Αρχικά δημιουργήθηκε από katath
Υπάρχουν και άλλες επιλογές, που δεν θα τις κρίνω εγώ όμως. Οι γνωστοί μου, όχι φίλοι μου (δεν έχω φίλους μηχανόβιους προς το παρόν τουλάχιστον), δεν έχουν πινακίδα στα 1000 τους για ποικίλους λόγους.
1. Χαλάει την εξωτερική ομορφιά της μοτοσυκλέτας τους.
2. Με όριο 80 πηγαίνουν 280.
3. Έχουν εξάτμιση αλλαγμένη.
4. Δεν φοράνε καθρέφτες.
Όλα τα παραπάνω, εκτός από το ΝΟ. 1 είναι παράνομα και εκτός του ότι χάνουν το δίπλωμα τους για καιρό, όπως και την άδεια, χρειάζονται πάρα πολλά χρήματα για τις κλήσεις. Αυτοί είναι οι λόγοι τους. Δεν είμαι υπέρ αυτών, αλλά συμβαίνει. Δεν υποστηρίζω αυτόν τον τρόπο, αλλά μιας που με ρώτησες, σου έδωσα τους λόγους που δεν σταματάνε.
Ρε πστμ μου θα ηθελα να τον δω αυτον το μ@λ@κ@ που σκεφητκε να βαζουμε πινακιδες στις μοτο. Μαλλον θα ειχε καμμια 'μπουρουχα' ο ιδιος και δεν τον νοιαζει η εξ. ομορφια. Αλλοιως δεν υπαρχει λογικη εξηγηση!
Οσο για τα υπολοιπα φιλε μου εισαι 100% σωστος!
Και μην τους ακους τι λενε οι 'politically correct' εδω μεσα.
Τελευταια ειναι πολυ της μοδας να πηγαινεις εναντια στο ρευμα, δηλ να εχεις καθρεφτες, stock εξατμιση κι αλλες τετοιες μ@λ@κιες.
Να φανταστεις μερικοι μ@λ@κες ειναι τοσο 'comme il faut' μεχρι και φλας αναβουν πριν στριψουν.. τι να πω ρε παιδι μου...
Επι τη ευκαιρια πειτε μου κι εμενα, εσεις οι ξερολες αν εχει μπλοκο και εγω κουβαλαω κανα ' τριφυλλο' πανω μου τι πρεπει να κανω? Να σταματησω η να την κανω με το S1000 RR μου. Θα τα καταφερω η θα με τσακωσουν? Κι αν με σταματησουν θα με ψαξουν κι ολας η θα τη γλυτωσω μονο με το προστημο?
![]()