Δε διαφωνώ μαν. Σίγουρα κοστίζουν και τα ίδια εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, και η εξέλιξή τους για να γίνουν αυτά που έγιναν και πάει λέγοντας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
25 xιλιαρικα ???
κοντα στον ροσι???
δεν ερχεσαι κοντα...ουτε στα λεφτα ,ουτε στην τεχνολογια...
για ριξε μια ματια μονο ποσο στοιχιζουν τα μπροστινα.
αυτα τα προτοτυπα του μοτο gp κοστιζουν παρα πολλα λεφτα.εκατονταδες χιλιαδες ευρω...
Να το θέσω λοιπόν πιο σωστά.
Νομίζω πως με 25 χιλιάρικα είσαι πιο "κοντά" στο Ρόσσι από ότι με 400 χιλιάρικα στο Ραϊκόνεν.
Δε μιλάω για ικανότητα προς θεού. Μιλάω καθαρά και μόνο για το όχημα.
Από τα ελάχιστα που γνωρίζω για τις μηχανές, και ειδικά από προσωπική εμπειρία μιας και οδηγάω κοντά 3 μήνες όλους κι όλους, νομίζω ότι μια R1 με κάποιες βελτιώσεις έρχεται πιο κοντά στη Μ1 του Βάλε, παρά μία 599 με βελτιώσεις που ούτε ξέρω αν μπορούν να γίνουν, ποιος τις κάνει, και ποιος δέχεται να του τις κάνουν, στο μονοθέσιο του Ραικόνεν.
Σαφώς και υπάρχουν εξαιρέσεις.... Κάτι ημι-street legal αυτοκίνητα πίστας κυρίως, τα οποία όμως τρέχα γύρευε και πάλι το πόσο κάνουν, το τι προβλήματα θα σου παρουσιάσουν και λοιπά.
Γι'αυτό είπα σε σχέση με το τι υπάρχει πιθανότητα να καβαλήσει ο καθένας μας, ότι η μηχανή είναι "πιο γρήγορη".
Μπορεί φυσικά να κάνω και λάθος....
Γι'αυτό μίλησα για το τοπ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
για πολλοστή φορά, μόνο η φόρμουλα είναι σαφώς πιο δυνατή κατηγορία από τη μηχανή
και η φόρμουλα ΔΕΝ είναι αυτοκίνητο! το μόνο κοινό είναι οι 4 ρόδες.
κατά τ'άλλα μια χαρά κοντράρονται αυτοκίνητα κ μηχανές και κερδίζει είτε η μία ή η άλλη
ανάλογα τις περιστάσεις.
Συνεχίστε.![]()
Τοπ του ενός η F1, τοπ του άλλου τα MotoGp.
Κατά τα λοιπά συμφωνούμε.
Και επί του πιο γενικού....
Οδηγάω αυτοκίνητο 5 χρόνια. Είμαι 23. Τα τελευταία 3 χρόνια, έχω πισωκίνητο. Και σε ντριφτ έχω γουστάρει, και σε στροφιλίκια. Δε λέω ότι είμαι χεράς ή δεν ξέρω γω τι, αλλά σίγουρα το ξέρω καλύτερα από τη μηχανή, κι έχω ζήσει μαζί του περισσότερα από ότι με τη μηχανή, και χαρές και λύπες και λοιπά.
Αν μου έλεγε κάποιος, σου στήνω μία πίστα σαν αυτή που έχει ο φίλος στο πρώτο βίντεο, σου δίνω ένα τέτοιο αμάξι (κι άλλα δέκα ό,τι θες), γίνομαι και χορηγός σου για ότι σπάσει και χαλάσει, ΑΡΚΕΙ να ξεκαβαλήσεις και να μην ξανακαβαλήσεις το χρεποCB400 σου, δε θα το δεχόμουν.![]()