Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 73

Θέμα: μεμονωμενο περιστατικο η αρχισαν τα οργανα?

και λιγα τραβηξε. επιτρεψτε μου να πω και κατι που εγινε λευκαδα. πηγε να καθισει πολιτικος σε εστιατοριο και τον κοζαρε ο σερβιτορος και του λεει ...συγνωμη ειστε στην λιστα ? λεει ο αλλος οχι δεν ειμαι σε καμια λιστα ειμαι ο ταδε βουλευτης και του λεει ο σερβιτορος....λυπαμαι δεν ειστε σε λιστα δεν καθεστε. η πλακα ειναι οτι περασαν και εκατσαν κατι ηλικιωμενοι και λεει ο βουλευταρας στον σερβιτορο...αυτοι ειναι στην λιστα ? και του απανταει ο αλλος φυσικα ειναι VIP. φυσικα ο αλλος σηκωθηκε και εφυγε. πραγματικα λυθηκα απο τα γελια.
    Θεωρω οτι στις εκλογες καλο θα ηταν να μην πανε πουθενα αλλα να ξεκουμπιστουν να πανε στο διαολο.θα πανε για μαλλι και θα φυγουν κουρεμενοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Διαπόμπευση?
    Τι ειναι αυτο?
    Τα φραγκα εχουν φυγει εδω και καιρο στο εξωτερικο,και δεν θα αργησουν να φυγουν και οι υπευθυνοι εαν "βαρυνει" το κλιμα...
    Μετα καρτ ποσταλ απο την Ελβετια και cheers Eλληνακο..

Ολα τα λεφτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εγω γουσταρω τρελα το κλιμα τρομοκρατιας προς τους πολιτικους και καμια ψιλη η κανας κεσες γιαουρτι να παιξει δεν πειραζει καλο ειναι!

Να φοβουνται να βγουν απο τα σπιτια τους και να διασκεδαζουν μονο σε φρουρουμενα κλαμπ - ταβερβες και καφε...

Μπορει να μην φταινε ολοι αλλα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα...

Στη τελικη εγω δεν εκλεψα, αλλα θα κληθω να πληρωσω τις κλεψιες αλλων!

οπως λοιπον εγω επομιζομαι τις μαλακιες αλλων γιατι ηξερα αλλα αδιαφορουσα, ετσι και οι "καλοι" πολιτικοι θα υποστουν το κυνηγι απο τον κοσμο γιατι μετειχαν εν γνωσει τους σε ενα σαπιο πολιτικο συστημα...τοσο απλα!

αυτες τις πολιτικα ορθες μπουρδες περι νομιμων εκλεγμενων κτλ τις αφηνω ασχολιαστες...

Η εποχη που διανυουμε ειναι η τελευταια "ανεμελη-ησυχη" της χωρας (ενεκα και της θερινης ραστωνης)...απο Σεπτεμβρη τρελο κουπι και μεγαλες κοινωνικες ανακαταταξεις - αναταραχες...γνωμη μου...και δεν κινδυνολογω, ρεαλιστης ειμαι...

υ.γ. Σημερα επεστρεψα απο ολιγοημερες διακοπες...οι φατσες μεσα στο καραβι ηταν ολα τα λεφτα..."που παμε πισω; - που γυριζουμε;"...απογνωση...

Υγ. πρωτη μερα -η νυχτα καλυτερα- στην δουλεια..
    The only easy day was yesterday.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    mpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee............
    Μεταλλαξη ε?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Μέχρι και τα σκυλιά θα τους πάρουν στο κυνήγι..:wacko:

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Τώρα, αν συνυπολογίσουμε ότι από αυτούς που ψηφίζουν πήγε και ψήφισε περίπου το 70% (για την ακρίβεια 70,92%), τότε βλέπουμε ότι έγιναν κυβέρνηση με το 31% των συνολικών ψήφων. Δεν ξέρω αν αυτό είναι μειοψηφία, αλλά σίγουρα ΔΕΝ είναι πλειοψηφία.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Εκεί που λες πάντως ότι επειδή δεν ψήφισε το 30% και άρα το κόμμα βγήκε από το 31% των συνολικών ψήφον έχεις ακόμα ένα λάθος. Αυτό που περιγράφεις είναι το 31% του συνολικού πληθυσμού που έπρεπε να ψηφίσει και όχι των ψήφων. Άρα πρέπει κάθε φορά που μιλάμε για μειο και πλειοψηφία να προσδιορίζουμε ποιο είναι αυτό το πλήθος, δηλαδή το 100%.
    Γι'αυτό και εγώ λέω ότι όσοι δεν πάνε να ψηφίσουν κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό!

Αυτοί που "δεν ψηφίζουν κανένα πούστη" όπως λέει κι ο stokos, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ανεβάζουν το ποσοστό του πούστη, είναι πολύ απλό και τόσο τρομακτικό που δεν το καταλαβαίνουν....
    Give me fuel, Give me fire

Αρχικά δημιουργήθηκε από chr1s_86
    Γι'αυτό και εγώ λέω ότι όσοι δεν πάνε να ψηφίσουν κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό!

Αυτοί που "δεν ψηφίζουν κανένα πούστη" όπως λέει κι ο stokos, το μόνο που καταφέρνουν είναι να ανεβάζουν το ποσοστό του πούστη, είναι πολύ απλό και τόσο τρομακτικό που δεν το καταλαβαίνουν....

+1050

Οσοι μιλάνε για τιε εκλογές κλπ κλπ, ας μας πουνε τι ακριβώς προτείνουν. Πολύ φοβάμαι πώς απλώς προτείνουν να μη ψηφίζουμε και να πηγαίνουμε για φραπέ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DAN_DAN
    Μέχρι και τα σκυλιά θα τους πάρουν στο κυνήγι..:wacko:
    Tην απάντηση από κάτω την είδες?
    Ατυχές παράδειγμα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Ατυχές παράδειγμα...
    +1050
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    Ατυχές παράδειγμα...
    Όχι, πόσταρα πριν δω την απάντηση.

Αλλά όσο οι "ποδηλάτες" συνοδεύονται από μπράβους που με την πρώτη ευκαιρία βγάζουν τα κουμπούρια τους σε κοινή θέα, εγώ είμαι με το μέρος του σκύλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DAN_DAN
    Αλλά όσο οι "ποδηλάτες" συνοδεύονται από μπράβους που με την πρώτη ευκαιρία βγάζουν τα κουμπούρια τους σε κοινή θέα, εγώ είμαι με το μέρος του σκύλου.
    Η δουλειά τους ειναι και μην τα βλέπεις τόσο απλοϊκά τα πράγματα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εγω γουσταρω τρελα το κλιμα τρομοκρατιας προς τους πολιτικους και καμια ψιλη η κανας κεσες γιαουρτι να παιξει δεν πειραζει καλο ειναι!

Να φοβουνται να βγουν απο τα σπιτια τους και να διασκεδαζουν μονο σε φρουρουμενα κλαμπ - ταβερβες και καφε...

Μπορει να μην φταινε ολοι αλλα μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα...

Στη τελικη εγω δεν εκλεψα, αλλα θα κληθω να πληρωσω τις κλεψιες αλλων!

οπως λοιπον εγω επομιζομαι τις μαλακιες αλλων γιατι ηξερα αλλα αδιαφορουσα, ετσι και οι "καλοι" πολιτικοι θα υποστουν το κυνηγι απο τον κοσμο γιατι μετειχαν εν γνωσει τους σε ενα σαπιο πολιτικο συστημα...τοσο απλα!

αυτες τις πολιτικα ορθες μπουρδες περι νομιμων εκλεγμενων κτλ τις αφηνω ασχολιαστες...

Η εποχη που διανυουμε ειναι η τελευταια "ανεμελη-ησυχη" της χωρας (ενεκα και της θερινης ραστωνης)...απο Σεπτεμβρη τρελο κουπι και μεγαλες κοινωνικες ανακαταταξεις - αναταραχες...γνωμη μου...και δεν κινδυνολογω, ρεαλιστης ειμαι...

υ.γ. Σημερα επεστρεψα απο ολιγοημερες διακοπες...οι φατσες μεσα στο καραβι ηταν ολα τα λεφτα..."που παμε πισω; - που γυριζουμε;"...απογνωση...

Πολυ σωστος.

Σε λιγο καιρο δε νομιζω οτι θα μεινει πολιτικος απο τους "κραγμενους" στην Ελλαδα.

Πραγματικα τωρα, φανταζεστε τον Ρουσοπουλο να βγει βολτα στο μοναστηρακι ?

Τελικά μάλλον οι πολιτικοί μας πρέπει να τρώνε μόνο ντελίβερι και στις διακοπές τους...
    Εκραξαν και τον Ζαγορίτη ...πελάτες ταβέρνας στη Μάνη
    Aπό το "Παπατζήδες"
    Τελικά μάλλον οι πολιτικοί μας πρέπει να τρώνε μόνο ντελίβερι και στις διακοπές τους...Τους βλέπει ο κόσμος και αηδιάζει ...να καταβροχθίζουν τα πανάκριβα μενού τους ενώ κατέκλεψαν και χρεοκόπησαν την χώρα ...Μετά τους Σιούφα , Κουτρουμάνη, σειρά είχε ο Ζαγορίτης Δείτε ο θέμα !
    ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ "ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΑ" ΧΘΕΣ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΙΣ "ΚΙΤΡΙΕΣ"...
    "Η πληροφορία είναι καρατσεκαρισμένη. Όπως συνέβη με τις αποδοκιμασίες στον Σιούφα που πρώτοι αποκαλύψαμε έτσι και χθες το βράδυ στη...

Μεσσηνιακή Μάνη, στο χωριό της γυναίκας του τις Κιτριές, ένα πολύ όμορφο και γραφικό ψαροχώρι, ο Λευτέρης Ζαγορίτης μαζί με την σύζυγό του και μια παρέα φίλων έφαγε πολύ άγριο κράξιμο με αχαρακτήριστες εκφράσεις από παρέα φίλων που επισκέφτηκαν το χωριό και μένουν στην Αθήνα. Όλα έγιναν στις 10 το βράδυ στην ταβέρνα "Σάντοβα", όταν ένας από την παρέα παρατήρησε ότι ο Ζαγορίτης έτρωγε ψητό αστακό. Από το τραπέζι που καθόταν τον χαρακτήρισε "λαμόγιο". Σύμφωνα με πληροφορίες του Fimotro, ο Ζαγορίτης δεν απάντησε. Ο άνδρας της διπλανής παρέας επανήλθε αποκαλώντάς τον "λαδοπόντικα"! Ο Ζαγορίτης αποχώρησε διακριτικά. Και το γέλιο που έπεσε στις παρέες δεν περιγράφεται.."

http://fimotro.blogspot.com/
    Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
    http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp

Και όμως γυρίζει! Το avatar του/της arazw.ara.zw
    Έτσι είναι ρε παιδιά!!Αφού όλοι αυτοί δε μας σέβονται,γιατί να το κάνουμε εμείς??
    Εντάξει δε τους έδειραν κιόλας,αλλά δεν είναι κακό να λέμε τα λαμόγια λαμόγια!!Έτσι τουλάχιστον να καταλάβουν οτι δεν είμαστε χαιβάνια βρε αδερφέ!!
    Αλλά είδατε?Ουτε να φάνε σαν απλοί άνθρωποι δεν μπορούν.Ψητό αστακό ο ένας κύριος,ειδική παραγγελία τους ακριβότερους ψαρομεζέδες ο άλλος,μαζί με τους μπράβους,ΕΕΕΕ τι θέλανε και χαιρετούρα??Ε που να'ναι οι χίλιοι διαόλοι στη κοιλιά τους!!!!!!!!!
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα δουλεύουν καλύτερα όταν είναι ανοιχτα!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
    Ε που να'ναι οι χίλιοι διαόλοι στη κοιλιά τους!!!!!!!!!
    Αυτό σίγουρα είναι Πεδιαδοκαστελλιανό ιδίωμα.
    Γη;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από arazw.ara.zw
    [...] Αλλά είδατε?Ουτε να φάνε σαν απλοί άνθρωποι δεν μπορούν.Ψητό αστακό ο ένας κύριος,ειδική παραγγελία τους ακριβότερους ψαρομεζέδες ο άλλος[...]
    Για μισό ρε παίδες...

Καλό το κράξιμο και δίκαιο, αλλα δηλαδή εαν παράγγελνε ρεβύθια ή μακαρόνια με ολίγη θα είμασταν ευχαριστημένοι;

Αφου μπορεί να τον πληρώσει τον αστακό ας τον φάει, χεστηκα γι' αυτό.

Μη λαϊκίζουμε σα φυλλάδες

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ....
    από EVAG στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2010, 17:28
  2. Άρχισαν τα όργανα;
    από Εχετλαίος στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί