Απο αυτό που δεν πιτσιλάει και δεν λερώνει; :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Οπότε όλοι εμείς οι εκτός Αττικής να προθευτούμε κάνα βαρέλι γράσσο βάσης λιθίου;
![]()
California: 2.85 $/Gallon....Do the math....
Απο αυτό που δεν πιτσιλάει και δεν λερώνει; :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Οπότε όλοι εμείς οι εκτός Αττικής να προθευτούμε κάνα βαρέλι γράσσο βάσης λιθίου;
![]()
San Francisco Bay Area member......
Θα τα κάνω εγώ τα math....Είναι 0.584 ?....
Και έχουμε και τις ακριβότερες τιμές σε όλες τις ΗΠΑ έτσι;
Nαι αλλά έχετε και τον Arnie που δε χαρίζει κάστανα!Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Και έχουμε και τις ακριβότερες τιμές σε όλες τις ΗΠΑ έτσι;
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Μορφή....τον έχω και σε μπρελόκ (Στο καπιτώλιο πουλάνε και μπρελόκ Terminator....)Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Nαι αλλά έχετε και τον Arnie που δε χαρίζει κάστανα!
![]()
Το ακόμα καλύτερο είναι οτι ως Κυβερνήτης υπογράφει και όλα τα πτυχία των Πανεπιστημίων στην πολιτεία...Φαντάσου να έχεις PhD απο το Berkeley και φάτσα μόστρα να είναι η υπογραφή του Arnie....Όπως και να το κάνεις είναι bonus....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από aris_n
Δε πεθανε τζαμπα ο Santam... τουλαχιστον εκει , οταν πεφτει το βαρελι, ακολουθει και η τιμη στην αντλια... Εγω οταν εφυγα Μα'ι'ο 2007 απο NY , ειχε 3.30 /γαλονι ( σημειωση το 2002 βαζαν παλι με $2.20)
Υ.Γ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ?![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
λάθοςΑρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
Υποθέτω ότι το πλαφόν αφορά τον νομό Αττικής... μπορεί και να κάνω λάθος!
Κρήτη 1,545 η απλή 1,745 η 100άρα
όποιος πουλάει παραπάνω...![]()
ούλουςΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ποιόν να πρωτοδώσουμε; Όλοι στα Χανιά πουλάνε πάνω από 1,578 και ένα μισό @ την είχε (με τις ουρές 150 μέτρα απόξω) 1,647!
![]()
![]()
Με το ποδήλατο θα κάνω 37 ημέρες να πάω στη δουλειά και άλλες 108 να γιαγύρω. 'Ατιμες αποστάσεις
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Χέσε με![]()
:rotflmao:![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
Ανηφόρα στο γύρνα, έ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Με το ποδήλατο θα κάνω 37 ημέρες να πάω στη δουλειά και άλλες 108 να γιαγύρω. 'Ατιμες αποστάσεις
![]()
![]()
Εγώ μιλάω για το δικό μου -λυμένο- πρόβλημα κύριος!Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
![]()
![]()
Ναι και κάτι @@ ΝΑ από το πρήξιμο, οπότε...Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ανηφόρα στο γύρνα, έ?![]()
Μετά τη δουλειά, μόνο όρεξη για ποδήλατο δεν έχω... Σε καταλαβαίνωΑρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ναι και κάτι @@ ΝΑ από το πρήξιμο, οπότε...![]()
Όι, όρεξη έχω για να βγάλω και την πίεση τση 'μέρας αλλά και 22χλμ απόσταση είναι ένα θέμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Μετά τη δουλειά, μόνο όρεξη για ποδήλατο δεν έχω... Σε καταλαβαίνω![]()
![]()