καλοριζικη και καλοταξιδη φιλε...
καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος...
καλοριζικη και καλοταξιδη φιλε...
καλα χιλιομετρα και παντα ορθιος...
Να εχεις πολλα ομορφα χιλιομετρα κ να το ευχαρστηθεις!
Ειναι πολυ ομορφο μηχανακι![]()
Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΡΩΤΑΣ...
ξεκολα ρε μαγκα,μια χαρα ειναι το μηχανακι σου απλως καλη συντηρηση,και οχι συχνο σκισιμο....Ελα να βολταρουνε τα μοτορια λεμε.....Με γειες ρε παληκαρε.
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN
Ευχαριστω αδελφε να σαι καλα. Εννοειτε οτι θα παιξουν βολτες αλλα πρωτα πρεπει να παρω εξοπλισμο
Καλορίζικο αρχηγέ και καλά χιλιόμετρα. Μήν σε νοιάζουν τα 65Κ Χλμ. Εγώ το αγόρασα το στρόμ καινούριο το καλοκαίρι του '08 και μέσα σε 20 μήνες του είχα κάνει 43000 χλμ. Το μηχανάκι δεν ζήτησε τίποτα άλλο ποτέ εκτός απο βενζίνη. Αν ο προηγούμενος το πρόσεχε, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
Καλά χιλιόμετρα!
San Francisco Bay Area member......
Το ρελαντί σου μήπως είναι μισό κλίκ πάνω . Για αυτό χτυπάει η 1η .Αρχικά δημιουργήθηκε από thanasiss
http://i723.photobucket.com/albums/w...s/DSCF0416.jpg
Δες το .
...Θέλει και βενζύνα![]()
Κοιτάζοντας καλύτερα την φωτό...βλέπω οτι το κοντέρ είναι το Αμερικάνικο, με χιλιόμετρα και μίλια....δε πιστεύω να είναι απο το δικό σου τραβηγμένη η φωτό....Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Το ρελαντί σου μήπως είναι μισό κλίκ πάνω . Για αυτό χτυπάει η 1η .
Δες το .
...Θέλει και βενζύνα![]()
San Francisco Bay Area member......
Τώρα το είδα και εγώ . Δεν θα είναι το δικό του σιγουρα .
Οχι παιδια δεν ειναι το δικο μου αυτο.... Ευχαριστω για τις ευχες