Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 84

Θέμα: Αττικη οδος

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
    οκ αφου εγω δεν καταλαβαινω καλως!
    τις εχω δει αυτες που λες αλλα μονο στην Περιφερειακη στην εξοδο για Κατεχακη. οποτε ας περιμενουμε να δουμε αν θα μου ερθει η λυπυτερη οποτε πρωτος θα σου πω οτι εχεις δικιο.

αλλα σου λεω. ρωτα και λιγο να μαθεις...
    Στην περιφερειακή προς Κατεχάκη (αυτη που εσυ λες οτι δεν ειναι Α.Ο. ), έχει 3 σετ απο καμερες.

Το πρώτο ειναι στη πινακίδα μετα την αριστερή στροφή αφου εχεις περάσει την ανηφόρα και την πρωτη δεξια.

Μετά έχει μια "ντουλάπα" πανω στη νησίδα και μετα αυτές που λές

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Καμία σχέση. Απο την Κατεχάκη και βόρεια η Δυτ. Περιφερειακή Υμηττού ειναι Αττική Οδός. Ειναι τόσο αληθες οσο και το 2+2 = 4. Μην ξεκιναμε απο τα βασικα.

Οι κάμερες μπήκαν σχετικα πρόσφατα και ΔΕΝ ειναι αυτες στα τουνελ ουτε αυτές στους λεπτούς ψηλούς πυλώνες

Εαν θες το δεχεσαι/πιστεύεις, εαν όχι, εδω ειμαστε να διαβασουμε το θρεντ σου όταν θα 'ρθε το χαρτάκι

(αν και είχα την εντυπωση οτι τα ξέρεις απο "μεσα" αυτα τα θεματα... )
    ξερω ποιες καμερες λες. αυτα που ποσταρω ειναι και απο κουβεντα με τροχαιους οταν ειδα και γω τις καμερες! δηλαδη εγω να την παθετε θελω? αγνοηστε με βρε μαγκες απλα σας λεω να ρωτησετε καπου πιο υπευθυνα ωστε να σας πουνε αυτα που λεω και εγω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm

Όταν κάνουμε την μαλακία να είμαστε έτοιμοι να την πληρώσουμε κιόλας μετά. Τώρα αν αυτό είναι σωστό ή οχι... δίκαιο ή άδικο και αν το κράτος πήρε μίζα και η Α.Ο. υπερκέρδη είναι άλλου παππά ευαγγέλιο και συζήτηση και σίγουρα όχι δικαιολογία για να κάνουμε οτι θέλουμε εμείς. ΄

Gandalf

Οχι, ειναι παρα πολυ καλη δικαιολογια για να κανουμε οτι θελουμε

Και εγώ πριν καιρό δεν πλήρωνα ΑΟ να πω την αλήθεια πιο πολύ από αντίδραση γιατί πολλοί θα έχουν βγάλει μίζα από αυτό το έργο και γιατί μία φορά που πλήρωσα και έχασα μία έξοδο αναγκάστηκα να γυρίσω πίσω και με υποχρέωσαν να ξαναπληρώσω και τα πήρα στο κρανίο.

Μετά λίγο καιρό όμως έπαθα το εξης. Στην έξοδο από Κατεχάκη για Περιφερειακό Υμμητού (καθώς ανεβαίνουμε την Κατεχάκη προς Υμμητό έχει μία έξοδο) έφαγα μία μεγαλοπρεπέστατη σούπα πάνω στη στροφή.
    Σίγουρα ξέρετε που λέω. Στροφή θάνατος, τυφλή η οποία κλείνει απότομα στην κορυφή της. Έχασα το μπροστινό χωρίς να το καταλάβω αφου μπήκα μαλιοκούβαρα. Σερνόμουν προς τις μπάρες και ήμουν έτοιμος να τσακιστώ.
    Οι μάγκες όμως είχαν βάλει κάτι πλαστικά τοιχάκια κατα μήκος της μπάρας (τα λένε Jersey είναι κόκκινα και άσπρα) τα οποία τα είχαν γεμίσει και με νερό. Έπεσα εκεί απάνω και με σταμάτησαν από το να πέσω στις μπάρες. Η μηχανή κομμάτια. Εγώ τίποτα.(φουλ ένδυση και κράνος βέβαια αλλά αν έπεφτα στις μπάρες το μπουφάν δεν θα σταματούσε το τσάκισμα στη μέση μου).
    Πήρα τηλέφωνο και ήρθαν 2 βανάκια της ΑΟ σε 10 λεπτά. Με βοήθησαν, κάλεσαν γερανό, έκλεισαν την κυκλοφορία και καθάρισαν το δρόμο. Από τότε άρχισα να πληρώνω γιατί λέω αν δεν πληρώνει ο ένας δεν πλήρώνει ο άλλος τότε θα μας γράφουν και αυτοί στα παπάρια τους και δεν θα προσέχουν την ΑΟ όπως τώρα. (Πλήρωσα και τα Jersey). Το CBR θυμάμαι ε ρε κλάμα μετά...

Διόδια στην ΑΟ καλό είναι να τα δίνουμε γιατί είναι καλό έργο και εξυπηρετεί πολλούς μα πάνω από όλα την προσέχουν!

Αμα είναι να γουστάρετε αντίδραση μην πληρώνεται τα διόδια Αθηνών-Πατρών που έχεις και δικαιολογία αφού τόσα χρόνια τα σκας τα λεφτά για διόδια για να φεύγεις μετά στα χωράφια επειδή ο δρόμος είναι χάλια.
    Ή τα διόδια στην Αθηνών Λαμίας στο ύψος της Σταμάτας νομίζω στο καρτοδρόμιο αν είσαι κάτοικος εκεί που τους έχουν ρημάξει. Εκεί αν θυμάμαι καλά είχαν βάλει διόδια και στον παράδρομο τα ζώα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Volo
    [...]Στροφή θάνατος, τυφλή η οποία κλείνει απότομα στην κορυφή της[...]
    Απο τις καλυτερες στροφες μακραν !!!Φαντασικη!!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
    Απο τις καλυτερες στροφες μακραν !!!Φαντασικη!!!
    Γαμώ τις στροφές, αλλα το όριο που έχει [ 40 ] μπορεί να ακουγεται υπερβολικα λιγο, αλλα δεν ειναι τυχαίο.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ρε φιλε, εσυ που πλερωσες τα... california, απο την ατζεπας τα πληρωσες ή η ασφαλιστικη σου ?

Δεν την ξεχνάω αυτή τη στροφή ποτέ στη ζωή μου τώρα Ούτε τη συμβουλή του Χούνδρα που μου είχε πει "Δρόμο που δεν τον ξέρεις πας σαν κότα" Μετά κάνε ότι θες

Βασικά έχεις μαζέψει πολλά χιλιόμετρα στο κοντερ ανεβαίνοντας Κατεχάκη και η ρημάδα η έξοδος λες και είναι ενωμένη με τη Κατεχάκη. Πάντως ναι αν ξέρεις τη στροφή είναι σκέτη καύλα .

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Ρε φιλε, εσυ που πλερωσες τα... california, απο την ατζεπας τα πληρωσες ή η ασφαλιστικη σου ?
    Έλα ντε

Οχι ρε δεν θα σου κανουν τιποτα. Μην μασας. Ξαναπερνα.
    done.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SNORLAX2
    αντε ρε κομπλεξικε καραγκιοζοπουλε
    salta klase mas mia mantra mori galotsa skouriasmeni
    kolompatse
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    salta klase mas mia mantra mori galotsa skouriasmeni
    "I feel like dining with hitchock every time that we fuck"

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    αποκτα ενδιαφερον το θρεντ !!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αμετανόητος Κριός... Το avatar του/της Manalishi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχίσαμε!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    i attiki odo ine idioktito xorafi pros to paron

exi kameres se ka8e gkise
    ke ta katagrafoun ola

ego 8a po to eksis
    teleftea exoune pai oi kolompatsoi ke kanoune mploka mesa stin attiki odo

ektos tou oti protino na tous patate ama vgenoun mprosta sas

protino episis na kopsete tin attiki odo

na min ksana patisete apo eki

den to kserame oti 8a plironoume gia na trome ke klisis
    na min pigenete apo eki na mpoune mesa na ftoxinoune
    na petaksoune tous mpatsous sta xorafia
    asto dialo pia

Συμφωνω κ επαυξανω, προτεινω να τους ξεβρακωνουμε κ να τους βαζουμε αγγουρια στον ποπο τους.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αττική Οδός... Άσχημο...
    από XJR_Billy στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2008, 01:33
  2. Αττική Οδός, σήμερα, ώρα 22:15...
    από McGyver στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/09/2007, 07:52
  3. Αττική Οδός έξοδος 18...
    από adam_tsouk στο forum Off topic