Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 78

Θέμα: GSR 750 2011

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    να συμπληρώσω για το "αγαπημένο" μου Ζ... από τις δύο μπουκάλες μόνο η μία κάνει τη δουλειά. Η δεύτερη απλώς ακολουθεί, σαν φουσκωτήρας ποδηλάτου. Ούτε απόσβεση ούτε Χρηστό... Αλλά αφού πούλησε γιατί να μην το κάνει και η σουζουκι?

Υ.Γ. Κάποτε δίναμε ένα νεφρό για ένα DT200... εγώ που μπορούσα να αγοράσω νεφρό με τα λεφτά που έχω χαλάσει για το δικό μου γιατί δε δουλεύει γαμωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωτ
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Ιδέα μου είναι, ή οι Ιάπωνες εδώ και 15+ χρόνια έχουν μείνει από έμπνευση (και σχεδιαστικά); Αν εξαιρέσεις την πρόοδο στους κινητήρες, σπάνια πλέον βλέπω κάτι που να με διεγείρει. Είμαι πολύ υπέρ του value for money αλλά ούτε αυτό δεν ισχύει πια (οκ, φταίει και το γεν) και το αποτέλεσμα είναι μοτοσυκλέτες που συχνά βαριέσαι να τις κοιτάξεις.

Μήπως φταίει που μεγαλώνω εγώ;
    (μπα...τότε θα γκρίνιαζα και για τα Ευρωπαϊκά το ίδιο)

Υ.Γ: ψαλίδι και φρένα από την εποχή των δεινοσαύρων, αλλά το usd για να κάνει φιγούρα ο μ...οντέρνος που θα την πάρει δεν το γλίτωσε.

...το ΜΟΤΟ απεφανθη...ο καλυτερος τετρακυλινδρος κατω απ' τα 1.000 κυβικα....δεν σηκωνει συζητηση....
    η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...

Παλαιό μέλος
    εμένα μ'αρεσε η σχεδιαση του αλλα ως εκει ... τιποτα παραπανω

πια προοδο κανουν οι ιαπωνες στους κινητηρες?????????????????????
    αν εξαιρεσεις την honda ολοι οι αλλοι το εχουν ριξει στον υπνο

οσο για το gsr ειναι μια μαλακια αναμεσα σε kawa και yamaha
    τελειως μπασταρδο εργαλειο,
    με ''τεχνολογικες καινοτομιες'' τουλαχιστον 10 χρονια πισω
    και απο τιμη, δεν το συζηταω με τα λεφτα αυτα παιρνεις κατι πολυ καλυτερο
    monster 796 ας πουμε και τοσα αλλα

Αρχικά δημιουργήθηκε από panos1050
    πια προοδο κανουν οι ιαπωνες στους κινητηρες?????????????????????
    αν εξαιρεσεις την honda ολοι οι αλλοι το εχουν ριξει στον υπνο

οσο για το gsr ειναι μια μαλακια αναμεσα σε kawa και yamaha
    τελειως μπασταρδο εργαλειο,
    με ''τεχνολογικες καινοτομιες'' τουλαχιστον 10 χρονια πισω
    και απο τιμη, δεν το συζηταω με τα λεφτα αυτα παιρνεις κατι πολυ καλυτερο
    monster 796 ας πουμε και τοσα αλλα
    Δηλαδή η χονδα τι έκανε που αποδικνύει πως δεν κοιμάται...τα τελευταία 10 χρόνια?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Δηλαδή η χονδα τι έκανε που αποδικνύει πως δεν κοιμάται...τα τελευταία 10 χρόνια?
    στανταρ παραπανω απο οτι ολοι οι αλλοι μαζι
    τουλαχιστον προσπαθει να καινοτομήσει(dn1,vfr κλπ)

υ.γ. δεν ειμαι χοντακιας αλλα η αληθεια να λεγετε

Το dn1..... ε ναί....η αλήθεια να λέγεται.....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Ξέχασες την Deauville.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

δεν ειπα οτι μου αρεσει ρε παιδες
    αλλα ειναι μια προσπαθια διαφορετικη
    οχι κοπια

δεν ειπα οτι μου αρεσει ρε παιδες
    αλλα ειναι μια προσπαθια διαφορετικη
    οχι κοπια
    Κάτσε ρε παλίκαρε....δηλαδή το ότι το dn1 είναι κάτι ανάμεσα σε σίλβεργουίνγκ και τράνσαλπ, αλλά αθριζόμενη την τιμή και των 2....μας λες δηλαδή πως η χονδα ξεκινάει και τελειώνει στα καινούρια πλαστικά....αυτή είναι η αλήθεια δηλαδή...? Ενώ η suzuki έβγαλε ένα 750 γυμνό, πρέπει ντέ και καλά να είναι κόπια με τα Ζ και FZ....κι όχι η δική της άποψη στην κατηγορία....δηλαδή τα 1000άρια όλα τα ιαπωνικά που είναι τετρακύλινδρα σε σειρά, εκεί τι παίζει.....?

....δηλαδή τα 1000άρια όλα τα ιαπωνικά που είναι τετρακύλινδρα σε σειρά, εκεί τι παίζει.....?
    Γελαει ο κοσμος με τα χαλια τους !!!!
    Aprilia sr50
    Aprilia rs 125
    Aprilia rsv mille
    Cagiva raptor 650 ie
    Aprilia rsv 1000 r Factory

Κάτσε ρε παλίκαρε....δηλαδή το ότι το dn1 είναι κάτι ανάμεσα σε σίλβεργουίνγκ και τράνσαλπ, αλλά αθριζόμενη την τιμή και των 2....μας λες δηλαδή πως η χονδα ξεκινάει και τελειώνει στα καινούρια πλαστικά....αυτή είναι η αλήθεια δηλαδή...? Ενώ η suzuki έβγαλε ένα 750 γυμνό, πρέπει ντέ και καλά να είναι κόπια με τα Ζ και FZ....κι όχι η δική της άποψη στην κατηγορία....δηλαδή τα 1000άρια όλα τα ιαπωνικά που είναι τετρακύλινδρα σε σειρά, εκεί τι παίζει.....?
    το οτι δεν εχει συμπλεκτη δεν σου λεει κατι?
    το οτι δεν μοιαζει με τιποτα αλλο δεν σου λεει κατι?
    το vfr τι ειναι ? και αυτο μονο πλαστηκα??
    αυτο σημαινει προσπαθω,ασχετα αν ειναι ωραιο η οχι.
    οσο για τα 1000αρια ειπαμε ,οι ιαπωνες το εχουν ριξει στον υπνο

το οτι δεν εχει συμπλεκτη δεν σου λεει κατι?
    το οτι δεν μοιαζει με τιποτα αλλο δεν σου λεει κατι?
    το vfr τι ειναι ? και αυτο μονο πλαστηκα??
    αυτο σημαινει προσπαθω,ασχετα αν ειναι ωραιο η οχι.
    οσο για τα 1000αρια ειπαμε ,οι ιαπωνες το εχουν ριξει στον υπνο
    Σου λέω και πάλι, στα πλαστικά ξεκινάει και τελειώνει η χονδα....ή μήπως το να κάνεις ένα παπιοσκούτερ να δείχνει μηχανή....με περυσινά ξυνά ανταλλακτικά, εξυψώνει το v4 1200 που έτσι κι αλλιώς αν δεν το έφτιαχνε...θα έφευγαν και και ραδίκια από το χώμα στο εργοστάσιο....

Πολύ προσπάθεια, για την δικιά σου αλήθεια....μόνον....όχι για μένα, μάλιστα το gsr750 είναι πολύ καλύτερο και μόνον που δεν μου πρίζει τα φρύδια ότι είναι χονδα.....με τα δήθεν ψεύτικα κοκοψόνια....κάνει πολύ καλά αυτό για το οποίο κατασκευάστηκε και φθηνότερα και πιο αξιόπιστα. Βεβαια....ένα καλύτερο ψαλιδάκι θα μπορούσαν να του δόσουν....κακά τα ψέματα....

Όσο για τα 1000άρια...είσαι εκτός πραγματικότητας....δηλαδή μαζί με τα 1000άρια....δεν είναι και το cbr μέσα...δηλαδή το Yamaha με τον στρόφαλο που κανείς άλλος δεν έφτιαξε, δεν σου λέει κάτι....άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα.....:rotflmao:

Σου λέω και πάλι, στα πλαστικά ξεκινάει και τελειώνει η χονδα....ή μήπως το να κάνεις ένα παπιοσκούτερ να δείχνει μηχανή....με περυσινά ξυνά ανταλλακτικά, εξυψώνει το v4 1200 που έτσι κι αλλιώς αν δεν το έφτιαχνε...θα έφευγαν και και ραδίκια από το χώμα στο εργοστάσιο....

Πολύ προσπάθεια, για την δικιά σου αλήθεια....μόνον....όχι για μένα, μάλιστα το gsr750 είναι πολύ καλύτερο και μόνον που δεν μου πρίζει τα φρύδια ότι είναι χονδα.....με τα δήθεν ψεύτικα κοκοψόνια....κάνει πολύ καλά αυτό για το οποίο κατασκευάστηκε και φθηνότερα και πιο αξιόπιστα. Βεβαια....ένα καλύτερο ψαλιδάκι θα μπορούσαν να του δόσουν....κακά τα ψέματα....

Όσο για τα 1000άρια...είσαι εκτός πραγματικότητας....δηλαδή μαζί με τα 1000άρια....δεν είναι και το cbr μέσα...δηλαδή το Yamaha με τον στρόφαλο που κανείς άλλος δεν έφτιαξε, δεν σου λέει κάτι....άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα.....:rotflmao:

ρε φιλε για να τελειωνουμε, τα ιαπωνικα τα σιχαίνομαι ολα μα ολαααααααααααααααα.
    τι ακριβως κανει καλα το gsr που δεν εχεις οδηγησει κιολας?
    αν κρινουμε απο τα περιφεριακα, ΤΙΠΟΤΑ.ειναι και ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ για μια μαζα σιδερα.
    τωρα για τα 1000αρια ΜΑΖΙ και το cbr δεν μου λενε απολυτος τιποτα.
    παλευουν καθα χρονο ποιος θα βγαλει εναν υπο παραπανω
    το yamaha με τον μαλακια στροφαλο τι κερδισε?
    τιποτα γιατι το ζητουμενο στην κατηγορια αυτη ειναι οι επιδωσεις.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. new suzuki GSR 750
    από x-cite 135 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2010, 08:51
  2. Gsr 750
    από DIM.K30 στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/08/2009, 16:42

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα