Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Εγώ θα είμαι κάτω στις 17(άυριο) αλλά θα είμαι ιγκογνιτο και δεν το λέω![]()
΅Εσυ θα χασεις τα ρακακια που θα κερνουσαμε....![]()
Εγώ θα είμαι κάτω στις 17(άυριο) αλλά θα είμαι ιγκογνιτο και δεν το λέω![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Κι εγώ θα κέρναγα τσαγάκια αλλά δεν θα κατεβάσω μοτοσακόΑρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
![]()
![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Δεν σε πιστευω. Μάλλον δεν ήταν η γυναίκα σου αυτή που πήρες μαζί. Ρε δεν τις ξεχωρίζεις πλέον...???!!!
Βάλε χαρτάκι...:rotflmao:
Βρε με γλωσοφαγε σου λεω!!!!!!
Μετα που γυρισα περισυ ,και εχωντας τραβηξει τα πανδεινα, ειχε ενα σατανικο χαμογελο (και ικανοποιησης μαζι )δεν σου λεω τιποτα!!![]()
![]()
(δεν με πηρες ε?καλα να παθεις)
![]()
Το Σαββατο το πρωι ψηνομαι και εγω για μια βολτα για καφε "ωθε ντα Χανιωτικα" (να γραψω και μερικα χλμ μπας και το στρωσω) αν δεν τυχει καποια δουλεια !!!!![]()
![]()
![]()
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Κι εγώ θα κέρναγα τσαγάκια αλλά δεν θα κατεβάσω μοτοσακό![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
Ποτε δεν ειναι αργα....![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Οπότε άπου μπορεί και απάνω του αξημέρωτα γύρω στις 6 το πρωί στο Remezzo στο λιμάνι των Χανίων. Στην κεντρική πλατεία του λιμανιού με το σιντριβάνι.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Νομίζω πως τώρα που ξημερώνει πιο αργά ανοίγει στις 06:30, έχετέ το υπόψιν μην πάτε απ'τα 7 χαράματα και σας φάει τ'αγιάζι περιμένοντας..Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Οπότε άπου μπορεί και απάνω του αξημέρωτα γύρω στις 6 το πρωί στο Remezzo στο λιμάνι των Χανίων. Στην κεντρική πλατεία του λιμανιού με το σιντριβάνι.
![]()
![]()
Κατέουνε ότι θα αποκολώσει το βαπόρι (ε, Σάββατο πρωί θα κατέβει κόσμος) οπότε και ανοίγουνε μια ολιά ενωρίτερα. Αλλιώς θα τση πάρει και θα τση σηκώσει!
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)