Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 62

Θέμα: Πτωση νο2 !

Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
    Για μενα ηταν αυτο

Φυσικα κ οχι :smilea:

Αντε μια κ αναφερθηκε αλλου το θεμα να γραψω νεα, θετικη δηλωσε δεν εφτασε ακομα στην εταιρια της Κυριας που με τρακαρε.

Ο λογος ? Κολλαει το θεμα στον... ασφαλιστη της, εχω φτασει στο σημειο να παιρνω τον ασφαλιστη της αλλης εταιριας :hypnotize κ να τον ρωταω ποτε θα στειλει την γαμημενη την δηλωση... παντα ευγενικος μου λεει οτι θα με ενημερωσει.

Εννοειται οτι η ιδια αποδεχεται οτι φταιει, ειμαι σιγουρος οτι εχει δωσει εντολη για θετικη δηλωση.

Δοκιμασα με το καλο... Απο αυριο θα δοκιμασω κ με το "αγριο"

Το ονομα του το εχω, οποτε θα το "αναφερω" στην εταιρια του μπας κ καταφερω κατι ετσι.

Επιτελους ολα πανε κατ ευχην, απο δευτερα περιμενω την καλη μου να γινει καλα κ να την λιωσω στις βολτες...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    θα μου κανεις μια χαρη; Οταν πας να την παρεις απο το ATS ρωτα μια τον μαστορα (βασιλη νομιζω τον λενε) ποσο χρεωνει για αλλαγη τσιμουχας στο μπροστινο (μονο στο ενα καλαμι) και αλλαγη ρουλεμαν τιμονιου.
    Ευχαριστω!

Οκ, δε μου λες, το τιμονι τι σου κανει κ θελει ρουλεμαν ?

Γιατι τελευταια εχω παρατηρησει οτι σβηστη οταν την τσουλαω αν πατησω φρενο αισθανομαι κατι να "κουμπωνει κ ξεκουμπωνει" στιγμιαια, το ιδιο κ στις λακουβες. (σβηστη οταν τσουλαει παντα)

Αυτο ειναι ?

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
    ποσο χρεωνει για αλλαγη τσιμουχας στο μπροστινο (μονο στο ενα καλαμι)
    Αυτό δεν θα στο κάνει κανένας σοβαρός μηχανικός, οι τσιμούχες αλλάζονται σετ και αν χάνει η μία αλλάζεις και τις δύο.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

για να το καταλαβεις καλυτερα, ετσι οπως ειναι η μηχανη στο πλαγιο σταντ, την τραβας προς το μερος σου, ωστε να σηκωθει και να αιωρειται ολη η μηχανη απο το σταντ (σε περιπτωση που δεν εχεις μπροστινο paddock).
    Καθως θα αιωρειται με το ενα χερι θα την κρατας και με το αλλο θα κανεις το τιμονι αργα αριστερα-δεξια. Εμενα κανει ενα τικ σε καποιο σημειο. Μου ειπε και ενας μαστορας οτι θελει, αλλα μου ζητησε πολλα.
    Και το εχω παρατηρησει και σε φρενο. Οταν φρεναρω δυνατα το τιμονι κοβει λιγο δεξια
    Ασε που διαβασα και για κατι αλλα περιστατικα, οπου το τιμονι φρακαρε τελειως ενω οδηγουσαν και αντι να στριψουν, στουκαραν ευθεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    Αυτό δεν θα στο κάνει κανένας σοβαρός μηχανικός, οι τσιμούχες αλλάζονται σετ και αν χάνει η μία αλλάζεις και τις δύο.
    Απλα μηχανικος της Honda μου ειπε οτι η μια θελει αλλαγμα. Μπορει να εννοουσε οτι θα τις αλλαξει και τις δυο. Μαλλον δεν καταλαβα καλα.
    Να σε ρωτησω. Μαζι με τις τσιμουχες αλλαζουν και λαδια ξερεις; Επισης μια καλη τιμουλα για τις τσιμουχες ποια ειναι; (μαζι με εργασια) Γιατι δεν εχω ιδεα απο τιμες και δεν θελω να με κοροϊδεψουν.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    για να το καταλαβεις καλυτερα, ετσι οπως ειναι η μηχανη στο πλαγιο σταντ, την τραβας προς το μερος σου, ωστε να σηκωθει και να αιωρειται ολη η μηχανη απο το σταντ (σε περιπτωση που δεν εχεις μπροστινο paddock).
    Καθως θα αιωρειται με το ενα χερι θα την κρατας και με το αλλο θα κανεις το τιμονι αργα αριστερα-δεξια. Εμενα κανει ενα τικ σε καποιο σημειο. Μου ειπε και ενας μαστορας οτι θελει, αλλα μου ζητησε πολλα.
    Και το εχω παρατηρησει και σε φρενο. Οταν φρεναρω δυνατα το τιμονι κοβει λιγο δεξια
    Ασε που διαβασα και για κατι αλλα περιστατικα, οπου το τιμονι φρακαρε τελειως ενω οδηγουσαν και αντι να στριψουν, στουκαραν ευθεια
    Ακόμα καλύτερα αν αυτό το κάνει κάποιος φίλος σου και εσύ πιάσεις τα καλάμια και προσπαθήσεις να τα κουνήσεις μπρος, πίσω. Αν έχει τζόγο...
    Sent from me using a computer.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Απλα μηχανικος της Honda μου ειπε οτι η μια θελει αλλαγμα. Μπορει να εννοουσε οτι θα τις αλλαξει και τις δυο. Μαλλον δεν καταλαβα καλα.
    Να σε ρωτησω. Μαζι με τις τσιμουχες αλλαζουν και λαδια ξερεις; Επισης μια καλη τιμουλα για τις τσιμουχες ποια ειναι; (μαζι με εργασια) Γιατι δεν εχω ιδεα απο τιμες και δεν θελω να με κοροϊδεψουν.
    Φυσικά αλλάζεις και τα λάδια ταυτόχρονα. Μια λογική τιμή είναι γύρω στα 150-180 Ευρω μαζί με τα εργατικά και τα υλικά.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

ευχαριστω

Α και τωρα που το ξανασκεφτομαι το μπροστινο paddock δεν σε βοηθαει Πανοπτικον, γιατι στηριζει τη μοτο απο το πιρουνι. Λαθος μου
    Μονο κεντρικο σταντ βοηθαει, αλλιως την σηκωνεις και την κρατας με το πλαγιο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Οκ, δε μου λες, το τιμονι τι σου κανει κ θελει ρουλεμαν ?

Γιατι τελευταια εχω παρατηρησει οτι σβηστη οταν την τσουλαω αν πατησω φρενο αισθανομαι κατι να "κουμπωνει κ ξεκουμπωνει" στιγμιαια, το ιδιο κ στις λακουβες. (σβηστη οταν τσουλαει παντα)

Αυτο ειναι ?

Τοτε αυτο τι σκατα μπορει να ειναι, ξερει καποιος ?

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Πολύ πιθανών να είναι ρουλεμάν λαιμού και να θέλουν λίγο σφίξιμο.
    Άν μπορείς με κάποιον τρόπο σήκωσε το μπροστινό, πιάσε τις μπότες και κούνησε μπρος πίσω, άν υπάρχει τζόγος θες σφίξιμο.
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Κανα νεο πανοπτικον; Τριτη ειναι σημερα

Περιμενω τα ανταλακτικα, ακομα δεν ηρθε τιποτα.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Παραλία-Φωτιά-Κιθάρες-Παρέα Νο2
    από periklisk στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 104
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2004, 18:48
  2. Πτώση...παραλίγο
    από THEOD στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2004, 12:49
  3. Τροια Νο2!!!
    από periklisk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2004, 11:27
  4. Γεια Χαρα Στουσ Μισουσ Τεστ Νο2
    από celtic13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 11/03/2004, 05:43
  5. Εξατμήσεις Νο2: Το αμορτισέρ δεν θερμαίνεται υπερβολικά?
    από SeNNinhA στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 15/11/2003, 22:59

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF