Πάω να φύγω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και τι εγινε ρε φιλε?Μασαμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
φιλαρακι.... μπηκες να γραψεις κατι και στην επεσε η αστυνομια της ορθογραφιας....
![]()
Επρεπε κι εσυ να τους πεις οτι εισαι 1.98 125 κιλά και πως δεν ειχες χρονο για πιάνο και γαλλικά επειδή δουλεύεις στο νταμάρι από 12 χρονώ......![]()
![]()
![]()
![]()
Respect...![]()
Εχουμε φαει ξυλο λεμε απειρες φορες κι απο πιο κοντους.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ρε παιδια αν ειναι καθε φορα που θα κανω ποστ να ριχνω τοσο γελιο.....να το κανω πιο συχνα!!!!!
Δεν το ήξερες?Αρχικά δημιουργήθηκε από alkis1990
ρε παιδια αν ειναι καθε φορα που θα κανω ποστ να ριχνω τοσο γελιο.....να το κανω πιο συχνα!!!!!
Το μοτο.γρ είναι το καλύτερο αγχολυτικό!![]()
Sent from me using a computer.
μπραβο σου! μπηκες απο νωρις στο νοημα!!! εεεεεεετσι!Αρχικά δημιουργήθηκε από alkis1990
ρε παιδια αν ειναι καθε φορα που θα κανω ποστ να ριχνω τοσο γελιο.....να το κανω πιο συχνα!!!!!![]()
![]()
βλεπεις, σε αυτο το φορουμ υπαρχει μια ομαδα που κανει ολα τα ποστ μπουρδελο! προφανως,
οι τυποι που την αποτελουν, εχουν λυσει το οικονομικο τους προβλημα, δεν χρωστανε πουθενα, και συνεπως η κριση δεν τους αγγιζει καν και αρα, δεν εχουν λογο να ειναι
στρεσαρισμενοι, και ειπαν τα παιδια να μας φτιαχνουν το κεφι καθημερινα!! ενα μεγαλο respect
σε αυτα τα ατομακια λοιπον!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν διαβασα παρακατω, ομως ρε συ Αλκη στη δικη μου κλειδαρια το κλειδι δεν κανει ολοκληρη στροφη ,οταν ξεκλειδωσει κανει το 1/4 τις στροφης και βγαινει προς τα εξω,.Αρχικά δημιουργήθηκε από alkis1990
επιτα παω να το ξεκλιδωσω και γιρναγε μονο το μισο κλειδι αντι να κανει μια ολοκλιρι στροφι στιν κλιδαρια.....
![]()
Οτι ναναι.Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
μπραβο σου! μπηκες απο νωρις στο νοημα!!! εεεεεεετσι!![]()
![]()
βλεπεις, σε αυτο το φορουμ υπαρχει μια ομαδα που κανει ολα τα ποστ μπουρδελο! προφανως,
οι τυποι που την αποτελουν, εχουν λυσει το οικονομικο τους προβλημα, δεν χρωστανε πουθενα, και συνεπως η κριση δεν τους αγγιζει καν και αρα, δεν εχουν λογο να ειναι
στρεσαρισμενοι, και ειπαν τα παιδια να μας φτιαχνουν το κεφι καθημερινα!! ενα μεγαλο respect
σε αυτα τα ατομακια λοιπον!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ρε παιδια επειδη βαριεμαι να το διαβασω ολο![]()
τι εγινε επεσαν μπουνιες?αν επεσαν ποιος κερδισε και ποιος τις εφαγε?![]()
ειχε και σοου με λασπες μηπως?
επισης ποιος εδειρε τον δε χου να παμε να του κανουμε τσαμπουκα?![]()
![]()
:a39:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελικά φίλε μου τι θα πάρεις;
α) τδμ
β)wd-40
γ)γωνιακό τροχό
:a014![]()
![]()
![]()
Δέν έτυχε ...ΠΕΤΥΧΕ.!!
ο ρατσισμός της κοινωνίας μας διακρίνεται σε ολο του το μεγαλείο σε αυτο το thread. (οχι αυτος που ειναι "στη μοδα" να καυτηριάζουμε και ωρυόμαστε οτι πολεμαμε αλλα ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ρατσισμός) κουλτουριαριδες ακομα μια φορα που "σας τη σπαω" αλλα δε γινεται να κανω πως δε το βλεπω.... και φυσικα οτι και να απαντησετε δε πιανει μια... το thread μιλαει απο μονο του.+_
+1299Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Οτι ναναι.![]()
εσυ ξεμπλεξες με τα ναρκωτικα και τους βανδαλισμους???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
υ.γ. ο καθενας παιρνει οτι μηχανακι γουσταρει...τα υπολοιπα ειναι αυτο με τις γνωμες κλπ...
χαχαχαχαχαχαχαχαχοχι ρε man μου βγηκε ο καφες απο τη μυτη ρε λεμε:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΑρΙως
α) τδμ
β)wd-40
γ)γωνιακό τροχό
![]()
![]()
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Γιατι να μη παρει ενα TDM με γωνιακους τροχους και να το ψεκασει και με λιγο wd-40?Αρχικά δημιουργήθηκε από ΑρΙως
α) τδμ
β)wd-40
γ)γωνιακό τροχό
![]()
![]()
Ετσι τα εχει ολα !
- Omnia mea mecum porto -
το κέρατό μου, τα έκανα μπουρδέλο στο γραφείο μου για 30η φορά! με χρωστάτε 3 πληκτρολόγια και μια καπνοσακούλα δερμάτινηΑρχικά δημιουργήθηκε από Band(age)it
Γιατι να μη παρει ενα TDM με γωνιακους τροχους και να το ψεκασει και με λιγο wd-40?
Ετσι τα εχει ολα !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου