Ξερει καποιος τα ανταλακτικα της Honda πχ απο που ερχονται ακριβως ?
Τι θα γινει με αυτην την ιστορια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξερει καποιος τα ανταλακτικα της Honda πχ απο που ερχονται ακριβως ?
Τι θα γινει με αυτην την ιστορια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΠαρακαλωΑρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Που είναι κι αυτός ο Daemon;![]()
![]()
"Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
"Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"
Τι εγινε ρε χοντεοι; εσεις ακομα περιμενετε ανταλακτικα;;;;![]()
screw the limits
FREE 2 RIDE
roadbook holders
Όχι παραλάβαμε.
Αλλά πήγαμε και τα πήραμε μόνοι μας απο τον Σαρακάκη.
Το πρόβλημα δεν ήταν στην διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών αλλά στην απεργία των ΔΧ φορτηγών.
Αλλά η μ@λακία σας δεν έχει όριο πλέον.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
To αυτό και απορώ γιατί είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουμε, εδώ το ξέρω εγώ που δεν ανοίγω καν την TV..Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το πρόβλημα δεν ήταν στην διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών αλλά στην απεργία των ΔΧ φορτηγών.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όχι παραλάβαμε.
Το πρόβλημα δεν ήταν στην διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών αλλά στην απεργία των ΔΧ φορτηγών.
Γινεται ?
Χρονια τώραΑρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Γινεται ?
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ναι, απλά συνενοήσου πρώτα για το πού θα κοπεί το τιμολόγιο/δελτίο αποστολής (επειδή έχεις χοντρά πράγματα).Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
Γινεται ?
Θα στειλουν ενα παλικαρι να τα παρει.Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Ναι, απλά συνενοήσου πρώτα για το πού θα κοπεί το τιμολόγιο/δελτίο αποστολής (επειδή έχεις χοντρά πράγματα).
Δουλεύω στα κεντρικά της ISUZU to ίδιο θέμα αντιμετωπίζουμε, έχουν μαζευτεί βουνό οι παραγγελίες στην αποθήκη και δεν φεύγει τίποτα στα πρακτορεία για τα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα μας.
καμία εταιρία όντως δεν κάνει διανομή με δικά της φορτηγά γιατί απλά είναι ασύμφορο, ένα είδος π.χ. που για να πάει στον τάδε θα κοστίσει 10 ευρώ με δικό της φορτηγό, στα Δ.Χ. το κόστος είναι 3 αντε 4 ευρώ. όπως καταλαβαίνετε....
εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου
Ειναι η 25η μερα που ειμαι αμηχανος...
Καλα ειναι καραγκιοζηδες... τα ειδη πρωτης αναγκης δεν αφηνουν να περασουν ! :rotflmao:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να κατσω να ξανανοιξω θεμα;Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Όχι παραλάβαμε.
Μην ανοισηχειτε κυρδιαχειρισται δε θα θιξω .....οικογεννειες.
Εχω βαρεθει να ειμαι ερμεο εμπορων/εισαγωγεων να μου επιβαλουν και πως θα ψωνιζωκαι να θελουν να εχω συννενοιηθει για το τιμολογιο/δελτιο αποστολης λες και ειμαι επαγγελματιας
![]()
Οσο για τις διανομες υπαρχουν courier.Δε μπορει να λαμβανουμε πραγματα εμεις στη Πατρα (απο συγκεκριμενο εισαγωγεα που χρεονεται και τη courier ) και στην Αθηνα οι αθηναιοι να πρεπει να κανουν .....ταξιδι.Παρεπιπτωντος εδω στη Πατρα εχω δει να γινεται αποστολη ανταλακτικων με ταξι και δελτιο αποστολης
Μια απορια για το φιλο dimitrisioak: Πως συμφερει αλλους κλαδους να κανουν διανομη (παγωτα, γαλατα, τυπος.....) και δε συμφερει τους εισαγωγεις των ....αυτοκινητων διανομης;![]()
screw the limits
FREE 2 RIDE
roadbook holders
Τελικα ηρθαν ολα εκτος απο ενα φλας κ ενα πλαστικο...
Απο δευτερα δηλαδη να περιμενω να γινει η μηχανη...![]()