Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 102

Θέμα: Yamaha R1 '08 Mpieles?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Panopticon7

Ακομα κ τα πανακριβα μηχανακια στο μοτο gp αντεχουν πολυ λιγοτερα απο 16.000 πριν πανε για πεταμα.

Το ζητούμενο είναι να αντέξουν έναν αγώνα και κάτι ψηλά.

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    πολυ καλες οι τιμες παντως για τα ανταλακτικα! και αυτο ειναι καλο!

οσο για την δυναμομετρηση παντα στο δρομο οχι στο δυναμομετρο, το λενε τα καλυτερα μαστορια
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Κι εγω που νομιζα οτι μονο το R6 κανει χαρτοπολεμο τις μπιελες...
    Welcome to the club.
    Βαλε και καμμια φωτογραφια για να βλεπουν οι μπεμβεδακηδες και να ξεχνουν την καμπουρα τους.
    βασικα αν θυμαμαι καλα, το συγκεκριμενο R6 ειχε ανοιχτει το μοτερ του για αγνωστη αιτια και λογο 2 φορες, οποτε δε μπορω να μηλησω για αξιοπιστια αν δε ξερω για ποιο λογο ανοιχτηκε και αν εγινε σωστη δουλεια.

ετσι δεν ειναι;
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    Το ζητούμενο είναι να αντέξουν έναν αγώνα και κάτι ψηλά.
    τώρα με τους νέους κανονισμούς για τους κινητήρες -πρέπει να αντέξουν πολύ παραπάνω από ένα αγώνα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    τώρα με τους νέους κανονισμούς για τους κινητήρες -πρέπει να αντέξουν πολύ παραπάνω από ένα αγώνα...
    πολυ παραπανω ή... δυο αγωνες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από giannis113
    βασικα αν θυμαμαι καλα, το συγκεκριμενο R6 ειχε ανοιχτει το μοτερ του για αγνωστη αιτια και λογο 2 φορες, οποτε δε μπορω να μηλησω για αξιοπιστια αν δε ξερω για ποιο λογο ανοιχτηκε και αν εγινε σωστη δουλεια.

ετσι δεν ειναι;

Eγω ειμαι 99% σιγουρος οτι το μοτερ ηταν ανοιγμενο.Ετσι ειναι φιλε μου.
    Μετα το ξεκοιλιασαμε.
    Απλα, ολοι μας πλεον βλεπουμε οτι οι σχιστοματηδες αρχιζουν και βαριουνται...μπιελες απο R1-R6, διχρονο το μοτερ του RR, τα ZXR τραβανε αριστερα, τα τζιξερ εχουν πλαισιο απο ζαχαρωτο.
    Τετοια πραγματα, αν τα ακουγαμε πριν δεκα μολις χρονια θα ηταν τα καλυτερα ανεκδοτα.
    Αν τα ιαπωνικα χανουν την αξιοπιστια τους, ποιος ο λογος να τα προτιμησω πλεον?

Kαι μην ξεχασω
    Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

moto_guzzi.jpg
    Accipere quam facere praestat injuriam

Eγω ειμαι 99% σιγουρος οτι το μοτερ ηταν ανοιγμενο.Ετσι ειναι φιλε μου.
    Μετα το ξεκοιλιασαμε.
    Απλα, ολοι μας πλεον βλεπουμε οτι οι σχιστοματηδες αρχιζουν και βαριουνται...μπιελες απο R1-R6, διχρονο το μοτερ του RR, τα ZXR τραβανε αριστερα, τα τζιξερ εχουν πλαισιο απο ζαχαρωτο.
    Τετοια πραγματα, αν τα ακουγαμε πριν δεκα μολις χρονια θα ηταν τα καλυτερα ανεκδοτα.

Kαι μην ξεχασω
    oντως ετσι ειναι εχει πεσει η ποιοτητα δυστηχως..
    οσο για το πλαισιο.. χωροδικτυομα (πως γραφεται ρε; ):rotflmao:

exo na anafero kai ego mia vlavi gia to r1 2007.meta apo mia xalari volta esvisa to mixanaki kai tin epomeni mera den eperne mposta me endiksi 12 sto kantran kai anameno lampaki mixanis .sinepia sinergio kai apodiktike oti ixe pidiksi donti i kathena ton valvidon .meta apo elenxo then ixe pathi simia to kefalari(valvides).vrethike elatomatikos tentotiras kavenas 87 evro timi tou.km ixa 16000km

Αποκλειεται...δεν μπορει ετσι ξαφνικα....κατι θα ακουγοταν πριν και περασε απαρατηρητο.
    Δεν μπορει να εσβυσε κανονικα και με την πρωτη μιζια να πηδησε δοντι...
    Ζημιες κεφαλης υπαρχουν πολλες...εσενα τη επαθε????...στραβωσε βαλδιδα.Τι?
    Να τα εκανες ολα ρυζι με μια απλη μιζια μου φαινεται λιγακι δυσκολο..

...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
    ...δεν πληρωνω διοδια

den epathe tipota to kefalari aplos laska i alisida kai idame oti o ntetotiras itan travigmenos piso pidikse donti malon

στο ειπα οτι δεν ειναι ΠΟΛΥ σοβαρη ζημια.

τζαμπα ζημια παντως επαθες
    ...δεν πληρωνω διοδια

prepi na sas po oti meta apo pola to mixanaki telika den ixe pidiksi donti exi dikio o filos oute tentotira ixe elatomatiko itan thema katharismou kapaki kai estitira strofalou.sas grafo gia na min paraplanithi o kosmos me lathos diagnosi

Αρχικά δημιουργήθηκε από ξυστρας
    prepi na sas po oti meta apo pola to mixanaki telika den ixe pidiksi donti exi dikio o filos oute tentotira ixe elatomatiko itan thema katharismou kapaki kai estitira strofalou.sas grafo gia na min paraplanithi o kosmos me lathos diagnosi

??????????????????????????????
    PALI KALA DN MAS TA LES...POIOS STA LEEI AYTA?
    KATI ALLO MOU MYRIZEI FILOS!!!
    ...δεν πληρωνω διοδια

sou leo oti telika to mixanaki den ixe tipota i endiksi 12 ine estitiras strofalou .mipos kseris kati kai den to les???

Σελίδα 4 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εκλάπη YAMAHA R1 '08
    από kostas1989 στο forum Κλοπές
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2012, 20:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •