γιατί ανακατεύεις την καθαριότητα με μια παροχή που (αν θέλει) τη χρεώνει (όσο θέλει) κάθε ξενοδοχείοΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
τι λετε ωρε..οσο θελει ετσι ειναι..οτι θελουν.. οσο θελουν..
εγω πηγα διακοπες στη Κερκυρα και στο πρωτο δωματιο αναγκαστικα να καλεσω αστυνομια γιατι δε μου διναν τη ταυτοτητα να φυγω απο το δωματιο μιας και ΔΕΝ ηθελα να μείνω τελικα αφου ηταν μεσα στη βρωμα.
και μου ειπε πως η καθαριοτητα ειναι αναλογη των αστεριων!!!
ρε της λεω η καθαριοτητα ειναι δεδομένη! δε παει αναλογα τα αστερια καταλαβες κυρα μου?
(μιλαμε για ενα δαχτυλο σκονη τουλαχιστον σε καθε τι μεσα στο δωματιο..για σκουριασμενα και μεσα στη βρωμα ολα στο μπανιο κτλ.)..
τεσπα δε μου δινε την ταυτοτητα καλεσα αστυνομια..γιατι μου ζηταγε τα μισα λεφτα μιας εβδομάδας..(εγω της ελεγα κρατα τα 50 προκ. που σου χω δωσει κ ολα οκ..) αυτη οχι εκει να παρει και αλλα...
ε τελικα πηρα και τα 50 πισω καθως δεν ειχε κοψει αποδ. και της ειπα οτι θα καλεσω και εφορια και εγινε κιτρινη.
νετ 7 ε η ωρα?
γενικα οι τουριστικες μας απατεωνιες ειναι απο τις καλυτερες στο κόσμο..
(φυσικα και αλλου τα ιδια...ταυλανδη μασαζ μεσα στο ξενοδοχει 55 ε η ωρα.. και μολις βγεις εξω και πας στο καλυτερο κεντρο σπα και μασαζ ..κανει οτι θες με 10 ε.)![]()
ναι λέμε όσο θέλει, μην πάρεις αν δε σου αρέσει, στο 'ταξε τσάμπα![]()