Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 72

Θέμα: καταναλωση Bandit 650s K8

Αυτό στατιστικά μειώνει το σφάλμα της τυχαίας αντλίας. Αλλά εκτός και αν κάνεις συνέχεια την ίδια διαδρομή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με ίδιες συνθήκες, εισάγεις άλλα σφάλματα...

Και για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να καταλάβω την ψύχωση με το δεύτερο δεκαδικό της κατανάλωσης... Αν ξέρεις ότι το μηχανάκι καίει (λέω τώρα) 6 λίτρα, οτιδήποτε "κοντά" είναι αποδεκτό, αν ξαφνικά δεις ότι ανεβαίνεις στα 8 στις ίδιες συνθήκες ξέρεις ότι έχεις πρόβλημα. Αλλά πόσο νόημα έχει να συζητάς την διαφορά από το 5.78 στο 6.13, δεν το νιώθω...

Προσωπική εμπειρία: Bandit 650, Z750 και Fazer1000 στα χέρια μου και στους ίδιους δρόμους καίνε το ίδιο. ΑΚΡΙΒΩΣ. Το οποίον με κάνει να πιστεύω ότι εμπράκτως το μόνο που επηρεάζει την κατανάλωση, είναι το δεξί μου χέρι... Όλα τα άλλα, είναι απλή θεωρία

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    Αυτό στατιστικά μειώνει το σφάλμα της τυχαίας αντλίας. Αλλά εκτός και αν κάνεις συνέχεια την ίδια διαδρομή με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και με ίδιες συνθήκες, εισάγεις άλλα σφάλματα...

Και για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να καταλάβω την ψύχωση με το δεύτερο δεκαδικό της κατανάλωσης... Αν ξέρεις ότι το μηχανάκι καίει (λέω τώρα) 6 λίτρα, οτιδήποτε "κοντά" είναι αποδεκτό, αν ξαφνικά δεις ότι ανεβαίνεις στα 8 στις ίδιες συνθήκες ξέρεις ότι έχεις πρόβλημα. Αλλά πόσο νόημα έχει να συζητάς την διαφορά από το 5.78 στο 6.13, δεν το νιώθω...

Προσωπική εμπειρία: Bandit 650, Z750 και Fazer1000 στα χέρια μου και στους ίδιους δρόμους καίνε το ίδιο. ΑΚΡΙΒΩΣ. Το οποίον με κάνει να πιστεύω ότι εμπράκτως το μόνο που επηρεάζει την κατανάλωση, είναι το δεξί μου χέρι... Όλα τα άλλα, είναι απλή θεωρία
    Γιαννη θα μας τρελανεις τελειως. Να δεχτω οτι το Z καιει τα ιδια. Η γρια 1000ρα ομως με τα καρμπς ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Εκτος και αν εχεις προχωρησει σε κανενος ειδους πατεντα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	whike-sahara-tour 3.jpg 
Προβολές:	596 
Μέγεθος:	22,1 KB 
ID:	223701
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Γιαννη θα μας τρελανεις τελειως. Να δεχτω οτι το Z και τα ιδια. Η γρια 1000ρα ομως με τα καρμπς ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Εκτος και αν εχεισ προχωρησει σε κανενος ειδους πατεντα...
    Δεν σε δουλεύει. [είδα και πίστεψα, ο δικός του ληστής είναι καρμπς, την δική του/σας κατανάλωση δεν την έχω πιάσει ποτέ!]

Επίσης αν δεχτούμε ότι το φεϊζερ δουλεύει πολύ πιο χαμηλά απ'ότι ο ληστής για τα ίδια χιλιόμετρα, βγαίνει νόημα.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrEvil
    Δεν σε δουλεύει. [είδα και πίστεψα, ο δικός του ληστής είναι καρμπς, την δική του/σας κατανάλωση δεν την έχω πιάσει ποτέ!]

Επίσης αν δεχτούμε ότι το φεϊζερ δουλεύει πολύ πιο χαμηλά απ'ότι ο ληστής για τα ίδια χιλιόμετρα, βγαίνει νόημα.
    Δεν εχω λογο να σε αμφισβητισω αλλα τα κυβικα δεν κρυβονται. Με ζεν ρυθμους σε μεσαιες ταχυτητες οντως ενας κινητηρας μεγαλυτερης χωριτικοτητας μπορει να καψει λιγοτερο απο εναν μικροτερο. Με το που καρυδωσεις ομως το γκαζι τα κυβικα φαινονται οτι και να κανεις
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Δεν εχω λογο να σε αμφισβητισω αλλα τα κυβικα δεν κρυβονται. Με ζεν ρυθμους σε μεσαιες ταχυτητες οντως ενας κινητηρας μεγαλυτερης χωριτικοτητας μπορει να καψει λιγοτερο απο εναν μικροτερο. Με το που καρυδωσεις ομως το γκαζι τα κυβικα φαινονται οτι και να κανεις
    Ορθό!!! Κι ετς είναι...
    Κάπου εδώ γύρω βόσκει κι ένα ποστάκι του αμυρου, που ναι μεν ευχαριστεί την νέα του ζελατίνα για την πρόσθετη ανεμοπροστασία, μα η κατανάλωση ανέβηκε κατακόρυφα, απλά και μόνο γιατί 'το πήγαινε' και δεν το είχε πάρει χαμπάρι.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Έχει δοκιμάσει κανείς βενζίνη 100 οκτανίων; Προφανώς έχει καλύτερη απόδοση , μειώνει όμως την κατανάλωση η είναι φήμες; Συμπεριφέρεται γενικά "καλύτερα" στον κινητήρα;
    Κοιτώντας σήμερα τιμές σε "αξιόπιστες" μάρκες βενζίνης είδα 1.68 euro/lt 95οκτάνια και 1,77euro/lt 100οκτάνια. Οι τιμές βέβαια πάντα θα παίζουν αλλά η διαφορά τους θα είναι πάνω κάτω σταθερή. Με απλούς υπολογισμούς, αν καίω π.χ. 6lt/100Km με την 95άρα θα ξοδεύω τα ίδια βάζοντας την 100άρα αν μου μειώσει την κατανάλωση στα 5,7lt/100Km. Και θα έχω και όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα...
    Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο;
    Σκέφτομαι πάντως να το δοκιμάσω και τότε θα γράψω τις παρατηρήσεις μου...
    suzuki bandit K8 650s ABS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Λοιπον μετρησα σημερα την καταναλωση

Για 218,5χλμ γεμισα 13,18 λιτρα δηλαδη 6.032λ/100χλμ

Χοντρικα 6l/100km

Ολα τα χλμ εχουν γινει εντος πολης σε χαλαρους ρυθμους εκτος απο καμια 10αρια πατηματα 0-200.

Προσπαθω να κουμπωνω νωρις 6η και να την κραταω απο τα 40 και να μην πηγαινω πανω απο 120-130. Γενικα χαλαρες επιταχυσνεις οσο μπορω. Χθες ειδικα ανεβηκα στο λυκαβητο με 3η δικαβαλο.

Φανταζομαι οτι μεχρι 5,5 εντος πολης μπορει να κατεβει.

Για εκτος πολης εικαζω πως πεφτει κι αλλο αν παμε με 120 σταθερα.

Πολυ καταπιεση ομως....

Καλες βολτες!
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakiskoz
    Έχει δοκιμάσει κανείς βενζίνη 100 οκτανίων; Προφανώς έχει καλύτερη απόδοση , μειώνει όμως την κατανάλωση η είναι φήμες; Συμπεριφέρεται γενικά "καλύτερα" στον κινητήρα;
    Κοιτώντας σήμερα τιμές σε "αξιόπιστες" μάρκες βενζίνης είδα 1.68 euro/lt 95οκτάνια και 1,77euro/lt 100οκτάνια. Οι τιμές βέβαια πάντα θα παίζουν αλλά η διαφορά τους θα είναι πάνω κάτω σταθερή. Με απλούς υπολογισμούς, αν καίω π.χ. 6lt/100Km με την 95άρα θα ξοδεύω τα ίδια βάζοντας την 100άρα αν μου μειώσει την κατανάλωση στα 5,7lt/100Km. Και θα έχω και όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα...
    Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο;
    Σκέφτομαι πάντως να το δοκιμάσω και τότε θα γράψω τις παρατηρήσεις μου...
    Διάβασε χρήσιμα πράγματα εδώ

Και απορώ γιατί το παραπάνω μαζί με αυτό δεν είναι sticky στα τεχνικά. Εκτός και αν οι δημιουργοί τους τα θεωρούν outdated κατά κάποιο τρόπο
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    [B]Διάβασε χρήσιμα πράγματα εδώ

Ευχαριστώ!
    suzuki bandit K8 650s ABS

Μαναράκια μου γλυκά καλημέρα.

Έχομεν και λέμε. Γέμισμα Φλωρεντία. Άφιξη Ανκόνα. Σύνολο από βενζινάδικο σε βενζινάδικο χιλιόμετρα 320. Βενζίνη... 14.3 λίτρα. Ήτοι με μιά πρόχειρη διαίρεση, 4,46λ/100χλμ. Ταχύτητες λίγο πάνω από των αυτοκινήτων για να μην προκαλούμε κάμερες κλπ, από 80 σε κομμάτια με κίνηση, μέχρι 150 σε ανοιχτά. Grazie...

Α, ναι. Με το Κ8 του drEvil...

Την πιο χαμηλή κατανάλωση την έχω δει σε ταξίδι με δύο άτομα, γεμάτο ντεπόζιτο και 250 χλμ.
    Αμύρου, τι έγινε δεν έχεις εμπιστοσύνη στο fazer και δανείζεσαι μηχανή για το εξωτερικό?

77χρονος γείτονας, 2500 έουρος ζημιά. Και ένα κράνος, πάλι. Με την ευγενική χορηγία του drEvil έγινε το ταξίδι... ΞΑΝΑ. Είναι ψυχάρες οι ληστές...

Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
    77χρονος γείτονας, 2500 έουρος ζημιά. Και ένα κράνος, πάλι. Με την ευγενική χορηγία του drEvil έγινε το ταξίδι... ΞΑΝΑ. Είναι ψυχάρες οι ληστές...
    Ρε αγορι δε σε θελει με τιποτα λεμε... μηπως να το γυρισεις σε πατινι μπας και αλλαξει το σκηνικο???? τι να πω...ποτε ξανα αφου ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ με σενα ρε παιδακι μου. Φτου κακα μακρια!!!

και σε σενα και στον καραφλο γιατρο
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

μηπως να το γυρισεις σε πατινι μπας και αλλαξει το σκηνικο????
    Ή σε Χόντα; Χμ, το ίδιο είναι...:rotflmao:

ειμαι ψιλοάκυρος (λόγω μοτοσυκλέτας) απλά θα συμμετάσχω στην καταγραφή για στατιστικούς λόγους.

Με GSX750F , 7.5αρι ελαιόψυκτο κινητήρα έχουμε και λέμε:

-Χαλαρή οδήγηση μικτή (εντος πόλης + Κηφισσός και Λ. Καβάλας και Συγγρού) :
    17Km/L ή 5.87 lt/100Km αλλαγές στις 6000στρ με ελάχιστα ανοίγματα στις 9000.

-Γρήγορη οδήγηση σε ανοιχτες Λεωφόρους με το πλείστον αυτών στις 8000στρ :΅
    14Km/L ή 7.14 lt/100Km

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μπουζί για Bandit 650 k8
    από johndaf στο forum Suzuki Bandit
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2009, 21:53

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία