Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 73

Θέμα: Tελικά οι μηχανές είναι Fun to ride;

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    25 xιλιαρικα ???

κοντα στον ροσι???

δεν ερχεσαι κοντα...ουτε στα λεφτα ,ουτε στην τεχνολογια...

για ριξε μια ματια μονο ποσο στοιχιζουν τα μπροστινα.

αυτα τα προτοτυπα του μοτο gp κοστιζουν παρα πολλα λεφτα.εκατονταδες χιλιαδες ευρω...
    Δε διαφωνώ μαν. Σίγουρα κοστίζουν και τα ίδια εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, και η εξέλιξή τους για να γίνουν αυτά που έγιναν και πάει λέγοντας.

Να το θέσω λοιπόν πιο σωστά.

Νομίζω πως με 25 χιλιάρικα είσαι πιο "κοντά" στο Ρόσσι από ότι με 400 χιλιάρικα στο Ραϊκόνεν.

Δε μιλάω για ικανότητα προς θεού. Μιλάω καθαρά και μόνο για το όχημα.

Από τα ελάχιστα που γνωρίζω για τις μηχανές, και ειδικά από προσωπική εμπειρία μιας και οδηγάω κοντά 3 μήνες όλους κι όλους, νομίζω ότι μια R1 με κάποιες βελτιώσεις έρχεται πιο κοντά στη Μ1 του Βάλε, παρά μία 599 με βελτιώσεις που ούτε ξέρω αν μπορούν να γίνουν, ποιος τις κάνει, και ποιος δέχεται να του τις κάνουν, στο μονοθέσιο του Ραικόνεν.

Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις.... Κάτι ημι-street legal αυτοκίνητα πίστας κυρίως, τα οποία όμως τρέχα γύρευε και πάλι το πόσο κάνουν, το τι προβλήματα θα σου παρουσιάσουν και λοιπά.

Γι'αυτό είπα σε σχέση με το τι υπάρχει πιθανότητα να καβαλήσει ο καθένας μας, ότι η μηχανή είναι "πιο γρήγορη".

Μπορεί φυσικά να κάνω και λάθος....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    για πολλοστή φορά, μόνο η φόρμουλα είναι σαφώς πιο δυνατή κατηγορία από τη μηχανή
    και η φόρμουλα ΔΕΝ είναι αυτοκίνητο! το μόνο κοινό είναι οι 4 ρόδες.

κατά τ'άλλα μια χαρά κοντράρονται αυτοκίνητα κ μηχανές και κερδίζει είτε η μία ή η άλλη
    ανάλογα τις περιστάσεις.

Συνεχίστε.
    Γι'αυτό μίλησα για το τοπ.

Τοπ του ενός η F1, τοπ του άλλου τα MotoGp.

Κατά τα λοιπά συμφωνούμε.

Και επί του πιο γενικού....

Οδηγάω αυτοκίνητο 5 χρόνια. Είμαι 23. Τα τελευταία 3 χρόνια, έχω πισωκίνητο. Και σε ντριφτ έχω γουστάρει, και σε στροφιλίκια. Δε λέω ότι είμαι χεράς ή δεν ξέρω γω τι, αλλά σίγουρα το ξέρω καλύτερα από τη μηχανή, κι έχω ζήσει μαζί του περισσότερα από ότι με τη μηχανή, και χαρές και λύπες και λοιπά.

Αν μου έλεγε κάποιος, σου στήνω μία πίστα σαν αυτή που έχει ο φίλος στο πρώτο βίντεο, σου δίνω ένα τέτοιο αμάξι (κι άλλα δέκα ό,τι θες), γίνομαι και χορηγός σου για ότι σπάσει και χαλάσει, ΑΡΚΕΙ να ξεκαβαλήσεις και να μην ξανακαβαλήσεις το χρεποCB400 σου, δε θα το δεχόμουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
    δεν αντιλέγω.

και σαξοραλο να δω πάλι τη λαγοκοτα θα κάνω
    ξυπνιο αγορι...εγω παντοτε σε τετοιες περιπτωσεις,χαζευω το τοπιο...εκτος εαν οδηγω το αυτοκινητο...
    frankly my dear, i dont give a damn...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εντάξει, δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι κάποια αυτοκίνητα είναι γρηγορότερα από εμάς....

Και είναι γρηγορότερα χωρίς ο οδηγός να είναι ιδιαίτερα χεράς....

Τι εννοώ: ένα αυτοκίνητο σημερινό με ABS, traction control, σύστημα επαναφοράς (αν το χάσεις και πας στο γκρέμι) κλπ κλπ είναι πιο εύκολο να οδηγηθεί γρήγορα.

Αυτά τα καλλούδια μπαίνουν σχεδόν στο σύνολο των αυτοκηνήτων.

Πάμε στις μηχανές τώρα (μιλάω για στρητ και κυρίως SS). Στο θέμα άλογα και κυρίως στο θέμα λόγος ίππων ανά κιλό υπερέχουμε. Αδιαμφισβήτητο γεγονός. Στις ευθείες δεν μας πιάνει τίποτα. Στο στροφιλίκι όμως μας παρνάνε πολλά. Από μοτάρντ μέχρι και τα σαξόραλα ή πιο δυνατά αυτοκίνητα. Διαφωνεί κανένας με αυτό; Αν ναι, τότε είτε είναι χεράς του επιπέδου Μπούστα/Μιμίκου κλπ είτε μας πααμυθιάζει είτε δεν ξέρει τι του γίνεται.

Το εν λόγω βιντεάκι δεν μπήκε για να δούμε τον Block. Στα @@ μας ποιος το οδηγεί. Δεν μας νοιάζει το Fiesta. Στα @@ μας κι αυτό με το στήσιμο και τα περιφεριακά που έχει. Μπήκε για να δούμε τι κάνει ένα κουτί με σχετικά καλό οδηγό σε μια πίστα. Είτε μας αρέσει είτε όχι τα γούστα που βγάζει το παραπάνω σύνολο είναι απλά γαμάτο.

Απλά πράγματα....

υ.γ. Δεν χρειάζεσαι 400Κ για να έχεις ένα αυτοκίνητο που ξεκ@λιάζει μηχανές (και πολλά άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο). Με 40 χιλιάρικα αγοράζεις αυτοκίνητο (μαμά) που τσαγιώνει τους πάντες (σε τροφιλίκι επαναλαμβάνω - οι ευθείες ανήκουν στα μπούσα). Α. και ξέρω 106 rally που ήταν στημένο για την Ν1 που γύριζε στις Σέρρες 1.22 χαμηλά..... Ο οδηγός του δεν είναι ουτε μια τρίχα από τα @@ του Block... Aλλά όλοι εδώ οι υπέρμαχοι της ανωτερότητας μηχανή είστε στο 1.19 και κάτω....

Ότι να 'ναι για να χαμε να λέγαμε...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pipe_smoker
    Δε διαφωνώ μαν. Σίγουρα κοστίζουν και τα ίδια εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, και η εξέλιξή τους για να γίνουν αυτά που έγιναν και πάει λέγοντας.

Να το θέσω λοιπόν πιο σωστά.

Νομίζω πως με 25 χιλιάρικα είσαι πιο "κοντά" στο Ρόσσι από ότι με 400 χιλιάρικα στο Ραϊκόνεν.

Δε μιλάω για ικανότητα προς θεού. Μιλάω καθαρά και μόνο για το όχημα.

Από τα ελάχιστα που γνωρίζω για τις μηχανές, και ειδικά από προσωπική εμπειρία μιας και οδηγάω κοντά 3 μήνες όλους κι όλους, νομίζω ότι μια R1 με κάποιες βελτιώσεις έρχεται πιο κοντά στη Μ1 του Βάλε, παρά μία 599 με βελτιώσεις που ούτε ξέρω αν μπορούν να γίνουν, ποιος τις κάνει, και ποιος δέχεται να του τις κάνουν, στο μονοθέσιο του Ραικόνεν.

Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις.... Κάτι ημι-street legal αυτοκίνητα πίστας κυρίως, τα οποία όμως τρέχα γύρευε και πάλι το πόσο κάνουν, το τι προβλήματα θα σου παρουσιάσουν και λοιπά.

Γι'αυτό είπα σε σχέση με το τι υπάρχει πιθανότητα να καβαλήσει ο καθένας μας, ότι η μηχανή είναι "πιο γρήγορη".

Μπορεί φυσικά να κάνω και λάθος....

Γι'αυτό μίλησα για το τοπ.

Τοπ του ενός η F1, τοπ του άλλου τα MotoGp.

Κατά τα λοιπά συμφωνούμε.

Και επί του πιο γενικού....

Οδηγάω αυτοκίνητο 5 χρόνια. Είμαι 23. Τα τελευταία 3 χρόνια, έχω πισωκίνητο. Και σε ντριφτ έχω γουστάρει, και σε στροφιλίκια. Δε λέω ότι είμαι χεράς ή δεν ξέρω γω τι, αλλά σίγουρα το ξέρω καλύτερα από τη μηχανή, κι έχω ζήσει μαζί του περισσότερα από ότι με τη μηχανή, και χαρές και λύπες και λοιπά.

Αν μου έλεγε κάποιος, σου στήνω μία πίστα σαν αυτή που έχει ο φίλος στο πρώτο βίντεο, σου δίνω ένα τέτοιο αμάξι (κι άλλα δέκα ό,τι θες), γίνομαι και χορηγός σου για ότι σπάσει και χαλάσει, ΑΡΚΕΙ να ξεκαβαλήσεις και να μην ξανακαβαλήσεις το χρεποCB400 σου, δε θα το δεχόμουν.

με 25000 ? οντως ερχεσαι κοντα σε αυτο που καβαλαει ο ροσι,γιατι και τα δυο ειναι μοτοσυκλετες...

με 400.000 ? ,οντως δεν ερχεσαι κοντα στα μονοθεσια αεροπλανα χωρις φτερα, γιατι οπως ειπε και ο Ζευκας ,το μονο τους κοινο ειναι η τεσσερεις ροδες...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Εντάξει, δεν είναι κακό να παραδεχτούμε ότι κάποια αυτοκίνητα είναι γρηγορότερα από εμάς....

Τι εννοώ: ένα αυτοκίνητο σημερινό με ABS, traction control, σύστημα επαναφοράς (αν το χάσεις και πας στο γκρέμι) κλπ κλπ είναι πιο εύκολο να οδηγηθεί γρήγορα.

Πάμε στις μηχανές τώρα (μιλάω για στρητ και κυρίως SS). Στο θέμα άλογα και κυρίως στο θέμα λόγος ίππων ανά κιλό υπερέχουμε. Αδιαμφισβήτητο γεγονός. Στις ευθείες δεν μας πιάνει τίποτα. Στο στροφιλίκι όμως μας παρνάνε πολλά. Από μοτάρντ μέχρι και τα σαξόραλα ή πιο δυνατά αυτοκίνητα. Διαφωνεί κανένας με αυτό; Αν ναι, τότε είτε είναι χεράς του επιπέδου Μπούστα/Μιμίκου κλπ είτε μας πααμυθιάζει είτε δεν ξέρει τι του γίνεται.

Το εν λόγω βιντεάκι δεν μπήκε για να δούμε τον Block. Στα @@ μας ποιος το οδηγεί. Δεν μας νοιάζει το Fiesta. Στα @@ μας κι αυτό με το στήσιμο και τα περιφεριακά που έχει. Μπήκε για να δούμε τι κάνει ένα κουτί με σχετικά καλό οδηγό σε μια πίστα. Είτε μας αρέσει είτε όχι τα γούστα που βγάζει το παραπάνω σύνολο είναι απλά γαμάτο.

Απλά πράγματα....

υ.γ. Δεν χρειάζεσαι 400Κ για να έχεις ένα αυτοκίνητο που ξεκ@λιάζει μηχανές (και πολλά άλλα αυτοκίνητα στο δρόμο). Με 40 χιλιάρικα αγοράζεις αυτοκίνητο (μαμά) που τσαγιώνει τους πάντες (σε τροφιλίκι επαναλαμβάνω - οι ευθείες ανήκουν στα μπούσα). Α. και ξέρω 106 rally που ήταν στημένο για την Ν1 που γύριζε στις Σέρρες 1.22 χαμηλά..... Ο οδηγός του δεν είναι ουτε μια τρίχα από τα @@ του Block... Aλλά όλοι εδώ οι υπέρμαχοι της ανωτερότητας μηχανή είστε στο 1.19 και κάτω....

re monoxnote ante pare to toympano me ta 40000 e kai ela na me klaseis mia ta paparia se opoiodipote dromo thes..ranteboy stin omonoia gia na xekinisoyme tin fun to ride kontra mas ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    re monoxnote ante pare to toympano me ta 40000 e kai ela na me klaseis mia ta paparia se opoiodipote dromo thes..ranteboy stin omonoia gia na xekinisoyme tin fun to ride kontra mas ..

Το ότι δεν μπορούμε όλοι να πάρουμε ένα τέτοιο αμάξι δεν τα κάνει λιγότερο παιχνιδάκια....

Αν σου χαρίζανε ένα, βάλτου φωτιά εσυ και πες το 750 είναι καλυτερο

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Το ότι δεν μπορούμε όλοι να πάρουμε ένα τέτοιο αμάξι δεν τα κάνει λιγότερο παιχνιδάκια....

Αν σου χαρίζανε ένα, βάλτου φωτιά εσυ και πες το 750 είναι καλυτερο
    an moy xarizane ena tha to stelna epitopoy tha perna agrotiko na poylao bananes kai karpoyza to kalokairi..
    kai karekles tin anoixi re perierge..
    esena an soy xarizane ena tha mas zalizes to peos pano kato e?

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αυτο ειναι fun ρε ασχετοι.

http://www.youtube.com/watch?v=MytfhzcSF-Y

an moy xarizane ena tha to stelna epitopoy tha perna agrotiko na poylao bananes kai karpoyza to kalokairi..
    Εγώ έχω ρε μλκ.... τι να σε ζαλίσω;

τι πεταγεσαι εσυ μωρη παποβια τσουτσαρα?

να μιλαγε κανεις με αληθινο μηχανακι παει στο διαολο...εσυ τι κουνιεσαι,που και να δουλεψει η παπια σου και να φτασει στο ραντεβου,παλι μονο του το αλλο θα κανει την κοντρα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Απλά πράγματα....

+990 σε όλα.
    Μια αντίρρηση έχω για τους χρόνους που λές μόνο. Αν θυμάμαι καλά τα saxoραλλα γυρίζουν στο 1,35 χαμηλό. Ακόμα και τα supercars στΑ Σέρρας λίγο κάτω από 1,30 νομίζω γυρίζουν.
    Μόνο τα formula 3 που έτρεχαν πριν χρόνια έκαναν χρόνους 1,11-1,13-1,15 δεν θυμάμαι ακριβώς.

ΥΓ. Ξαναδείτε το videaκι που έβαλε ο konstantinos για να χωνέψουμε γιατί μια μηχανή ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πάει ποτέ τόσο γρήγορα στο στροφιλίκι.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    +990 σε όλα.
    Μια αντίρρηση έχω για τους χρόνους που λές μόνο. Αν θυμάμαι καλά τα saxoραλλα γυρίζουν στο 1,35 χαμηλό. Ακόμα και τα supercars στΑ Σέρρας λίγο κάτω από 1,30 νομίζω γυρίζουν.
    Μόνο τα formula 3 που έτρεχαν πριν χρόνια έκαναν χρόνους 1,11-1,13-1,15 δεν θυμάμαι ακριβώς.

ΥΓ. Ξαναδείτε το videaκι που έβαλε ο konstantinos για να χωνέψουμε γιατί μια μηχανή ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πάει ποτέ τόσο γρήγορα στο στροφιλίκι.
    Mea Culpa.... 1.32 χαμηλά ήταν -πήρα τηλ κι επιβεβαίωσα - γερνάω ΡΠΜ

Δεν έχει σημασία.... ακόμα κι έτσι μας έχει περάσει όλους εδώ μέσα, πλην κάποιων και του νΤρούπερ φυσικά

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Mea Culpa.... 1.32 χαμηλά ήταν -πήρα τηλ κι επιβεβαίωσα - γερνάω ΡΠΜ

Δεν έχει σημασία.... ακόμα κι έτσι μας έχει περάσει όλους εδώ μέσα, πλην κάποιων και του νΤρούπερ φυσικά
    H ZμΠίστα είναι άλλη ιστορία. Σε στροφιλίκι βουνίσιο με καμμιά τετρακούνα κοντά, οι έξυπνοι οδηγοί μοτο ψάχνουν για τσάϊ του βουνού από μόνοι τους.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Στο στροφιλίκι όμως μας παρνάνε πολλά. Από μοτάρντ.... .
    Στα λοιπά συμφωνώ. Η δική μου ένσταση ήταν στο θέμα απολυτότητας των οχημάτων. Τέσπα....

Αυτό με τα μοτάρντ μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος κι εμένα του αδαή γιατί συμβαίνει????

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    H ZμΠίστα είναι άλλη ιστορία. Σε στροφιλίκι βουνίσιο με καμμιά τετρακούνα κοντά, οι έξυπνοι οδηγοί μοτο ψάχνουν για τσάϊ του βουνού από μόνοι τους.

Κάτσε τώρα να δεις αμφισβητίες....

(Υπάρχει ιστορία τρόμου στο Σούνιο πάντως...)

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. sxv 550...690smc....και άλλα fun-to-ride motard
    από Xrated στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 64
    Τελευταίο μήνυμα: 21/01/2011, 04:59
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 12:26
  3. Οι γυναίκες είναι σαν τις θέσεις για παρκάρισμα.
    από GTZ750 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 10:14
  4. Είναι οι μηχανές σαν τις γυναίκες???
    από Wizard13 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2004, 10:29
  5. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2003, 15:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε