Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μλκ μολις με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι εισαι γιδογαμης....:rotflmao:
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΟΛΑ
:rotflmao:
Μλκ μολις με πηρε τηλεφωνο και μου ειπε οτι εισαι γιδογαμης....:rotflmao:
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΟΛΑ
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Κατ' αρχην μην απαντάτε στον σνάιπερ γιατι ακόμα νομίζει οτι η εθνική περνάει απο Πολυδροσο-Παύλιανη
Επειτα να τονισω οτι τα bmw gs ειναι γαμώ τα μηχανάκια και δεν έχουν κανενα πρόβλημα ('νταξ' ;)
Τριτον, καποιος να φωναξει τον μπιλυφιλθ να το επιβεβαιώσει γιατι κι εμας τότεΣ μας φανηκε εξωπραγματικό![]()
Τεταρτον (για να μπουμε και στο κλιμα του θρεντ ξανα)
ΕΒΡΕΞΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αντε γ@μήσου, θα με απολύσουν! :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Τα 59 λεπτα ειναι λιπανση.Εκει ειναι το μυστικο.![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τα 59 λεπτα ειναι λιπανση.Εκει ειναι το μυστικο.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΤΙ ΜΛΚΣΣΣΣ![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
....
Τριτον, καποιος να φωναξει τον μπιλυφιλθ να το επιβεβαιώσει γιατι κι εμας τότεΣ μας φανηκε εξωπραγματικό![]()
.....
Ααααα εκανε και το χόρνετ MCD-Kam V. 40'; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Shut your mouth bitch!
Σε αρεσε γλυκε μου;![]()
![]()
![]()
Τώρα, ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ.
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Τα 59 λεπτα ειναι λιπανση.Εκει ειναι το μυστικο.
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Tελικά γι αυτό πηγαίνει όλο με κολόκαιρο βόλτες ο Captain, να μην ζεσταίνεται το 3κύλινδρο και να εχει κι extra υδρόψυξη.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Παραδοσιακό αγγλικο tip :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Tελικά γι αυτό πηγαίνει όλο με κολόκαιρο βόλτες ο Captain, να μην ζεσταίνεται το 3κύλινδρο και να εχει κι extra υδρόψυξη.![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μου ειπε οτι την ελαγαν κλαραμπελα και οτι ησουν τοσο ανωμαλαρα μαζι της που την εντυνες με γυαλια και μουστακι γκραουτσο μαρξ και την εβαζες να βελαζει το Intermezzo οταν την σοδομιζες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Επειτα να τονισω οτι τα bmw gs ειναι γαμώ τα μηχανάκια και δεν έχουν κανενα πρόβλημα ('νταξ' ;)
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Α ναι ρε συ κοντεψα να το ξεχασω!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Εριχνε ενα πουτσοβροχο απο τα Μακ μεχρι και την επιστροφη.... :rotflmao: :rotflmao:
-..Not Yet!
Μου ειπε οτι την ελαγαν κλαραμπελα και οτι ησουν τοσο ανωμαλαρα μαζι της που την εντυνες με γυαλια και μουστακι γκραουτσο μαρξ και την εβαζες να βελαζει το Intermezzo οταν την σοδομιζες...![]()
![]()
Exmmm gkouxmmmm
Κρουκυ.... αγόρι μου γλυκό... πες ότι τα ονόματα είναι φανταστικά.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι, όλα καλα....Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μου ειπε οτι την ελαγαν κλαραμπελα και οτι ησουν τοσο ανωμαλαρα μαζι της που την εντυνες με γυαλια και μουστακι γκραουτσο μαρξ και την εβαζες να βελαζει το Intermezzo οταν την σοδομιζες...![]()
![]()
Αλλα μια διευκρίνιση...Έντάξει οι κρητικοι, ξέρεις απο συνήθεια () όλα τα ζώα με κερατα γίδες τα λένε...
Να αποκαταστησουμε την αληθεια
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μπορω να επιβεβιωσω οτι ο Γκραουτσο Μαρξ ηταν υπαρκτο προσωπο.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Exmmm gkouxmmmm
Κρουκυ.... αγόρι μου γλυκό... πες ότι τα ονόματα είναι φανταστικά.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Τα υπολοιπα μπορει αν θελει να τα επιβεβαιωσει ο ροουντ σπιριτ που μου τα εκμυστηρευτηκε,εκτος και αν το μηχανακι του δεν ειχε ποτε κανενα απολυτως προβλημα οποιο και αν ηταν αυτο...![]()
![]()
-..Not Yet!
![]()
:rotflmao: ευτυχώς που πρέπει να πας στη δουλειά σε λίγο και που το αφεντικό μου λείπει απο το δίπλα γραφείο γιατί θα κάνω παρέα του σνίπερ στον ΟΑΕΔ
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις