οκ...οκ...
edit...
θα τα πουμε ρε παλιοκουφαλες σε κανα μηνα που θα ναι ετοιμο το μπουσα...δεν θα ναι τιποτα το ιδιαιτερο με 200-210 κατω και 16 κιλα ροπη,αλλα μου φτανουν για να @#$#$% εσας τις δυο αποπανω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οκ...οκ...
edit...
θα τα πουμε ρε παλιοκουφαλες σε κανα μηνα που θα ναι ετοιμο το μπουσα...δεν θα ναι τιποτα το ιδιαιτερο με 200-210 κατω και 16 κιλα ροπη,αλλα μου φτανουν για να @#$#$% εσας τις δυο αποπανω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Ξέχασε ότι αντικατέστησα το CBέφι...Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αλλα μου φτανουν για να @#$#$% εσας τις δυο αποπανω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ξέχασε ότι αντικατέστησα το CBέφι...![]()
![]()
![]()
Ναι, τωρα στη διαδρομη Ανω Ραχουλα - Κατω Ραχουλα απο χωματοδρομο τον εχεις ανοιχτα.![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Μετά έλα Κρήτη και το βράδυ που θα κοιμάσαι (δε μπορεί θα κοιμηθείς και λίγο όχι μόνοΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οκ...οκ...
edit...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
) αλλάζω αυτοκόλλητα και κάτι ψιλά εξωτερικά ...... και άντε να αναρωτιέσαι την επόμενη γιατί δεν τραβάει όσο έπρεπε !!!
![]()
![]()
![]()
Μέσα Παναγιά - Έξω Παναγιά είναι πιό στρωτή η σκονισμένη άσφαλτος που είναι το φόρτε του Μάκηςςςςςςςςςς !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
Ναι, τωρα στη διαδρομη Ανω Ραχουλα - Κατω Ραχουλα απο χωματοδρομο τον εχεις ανοιχτα.![]()
![]()
![]()
![]()
Λίγη προσοχή μόνο θέλει στη διασταύρωση με Ανω Παναγιά και Κάτω Παναγιά !!!
Και Παναγιά βόηθα, γενικότερα !!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αυτό ισχύει απ'τη στιγμή που θα βάλω το κλειδί στον διακόπτη, είναι πολύ το γκάζι λέμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Και Παναγιά βόηθα, γενικότερα !!!
:rotflmao::rotflmao:
Και Μ@@ώ τα μηχανάκια πανέμορφα ......... αν δούλευαν κιόλας !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από bonnie
....... τελευταια φορα στην ιταλια, ερωτευτηκα τρελα τα benelli...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δε νομίζω να άλλαζα ποτέ την καταπράσινη kawasaki μου καθώς ήταν όνειρο απ την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της, που πραγματοποιήθηκε πριν 6 μήνες
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1016860_n.jpg
Feel The Power On Your Right Hand ! ! !
Βγάλε ρε αγόρι μου την τσίμπλα από το μάτι .......... όλα πράσινα τα γλιέπςςςςςςς !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
Δε νομίζω να άλλαζα ποτέ την καταπράσινη kawasaki μου καθώς ήταν όνειρο απ την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της, που πραγματοποιήθηκε πριν 6 μήνες
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1016860_n.jpg![]()
![]()
![]()
τη μηχανη των ονειρων μου την εχω εδω και 5 χρονια και δεν την αλλαζω με καμια....![]()
![]()
![]()
![]()
τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ