Σελίδα 4 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 209

Θέμα: Η Μητρόπολη Έδεσσας ακύρωσε βάπτιση στο «παρά 5»

Banned Το avatar του/της WebD
    Δυστυχώς άλλο τι ισχύει νομικά κι άλλο τι επικρατεί ή υπάρχει στο μυαλό του καθενός. Πολύς κόσμος θεωρεί ότι αν δεν βαφτίσουν το παιδί τους δεν θα έχει όνομα κι από "φόβο" τρέχουν στις εκκλησίες.

Για να μη πιάσουμε και το άλλο μεγάλο αγκάθι που είναι η καύση νεκρών.... όπου αν δεν κάνω λάθος έχει ψηφιστεί αλλά δεν τολμά κανείς να το ξεκινήσει....

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Οσοι παντρευονται και βαφτιζουν για τα επομενα...ποσο;....δεκα χρονια να πω τραβηγμενα; ειναι η τελυταια γενια που υποκυπτει στη φραγκολαγνεια των κληρικων και αυτο γιατι εχει απο πισω γονεις που το απαιτουν...κακα τα ψεμματα, οι γονεις ειναι ο μεγαλυτερος μοχλος πιεσης για γαμους και βαφτισης με τον "ορθοδοξο" τροπο και αυτο οχι τοσο για θρησκευτικους λογους, αλλα περισσοτερο για το "τι θα πει ο κοσμος"....και δωστου εκτος απο το "μυστηριο" και κατι κιτς γλεντια που αποσκοπουν στο "εχω λεφτα και τα σπαταλαω για το παιδι μου" και δοστου κυριες ντυμενες σαν λατερνες και δοστου κακομαγειρμενεο γκουρμε μενου υπο τους ηχους Τερλεγκα, γελοιες φωτογραφιες, και πεταμενα λεφτα σε διακοσμιση και λοιπες μαλακιες...

Ο αλλος μεγαλος μοχλος πιεσης ειναι οι μελλουσες νυφουλες, που στη τελικη δεν φταινε και αυτες...τους εχουν μπουκωσει τον εγκεφαλο για "εκεινη την ημερα" και θελουν να το ζησουν...

Κυριακη κοντη γιορτη...σε λιγο θα αρχισουν τις προσφορες οι τραγοπαπες και μετα θα αναρτησουν ταμπελα "κλειστον - εκποιηση - διαλυση" :a39: :a45: :a29: <---- καθολου τυχαια emoticon
    Εχεις δίκιο οτι ο γάμος γίνεται για τους γονείς βασικά. Πέρυσι παντερυετηκα και ένας σοβαρός λόγος που έγινε γλέντι έγινε για τους γονείς της γυναίκας μου. Απλά απο εκεί και πέρα κανονίζεις να τον φέρεις στα μέτρα σου.
    Εγω πχ μπήκα στο κέντρο υπο τους ήχους του THUNDERSTRUCK των AC/DC και δευτερο τραγούδι μια αφιέρωση στον συγχωρεμένο τον πατέρα μου FOXY LADY του JIMI HENDRIX. Μετα ακολούθησαν κλαρίνα(για τους γονείς μας) ζειμπεκιές κλασσικά και μετά έπαιξαν RnB, disco, 90s και METAL...
    Τετοιο καιρό του χρόνου αν όλα πανε καλά θα βαπτίζω την κόρη μου(τελη ιανουαρίου γεννάμε ρεεεε) και οι παππάδες θα παρουνε τα @@ μου όπως πήρανε και την μέρα του γάμου μου που έιπανε κατι μαλακίες για κατι σερπατινες που πετάξαμε και βριστηκαμε στα σκαλια της εκκλησίας ενω περιμέναμε την νύφη.
    Παιδίά μην δίνετε λεφτά στους τραγους. Είναι οι πιο τρισάθλιοι δημόσιοι υπάλληλοι. Κλέφτες και λαμόγια του κερατά.
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010
    Δεν είμαστε Ουγκάντα
    Ως γνωστόν, ο επίσημος τίτλος του υπουργείου που είναι υπεύθυνο για την παιδεία στην Ελλάδα είναι: «Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων». Επειδή με αντιφάσεις που βγάζουν τόσο μάτι και ειδικά αυτές που αφορούν την παιδεία, δεν έχω ιδιαίτερα καλές σχέσεις, έκανα μία σύντομη έρευνα για να δω ποιοι είναι οι επίσημοι τίτλοι των υπουργείων παιδείας σε άλλες χώρες. Για να καταλάβω δηλαδή, τι αντίληψη υπάρχει για την παιδεία σε άλλους πολιτισμούς.

Ας ξεκινήσουμε με κάποιες ευρωπαϊκές χώρες.

Αυστρία:
    Υπουργείο Επιστήμης και Έρευνας
    Bundesministerium f&uuml;r Wissenschaft und Forschung

Γαλλία:
    Υπουργείο Εθνικής Παιδείας, Ανώτατης Εκπαίδευσης και Έρευνας
    Ministre de l'&Eacute;ducation nationale, de l'Enseignement sup&eacute;rieur et de la Recherche

Γερμανία:
    Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας
    Bundesministerium f&uuml;r Bildung und Forschung

Δανία:
    Υπουργείο Παιδείας
    Undervisnings Ministeriet

Ελβετία:
    Γραμματεία Παιδείας και Έρευνας
    Staatssekretariat f&uuml;r Bildung und Forschung

Ιρλανδία:
    Υπουργείο Παιδείας και Επιστήμης
    Department of Education & Science

Ισπανία:
    Υπουργείο Παιδείας
    Ministerio de Educaci&oacute;n

Ιταλία:
    Υπουργείο Παιδείας, Πανεπιστημίων και Έρευνας
    Ministero dell'Istruzione, dell'Universit&agrave; e della Ricerca

Μεγάλη Βρετανία:
    Τομέας Παιδείας (1/2βάθμια Εκπαίδευση)
    Department of Education

Τομέας Επαγγελματικής Καινοτομίας και Δεξιοτήτων (3βάθμια Εκπαίδευση)
    Department for Business Innovation & Skills

Νορβηγία:
    Kunnskapsdepartementet

Ολλανδία:
    Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Επιστημών
    Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap

Σουηδία:
    Utbildningsdepartementet

Φιλανδία:
    Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού
    Opetus- ja kulttuuriministeri&ouml;

Πάμε και λίγο εκτός Ευρώπης.

Αυστραλία:
    Τομέας Παιδείας, Εργασίας και Επαγγελματικών Σχέσεων
    Department of Education, Employment and Workplace Relations

Ιαπωνία:
    Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Επιστήμης και Τεχνολογίας

ΗΠΑ:
    Τομέας Παιδείας
    Department of Education

Νότια Κορέα:
    Υπουργείο Παιδείας, Επιστήμης και Τεχνολογίας

Καναδάς:
    Υπουργείο Παιδείας
    Ministry of Education

Πάμε και σε «λιγότερο πολιτισμένες χώρες» (Δεν παραθέτω τον πρωτότυπο τίτλο για ευνόητους λόγους. Κάνω κατευθείαν τη μετάφραση από την αντίστοιχη αγγλική ή γαλλική)

Αίγυπτος:
    Υπουργείο Παιδείας

Τουρκία:
    Υπουργείο Εθνικής Παιδείας

Κένυα:
    Υπουργείο Παιδείας

Ταϊλάνδη:
    Υπουργείο Παιδείας

Ζιμπάμπουε:
    Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού, Τεχνών και Πολιτισμού

Μοζαμβίκη:
    Υπουργείο Ανώτατης Παιδείας, Επιστήμης και Τεχνολογίας

Ναμίμπια:
    Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού

Ρουάντα:
    Υπουργείο Παιδείας, Επιστήμης, Τεχνολογίας και Επιστημονικής Έρευνας

Ουγκάντα:
    Υπουργείο Παιδείας και Αθλητισμού

Λιβυή:
    Υπουργείο Παιδείας

Βόρεια Κορέα:
    Υπουργείο Παιδείας

Πακιστάν:
    Υπουργείο Παιδείας

… έχε γούστο…

Σαουδική Αραβία:
    Υπουργείο Παιδείας

Ιράν:
    Υπουργείο Παιδείας

Αποκάλυψιc! Ο σκοταδισμός, η αστρολογία, και η μεταφυσική, αφορούν μόνο την ελληνική παιδεία. 300 χρόνια μετά την έλευση του Ευρωπαϊκού Διαφωτισμού, 2500 χρόνια μετά τον αρχαίο ελληνικό Λόγο, και το κοινό νεοελληνικό πνεύμα θεωρεί ότι η μάθηση και η έρευνα συμπλέουν άψογα με το σύστημα αξιών μιας σειράς μυθολογικών συγγραμμάτων της εποχής του χαλκού και του προ-μεσαιωνικού σκοταδισμού. Δέκα με τόνο για την παγκόσμια πρωτοτυπία! Προφανώς αυτή την πρωτοτυπία είχε υπόψη το ελληνικό υπουργείο, όταν είχε τη δυνατότητα να εξαλείψει την μεγαλύτερη νοητική αντίφαση της ανθρωπότητας σε τίτλο υπουργείου. Τελικά κότσαρε απλά ένα «δια βίου μάθησης» και ξεμπέρδεψε.
    http://ellinaki.blogspot.com/2010/06/blog-post_14.html

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Aπορω πως ακομα ο κοσμος πιστευει στο παραμυθι του "ελληνοχριστιανικου πολιτισμου".Δεν εχει υποπεσει στην αντιληψη κανενος ο "Ιουστινιανικος" και "Θεοδοσιακος" κωδικας(ναι των "αγιων" αυτοκρατορων Ιουστινιανου και Θεοδοσιου).

Τους αφορισμους κατα των αρχαιων προγονων μας (που υποτιμητικα αποκαλουσαν "Εθνικους" και "Ρωμιους") κατα την "θεια λειτουγια" της Κυριακης που επιδιδεται το παπαδαριο ,δεν εχει παρει χαμπαρι κανενας?

Ο "νηπιοβαπτισμος"(που μονο σκοπο εχει να σε βαλει στο χριστιανικο μαντρι αφου ο ιδιος ο Χριστος βαφτιστηκε σε ηλικια 30 χρονων)και ο θεσμος του πρακτορα "νονου",δεν εχει μπει κανεις στον κοπο να διαβασει απο που προηλθαν(επιβληθηκαν με αιμα!)?

Η τεραστια αραγε περιουσια της εκκλησιας και τα ελληνικα εδαφη που διεκδικουν με "βυζαντινα" χρυσοβουλα(και εμεινε ανεπαφη κατα την περιοδο της τουρκοκρατιας-γιατι αραγε?)απο που ακριβως προηλθε?

Δυστυχως ακομα και στην εποχη που η πληροφορια ειναι τζαμπα και ευκολα μπορει να διασταυρωθει ,χιλιαδες ελληνες σπευδουν να παρουν την "ευλογια" των εβραιων Αβρααμ και Σαρας κατα το "θειο μυστηριο" του γαμου,να βαφτισουν με το ζορι τον απογονο τους χριστιανο δινοντας του και ενα εβραικο ονομα,και φυσικα να παραμενουν πιστοι στο χριστιανικο αρμα του σκοταδισμου χωρις ποτε να μπαινουν στον κοπο να μελετησουν εστω και μια σελιδα της "Θεοπνευστης Αγιας γραφης".

Για μελετη της ιστοριας της ανατολικης ρωμαικης αυτοκρατοριας ,περαν αυτης που διδασκεται στα σχολεια και βασιζεται σε αυτη του Παπαρηγουλου(ακομα και αυτη που γραφτηκε σε στενη συνεργασια με την εκκλησια τον προ-προηγουμενο αιωνα ,περιεχει απιστευτες συγγραφικες κολοτουμπες που βαζουν τα θεμελια για προβληματισμο.Λογικο ομως,οταν καποιος προσπαθει να παραπλανησει αναγκαστικα θα υποπεσει σε αντιφασεις),δε το συζηταω καν.Αυτην ξερουμε αυτην εμπιστευομαστε.

Και απο την αλλη οι θρησκευτικοι ταλιμπαν επιδιδονται σε χρυσοφορο real estate business χωρις κανενα κρατικο ελεγχο ,ξεκοκκαλιζοντας περιουσια που ανηκει σε ολους μας,αρπαζουν εκατομμυρια σε τιμαλφη και ζεστο χρημα περιφεροντας στο αβουλο πληθος απο "θαυματουργες" εικονες μεχρι λειψανα και τριχες,με αντισταθμισμα συσσιτια του ελεους και "ανθρωπιστικες" αποστολες σε εξαθλιωμενους ιρακινους λειγμενων κοτοπουλων.

Δυστυχως δεν ειναι μονο οι πολιτικοι που αποτελουν τροχοπεδη για την προοδο της Ελλαδας(φυσικα το φαινομενο ειναι παγκοσμιο),αλλα και οι στενοι συνεργατες αυτων,το παπαδαριο.Οι χριστιανικοι ταγοι πουλωντας "σωτηρια της ψυχης" και "ουρανιους παραδεισους", εξακολουθουν να μας πινουν το αιμα και να μας κρατανε στο σκοταδι.

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Re: Η Μητρόπολη Έδεσσας ακύρωσε βάπτιση στο «παρά 5»

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΡΦΕΑΣ
    [B]... Η Ιερά Μητρόπολη Έδεσσας απαγόρευσε την τέλεση βάπτισης, επειδή ο νονός του μωρού που πριν λίγους μήνες πάντρεψε τους γονείς, είναι παντρεμένος με πολιτικό γάμο. ...
    ΤΥΠΙΚΑ και βάσει του "κανονικού" δικαίου (δηλαδή του δικαίου -των κανόνων- της εκκλησίας) ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε ο Μητροπολίτης.

Το μόνο λάθος της ιστορίας είναι που δεν φρόντισαν εγκαίρως να ενημερώσουν τους γονείς.

Ο "νονός", υποτίθεται ότι είναι ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ πατέρας του παιδιού.
    Τί σημαίνει αυτό;;;
    ότι θα του μάθει τα της εκκλησίας και θα τον καθοδηγεί σύμφωνα με τους κανόνες της.

Όταν ο ίδιος τους ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ (κάνοντας πολιτικό γάμο που δεν γίνεται δεκτός από την εκκλησία) αυτομάτως χαρακτηρίζεται (από την εκκλησία) ως ακατάλληλος για νονός (=πνευματικός πατέρας).

Το αν είναι "ακραίο", αν θα μπορούσαν να κάνουν τα "στραβά μάτια" οι παπάδες είναι άλλο θέμα.

Αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε τί λέμε και τι μας γίνεται.

Πάμε στην εκκλησία και ζητάμε να τελεστεί ένα μυστήριο αλλά θέλουμε να το κάνουμε με τους δικούς μας όρους. Ε, λυπάμαι, αλλά ΔΕΝ πάει έτσι.

Υ.Γ. α και πριν με πείτε θρησκόληπτο (ή δεν ξέρω τί άλλο) να σας ενημερώσω ότι πάω εκκλησία κάθε Πάσχα (συνολικά 1-2 ώρες όλο το Πάσχα) ενώ Χριστούγεννα δεν θυμάμαι από πότε έχω να πάω.

Re: Re: Η Μητρόπολη Έδεσσας ακύρωσε βάπτιση στο «παρά 5»

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    [...]Υ.Γ. α και πριν με πείτε θρησκόληπτο
    Αν σε πούμε δικηγόρο ειναι καλύτερα ή χειρότερα; :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    http://ellinaki.blogspot.com/2010/06/blog-post_14.html

και ... "θρησκευμάτων" λέει ρε κάπταιν

ΔΕΝ λέει "ορθοδοξίας" ή "ελληνοχριστιανισμού"

Που είναι το κακό δηλαδή;

Re: Re: Re: Η Μητρόπολη Έδεσσας ακύρωσε βάπτιση στο «παρά 5»

Αν σε πούμε δικηγόρο ειναι καλύτερα ή χειρότερα; :rotflmao:

το συζητάς ;;;;;;;;;;

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm

και ... "θρησκευμάτων" λέει ρε κάπταιν
    ΔΕΝ λέει "ορθοδοξίας" ή "ελληνοχριστιανισμού"
    Που είναι το κακό δηλαδή;
    Αφ' ενός οτι είμαστε η μονη χώρα που συνδέουμε παιδεια με θρησκεύματα, αφ' ετέρου το "θρησκευμάτων" ειναι γράμμα κενό.

Ξέρεις πολύ καλά οτι τα άλλα χριστιανικά δόγματα δεν έχουν τα ίδια προνόμια τυο ορθοδόξου. Η καθολική εκκλησία ελλαδας δεν ειναι καν νομικό πρόσωπο.

Υπάρχει άνιση μεταχείριση.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αφ' ενός οτι είμαστε η μονη χώρα που συνδέουμε παιδεια με θρησκεύματα, αφ' ετέρου το "θρησκευμάτων" ειναι γράμμα κενό.

Ξέρεις πολύ καλά οτι τα άλλα χριστιανικά δόγματα δεν έχουν τα ίδια προνόμια τυο ορθοδόξου. Η καθολική εκκλησία ελλαδας δεν ειναι καν νομικό πρόσωπο.

Υπάρχει άνιση μεταχείριση.

Το ότι υπάρχει άνιση μεταχείριση είναι γεγονός, αν και πιστεύω ότι όσο περνά ο καιρός τα πράγματα θα βελτιώνονται.

Το ότι όμως η παιδεία και τα θρησκεύματα υπάγονται στο ίδιο υπουργείο δεν σημαίνει ότι συνδέονται.

Δηλαδή πιστεύεις ότι αν υπάγονταν σε άλλο υπουργείο θα άλλαζε τίποτα;

Απλά θα είχαμε να πληρώνουμε άλλον ένα υπουργό.

Banned Το avatar του/της WebD
    Να μην υπάγονται σε κανένα υπουργείο.... να φτιάξουν μια Α.Ε. να φορολογούνται και να πληρώνουν τους υπαλλήλους τους από τα κέρδη τους... κι αν δεν τους αρέσει ή δεν βγαίνουν να τα κλείσουν τα μαγαζιά.

Να δω όταν αποδημήσουν και οι τελευταίες γενιές θεοφοβούμενων ποιος θα πηγαίνει σε τόσες χιλιάδες εκκλησίες που είναι στολισμένες σαν παλάτια.

Κι αυτή η θρησκεία έκανε τον κύκλο της.... ελπίζω να μη έρθει καμιά άλλη ουρανοκατέβατη... μπορούμε και χωρίς αυτές!!!

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ermiss
    Εδώ είναι το νόημα και η ουσία παιδιά.... Πιθανών να μην τα έσταξε ο νονός για τον παπά, το aircool, τον καντηλανάφτη κλπ.

Η λύση είναι αυτή που πρότεινε ο Vaska, του τα σκας απο πίσω και κάνει την κότα ο γελοίος...

Έτσι προσδιορίζονται και καθορίζονται οι αρχές του παπαδαριού.. Με το πόσα θα χώσει στην τσέπη.
    Πιθανά παρεξήγησες το "Δημοκρατικές Διαδικασίες" που έγραψα. Ήταν ειρωνικό κι επ ουδενί δεν εννοούσα ότι του έδωσα χρήματα (άλλωστε δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου).
    Με τράβηξε στο δωματιάκι κατ' ιδίαν και μου είπε ότι ξέρει ότι έχω παντρευτεί με πολιτικό γάμο και για τον λόγο αυτό δεν μπορώ να βαφτίσω.

Του απάντησα ότι δεν τον ενδιαφέρει αν είμαι παντρεμένος, αν είμαι χωρισμένος, αν είμαι γκέυ ή ότι άλλο σκατά είμαι. Δεν τον έβαλα διαιτητή στο κρεββάτι μου. Αλλά αφού οι νόμοι που έχετε κάνει εσείς τα παπαδαριά που είναι σύμφωνοι με το δικό σας συμφέρον λένε ότι δεν μπορώ να βαφτίσω, τότε γιατί δεν μας το είπατε όταν ήρθαμε να κλείσουμε την εκκλησία με τους κουμπάρους αλλά το αφήσατε τελευταία στιγμή των ρώτησα.

Μου απάντησε ότι στην εκκλησία ΤΟΥ, κάνει ότι θέλει και τότε εγώ με "δημοκρατικές διαδικασίες" των βούτηξα από το γένι και αφού τον ανάγκασα να κάνει 10 μετάνοιες του ψιθύρισα στο αυτί ότι αν δεν γίνει η βάφτιση κι αναγκάσει τόσο κόσμο να φύγει άπρακτος θα υποστεί τις συνέπειες. (δεν του το είπα ακριβώς έτσι - πιστεύω να καταλαβαίνεις ότι είναι δημόσιο φόρουμ και προσέχω τις εκφράσεις μου).

Μου έμεινε μιά τούφα γένια στο χέρι αλλά τελικά η βάφτιση έγινε (παρόλο που ο παπάς ήταν αναψοκοκκινισμένος). Και κανένας δεν πήρε χαμπάρι γιατί ξέρουν πολύ καλά και κρύβουν τις βρομιές τους και όλα μέλι γάλα με τον παπά μέχρι που μου χτύπησε φιλικά τον ώμο και μου ευχήθηκε "πάντα άξιος". Τελικά ρε φίλε δεν έχουν μπέσα (και δεν μιλάω για όλους) αλλά ο ξεφτίλας είχε το θράσος και μου ζήτησε και κάτι για την εκκλησία. Σου λέει το κάναμε που το κάναμε το χαμαλίκι να μη βγάλουμε και τίποτις?

Από συζήτηση που είχα με την μητέρα του παιδιού έμαθα ότι την πήρε τηλ. 2 ημέρες μετά που είχαμε πάει για να κλείσουμε την εκκλησία και την ρώταγε τα διάφορα που τον ενδιέφεραν (μεταξύ άλλων αν είμαι παντρεμένος, με ποια κλπ) και στο τέλος της είπε να πάει να εξομολογηθεί...... Ακούς εκεί ο τραγόπαπας να κάνεις το λάθος να του πεις 2-3 πράγματα και μετά να μη σε ξεπλένει ούτε ο Δούναβης.

Να ξέρεις ότι δεν νιώθω περήφανος για τον τρόπο που φέρθηκα (γενικότερα δεν είμαι άνθρωπος που δημιουργεί καταστάσεις) αλλά μου την έδωσε τόσο πολύ η συμπεριφορά του όχι τόσο απέναντι σε μένα αλλά στον υπόλοιπο κόσμο που κουβαλήθηκε για να τιμήσει το ζευγάρι από το πέρα πουθενά, που με ανάγκασε να κάνω ακρότητες. Και αν βρισκόντουσαν άλλοι 100 να κάνουν το ίδιο να δεις για πότε αναθεωρούν τα πάντα. Κλίκα είναι φίλε μου και όσο τους συντηρούμε τόσο θα τους δίνουμε εξουσία.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Μέλος προς δωρεά Το avatar του/της Vagelis Gar
    Όσο θα υπάρχουν

Παπάδες που πληρώνονται απο το κράτος+από τους τιμοκαταλόγους τους
    Δάσκαλοι 60 χρονών να διδάσκουν (?) στα παιδιά μας
    Πολιτικοί που για 1459 μέρες τους βρίζουμε και 1 τους γλύφουμε
    Γιατροί που περιμένουν το φακελάκι μας και εμείς τους το δίνουμε
    Δημόσιοι υπάλληλοι που δεν είναι ποτέ στα γραφεία τους και ποτέ δεν τους καταγγέλουμε
    Τράπεζες που ρουφάνε το αίμα του κοσμάκη χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός
    Δημόσια ταμεία λεηλατημένα
    Δήμοι καταχρεωμένοι με απλήρωτους υπαλλήλους 10-12 μήνες
    Ελεύθερη αγορά (πονεμένη ιστορία)
    ++++ όσα άλλα στραβά βλέπουμε καθημερινά τριγύρω μας

η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι ένα απέραντο μπουρδέλο.

(άσχετο ή σχετικό με το post, είναι οι σκέψεις μου που δυστυχώς δεν έχουν αποκτήσει ακόμα υπόσταση οργής ώστε και εγώ ο ίδιος να αρχίσω να αλλάζω πράγματα στη ζωή μου)
    Το blog μου:
    http://northcape2010.blogspot.com/

Βάση Δεδομένων:
    http://www.earthexplorer.weebly.com/

καλα τον εκανες τον τραγοπαπα
    το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!

πριν απο πολλα χρονια,με την τοτε γυναικα,ηταν να παντρεψουμε την κολλητη της...αυτη ουσιαστικα κουμπαρα κι εγω κουμπαρος και καλα απο διπλα...

παμε εκκλησια να κανονισουμε με τον παππα τα διαδικαστικα...μου λεει απο πριν η βερα,να μην κανω φασαρια μια και ηξερε καλυτερα απο τον καθενα την μαλακια που με πιανει υπο συγκεκριμενες συνθηκες...

παμε λοιπον στην εκκλησια,πιανει η βερα τον παππα κι αρχιζουν το μπιρι μπιρι για το χαρτζηλικι...εγω καμια 10αρια μετρα πιο κει για να μην εμπλακω...

σε καποια φαση την βλεπω να κοκκινιζει οποτε παω κοντα...

ρωταω τι συμβαινει και πεταγεται ο παππας και λεει οτι εφ οσον θελουμε ολα τα φωτα αναμενα ,υπαρχει διαφορα στην τιμη...

του λεω ,δεν καταλαβα,υπαρχει ταριφα? μου λεει...πως μιλας ετσι μεσα στον οικο του κυριου...

του λεω,μιλας για τον ιδιο οικο που εσυ προσωπικα εχεις κανει μαγαζι σου?

αλλωστε η τελεση του μυστηριου ειναι δωρεαν και το οτι τσιμπατε χαρτζηλικι ειναι στην διακριτικη ευχερεια του καθενος μας κι οχι νταβατζιλικι σας...

anyway...ο γαμος εγινε κανονικα τιγκα στα φωτα κι ο παππας δεν πηρε δεκαρα τσακιστη...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Σελίδα 4 από 14 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Στο «παρά-ένα»
    από tai στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2008, 17:11
  2. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  3. 7 Χρονια Στο Θιβετ!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 10:26
  4. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09
  5. Παρα Πολυ Καλο
    από stefanos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 21:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας