Σελίδα 4 από 24 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 359

Θέμα: Συμπλεγματικός ο Χώκινγκ

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    Δε ξέρω τι είναι θεός ,

ούτε και πως είναι ,

ξέρω όμως πως αν καβάλαγε μοτο

αυτή θα ήταν v strom ......

ΘΕΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ :rotflmao:
    Αυτο ειναι το μονο σιγουρο, μια και κατα τον Πλατωνα θεος προερχεται απο το θειω =τρεχω
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    DrBig... δεν διαφωνώ σε τίποτα απο όσα λές... είναι θέμα προσωπικής πίστης.

Gandalf
    Πασο Μαγε μου, απλα απο τα λεγομενα σου:

"Βέβαια υπάρχουν πάντα κάποιοι εθελοτυφλούντες που οδηγούνται σε δικές τους θεωρίες ένθεν και ένθεν, .... αλλά και μόνο το οτι αναρρωτιέται ενα απο τα λαμπρά μυαλά του σήμερα , θα έπρεπε να μας κάνει και εμάς να μην είμαστε τόσο δογματικοί στο αν υπαρχει Θεός τελικά ή οχι.

Gandalf"

εβγαλα το συμπερασμα οτι θεωρεις το ζητημα της υπαρξης η οχι, valid ερωτηση.

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
    :rotflmao:

Τι γελα ρε?Πες μας οτι κατεχεις τι σημαινει μουζικος.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ακόμα ασχολείστε με τον ταλιμπάν των νοτίων προαστίων? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σχετικά με τον S.Hawking, θα είχε ένδιαφέρον η άποψη ενός έλληνα αστροφυσικού. Ποιού???

Quiz....ποιός έλληνας έχει το παρακάτω curriculum vitae και σίγουρα θα είχε κάτι να πει?

A Graduate from the Physics Department of the University of Thessaloniki, Greece.

Master's degree in Astrophysics from Harvard University in Boston.

Master's degree in Mechanical Engineering from MIT in Boston.

Doctoral Degree from Harvard University. Specialized in Biomedical Engineering (Bio-fluid dynamics)

Worked as research fellow for various hospitals in Boston and as a consultant in space medical technology for Arthur D. Little and NASA

Teaches the course «Hemodynamics Pathophysiology of Vascular Diseases» at the Medical School of Crete.

Εχω παραλήψει μερικές απ΄τις σπουδές του, όπως και τα 2 απ΄τα 3 PhD που έχει αποκτήσει...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Χαρισματικός ο Καθηγητής...
    Είχα την τύχη να του μιλήσω κάποτε ένα απόγευμα σε ένα πάρκο στο Cambridge, δίπλα στο ποτάμι. Δυστυχώς όχι για πολύ, σκάρτα 15 λεπτά.
    Κολλημένος; Σίγουρα όχι.
    Ανοικτόμυαλος; Οπωσδήποτε. Θα ακούσει τους πάντες και τα πάντα.
    Ανατρεπτικός; Θωρητικός φυσικός είναι ο άνθρωπος, σκεφτείτε το.
    Άθεος; Μπα, μάλλον άθρησκος.
    Αλαζόνας; Όχι, σίγουρα όχι. Δείτε τον.
    Ταπεινός; Ναι.
    Συμπλεγματικός; Πλάκα μου κάνετε;
    Ξαναβρεθήκαμε σε μια διάλεξη το 1998 και τον ρώτησα αν του προκαλεί αίσθηση το ότι τα πιστεύω του είναι μη αποδεκτά από το παπαδαριό της εκάστοτε θρησκείας.
    Με παρέπεμψε στο αρχαίο Ελληνικό πνεύμα και τότε αισθάνθηκα και πολύ βλάκας που δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να μνημονεύσω έναν παλαιό Έλληνα επιστήμονα. Το έκανε αυτός για εμένα.
    Ο άνθρωπος αυτός χαίρει μεγάλου σεβασμού, τουλάχιστον από εμένα.
    Την άποψή μου για το παπαδαριό και τις "θρησκείες" την κατέχετε...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    [...]Quiz....ποιός έλληνας έχει το παρακάτω curriculum vitae και σίγουρα θα είχε κάτι να πει?
    [...]
    Νανόπουλος;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Quiz....ποιός έλληνας έχει το παρακάτω curriculum vitae και σίγουρα θα είχε κάτι να πει?
    Ναι...αλλά!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    [...]Είχα την τύχη να του μιλήσω κάποτε ένα απόγευμα σε ένα πάρκο στο Cambridge, δίπλα στο ποτάμι. Δυστυχώς όχι για πολύ, σκάρτα 15 λεπτά.
    Είσαι πολύ τυχερός, πραγματικα.

Άθεος; Μπα, μάλλον άθρησκος.[....]
    Ετσι ακριβώς. Η αθεΐα άλλωστε ειναι (άλλο ενα) δογμα.
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Νανόπουλος;

[BQuiz....ποιός έλληνας έχει το παρακάτω curriculum vitae και σίγουρα θα είχε κάτι να πει?
    [/B]
    http://users.uoa.gr/~nektar/orthodox...culumvitae.htm

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Νανόπουλος;
    Ο Νανο σπουδαξε στο Surrey...

"...καὶ συστηματικὰ ἀσχολεῖται μὲ τὴν Ὀρθόδοξη Βιοηθική..."

Μάλιστα...
    :a31:

Χαρισματικός ο Καθηγητής...
    Είχα την τύχη να του μιλήσω κάποτε ένα απόγευμα σε ένα πάρκο στο Cambridge, δίπλα στο ποτάμι. Δυστυχώς όχι για πολύ, σκάρτα 15 λεπτά.
    Κολλημένος; Σίγουρα όχι.
    Ανοικτόμυαλος; Οπωσδήποτε. Θα ακούσει τους πάντες και τα πάντα.
    Ανατρεπτικός; Θωρητικός φυσικός είναι ο άνθρωπος, σκεφτείτε το.
    Άθεος; Μπα, μάλλον άθρησκος.
    Αλαζόνας; Όχι, σίγουρα όχι. Δείτε τον.
    Ταπεινός; Ναι.
    Συμπλεγματικός; Πλάκα μου κάνετε;
    Ξαναβρεθήκαμε σε μια διάλεξη το 1998 και τον ρώτησα αν του προκαλεί αίσθηση το ότι τα πιστεύω του είναι μη αποδεκτά από το παπαδαριό της εκάστοτε θρησκείας.
    Με παρέπεμψε στο αρχαίο Ελληνικό πνεύμα και τότε αισθάνθηκα και πολύ βλάκας που δεν μπορούσα εκείνη τη στιγμή να μνημονεύσω έναν παλαιό Έλληνα επιστήμονα. Το έκανε αυτός για εμένα.
    Ο άνθρωπος αυτός χαίρει μεγάλου σεβασμού, τουλάχιστον από εμένα.
    Την άποψή μου για το παπαδαριό και τις "θρησκείες" την κατέχετε...
    Τα καταλαβες ολα αυτα σε 15 λεπτα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Τα καταλαβες ολα αυτα σε 15 λεπτα?
    Ναι είμαι μέντιουμ!

Γνωρίζω τη δουλειά του, τον έχω ακούσει και live, αυτό είναι όλο...
    Είχα ένα θέμα με κάτι πάνω στο οποίο δούλευα (μπαστάρδεμα DNA και computing) και ήθελα τη γνώμη του την οποία και έλαβα.

Ναι είμαι μέντιουμ!

Γνωρίζω τη δουλειά του, τον έχω ακούσει και live, αυτό είναι όλο...
    Είχα ένα θέμα με κάτι πάνω στο οποίο δούλευα (μπαστάρδεμα DNA και computing) και ήθελα τη γνώμη του την οποία και έλαβα.

Σελίδα 4 από 24 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ