Εγω ως φλωρος τον ΒΠ να εχω κατεβει 2-3 φορες με αυτοκινητο στα κλαμπακια εκει κατω...ε λοιπον τη μια απο αυτες ειδαμε τον Χριστο χειριστη αντιαρματικου με ενα τυπο που ερχοταν με Punto GT διπλωμενο απανω στη στροφη, πηγε να το μαζεψει, μαζεψε τα @@ του, περασε στο αντιθετο και σχεδον "εγλυψε" τον μπροστινο μας προφυλακτηρα...εσκασε πανω στις μπαριερες με πολλα και εγινε σωβρακο το αμαξι, προς εκπληξη μας βγηκε αγρατζουνιστος απο μεσα...ερχετε η τροχαια, καθομαστε και εμεις για να μας παρουν καταθεση, το παλικαρι σε κατασταση σοκ αλλα εντελως αγρατζουνιστος και να λεει σε ολους οτι μια χαρα ειμαι δεν εχω τιποτα...στο εικοσαλεπτο πανω λιποθυμαει, τον μαζευουν με το ΕΚΑΒ...αλλα δυστυχως στη διαδρομη μεχρι το νοσκομειο απο οτι μαθαμε πεθανε απο ακατασχετη εσωτερικη αιμοραγια, η ζωνη τον ειχε κομματιασει εσωτερικα...
λοιπον καλες οι αναμνησεις σε οσους εχουν βγει αλωβητοι απο εκει κατω (και απο Μπροαλους και Επιδαυρους κτλ) αλλα μην το ψαχνετε...η πλαστιγγα γερνει τραγικα προς τη μερια της τραγωδιας και του γιατι ρε γαμοτο; παρα προς τη πλευρα του επους και του θρυλου.
Σκατα διαδρομη ειναι και εχει φαει πολλους.