κοντούλα λεμονιά.
    στα Σάλωνα δε σφάζουνε αρνιά
    δεν πάει το παπάκι στην Πόταμιά.

Κι η παπαλάμπραινα γυμνή
    χαιδέυει δώρο συσκευή
    σ' ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο
    Πουλάκι ξένο πουλί χαμένο
    μου τρώει τα σπλάχνα δεν βγάζω άχνα.

Καιω τα δέντρα χτίζω μαιζονέτες
    θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
    σ' ένα κλουβι γραφείο σαν αγρίμι
    παιζω ατέλειωτο βουβό ταξίμι

Έλληνας νεοέλληνας

Μαράθηκε η λουλουδιασμένη ιτιά
    και ψηλωσε η κοντούλα λεμονιά.
    στα Σάλωνα δεν σφάζουνε αρνιά
    δεν πάει το παπάκι στην Πόταμιά.

Κι η Παπαλάμπραινα γυμνή
    χαϊδέυει δώρο συσκευή
    σ' ένα τηλεπαιχνίδι πουλημένο

Πουλάκι ξένο πουλί χαμένο
    μου τρώει τα σπλάχνα δεν βγάζω άχνα.

Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα
    μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα.
    πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι
    μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει

Έλληνας νεοέλληνας
    Accipere quam facere praestat injuriam

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
    Γμσε τα..... Εδώ κολάει πάντως τα περί μαλακίας που αναφέρθηκε παραπάνω. Από τους 100 λόγους που εκείνος παραθέτει ως θετικούς, βρίσκω πάνω από τους 80 ως για το ακριβώς αντίθετο........
    Ρε Βαγγελη ο τυπος ειναι για τα μπαζα.Φαντασου οτι υπαρχουν ανθρωποι που θα ψηφισουν αυτον τον τυπο.
    "Πετυχαινουμε αυτο που θελουμε εστω και με πλαγιο τροπο".Τι λες ρε αρχιλαμογιο και ανακατευεις και τον αρχαιο ελληνικο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ?
    Μετα ρωταει ο αλλος αν ειμαστε αναρχοχουντοβασιλικοι.
    ΜΑΛΑΚΕΣ ειμαστε που ανεχομαστε κατι τετοια καθηκια με τετοιες λογικες.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Ρε Βαγγελη ο τυπος ειναι για τα μπαζα.Φαντασου οτι υπαρχουν ανθρωποι που θα ψηφισουν αυτον τον τυπο.
    σε ολες τις χωρες εκλεγοντε στην βουλη τραγικοι μ@λ@κες, και στις περισσοτερες κυβερνουν κιολας..

νομιζω ομως οτι τελικα, δεν ειναι εκει το προβλημα, οτι δλδ αναμεσα μας ζουν αρκετοι μ@λ@κες που τους ψηφιζουν..

θα πρεπε να χαμε εναν στοιχειωδη αυτοσεβασμο
    για να μην ανεχομαστε και να προσπαθουμε να αλλαξουμε την καθημερινοτητα, τα απλα πραγματα, την ποιοτητα ζωης μας που αυτα δεν εχουν να κανουν τοσο πολυ με τα νουμερα στην βουλη
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας

ακριβως ετσι δυστυχως.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

νομιζω ομως οτι τελικα, δεν ειναι εκει το προβλημα, οτι δλδ αναμεσα μας ζουν αρκετοι μ@λ@κες που τους ψηφιζουν..

Τα ειπες ολα φιλε με μια φραση.....

Και η πλακα ειναι οτι πολλα τσουτσεκια ακομα και τωρα που ολα εχουν γινει μπουρδελο θα πανε παραμονες δημοτικων εκλογων να γλειφουν για μια θεση.......

Παίδες όποιος ξεκινάει από λαθος δεδομένα, καταλήγει σε λανθασμένα συμπεράσματα.
    Ο "Έλληνας" είμαι εγώ, εσύ, ο διπλανός μας. Αν ξεκινήσουμε αυτοκριτική θα καταλήξουμε ή στο τρελάδικο ή σε αναβίωση των Ιακωβίνων με σύγχρονες γκιλοτίνες. Αφήστε τις γενικεύσεις και τις καλόβολες απλοποιήσεις. Διαλέξτε άποψη ζωής και ακολουθήστε τη. Δε νομίζω οτι απλοικά συναισθήματα και παρορμητισμοί που δημιουργούνται ή ενισχύονται από ΜΜΕ, καθοδηγητές κομμάτων ή κινημάτων και πολιτικές της 1 φωτογραφίας μπορούν πλέον να καθοδηγήσουν και να συσπειρώσουν τη συντριπτική πλειοψηφία του κοινωνικού συνόλου. Αυτό είναι το πολιτκό σύστημα που πλεόν και το ίδιο παραδέχεται ότι χρεοκόπησε. Κοινά το λέμε "μας πήρανε χαμπάρι". Δεν εξαιρούνται ούτε οι εξωκοινοβουλευτικές -αυτοπροσδιοριζόμενες ως και καλά ανεξάρτητες- ιδεολογίες. Το δούλεμα τελείωσε. Ακροαριστεροί (αναρχικοί συμπεριλαμβανόμενοι) και ακροδεξιοί είναι οι απόλυτοι φασίστες (δεν χωρούν άλλοι εκτός από εμάς) και οι απόλυτα απαίδευτοι, πιστοί σε πολιτικές-"συνθήματα". Οι ελάχιστοι σκεπτόμενοι και κατέχοντες παιδεία στους χώρους τους, απλώς υφίστανται με καθήκοντα "τράγου", εμπρός από το κοπάδι. Ποιός νοήμον άνθρωπος πλέον συντάσεται με τα αλήστου μνήμης:
    α. Σεμνά και ταπεινά (Κ. Καραμανλής)

β. Η δεξιά προσπαθεί να διαλύσει το ασφαλιστικό σύστημα και το κοινωνικό κράτος, σαν αντιπολίτευση - Λεφτά υπάρχουν, προεκλογικά - Δεν θα πάμε στο ΔΝΤ μετεκλογικά (Γ.Παπανδρέου)

γ. Σύντροφοι, για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι (Άκης)

δ. Ότι νόμιμο και ηθικό (Βουλγαράκης)

ε. Τσοβόλα δώστα όλα (Ανδρέας)

στ. Δεν έχω κάνει λάθη, αλλά με πολεμήσαν τα διαπλεκόμενα συμφέροντα (Μητσοτάκης, μάλλον πριν γνωρίσει το Χριστοφοράκο και παίρνουν κάθε μέρα breakfast)

ζ. Φυσικά και αγωνιζόμαστε να αλλαξουμε το Σύνταγμα της χώρας (Αλέκα που μάλλον είδε το φάντασμα του Άρη να την κυνηγά)

η. Είμαστε δίπλα στους εργαζόμενους (Αλέξης που θα πάρει σύνταξη 30 χρονών, χωρίς να έχει δουλέψει έστω 1 ώρα στη ζωή του!!!!)

θ. Φωτεινό σχολείο είναι αυτό που καίγεται (Αγνώστου προοδευτικού)

ι. Ελλας Ελλήνων χριστιανών (Γνωστού-αγνώστου μη προοδευτικού)

Δεν συνεχίζω γιατί θα ξημερώσουμε.

Άρα δε νομίζω ότι ο Έλληνας είναι ακροαριστερός, αναρχικός ή ακροδεξιός (φασίστες με την ευρεία ένοια του όρου και αφήνοντας τη στενή έννοια της πολιτικής επιστήμης, είναι και οι 3 προαναφερόμενες κατηγορίες σε επίπεδο λόγων και πράξεων). Όσο για το μαλάκας είναι σίγουρο ότι "τον πιάσανε μαλάκα" μέχρι τώρα αρκεί να δείξουμε ότι δε θα συνεχίσουν και στο μέλλον.
    ΥΓ Όπως έχω ξαναγράψει: δεν με πειράζει να με θεωρεί καποιος μαλάκα. Διακίωμά του. Με προσβάλλει ότσν μου το δείχνει, γιατί με υποτιμά!
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πάλι σεντόνια κειμένου για αυτό το θέμα.

Ένα γνωρίζω προσωπικά... Όταν δεν μου αρέσει κάτι το αλλάζω... και ξεκινάω απο τον μικρόκοσμο μου. Το να γράφω κείμενα επί κειμένων εδώ δεν μου λέει κάτι. Προτιμώ να πάω να κάνω κάτι.

Εύχομαι να κάνετε όλοι το ίδιο για εσάς πρώτα και μετά για τους υπόλοιπους γύρω σας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Χριστός και Γερμανος , Γάλλος , Ελληνας
    από Tropeas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 05/12/2005, 16:37
  2. Ο Έλληνας και ο Αιγύπτιος
    από Timberg στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2005, 01:44
  3. Γερμανος-κινεζος-Ελληνας
    από Alx 84 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ