στην υγεια σουΑρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
+1 μπετονάκι ρακόμελο απο μένα![]()
![]()
στην υγεια σουΑρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
+1 μπετονάκι ρακόμελο απο μένα![]()
![]()
40 klm/h με τι? με bmx τυφλα να εχουν τα crf50
wr200,πολυ νευρο,πολυ αξιοπιστια,οικονομια και τα ανταλακτικα με το κιλο!!!
και τι τιμες παιζουν σε μεταχειρισμενα?Αρχικά δημιουργήθηκε από balakia
wr200,πολυ νευρο,πολυ αξιοπιστια,οικονομια και τα ανταλακτικα με το κιλο!!!
υπαρχει κι ενα DT125 01' πολυ καλοσυντηρημενο, με 500 ευρω δικο σου να σε ενδιαφερει...![]()
δεν ξερω επαθα ερωτα μεγαλο με το κτμ 200Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
υπαρχει κι ενα DT125 01' πολυ καλοσυντηρημενο, με 500 ευρω δικο σου να σε ενδιαφερει...![]()
1800 ευρω το πιο φθηνο ... ενω με ενα 500αρικο ξεκινας και φετος...Αρχικά δημιουργήθηκε από kalotatos
δεν ξερω επαθα ερωτα μεγαλο με το κτμ 200
Καλά μιλάμε κορυφαίο το θρεντάκι .
Α ρε μοτογρ μόνο εσύ μπορείς να μας χαρίσεις αυτές τις στιγμές![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
+εξοπλισμο γιατι χωρις κρανος δεν λεει στο βουνοΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
1800 ευρω το πιο φθηνο ... ενω με ενα 500αρικο ξεκινας και φετος...
και πολλα αλλα εκτος απο κρανοςΑρχικά δημιουργήθηκε από kalotatos
+εξοπλισμο γιατι χωρις κρανος δεν λεει στο βουνο![]()
μπες car.grεχει αρκετα και σε καλες τιμεςΑρχικά δημιουργήθηκε από kalotatos
και τι τιμες παιζουν σε μεταχειρισμενα?
το ξερω και βλεπω ο εξοπλισμοσ να κοστιζει παραπανω απο την μηχανηΑρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
και πολλα αλλα εκτος απο κρανος![]()
![]()
![]()
Ασε ολη μερα εκει ειμαι:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από balakia
μπες car.grεχει αρκετα και σε καλες τιμες
οντως πολυ καλο το ειχα καποτε και ειναι αποτα καλυτερα μοτο που εχω καβαλησει!!Αρχικά δημιουργήθηκε από tuonato
Εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα ΚΤΜ 200 διχρονο καλοσυντηρημενο για να μην χρειαστει να δωσεις χρηματα, τα κτμ εχουν μεταπωληση οταν θελησεις να το αλλαξεις, δεν ειναι σαν το 125αρι που θελει ψηλα δουλεμα, εχει δυναμη και ροπη βοηθαει τον καινουριο και οταν το μαθεις γινεται και κροτιδα, ειναι ελαφρυ σαν το 125αρι και δεν εχει συντηρηση οπως τα τετραχρονα. Και για να ευλογησουμε τα γενια μας να παρεις το δικο μου που το προσεχω ως κορη οφθαλμου![]()
![]()
![]()
![]()
και ποσο το πουλας?
www.estia-diakosmisi.gr
Μάγκες θέλω ένα εντουράκι να αρχίσω χώμα μετά από χρόνια απραξίας. Βασικά ο στόχος μου είναι κάποια στιγμή να πάρω adventrure αλλά θέλω πολλή εξάσκηση πρώτα.
Λέω να κινηθώ μέχρι 250cc τετράχρονο, γουστάρω πολύ και τις διχρονιές αλλά πολύ λαδίλα και επειδή θα το χρησιμοποιώ και για μετακίνηση στην πόλη δεν γίνεται.
Για το ktm sfx250 τι γνώμη έχετε; Καλό για αρχή στο χώμα; Για ένα καφέ μπορεί να σε πάει; Για το exc250;
Δεν υπάρχουν και πολλά με πινακίδες βέβαια. Ανταλακτικά παίζουν;
To yamaha wrf250 ή klx250 είναι καλύτερα.
Ή μήπως να προτιμήσω κάτι παλιώτερο όπως xr250 ή το παλιο klx ή το dr-z. Τα περισσότερα είναι δεκαετίας και κακοσυντηριμένα συνήθως αλλά βρίσκεις και με 2 χιλιάρικα. Αξίζει να τα μαζέψεις ή θα πετάξεις τα λεφτά σου.
Το εργαλείο το θέλω για καθημερινή μετακίνηση και όργωμα πάρνηθας τα σαββατοκύριακα.
Μέχρι 3 χιλιάρικα δίνω, άντε κάτι παραπάνω γιατί τα θέλω για να μάθω πιο πολύ και μετά να κινηθώ σε κάτι μεγαλύτερο που να πηγαίνει και ταξιδάκι.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ioannios
Μάγκες θέλω ένα εντουράκι να αρχίσω χώμα μετά από χρόνια απραξίας. Βασικά ο στόχος μου είναι κάποια στιγμή να πάρω adventrure αλλά θέλω πολλή εξάσκηση πρώτα.
Λέω να κινηθώ μέχρι 250cc τετράχρονο, γουστάρω πολύ και τις διχρονιές αλλά πολύ λαδίλα και επειδή θα το χρησιμοποιώ και για μετακίνηση στην πόλη δεν γίνεται.
Για το ktm sfx250 τι γνώμη έχετε; Καλό για αρχή στο χώμα; Για ένα καφέ μπορεί να σε πάει; Για το exc250;
Δεν υπάρχουν και πολλά με πινακίδες βέβαια. Ανταλακτικά παίζουν;
To yamaha wrf250 ή klx250 είναι καλύτερα.
Ή μήπως να προτιμήσω κάτι παλιώτερο όπως xr250 ή το παλιο klx ή το dr-z. Τα περισσότερα είναι δεκαετίας και κακοσυντηριμένα συνήθως αλλά βρίσκεις και με 2 χιλιάρικα. Αξίζει να τα μαζέψεις ή θα πετάξεις τα λεφτά σου.
Το εργαλείο το θέλω για καθημερινή μετακίνηση και όργωμα πάρνηθας τα σαββατοκύριακα.
Μέχρι 3 χιλιάρικα δίνω, άντε κάτι παραπάνω γιατί τα θέλω για να μάθω πιο πολύ και μετά να κινηθώ σε κάτι μεγαλύτερο που να πηγαίνει και ταξιδάκι.
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]