τουλ τα καινούρια ζεντ θα κρατάνε την παράδοση?????
θα έχουν κι αυτά στραβό πλαίσιο?![]()
τουλ τα καινούρια ζεντ θα κρατάνε την παράδοση?????
θα έχουν κι αυτά στραβό πλαίσιο?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας-R
.....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Τα πλαστικα καλυματα ηταν πολυ πετυχημενα για αντικατασταση απο αλουμινιοΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εβαλε αλουμίνιο, ή ακόμα τα καλύματα φοράει?![]()
![]()
Αλουμινιο σε Z 750? Μπροστα στα καγκελα που εχει για πλαισιο ποιος το γαμει το αλουμινιο.
Nαι, οντως, το Z σαν streetfigher με ποιο αντιστοιχο της παπριλια να το συγκρινουμε...για κατσε να σκεφτω...α, ναι..το tuono.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ναι ειδαμε και τα απριλια ποσο γαματα ειναι ... απο κοντα... ημουν ιδιόκτητης απριλια
Για να δουμε τωρα, πλαισιο, ψαλιδι, αναρτησεις, φρενα, μοτερ...ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ!
Tuono vs Z(κατι).....για οσους δεν τους φτανουν τα ανεκδοτα.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Nαι, οντως, το Z σαν streetfigher με ποιο αντιστοιχο της παπριλια να το συγκρινουμε...για κατσε να σκεφτω...α, ναι..το tuono.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: [/B]
μα που ειναι αυτος ο ανθρωπας με το τουονο που ερχωταν στο δελεαρ και εβριζε 4 ωρες οταν τον χρειαζεσε? :rotflmao:
γαμαει το τουονο αμα ηταν και γιαπωνεζικο![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Εvaki, μαλακίες πολλές δεν έχω ακούσει. Μα ότι μαλακία και αν είχα ακούσει, δεν συγκρίνεται με την Best of malakia που άκουσα από εξουσιοδοτημένο συνεργείο kawasaki της περιοχής Νίκαιας.
Σε ερώτηση γιατί δεν ανέβαζε ο κινητήρας στροφές, η απάντηση του μηχανικού ήταν "Αδράνεια εκκεντροφόρου" :hypnotize![]()
:hypnotize
Μετά απ΄αυτό το ρίξα στα ιταλικά.![]()
:rotflmao: σε εξουσιοδοτημενο σουζουκι σε ερωτηση γιατι κοσκινιζει το τιμονι η απαντηση του ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ηταν <<μια χαρα ειναι απλα κρατας το τιμονι σφιχτα επειδη φοβασε>>![]()
:hypnotize
σε εξουσιοδοτιμενο απριλια (καλα την ξερεις την ιστορια μην τα ξανα(κ)λεμε
γενικα εχουμε ενα θεμα .... ομως υπαρχουν 500 συνεργεια για σουζουκι ΓουΑτεβερ και 5 για απριλια ντουκατι ....![]()
αφου μαρεσουν τα ιταλικα και ειχα και θα ξαναεχω προφανως αν βρω λεφτα (με τετοιο κυκλοφορω καθε μερα απο το 97) απλα ειναι μπουρδελα τι να κανουμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από nasosR
παντως ευη αυτο που λες με την αντιπροσωπεια ειναι μεγαλο θεμα....
καβασακι (τεομοτο που θεωρειται , αν δεν κανω λαθος, μια μεγαλη κ σοβαρη αντιπροσωπεια) μου κλεινει ραντεβου για σερβις λαδια μετα απο 15-18 οκτωβρη.... + 2 πισω φλασακια 30 το ενα!!!!!!!![]()
![]()
η γιαμαχα για τα ιδια οταν ειχα το χτ μεσα σε 3 μερες κομπλε και ενα φλας που αλλαξα 17 εουρος...
και για το Ζ εμενα δεν μου αρεσε που ηταν καρμπιρατερ μεχρι προτεινος οταν το bandit φοραγε ιντζεκσιον..![]()
βεβαια οπως ειπες ... στον δρομο ... κοιτανε τα 3 παραπανω λεντ..![]()
![]()
![]()
+++
Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
παντως στον δρομο (στα ταξιδια μιλαω...α ξεχασα τα γυμνα δεν ταξιδευουν...) χορνετ εχω δει καμποσα ειδικα τα προ 07
z ουτε ενα
μαλλον ειναι κολλημενα με λογκο εξω απο τα καφε
εγω παντως χειμωνα με το Ζ μου εβλεπα μονο gs1200 στα βουνα και στις επαρχιες οταν πηγαινα βολτα.....τι να λεει?και εξω απο την καφετερια βλεπω 300 gsxr .... αλλα και οι πιστες γεματες απο τζιξερ ειναι,..... κατι αλλο ?
Ειδα το βιντιο κ καυλωσα...
Τι αλλαγες καναν οι πστιδες...
Ψαλιδι μου βλεπεται κ φρενα της προκοπης...
Οι καβασακιδες θα καλομαθουν μου φαινεται
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Το πιό τρομακτικό στον φανατικό είναι η ειλικρίνειά του...![]()
![]()
KaΦasaki rules, λέμε.![]()
Και η επανάληψις είναι η μήτηρ πάσης μαθήσεως...
Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Nαι, οντως, το Z σαν streetfigher με ποιο αντιστοιχο της παπριλια να το συγκρινουμε...για κατσε να σκεφτω...α, ναι..το tuono.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κοίτα αν θες να σου κόψω και το γειά μην ξανατολμήσεις να συγκρίνεις τουόνο με ζετάκι![]()
όχι τίποτα άλλο αλλά έχουμε και την Εύη που χροοοοόνια τώρα ποστάρει στις διαμάχες
πόσο γαμάτα είναι τα καβασάκι και πόσο πολύ γαμούν τον κόσμο όλο και πόσο μαλάκες
είναι όσοι δεν έχουν καβασάκι κ.ο.κ...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
κοίτα αν θες να σου κόψω και το γειά μην ξανατολμήσεις να συγκρίνεις τουόνο με ζετάκι![]()
όχι τίποτα άλλο αλλά έχουμε και την Εύη που χροοοοόνια τώρα ποστάρει στις διαμάχες
πόσο γαμάτα είναι τα καβασάκι και πόσο πολύ γαμούν τον κόσμο όλο και πόσο μαλάκες
είναι όσοι δεν έχουν καβασάκι κ.ο.κ...![]()
εισαι αδικος... δε λες για αυτους που γραφουν για τα ιννοβ...χονΔα τελος παντων
![]()
κοπελιά εγώ λέξεις όπως H***A δεν τις πιάνω στο στόμα μου ούτε και τις γράφω...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
![]()
![]()
Δεν το ξανακανω!
Αλλωστε το μπορει να ξερω εγω απο tuono..:rotflmao:
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
:a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
κοπελιά εγώ λέξεις όπως H***A δεν τις πιάνω στο στόμα μου ούτε και τις γράφω...![]()
![]()