Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Για μενα ηταν αυτο![]()
Φυσικα κ οχι :smilea:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Για μενα ηταν αυτο![]()
Φυσικα κ οχι :smilea:
Αντε μια κ αναφερθηκε αλλου το θεμα να γραψω νεα, θετικη δηλωσε δεν εφτασε ακομα στην εταιρια της Κυριας που με τρακαρε.
Ο λογος ? Κολλαει το θεμα στον... ασφαλιστη της, εχω φτασει στο σημειο να παιρνω τον ασφαλιστη της αλλης εταιριας :hypnotize κ να τον ρωταω ποτε θα στειλει την γαμημενη την δηλωση... παντα ευγενικος μου λεει οτι θα με ενημερωσει.
Εννοειται οτι η ιδια αποδεχεται οτι φταιει, ειμαι σιγουρος οτι εχει δωσει εντολη για θετικη δηλωση.
Δοκιμασα με το καλο... Απο αυριο θα δοκιμασω κ με το "αγριο"
Το ονομα του το εχω, οποτε θα το "αναφερω" στην εταιρια του μπας κ καταφερω κατι ετσι.
Επιτελους ολα πανε κατ ευχην, απο δευτερα περιμενω την καλη μου να γινει καλα κ να την λιωσω στις βολτες...
θα μου κανεις μια χαρη; Οταν πας να την παρεις απο το ATS ρωτα μια τον μαστορα (βασιλη νομιζω τον λενε) ποσο χρεωνει για αλλαγη τσιμουχας στο μπροστινο (μονο στο ενα καλαμι) και αλλαγη ρουλεμαν τιμονιου.
Ευχαριστω!
Οκ, δε μου λες, το τιμονι τι σου κανει κ θελει ρουλεμαν ?
Γιατι τελευταια εχω παρατηρησει οτι σβηστη οταν την τσουλαω αν πατησω φρενο αισθανομαι κατι να "κουμπωνει κ ξεκουμπωνει" στιγμιαια, το ιδιο κ στις λακουβες. (σβηστη οταν τσουλαει παντα)
Αυτο ειναι ?
Αυτό δεν θα στο κάνει κανένας σοβαρός μηχανικός, οι τσιμούχες αλλάζονται σετ και αν χάνει η μία αλλάζεις και τις δύο.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
ποσο χρεωνει για αλλαγη τσιμουχας στο μπροστινο (μονο στο ενα καλαμι)
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
για να το καταλαβεις καλυτερα, ετσι οπως ειναι η μηχανη στο πλαγιο σταντ, την τραβας προς το μερος σου, ωστε να σηκωθει και να αιωρειται ολη η μηχανη απο το σταντ (σε περιπτωση που δεν εχεις μπροστινο paddock).
Καθως θα αιωρειται με το ενα χερι θα την κρατας και με το αλλο θα κανεις το τιμονι αργα αριστερα-δεξια. Εμενα κανει ενα τικ σε καποιο σημειο. Μου ειπε και ενας μαστορας οτι θελει, αλλα μου ζητησε πολλα.
Και το εχω παρατηρησει και σε φρενο. Οταν φρεναρω δυνατα το τιμονι κοβει λιγο δεξια![]()
Ασε που διαβασα και για κατι αλλα περιστατικα, οπου το τιμονι φρακαρε τελειως ενω οδηγουσαν και αντι να στριψουν, στουκαραν ευθεια![]()
Απλα μηχανικος της Honda μου ειπε οτι η μια θελει αλλαγμα. Μπορει να εννοουσε οτι θα τις αλλαξει και τις δυο. Μαλλον δεν καταλαβα καλα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αυτό δεν θα στο κάνει κανένας σοβαρός μηχανικός, οι τσιμούχες αλλάζονται σετ και αν χάνει η μία αλλάζεις και τις δύο.
Να σε ρωτησω. Μαζι με τις τσιμουχες αλλαζουν και λαδια ξερεις; Επισης μια καλη τιμουλα για τις τσιμουχες ποια ειναι; (μαζι με εργασια) Γιατι δεν εχω ιδεα απο τιμες και δεν θελω να με κοροϊδεψουν.![]()
Ακόμα καλύτερα αν αυτό το κάνει κάποιος φίλος σου και εσύ πιάσεις τα καλάμια και προσπαθήσεις να τα κουνήσεις μπρος, πίσω. Αν έχει τζόγο...Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
για να το καταλαβεις καλυτερα, ετσι οπως ειναι η μηχανη στο πλαγιο σταντ, την τραβας προς το μερος σου, ωστε να σηκωθει και να αιωρειται ολη η μηχανη απο το σταντ (σε περιπτωση που δεν εχεις μπροστινο paddock).
Καθως θα αιωρειται με το ενα χερι θα την κρατας και με το αλλο θα κανεις το τιμονι αργα αριστερα-δεξια. Εμενα κανει ενα τικ σε καποιο σημειο. Μου ειπε και ενας μαστορας οτι θελει, αλλα μου ζητησε πολλα.
Και το εχω παρατηρησει και σε φρενο. Οταν φρεναρω δυνατα το τιμονι κοβει λιγο δεξια![]()
Ασε που διαβασα και για κατι αλλα περιστατικα, οπου το τιμονι φρακαρε τελειως ενω οδηγουσαν και αντι να στριψουν, στουκαραν ευθεια![]()
Sent from me using a computer.
Φυσικά αλλάζεις και τα λάδια ταυτόχρονα. Μια λογική τιμή είναι γύρω στα 150-180 Ευρω μαζί με τα εργατικά και τα υλικά.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Απλα μηχανικος της Honda μου ειπε οτι η μια θελει αλλαγμα. Μπορει να εννοουσε οτι θα τις αλλαξει και τις δυο. Μαλλον δεν καταλαβα καλα.
Να σε ρωτησω. Μαζι με τις τσιμουχες αλλαζουν και λαδια ξερεις; Επισης μια καλη τιμουλα για τις τσιμουχες ποια ειναι; (μαζι με εργασια) Γιατι δεν εχω ιδεα απο τιμες και δεν θελω να με κοροϊδεψουν.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ευχαριστω![]()
Α και τωρα που το ξανασκεφτομαι το μπροστινο paddock δεν σε βοηθαει Πανοπτικον, γιατι στηριζει τη μοτο απο το πιρουνι. Λαθος μου
Μονο κεντρικο σταντ βοηθαει, αλλιως την σηκωνεις και την κρατας με το πλαγιο
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Οκ, δε μου λες, το τιμονι τι σου κανει κ θελει ρουλεμαν ?
Γιατι τελευταια εχω παρατηρησει οτι σβηστη οταν την τσουλαω αν πατησω φρενο αισθανομαι κατι να "κουμπωνει κ ξεκουμπωνει" στιγμιαια, το ιδιο κ στις λακουβες. (σβηστη οταν τσουλαει παντα)
Αυτο ειναι ?
Τοτε αυτο τι σκατα μπορει να ειναι, ξερει καποιος ?
Πολύ πιθανών να είναι ρουλεμάν λαιμού και να θέλουν λίγο σφίξιμο.
Άν μπορείς με κάποιον τρόπο σήκωσε το μπροστινό, πιάσε τις μπότες και κούνησε μπρος πίσω, άν υπάρχει τζόγος θες σφίξιμο.
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος