όχι ακόμα...
όχι ακόμα...
επετρεψε μου να διαφωνισω....Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
Νομίζω ότι όταν πηγαίνεις να βγάλεις δίπλωμα θα πρέπει να σε πηγαίνουν πρώτα στο ΚΑΤ με την υπόδειξη: "Τα βλέπεις αυτά? Βλέπεις αυτό το μέρος? Πρόσεξε, για να μην τα ξαναδείς..."
το θεωρω τρομοκρατια αυτο...και δεν ειναι σωστο για καποιον που κανει μια αρχη σε κατι που αγαπαει να ξεκιναει ετσι....με τρομοκρατια....
αληθεια,δε μου ειπε πολλα η εκπομπη...τα βλεπω καθε μερα διπλα μου...παω αναβω 4 κερια το χρονο σε φιλους,πινω καφεδακι με φιλο και καθετε διπλα μου στο αναπηρικο καροτσακι....
τα στατιστικα ειχαν καποιο ενδιαφερον σιγουρα...
η παιδεια λειπει κυριοι...η παιδεια.....
οσοι την εχουν,εχουμε,ας προσπαθησουν να τη μεταφερουν και σε αλλους...απο νεους οδηγους μεχρι "παλιους"...
οχι νευρα στο δρομο...
βλεπεις πατερα με δυο παιδια πανω σε παπι....
"κυριος να τα χαιρεσε τα παιδακια σου,αλλα ειναι μεγα λαθος αυτο που κανεις..."
το εχω πει με ομορφο τροπο σε καποιον που πετυχα....την αλλη μερα τον ειδα με ενα παιδι πανω στο παπι και με κρανος...μετα απο λιγο τον ειδα και με το αλλο παιδι.....ειχε παρει κρανος,ειχε παει το ενα παιδακι εκει που ηθελε και μετα γυρισε και πηρε και το αλλο...
απλα του χαμογελασα.....
ποτε δεν ειναι αργα
ηρεμια θελει....
μεταδωστε την παιδεια σας...και ενας να το καταλαβει θα ειναι επιτυχεια...
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Μεταξύ μας, δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος που θα γίνει αλλά το αποτέλεσμα. Και αυτό τρόπος να αποκτήσουν παιδεία είναι, κυρίως οι μεγαλύτεροι που νομίζουν ότι την έχουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
επετρεψε μου να διαφωνισω....
το θεωρω τρομοκρατια αυτο...και δεν ειναι σωστο για καποιον που κανει μια αρχη σε κατι που αγαπαει να ξεκιναει ετσι....με τρομοκρατια....
αληθεια,δε μου ειπε πολλα η εκπομπη...τα βλεπω καθε μερα διπλα μου...παω αναβω 4 κερια το χρονο σε φιλους,πινω καφεδακι με φιλο και καθετε διπλα μου στο αναπηρικο καροτσακι....
τα στατιστικα ειχαν καποιο ενδιαφερον σιγουρα...
η παιδεια λειπει κυριοι...η παιδεια.....
οσοι την εχουν,εχουμε,ας προσπαθησουν να τη μεταφερουν και σε αλλους...απο νεους οδηγους μεχρι "παλιους"...
οχι νευρα στο δρομο...
βλεπεις πατερα με δυο παιδια πανω σε παπι....
"κυριος να τα χαιρεσε τα παιδακια σου,αλλα ειναι μεγα λαθος αυτο που κανεις..."
το εχω πει με ομορφο τροπο σε καποιον που πετυχα....την αλλη μερα τον ειδα με ενα παιδι πανω στο παπι και με κρανος...μετα απο λιγο τον ειδα και με το αλλο παιδι.....ειχε παρει κρανος,ειχε παει το ενα παιδακι εκει που ηθελε και μετα γυρισε και πηρε και το αλλο...
απλα του χαμογελασα.....
ποτε δεν ειναι αργα
ηρεμια θελει....
μεταδωστε την παιδεια σας...και ενας να το καταλαβει θα ειναι επιτυχεια...
Ας τρομάξουν, ας μην καβαλήσουν ποτέ μηχανή ή αυτοκίνητο, ας σοκαριστούν, ας αηδηάσουν...
Αρκεί να μην είναι κατόρθομα ότι φτάνω σπίτι μου χωρίς να με έχει μαζέψει ένας απρόσεκτος, μεθυσμένος, άσχετος ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.
Δεν χρειάζεται να με κλαίει η μάνα μου επείδη κάποιος δεν μπορούσε να αναλογιστεί το μέγεθος της μαλακίας του...
οκ,αλλα εγω δεν το βλεπω ετσι....Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Μεταξύ μας, δεν με ενδιαφέρει ο τρόπος που θα γίνει αλλά το αποτέλεσμα. Και αυτό τρόπος να αποκτήσουν παιδεία είναι, κυρίως οι μεγαλύτεροι που νομίζουν ότι την έχουν.
Ας τρομάξουν, ας μην καβαλήσουν ποτέ μηχανή ή αυτοκίνητο, ας σοκαριστούν, ας αηδηάσουν...
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
Χθες ειδα την ανεπαναληπτη αυτη εκπομπη μαζι με αλλα 2 πληρωματα.
Στην δειαρκεια της ευτυχως ο ασυρματος δεν εξεπεμψε για κανεναν λογο...να ειμασταν παντα αχρειαστοι οπως χθες.
Πρωτη φορα που κανενας μας δεν μιλησε, δεν πεταξε καμμια εξυπναδα, δεν ειπε τιποτα..
Ματια βουρκωσαν, τσιγαρα αναψαν, μα κανεις δεν εβγαλε μιλια.
Εχουμε ''μαζεψει'' τροχαια, θανατηφορα ή μη, ελαφρια και βαρια, μικρους και μεγαλους...
Αλλα μετα ξαναμπαινουμε στην ρουτινα...αυτη ειναι η αμυνα μας.
Χθες, δυστυχως για'μενα, ειδα ενα περιστατικο στην ''Αρωγη'' που συνελεξα εγω πριν αρκετες εβδομαδες.Μεσα στο ασθενοφορο μου μιλησε κανονικα, παρ'οτι το τραυμα του ηταν βαρυ.
Χθες, τον ειδα στην κατασταση που τον ειδαμε ολοι μας...δεν μπορεσα να κρατησω τα ζουμια.
Μακαρι να επανελθουν ολοι τους, αλλα ολοι ξερουμε οτι ειναι αδυνατον.
Δεν θα ξαναμιλησω για το κρανος ο,τι αλλο ακολουθει.
Απο σημερα ομως, δεν θα θεωρω συναδελφο μοτοσυκλετιστη οποιον δω ξεκρανωτο, ο,τι και να σημαινει αυτο.
Οποιος νομιζει οτι το κρανος ειναι αξεσουαρ, ας κοψει τον λαιμο του απο τωρα.
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Κάπου χάνετε το νόημα. Δεν ήταν για μηχανές η εκπομπή. Απλώς τα θύματα των μηχανών είναι πιο εύκολα προσβάσιμα γιατί είναι πολλά.
Εχουμε όλοι δει λίγο πολύ τέτοιες εκπομπές. Και είδαμε άλλη μία. Πολύ καλή επειδή είναι Θεοδωράκης. Αλλά άλλη μία. Και τελικά χτες που την κοίταζα σκεφτόμουνα ότι κάποια στιγμή πρέπει να αμοληθούν οι μπατσοι έξω και να μας γράφουν για τα πάντα. Γιατί τελικά ισως μόνο έτσι βάλουμε μυαλο.... Ποιές παιδίες και μ@λακίες. Να μας σκίζουν απο το πρωί ως το άλλο πρωί. Κάποια στιγμή ίσως μαζευτούμε.
Αλλά χτες επίσης είχα μια συζήτηση με έναν φίλο τροχαίο. Που ουτε λίγο ούτε πολύ μου είπε απέξω-απέξω ότι δεν γραφουν πολύ αυτή την εποχη λόγω γενικής δυσαρέσκειας του κόσμου.... Οτι νά'ναι....
Respect σε αυτούς τους γονείς απο την Κρήτη. Απλά respect.
Και επίσης θα ήθελαν τα δημόσια νοσοκομεία να είναι έτσι.... Το συνόψισε άλλωστε ο δημοσιογράφος που λέει τα αθλητικά (δεν θυμάμαι το όνομα του) "Πέρασε ο γιατρος και είπε κοιτάχτε αυτόν εδώ. Εχει ελπίδες" Αν δεν είχε απλώς θα τον έστελναν μια ώρα αρχιτερα. Το έζησα απο πρώτο χέρι με την πρώην μου. Ο πακιστανός στο μπροστά φορείο δεν είχε ελπίδες.... Ισως και επειδή ήταν πακιστανός....
Μακριά απο όλους. Γιατί για άλλη μιά φορά έγινε σαφές ότι και πανοπλία να φοράς, αν σου κάτσει την πάτησες. Απλώς με την πανοπλία θα επιβιώσεις. Και εκεί, και κοιτώντας τα παιδία απο την ΑΡΩΓΗ αναρωτιέσαι αν θες να επιβιώσεις έτσι.....
Καλημέρα και πάντα όρθιοι. Ολοι μας....
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Την είδα κ εγώ χθες, και παρα την κούραση που είχα την είδα μέχρι το τέλος.
Δεν θα επεκταθώ στο ότι ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ να φοράμε κράνος, αν και υπήρχαν και παραδείγματα με παιδιά που το φόραγαν, αλλά δεν ήταν τόσο τυχεροι....Μην παρεξηγηθώ, αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Απλά εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι με την μηχανή είμαστε απίστευτα εκτεθημένοι...
Εμένα, δύο πράγματα μου καρφώθηκαν στο μυαλό. Αυτό που είπε ο Σπύρος ο Παπαδόπούλος. λίγο πριν τρακάρει, αυτά τα δευτερόλεπτα πριν....."Αυτό είναι....τελείωσες....μέχρι εδώ...." Εκεί ανατρίχιασα, γιατί το έχω νιώσει αυτό, χωρίς όμως να συμβεί κάτι, μιας και την τελευταία στιγμή, στην δική μου περίπτωση, βρήκα την λύση της εξίσωσης και απέφυγα το τρακάρισμα...!
Το δεύτερο, ήταν αυτό που είπε ο άλλος ηθοποιός, Φραγκάκης αν δεν κάνω λάθος. Η κυρία που του πετάχτηκε από το STOP του είπε ότι "Ήμουν απλώς αφηρημένη.....!!!!!!!!!!!!!!"
Οπότε, καταλαβαίνετε.......ήμαστε σε έναν πόλεμο με ελάχιστα όπλα......!
Καλούς δρόμους σε όλους παιδιά....!
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ
ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ
Χτες στην εκπομπή αναφέρθηκε επιγραμματικά..το κράνος φορολογείται ως είδος πολυτελείας..εδώ το ανέφερε ένας?Οι λέσχες που είναι σ αυτό το κομμάτι, εμείς όλοι?Ρωτάτε όλα τα πιτσιρίκια που με το ζόρι βρίσκουν τις βενζίνες για το τουμπανιασμένο με κόπο παπάκι τους αν έχουν τα φράγκα για ένα όμορφο είδος πολυτελείας?Εδώ δε τα χουν οι 30ρηδες...
Θα ήθελα η εκπομπή να είχε κι άλλα, να δείξει και τους πραγματικούς μοτοσυκλετιστές, ντυμένους με όλα..και να τονίσει οτι ακόμα και σαν αστακοί δεν είμαστε άτρωτοι..
Κάτι ακόμα που αναφέρθηκε στην εκπομπή και με τάραξε γιατί δε το ήξερα, είναι η δωρεά οργάνων, είμαστε τελευταίοι σε διάθεση οργάνων και απ ότι κατάλαβα μέχρι και το σύστημα σε κουράζει αν βρεις το κουράγιο μιας τέτοιας κίνησης όπως ο Κρητικός πατέρας.
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
Το σημαντικότερο νόημα κατά τη γνώμη μου στη χθεσινή εκπομπή ,
είναι πως όλοι εν δυνάμει είμαστε εγκληματίες !!!!
Όλοι έχουμε γράψει κατά καιρούς στα π@π@ρι@ μας τα όρια ταχύτητας ,
όλοι κατά καιρούς έχουμε δοκιμάσει τα όρια της μοτό μας σε μια στροφή ,
που να αναφέρω φυσικά αυτούς που τα κάνουν συνέχεια αυτά και μόνιμα ,
και αν τους ρωτήσεις θα σου πουν ότι ξέρουν που τρέχουν , και πως το στίβουν το μηχανάκι ,
και τη χεράδες είναι ...κτλ
Ας γίνουμε πρώτα εμείς σωστοί σαν μοτοσυκλετιστές και άνθρωποι και όλα τα άλλα θα βρουν το δρόμο τους ,
να φαντάζεστε πάντα πως αυτό το κοριτσάκι θα μπορούσατε να το είχατε στείλει εσείς εκεί από ένα λεπτό απερισκεψίας σας .
Απορώ που βρίσκεται το κουράγιο, να μαζεύετε σπασμένα κορμιά, μέρα με την ημέρα...κάθε μέρα, και μετά να γυρνάτε στα σπίτια σας, να βγαίνεται με τους φίλους σας , να πηγαίνετε τα παιδιά σχολείο, να καβαλάτε την μηχανή για μια βόλτα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
Εχουμε ''μαζεψει'' τροχαια, θανατηφορα ή μη, ελαφρια και βαρια, μικρους και μεγαλους...
Αλλα μετα ξαναμπαινουμε στην ρουτινα...αυτη ειναι η αμυνα μας.
συνήθεια θα μου απαντήσεις......αλλά πως μπορείς να συνηθίσεις και να κάνεις ρουτίνα την συναναστροφή με τον θάνατο (τον χειρότερο θάνατο ) σε καθημερινή βάση μόνο εσείς το ξέρετε...χαρά στα κουράγια σας.....![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Συμφωνώ σε όλα τα υπόλοιπα μαζί σου, αλλα εδώ θα με βρείς αντίθετο....!Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
Ρωτάτε όλα τα πιτσιρίκια που με το ζόρι βρίσκουν τις βενζίνες για το τουμπανιασμένο με κόπο παπάκι τους αν έχουν τα φράγκα για ένα όμορφο είδος πολυτελείας?Εδώ δε τα χουν οι 30ρηδες...
Ας μην αλλάξουν εξάτμιση με after market ή καρμπυλατέρ και να πάρουν ένα κράνος πρώτα...!
Για τον λοιπό εξοπλισμό (γάντια, μπουφάν και τα συναφή) πάω εν μέρει πάσω....!
Anyway, όμως μην το πλατιάζουμε πολύ, μιας και η συνολική άποψη αυτού του forum πιστεύω ότι είναι υπέρ της χρήσης όλου το προστατευτικού εξοπλισμού....
Φιλικά πάντα,
Γιώργος
ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ
ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ
Για όσους το έχασαν..
λινκ.
safety doesn't happen by accident
Eυστοχότατο..Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
Να, που η τηλεόραση εάν θέλει, μπορεί.![]()
Ολα καλα ολα ωραια
Τα παλικαρακια ξεκρανωτα με τα παπια που εκαναν σουζες και κολπακια για να τα παρει η καμερα δεν τα ειδε κανενας?
Αν την ωρα που εκαναν ολες αυτες τις μαλακιες για να γραψει η καμερα γινοταν κανενα σκηνικο?
Μεγαλο φαουλ...
Κατα τα αλλα απο αυτη την εκπομπη δεν πηρα τιποτα παραπανω απο οσα προσπαθει να πει ο Ιαβερης και ο Σταθακης εδω και πολλα χρονια.
Vanda thanks!!!!!
δεν προλαβα χτες να το δω και θελω οπωσδήποτε!
νομιζω οτι επιβαλλεται