Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 126

Θέμα: Ελάτε πείτε την αλήθεια, ο πίσω δεν φταίει πάντα?

Εσυ εισαι ο δικηγορος ειπαμε ?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Υποθεση εργασιας (αν και μουχει τυχει αρκετες φορες).

Ειμαι με το κουτι στην εθνικη.Παω με 110 στη μεσαια λωριδα κι εχω ενα μαλακα που δεν μπορει να προσπερασει απο αριστερα και κολαει πισω μου στο ενα μετρο.Επειδη το mazda θελει βαψιμο πλακωνομαι στα φρενα και ο τριμαλακας κολαει πανω μου.
    Ποιος πληρωνει ποιον?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

σε πληρωνει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    ρε παιδια ποια αποσταση ασφαλειας...σε εξοδο στροφης σε επαρχιακο σφιχτο στροφιλικι τον καρφωσε απο πισω...αλλη φορα παιδια πριν τις στροφες να σταματατε να κατεβαινετε να τις περπατατε για να δειτε την εξοδο...

Για την αποσταση ασφαλειας γενικως...
    Ακομα κ στην στροφη πρεπει να εισαι ετοιμος να αντιμετωπισεις ΑΚΙΝΗΤΟ εμποδιο οποτε ακομα κ εκει ισχυει η αποσταση ασφαλειας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Υποθεση εργασιας (αν και μουχει τυχει αρκετες φορες).

Ειμαι με το κουτι στην εθνικη.Παω με 110 στη μεσαια λωριδα κι εχω ενα μαλακα που δεν μπορει να προσπερασει απο αριστερα και κολαει πισω μου στο ενα μετρο.Επειδη το mazda θελει βαψιμο πλακωνομαι στα φρενα και ο τριμαλακας κολαει πανω μου.
    Ποιος πληρωνει ποιον?

Εκτός αν στη περίπτωση αυτή ο πίσω επικαλεστεί δόλο ( το βάψιμο του μάζντα που λέγαμε).

Αλλα κ παλι δεν συμφερει ποτε να τρακαρεις για να το φτιαξεις το αμαξι.

Πρεπει να εισαι πολυ μαλακας για να θεσεις τη ζωη σου σε κινδυνο για μερικες λαμαρινοδουλειες...

Αλλοι το κανουν επαγγελμα κ οχι μονο στον δρομο

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Εκτός αν στη περίπτωση αυτή ο πίσω επικαλεστεί δόλο ( το βάψιμο του μάζντα που λέγαμε).
    Οπου τοτε κι εγω θα επικαλεστω ξαφνικη ζαλαδα,εγκεφαλικο κλπ. Κι αν κανει το mazda σαν τα μουτρα του μετα να ερθει να αποδειξει οτι υπηρχε δολος.
    ΠΑΝΤΑ αποσταση ασφαλειας.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Ρε παιδιά το θέμα ήταν καθαρά ψυχρής λογικής και εφαρμογής του νόμου. Όχι πως θα την γλιτώσει ο καθένας ή πως θα την φέρει στον από πίσω. έλεος.

Απαντήστε λίγο με αυτό το κριτήριο. Ψυχρή λογική.

Έκανε έντο. Αρα επικίνδυνη οδήγηση ελιγμοί ή όπως αλλιώς λέγεται και οδήγηση εντυπωσιασμού. Επίσης φρενάρισμα χωρίς να υπάρχει λόγος ασφαλείας, χωρίς προειδοποίηση. Για όλα αυτά φταίει κατά τον νόμο.

Το αμάξι δεν είχε απόσταση ασφαλείας άρα φταίει και αυτό κατά τον νόμο και επίσης για εγκατάλειψη ατυχήματος και πάλι με τον νόμο.

Δεν με νοιάζει τι θα αποδειχθεί και τι όχι ή ποιος θα πει το καλύτερο ψέμα. Δεν είναι αυτό το θέμα.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    πανοπτικε διαβασε αυτο που εγραψε ο σεργιος...δικηγορος ειναι και οι νομοι εχουν και καποιο λογο υπαρξης...και προφανως γι αυτο υπαρχουν τα δικαστηρια και οχι μπουσουλας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Joyrider
    Ρε παιδιά το θέμα ήταν καθαρά ψυχρής λογικής και εφαρμογής του νόμου. Όχι πως θα την γλιτώσει ο καθένας ή πως θα την φέρει στον από πίσω. έλεος.

Απαντήστε λίγο με αυτό το κριτήριο. Ψυχρή λογική.

Έκανε έντο. Αρα επικίνδυνη οδήγηση ελιγμοί ή όπως αλλιώς λέγεται και οδήγηση εντυπωσιασμού. Επίσης φρενάρισμα χωρίς να υπάρχει λόγος ασφαλείας, χωρίς προειδοποίηση. Για όλα αυτά φταίει κατά τον νόμο.

Το αμάξι δεν είχε απόσταση ασφαλείας άρα φταίει και αυτό κατά τον νόμο και επίσης για εγκατάλειψη ατυχήματος και πάλι με τον νόμο.

Δεν με νοιάζει τι θα αποδειχθεί και τι όχι ή ποιος θα πει το καλύτερο ψέμα. Δεν είναι αυτό το θέμα.
    Την εγκαταλειψη ας την, ειναι ξεχωριστη ιστορια.

Δεν υπαρχει παρανομο φρεναρισμα ειπαμεεεεεε

Στο δεύτερο δεν απάντησε κανείς όμως.

Α και το άλλο,η απόσταση ασφαλείας δεν ισχύει σε πυκνή κυκλοφορία αν και δεν μπόρεσα να βρω την αντίστοιχη παράγραφο ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

Αν εγώ κινούμε σε κεντρικό δρόμο πυκνής κυκλοφορίας (θεσνίκη στην τσιμησκή πχ) με 20-30 πίσω από αυτοκίνητο και εκείνο κοκκαλώσει πχ επειδή είναι ταξί και μόλις βρήκε κούρσα θα φταίω εγώ?
    [Bσύμφωνα με τον ΚΟΚ εγώ δεν υποχρεούμε να έχω απόσταση ασφαλείας γιατί είμαι σε πυκνή κυκλοφορία και εκείνος φρέναρε παρανόμως γιατί δεν το επέβαλλαν λόγοι ασφαλείας.

Γιατί φταίω [/B]

πανοπτικε διαβασε αυτο που εγραψε ο σεργιος...δικηγορος ειναι και οι νομοι εχουν και καποιο λογο υπαρξης...και προφανως γι αυτο υπαρχουν τα δικαστηρια και οχι μπουσουλας...

Δεν τα πιάνει με τη πρώτη μωρέ, εντάξει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7
    Την εγκαταλειψη ας την, ειναι ξεχωριστη ιστορια.

Δεν υπαρχει παρανομο φρεναρισμα ειπαμεεεεεε
    Ε διάβασε τον ΚΟΚ ειπαμέεε.. Και αν δεν πιστεύεις αυτά που μετέφερα με copy paste, κατέβασέ τον, τζάμπα είναι.

Δεν ξερω τι ειναι ο σεργιος, αυτο που εγραψε παντως δεν ισχυει ουτε κατα διανοια.

Α κ αν ειναι οντως δικηγορος να του ευχηθω καλη σταδιοδρομια

Σελίδα 4 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για δειτε και πειτε την γνωμη σας
    από ktm640lc4 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2007, 12:04
  2. Απαντήσεις: 187
    Τελευταίο μήνυμα: 30/09/2005, 08:03
  3. τα τραγούδια, λένε πάντα την αλήθεια???
    από nimbus στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2005, 06:41
  4. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 27/03/2004, 19:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ