Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 118

Θέμα: Σταματάτε σε μπλόκα της τροχαίας?

Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
    Υπάρχουν και άλλες επιλογές, που δεν θα τις κρίνω εγώ όμως. Οι γνωστοί μου, όχι φίλοι μου (δεν έχω φίλους μηχανόβιους προς το παρόν τουλάχιστον), δεν έχουν πινακίδα στα 1000 τους για ποικίλους λόγους.

1. Χαλάει την εξωτερική ομορφιά της μοτοσυκλέτας τους.

2. Με όριο 80 πηγαίνουν 280.

3. Έχουν εξάτμιση αλλαγμένη.

4. Δεν φοράνε καθρέφτες.

Όλα τα παραπάνω, εκτός από το ΝΟ. 1 είναι παράνομα και εκτός του ότι χάνουν το δίπλωμα τους για καιρό, όπως και την άδεια, χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα για τις κλήσεις. Αυτοί είναι οι λόγοι τους. Δεν είμαι υπέρ αυτών, αλλά συμβαίνει. Δεν υποστηρίζω αυτόν τον τρόπο, αλλά μιας που με ρώτησες, σου έδωσα τους λόγους που δεν σταματάνε.

Ρε πστμ μου θα ηθελα να τον δω αυτον το μ@λ@κ@ που σκεφητκε να βαζουμε πινακιδες στις μοτο. Μαλλον θα ειχε καμμια 'μπουρουχα' ο ιδιος και δεν τον νοιαζει η εξ. ομορφια. Αλλοιως δεν υπαρχει λογικη εξηγηση!

Οσο για τα υπολοιπα φιλε μου εισαι 100% σωστος!
    Και μην τους ακους τι λενε οι 'politically correct' εδω μεσα.

Τελευταια ειναι πολυ της μοδας να πηγαινεις εναντια στο ρευμα, δηλ να εχεις καθρεφτες, stock εξατμιση κι αλλες τετοιες μ@λ@κιες.
    Να φανταστεις μερικοι μ@λ@κες ειναι τοσο 'comme il faut' μεχρι και φλας αναβουν πριν στριψουν.. τι να πω ρε παιδι μου...

Επι τη ευκαιρια πειτε μου κι εμενα, εσεις οι ξερολες αν εχει μπλοκο και εγω κουβαλαω κανα ' τριφυλλο' πανω μου τι πρεπει να κανω? Να σταματησω η να την κανω με το S1000 RR μου. Θα τα καταφερω η θα με τσακωσουν? Κι αν με σταματησουν θα με ψαξουν κι ολας η θα τη γλυτωσω μονο με το προστημο?

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Και ο αλλος που σκοτωσε καποιον στο στοπ/φαναρι και την κοπανησε επιλογη του ηταν.. ελευθερια δεν εχουμε? Τωρα αμα ειναι και μαγκας και ξερει απο που να παει να μην το πιασουνε η δεν εχει και πινακιδα ακομα καλυτερα..

Ρε, πλακα κανετε?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Κανει και ζεστη,εχει και υγρασια...τι μαλακιες γραφουν καποιοι εδω μεσα ρπμ.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Εχει και λιγο την γλυκα της ομως η μηχανοκινητη αλητεια....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Εχει και λιγο την γλυκα της ομως η μηχανοκινητη αλητεια....
    Ναι αλλα αμα σου σκασει κανα μπουγιουρντι 1000+ ευρω η αν σε δεσουν χειροποδαρα (ως οφειλουν βεβαια...) και περασεις κανα βραδυ στο κρατητηριο σου βγαινει ξινο...

ξεκολατε ρε με τις μαλακιες προτυπα, εχουμε πολυ πιο σημαντικα πραγματα να ασχοληθουμε και να κανουμε απο το να υποδυομαστε τους outlaw για λιγη ενταση στη ζωη μας!

Στη τελικη αν θελετε αδραναλινη τραβατε για bunjee

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Και ο αλλος που σκοτωσε καποιον στο στοπ/φαναρι και την κοπανησε επιλογη του ηταν.. ελευθερια δεν εχουμε? Τωρα αμα ειναι και μαγκας και ξερει απο που να παει να μην το πιασουνε η δεν εχει και πινακιδα ακομα καλυτερα..

Ρε, πλακα κανετε?
    Προφανώς επιλογή του ήταν και ήταν ελεύθερος να επιλέξει. Και επέλεξε το λάθος και θα υπάρξουν οι αντίστοιχες συνέπειες. Το ότι οι συνέπειες δεν είναι ανάλογες της πράξης δεν αναιρεί την ελευθερία επιλογής. Απλά πρέπει να βελτιωθεί ο νόμος στο συγκεκριμένο σημείο. Τι εννοείς καλύτερα; Δεν είπα πουθενά κάτι τέτοιο.

Δεν έχουμε "πιάσει" πλήρως την έννοια της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Εγώ πιστεύω αυτό που πίστευαν και οι αρχαίοι Έλληνες, στο ότι δεν πειθαρχούμε στους νόμους από το φόβο της τιμωρίας ή για να κερδίσουμε την εύνοια των αρχόντων αλλά επειδή έχουμε κατανοήσει ότι μέσω αυτών των νόμων εξασφαλίζεται τόσο η ατομική όσο και η κοινωνική ευημερία.
    Τέτοιους πολίτες χρειάζεται η ιδεώδης πολιτεία. Όχι πολίτες που τηρούν το νόμο υπό το φόβο του μπάτσου. Γιατί όταν λείπει ο μπάτσος...
    "Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
    Μιχάλης Δερτούζος

"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Στη τελικη αν θελετε αδραναλινη τραβατε για bunjee
    Καλυτερα κρατητηριο και ξυλο ολο το βραδυ παρα bungee! Ρε εσυ εισαι τρελος,πως κοιτας κατω και πηδας?

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    ...
    Δεν έχουμε "πιάσει" πλήρως την έννοια της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Εγώ πιστεύω αυτό που πίστευαν και οι αρχαίοι Έλληνες, στο ότι δεν πειθαρχούμε στους νόμους από το φόβο της τιμωρίας ή για να κερδίσουμε την εύνοια των αρχόντων αλλά επειδή έχουμε κατανοήσει ότι μέσω αυτών των νόμων εξασφαλίζεται τόσο η ατομική όσο και η κοινωνική ευημερία.
    ...
    Ποιους νομους? Αφου ειναι θεμα επιλογης οπως λες.. Στεκει αυτο που λες εδω με το παραπανω?
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

εχω 2 ερωτησεις καταρχην , σε ποιο μπλοκο βγηκαν μπροστα οι αστυνομικοι για να σταματησουν 3 gixxer που ερχονταν κομματια τι νομιζεται οτι οι αστυνομικοι ειναι μαλακες? εκτος αυτου αμα πηγαιναν + 10 χμ απο το οριο γιατι να μην σταματισουν αν ειχαν πινακιδα κρανος στολη κτλ τοτε ειναι μαλακες!

2 ουτε εγω θα σταματουσα φιλε αν το οριο ειναι 50 και παω με 200 + τσεκαρω το μπλοκο και δεν εχει τιποτα ζηταδες σαφως και την κανω τι εγινε ολοι ξαφνικα αποκτησαμε συνειδηση ?? ας πανε να διορθωσουν πρωτα τα ορια ταχυτητας και μετα θα σταματαω , οχι θα πηγαινω με 50 σε 3 λωριδες με κυνδινο να με πατησουν και μολις με πιασει το ρανταρ με + 40 χμ θα σταματαω να με σκιζουν και το κωλο και κατι αλλο εγω μεχρι σημερα καταδιωξη δεν ειδα και μαλλων δεν θα δω με τετοιες ομαδα ζητα http://www.youtube.com/watch?v=1KEHJ...layer_embedded

αν ομως εβλεπα τον Ιαπωνα τον χερα φιλε ναι θα σταματουσα με το gixxer
    http://www.youtube.com/watch?v=_1BJ-...eature=related

υ.π και μην μιλησει κανεις τωρα για Ελληνες χεραδες ζηταδες γιατι ΦΥΣΙΚΑ και υπαρχουν μονο που και αυτοι ειναι μηχανοβιοι και οδηγαν χωρις πινακιδες και acrapovic στους δημοσιους δρομους.
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Ρε μπλίτσερ, είναι κουβέντα αυτή..?

Είσαι σοβαρός...?

Τέτοια συμβουλή θα δώσεις σε ένα νέο/στον γιό σου/ανηψιό σου...?
    Το τόνισα ΑΝ επιλέξεις να μη φοράς πινακίδα. Δεν το συμβούλεψα σε κανέναν. Μεγάλα παιδιά είμαστε. Δε θα υποχρεώσω κανέναν να φοράει πινακίδα, καθρέφτες, να πηγαίνει σύμφωνα με το όριο. Το τι κάνω εγώ και οι οικείοι μου είναι άλλο θέμα και αφορά εμένα μόνο.

Ξαναλέω. Καθείς τις ευθύνες του.
    Life begins at 45°.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Το τόνισα ΑΝ επιλέξεις να μη φοράς πινακίδα. Δεν το συμβούλεψα σε κανέναν. Μεγάλα παιδιά είμαστε. Δε θα υποχρεώσω κανέναν να φοράει πινακίδα, καθρέφτες, να πηγαίνει σύμφωνα με το όριο. Το τι κάνω εγώ και οι οικείοι μου είναι άλλο θέμα και αφορά εμένα μόνο.

Ξαναλέω. Καθείς τις ευθύνες του.
    Φιλε μου, οταν κινεισαι σε δημοσιο δρομο δεν αφορα μονο εσενα.
    Αφορα και εμενα που κινδυνευω να πεσεις πανω μου ενω κινουμαι κανονικα κτλ κτλ κτλ

Φιλικα

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Καλυτερα κρατητηριο και ξυλο ολο το βραδυ παρα bungee! Ρε εσυ εισαι τρελος,πως κοιτας κατω και πηδας?
    δεν εχω κανει ποτε και ουτε θελω

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis
    Μη σταματατε ρεεε!!!
    Βγαλτε πινακίδες, βγάλτε κράνη, βαλτε χωνια ελευθερα, βγαλτε καθρέπτες, ξεπεράστε τα όρια σας στην Κηφισίας, στη παραλιακή, σε κάθε στενό και σοκακι της πόλης!
    Εκτοξευστε τεστoστερόνη σε κάθε αστυνομικό, σε κάθε θεία που θέλει να περάσει το δρόμο, σε κάθε παιδί που πηγαινει η έρχεται από το σχολείο!
    Δείξτε σε κάθε μικροαστό, εργάτη, υπάλληλο, συνταξιούχο ότι η στη ζωή του κυριαρχεί πλέον η ανασφάλεια!
    Μονομαχήστε στην άσφαλτο, take no prisoners!
    Κάντε τους δρόμους αρένες, ρώσικες ρουλέτες, canonball, mad max ! ! !
    Αυτα που ξέρατε περι κανόνων, σεβασμού και πειθαρχίας τελειώσανε!
    Τώρα ζούμε στην εποχή του ΔΝΤ!!
    Δεν υπάρχουν όρια!
    Θα επιβιώσουνε μόνο οι δυνατοι! Δείξτε τους ποιοί είστε!
    Ιιιιιιχαααα, ιιιιιιιχαααα, σούζα ταλογάκι!!!

Υ.Γ. Το παραπάνω κείμενο περικλείει αντιστασιακό μήνυμα. Αφού δεν καταφεραν οι φορτηγατζήδες να κανουν την ανατροπή στο γ@μησι που μας κάνουν τόσο καιρό τώρα, μπορεί να τα καταφέρουν οι κάγκουρες, εεε.... οι νέοι ήθελα να πω με τα GSXR1! Δεν ξέρεις καμμια φορά, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!
    :a015: :a29: :a14:
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    δεν εχω κανει ποτε και ουτε θελω
    Εγω αν εκανα bungee θα ειχα και πινακιδα...
    Ρε παιδες σχεδον κανενας αστυνομικος δεν φοραει πινακιδα στο πολιτικο του μηχανακι,μονο εγω εχω 7 φιλους αστυνομικους και κανενας δεν φοραει και οι ιδιοι ειναι που λενε οτι στην εθνικη εννοειται οτι δεν σταματαμε στο μπλοκο,μου αρεσει που τους ρωταω καθε φορα πριν παμε βολτα.
    Δεν ξερετε οτι μεσα στην πολη δεν φορανε καν κρανος και οταν τους πλευριζουν οι ζηταδες λενε ενα απλο "συναδελφος" και ολα οκ??? Εσεις δεν ξερετε κανεναν αραγε...????

Ε μεσα στην πολη βεβαια καλο ειναι να σταματησεις,δεν θα σου κανουν και τιποτα,δεν ειναι μπαμπουλες,μια χαρα παιδια ειναι οι νεοι αστυνομικοι,εχθες μου την επεσε ο ΔΙΑΣ και μου την ειπε για την πινακιδα,και τους ειπα την εχω σπιτι,ειναι χαλια το μηχανακι με την πινακιδα,του εδωσα τα στοιχεια,τσεκαρε την μηχανη οτι ειναι οκ και μονο συγνωμη δεν μου ειπε που με σταματησε. Αφου κι αυτοι τα ιδια κανουν,δεν θα τσακιστουμε κιολας για να γλυτωσουμε απο το τιποτα,σιγα, το πολυ πολυ να δωσουμε τα μισα απο τα 350 που ειναι το προστιμο,αν σκεφτειτε ποσα φωτογραφικα ρανταρ εχουμε γλυτωσει παλι κερδισμενοι βγαινουμε. χεχεχε...
    Η πινακιδα ειναι μονο αν γουσταρεις να ξυνεις πινακιδα στη σουζα για να θυμασαι το στρογγυλοφαναρο παπακι που ειχες καποτε και εκανες μαλακια που το πουλησες...αποθημενα ειναι αυτα...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Η πινακιδα ειναι μονο αν γουσταρεις να ξυνεις πινακιδα στη σουζα για να θυμασαι το στρογγυλοφαναρο παπακι που ειχες καποτε και εκανες μαλακια που το πουλησες...αποθημενα ειναι αυτα...
    ΣωραίοΣ.
    Και όταν ο τσαντάκιας μηχανόβιος, πετάξει κάτω και τσακίσει την ΜΑΝΑ σου για την τσάντα της, μην σ'ακούσω ούτε καν να μουρμουρίσεις γιατί δεν είχε πινακίδα...

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 15/09/2009, 20:54
  2. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2005, 12:24
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2005, 12:50
  4. Η απειρια μου σε ολο της το μεγαλειο!
    από oulas στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 10:37
  5. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2003, 18:50

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ