Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΑΣΕ .......... χθές έδωσα σε κάποια ψυχή το μπούσα και κόντεψε να μου το γυρίσει με τα λινά !!!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μονο σε μενα δεν το δινεις κερατα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
ΑΣΕ .......... χθές έδωσα σε κάποια ψυχή το μπούσα και κόντεψε να μου το γυρίσει με τα λινά !!!
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μονο σε μενα δεν το δινεις κερατα...![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Οχι ρε,μην μου λες τετοια!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
αν το αφησεις νορμαλ, κινεισαι μονο στον δρομο και δεν σε πειραζει η καταναλωση λαδιου,παρε cbr1000...
ειναι το πιο καλο απ ολα σε νορμαλ μορφη,για χρηση δρομου...
το gt των supersports ειναι το gsxr1000...επισης ειναι το πιο αξιοπιστο και αυτο με τα μεγαλυτερα περιθωρια βελτιωσης αποδοσης και συμπεριφορας...
Καιει λαδια?????![]()
To RR σκεφτομαι για προσεχως....μιας και η ΧονΔα ειναι εγγυηση (ειναι ακομα? ) και δεν θελω να ασχολουμε με ηλεκτροπαπαριες,μην πεσω σε λαδιερα.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
μπορεί και να κάνω λάθος αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα για το zx10 όσον αφορά τα προβλήματα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
μπορεί και να κάνω λάθος αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα για το zx10 όσον αφορά τα προβλήματα.
αφου δεν εχει πουλησει και κανενα πως να ακουστει προβλημα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν καιει λεει? διχρονο 1000 ειναι...αν σε ζοριζει κατι τετοιο , τοτε μακρυα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Οχι ρε,μην μου λες τετοια!!!
Καιει λαδια?????![]()
To RR σκεφτομαι για προσεχως....μιας και η ΧονΔα ειναι εγγυηση (ειναι ακομα? ) και δεν θελω να ασχολουμε με ηλεκτροπαπαριες,μην πεσω σε λαδιερα.
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από andgeo
Κι ύστερα ήρθαν οι κομμουνιστές ...
και αυτο απο διαισθηση το καταλαβες?η στο ειπε κανεις αλλος?:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αυτα τα λίγα που έχει πουλήσει όμως είναι ασπαστα όλα τους,οσον αφορά τον κινητήρα και το πλαίσιο τους!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αφου δεν εχει πουλησει και κανενα πως να ακουστει προβλημα?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Feel The Power On Your Right Hand ! ! !
Αρχικά δημιουργήθηκε από vicr108
εκτος αν διαθετεις φραγκα για bmw rr (μακραν ανωτερο απο ολα τα 1000 ss)
Ανώτερο σε τί;Έχεις καταφέρει να φτάσεις στο όριο όλα τα υπόλοιπα χιλιάρια και στο BMW τα βρήκες σκούρα;Για αξιοπιστία ας μην μιλήσω,τα διαβάσαμε σε άλλο thread που βαριέμαι να ψάξω τώρα.Ας μην παραβλέψουμε επίσης το γεγονός ότι παίρνοντας ένα οποιοδήποτε γιαπωνέζικο χιλιάρι και ρίχνοντας 6-7000 ευρώ που είναι η διαφορά με το BMW το κάνεις τόσο τούμπανο που το BMW δεν σε βλέπει πουθενά.Πέρα από το ψαλίδι του BMW που είναι καρατούμπανο όλο το υπόλοιπο μηχανάκι είναι πανάσχημο για τα γούστα μου και δεν συγκρίνεται με κανένα γιαπωνέζικο πόσο μάλλον με Ιταλικό![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
+599 oυτε απο το ενα ουτε απο το αλλο πασχουν τα zxΑρχικά δημιουργήθηκε από stamzx10
Αυτα τα λίγα που έχει πουλήσει όμως είναι ασπαστα όλα τους,οσον αφορά τον κινητήρα και το πλαίσιο τους!!!![]()
![]()
![]()
εγω αυτο θα επαιρνα σε μαυρο εινια γκαβλα![]()
Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650
Όλα από διαίσθηση !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και αυτο απο διαισθηση το καταλαβες?η στο ειπε κανεις αλλος?:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
![]()
και το πρασινάκι μια χαρά είναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
+599 oυτε απο το ενα ουτε απο το αλλο πασχουν τα zx
εγω αυτο θα επαιρνα σε μαυρο εινια γκαβλα![]()
![]()
και εγώ αυτό θα έπαιρνα
επειδη με μαλωσε το μελος tristanvogt και στεναχωρεθηκα,πρεπει να επανορθωσω με μια politicaly correct απαντηση...
παρε Honda...
απο κρητη ειμαι ναι!! on off δεν ξερω γιατι ειμαι ακομα μικρος να παρω. οταν θελω να παρω κατι να ηρεμησω θα κοιταξω σε αυτη την κατηγορια! το bmw εχω ακουσει απο τα καλυτερα εως τα χειροτερα. αλλα εξωτερικα ειναι χαλια.Προσωπικη αποψη παντα.
to R1 ΟΜΩς ΤΟ Εχω εεεερωτευτει... αλλα πως ειναι σε σχεση με το cbr? ποιοτητα κυλισης προβληματα? στησιμο?
ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,
![]()
για αφητε τις φαγωμαρες και γραφετε για τα μηχανακια, μπας και ξεστραβωθω τι μηχανακι να παρω αμα μεγαλωσω![]()
επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι