Zω απο τον τουρισμο και καταλαβαινω τις συνεπειες απο πρωτο χερι,με καλυψανε αρκετες αποψεις οποτε να μην επαναλαμβανω τα ιδια, ειναι η ΒΑΡΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ της χωρας μας ας το χωνεψουν ολοι!
Δεν παραγουμε ΤΙΠΟΤΑ αλλο σε αυτη την χωρα,και αυτο μας δωθηκε σαν δωρο ας το προστατευσουμε.
γενικα για την ολη κατασταση που εχει ερθει η ελλαδα μας εχω να πω οτι:
Oταν σταματησει αυτη η νοοτροπεια των γονεων και οχι μονο να θελουν τα παιδια τους γιατρους και δικηγορους,πανεπιστημιακους η δημοσιους υπαλληλους και καταλαβουμε οτι η δουλεια δεν ειναι ντροπη,ο υπαλληλος δεν ειναι παρακατιανος,οταν σταματησουμε να πεταμε σκουπιδια και αποτσιγαρα απο το παραθυρο,οταν μαθουμε να επιλεγουμε σωστους πολιτικουςπ,οταν θα αρχισουμε να αγαπαμε την ελλαδα και κοψουμε αυτο: το ωχ βρε αδερφε,οταν σταματησουμε να πιστευουμε οτι φταινε ολοι οι αλλοι εκτος απο εμας τοτε θα εχουμε κανει ενα βημα σωστο,εγω ειμαι στα 43 αλλα θελω να πιστευω οτι οι νεοι 20αριδες που ερχονται απο πισω εχουν αλλα μυαλα,μαθανε απο τα λαθη μας,ελπιζω....
και τελος ετοιμαστητε για το λιγοτερο μια ανευ προηγουμενου δυσκολη τριετια (το λιγοτερο) το χειμωνα που ερχεται θα το καταλαβουμε περισσοτερο, ας το χωνεψουμε γρηγορα υπαρχει φως αλλα θελει δουλεια και υπομονη,μην ξεχναμε 30 χρονια φαγοποτι ηταν αυτα ( ασχετα που μερικοι δεν το προλαβαμε)