Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 70

Θέμα: miniDV player

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    εννοώ raw , uncompressed avi (όχι microsoft avi Ι ή ΙΙ)
    το έχω δει το broadcast αλλά από DVCPro κάμερες, αλλά είναι για εφαρμογες broadcast όχι για post production.
    Αλλά και πάλι, είπαμε. Παίζει μεγάλο ρόλο η κάμερα.
    Και μέχρι στιγμής μιλούσαμε για ερασιτεχνικές κάμερες...
    Κατσε γιατι εχω κεφια και επειδη δεν εχω και σαιτ να κανω ονλαιν μαθηματα θα τα κανω απο δω.

Το μπροντκαστ απο ντιβισιπρο καμερες ειναι λοιπον το ιδιο πανω κατω πραγμα με το μπροντκαστ σημα μιας ντιβι καμερας.
    Ειναι και τα 2 Δεκαμπιτα με χρωματοληψια 4:2:2 και με ιδιο μπιτ(για μπιτ)ρειτ.
    Βεβαια η ντιβισιπρο θα εχει (συνηθως) ενα προβαδισμα στην ποιοτητα του σηματος (καλυτερο signal to noise ratio) γιατι σχεδιαστηκαν με καλυτερα ηλεκτρονικα και καλυτερους analog to digital converters.

Οποτε ας πουμε οτι πηραμε σημα βιντεο απο αυτες τις δυο καμερες και το αποθηκευσαμε σε σκληρους δισκους.
    ΓΙΑΤΙ να μην ειναι για post production?
    Τι σχεση εχει το broadcast με αυτο;
    Αν μια παραγωγη θελει αυτο το υλικο να το δειξει μαγνητοσκοπημενο δηλαδη δεν θα του κανει ας πουμε μονταζ η color correction;
    Τελος παντων για να μην στο παιζω ξυπνιος ξεκαθαρισε καποια βασικα πραγματα που οφειλεις να ξερεις η εξηγησε πιο εμπεριστατωμενα τι εννοεις.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    ....
    Τελος παντων για να μην στο παιζω ξυπνιος ξεκαθαρισε καποια βασικα πραγματα που οφειλεις να ξερεις...
    OK, θα το κάνω

Aπλά μου είπες για broadcast (καιρό έχω να δω κανάλι να κάνει broadcast απο miniDV κάμερα)
    σημαίνει ότι είναι το βανάκι απέχω, εχει γίνει η ζεύξη και μεταδίδει ζωντανά. Εξ ου και τα μέχρι 360Μbit/s. Όπου βέβαια color correction μπορεί να γίνεται ακαριαία.
    Δεν τα μπέρδεψα μεταξύ τους. Απλά είπα ότι άλλο το ένα άλλο το άλλο.
    Και ανέφερα το raw γιατί τουλάχιστον εμένα μεχει βολέψει γιατί μπορώ να διορθώνω καλύτερα το χρώμα.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Καλα εχω παθει την πλακα μου.Τι μαθαινει ενας απλος χειριστης τηλεοπτικης μηχανης ληψης εδω μεσα δεν περιγραφεται.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
    OK, θα το κάνω

Aπλά μου είπες για broadcast (καιρό έχω να δω κανάλι να κάνει broadcast απο miniDV κάμερα)
    σημαίνει ότι είναι το βανάκι απέχω, εχει γίνει η ζεύξη και μεταδίδει ζωντανά. Εξ ου και τα μέχρι 360Μbit/s. Όπου βέβαια color correction μπορεί να γίνεται ακαριαία.
    Δεν τα μπέρδεψα μεταξύ τους. Απλά είπα ότι άλλο το ένα άλλο το άλλο.
    Και ανέφερα το raw γιατί τουλάχιστον εμένα μεχει βολέψει γιατί μπορώ να διορθώνω καλύτερα το χρώμα.
    Ρε μλκ εχεις βαλθει να με κανεις να αρχισω τα γαμωσταυριδια φορα παρτιδα στο φορουμ;
    Ποιο raw (καταρχας αυτος ο ορος σε βιντεο ειναι αδοκιμος περα την RED που ετσι το ονομαζει χωρις να ειναι,και ποσο μαλλον στην περιπτωση σου) αφου σου λεω οτι το ιδιο βιντεο παιρνεις.
    Τι σε εχει βολεψει να διορθωσεις;

Επισης δεν μιλησα για την διαδικασια του μπροντκαστ αλλα για το σημα του μπροντκαστ.
    Παω στοιχημα οτι δεν διαβασες Χριστο τι εγραψα.

Τα περι μινιντιβι και τα ρεστα μονος σου τα ανακατεψες και μονος σου τα μπερδεψες παλι στην κουβεντα αφου βαλθηκα να τα ξεκαθαρισω.
    Μαλλον να μεταφερθει αυτη η κουβεντα σε αναλογο φορουμ,αλλα εχω βαρεθει να εξηγω σε "επαγγελματιες" τα αυτονοητα και ΒΑΣΙΚΑ του επαγγελματος τους....
    -..Not Yet!

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Καλα εχω παθει την πλακα μου.Τι μαθαινει ενας απλος χειριστης τηλεοπτικης μηχανης ληψης εδω μεσα δεν περιγραφεται.
    Αν μου εξηγησεις τα καθηκοντα του και τι σημαινει εν τελει απλος χειριστης τηλεοπτικης μηχανης ληψης ισως να πεσουν και μπυρες.
    (ισως και μουτζες)
    -..Not Yet!

Αν μου εξηγησεις τα καθηκοντα του και τι σημαινει εν τελει απλος χειριστης τηλεοπτικης μηχανης ληψης ισως να πεσουν και μπυρες.
    (ισως και μουτζες)
    Σημαινει οτι στ @@ μου το raw κι ολα τα αλλα αν δεν ξερω τι σημαινει φως και καδρο.Ασε τις μπυρες γιατι παχυνα.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Σημαινει οτι στ @@ μου το raw κι ολα τα αλλα αν δεν ξερω τι σημαινει φως και καδρο.Ασε τις μπυρες γιατι παχυνα.
    Δεν ξηγιεσαι καλα φιλο.
    Εγω εγραψα σεντονια για τα μπλιμπλικια,και εσυ μου πετας κατι για φως και καδρα και με αφηνεις με το πουλι στο χερι.
    Δεν ξηγας και σε μας τι ειναι αυτα να μαθουμε;
    Εκτος και αν ο απλος χειριστης τηλεοπτικης μηχανης ληψης βλεπει και απλα τα φωτα και τα καδρα αρα πασο.
    -..Not Yet!

Δεν ξηγιεσαι καλα φιλο.
    Εγω εγραψα σεντονια για τα μπλιμπλικια,και εσυ μου πετας κατι για φως και καδρα και με αφηνεις με το πουλι στο χερι.
    Δεν ξηγας και σε μας τι ειναι αυτα να μαθουμε;
    Εκτος και αν ο απλος χειριστης τηλεοπτικης μηχανης ληψης βλεπει και απλα τα φωτα και τα καδρα αρα πασο.
    Κοιτα φιλαρακι.Για μενα τα φωτα και τα καδρα ειναι πολυ πιο ενδιαφεροντα απο τα θεωρητικα.Ευκολα δεν ειναι αν με τπτ κι αν θελεις να κανεις καλη δουλεια σου βγαινουν τα ματια,τα μπρατσα κι η μεση.Αλλα οταν γυρνας σπιτι σου ικανοποιημενος απο τη δουλεια σου ...

Επανέρχομαι και με μια έταιρη λύση, το video to usb adapter:

http://www.elektronik.gr/eshop/index...ducts_id=15940

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Επανέρχομαι και με μια έταιρη λύση, το video to usb adapter:

http://www.elektronik.gr/eshop/index...ducts_id=15940
    Ρε ανθρωπα αυτο λεει οτι μετατρεπει το αναλογικο σε ψηφιακο.Εσυ θελεις το mini dv να το περασεις στο pc.Σωστα?
    Οποτε ακυρον.Βαλε μια καρτουλα απ αυτες στο λινκ που σουχω δωσει κι ολα καλα.Δοκιμασμενο λεμεεεεεεεε.

Ρε ανθρωπα αυτο λεει οτι μετατρεπει το αναλογικο σε ψηφιακο.Εσυ θελεις το mini dv να το περασεις στο pc.Σωστα?
    Οποτε ακυρον.Βαλε μια καρτουλα απ αυτες στο λινκ που σουχω δωσει κι ολα καλα.Δοκιμασμενο λεμεεεεεεεε.

Το pc είναι 2 μηνών και είναι στην εγγύηση, δεν το ανοίγω λέμε.
    Με πρόγραμμα capture αυτό κάνει και η συσκευή αυτή.

Και γιατι δεν το λες απ την αρχη ρε παληογερε? Αν πηγαινες στο μαγαζι που το πηρες να σου εβαζαν εκεινοι την καρτουλα?

Και γιατι δεν το λες απ την αρχη ρε παληογερε? Αν πηγαινες στο μαγαζι που το πηρες να σου εβαζαν εκεινοι την καρτουλα?

Βλέπω να τον κρατάνε κανά δίμηνο, άσε θα το σκεφτώ παλιοσείρι.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska

Με capture μετατρέπεις το σήμα, το είπαμε παραπάνω δεν είναι σωστό. Βαζεις θόρυβο στο σήμα λέμεεεεε.

Τι μπορεί να σημαίνει ότι το pc είναι καινούριο και δεν το ανοίγω. Αγοράζετε pc που σας απαγορεύουν να τα ανοίξετε???????

Καλά να σας κάνουν αν το δέχεστε....

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Με capture μετατρέπεις το σήμα, το είπαμε παραπάνω δεν είναι σωστό. Βαζεις θόρυβο στο σήμα λέμεεεεε.

Τι μπορεί να σημαίνει ότι το pc είναι καινούριο και δεν το ανοίγω. Αγοράζετε pc που σας απαγορεύουν να τα ανοίξετε???????

Καλά να σας κάνουν αν το δέχεστε....

Είσαι πολύ σκληρός.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Catalunya MotoGP Full Race Real Player Format
    από anco στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2005, 15:38
  2. Onboard lap Mugelo GP σε Media Player Format
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 18:29
  3. Full Video Race MotoGP France Real Player Format
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/05/2005, 15:16
  4. O αγωνας του Estoril ful video σε Real Player format.
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 22:50
  5. Βιντεο με την προσπεραση του Rossi (Real Player)
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2005, 07:02

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF