[SIZE=4]
Θανατος στα XENON !!!!!!
[SIZE=4]
Θανατος στα XENON !!!!!!
Καλυτερα η αμαθεια, παρα η ημιμαθεια...
Πω πω και νόμιζα πως είμαι παράξενος τόσο καιρό.
Έχετε δίκιο 100% γι αυτά τα φώτα. Ειδικά κάτι νεόπλουτοι τύποι με καγιέν που κολλούν πίσω σου για να σου δείξουν πως είναι γρήγοροι με τη μαούνα, έχει ως αποτέλεσμα να μην βλέπεις ούτε τη μύτη σου. Κλείνεις καθρέφτες, βάζεις γυαλιά(και ας είναι 3 τη νύχτα) αλλά και πάλι δεν βλέπεις τίποτα.
Σμαρτάκια δε με ξένον φέγγουν μόνο στον ουρανό και ποτέ στην ευθεία η το δρόμο.
Επειδή οδηγώ αυτοκίνητο(χωρίς ξένον) κάθε φορά που κάγκουρας με ξένον κολλάει από πίσω, κοιτάω τον καθρέφτη και αρχίζω να "ψέλνω". Μετά από κάνα πεντάλεπτο απομακρύνονται.
Επίσης πλην των Xenon οι τύποι με τα προβολάκια ομίχλης....είναι ένα ακόμη πικρό κεφάλαιο. Ο συνδυασμός δε...καταλαβαίνετε...
Ένα γνωστό μου πάντως με άφτερμάρκετ φώτα που με ακολουθούσε και με στράβωνε για κάνα μισάωρο, τον έπεισα να επιστρέψει στα νορμάλ.
If my wife would let me ride her as i ride my motorcycle...I`d be home home right now!
Με τα προβολακια ομίχλης ειναι τεραστιο θεμα.Ξεχνιεμαι και νομιζω οτι ζω στην Σκωτια η΄Αλπεις με ολους τους χαζους ελληνες που πατανε κουμπάκια στο κουτι που οδηγούν.Ελεος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΗΛΙΑΣΚΤΜ
Με τα προβολακια ομίχλης ειναι τεραστιο θεμα.Ξεχνιεμαι και νομιζω οτι ζω στην Σκωτια η΄Αλπεις με ολους τους χαζους ελληνες που πατανε κουμπάκια στο κουτι που οδηγούν.Ελεος!!!
και όταν έχει ομίχλη(δύο τρεις φορές που το έχω δει με τα μάτια μου), σχεδόν όλοι έχουν κλειστά τα προβολάκια!!!!
If my wife would let me ride her as i ride my motorcycle...I`d be home home right now!
οι θεοι ειναι αυτοι που αναβουν και το πισω προβολακι:rotflmao: :rotflmao:
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
μια φορα που ημουν στο εξωτερικο (Γερμανια), ημουν στο αμαξι του ξαδερφου μου, και απ'οτι φαινεται ειχε αναψει κατα λαθος τα φωτα ομιχλης. Τον σταματησαν οι μπατσοι στο δρομο, και του λενε το ξερετε οτι ειναι επικινδυνο για τους αλλους οδηγους να εχετε αναμμενα τα φωτα ομιχλης χωρις λογο; Τους λεει αυτος δεν το καταλαβα οτι τα ειχα αναμμενα και οτι δεν το εκανε σκοπιμα.
Τελος παντων του την χαρισανε, αλλα μου εκανε εντυπωση που τον σταματησαν μονο για αυτο. Ουτε αδεια ουτε διπλωμα ζητησαν![]()