Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
δεν θα πω για τα 157 τηλεφωνα για τα κωλολαδα...οχι δεν θα αναφερθω καθολου...ανθρωπινο ειναι μωρε...@@ ειναι αυτα...αμα δεν στα πρηζει αρκετα η γκομενα σου ,καποιος πρεπει να παιρνει την σκυταλη...σωστα?![]()
![]()
![]()
θα πω ομως το θεϊκο...
"ρε μαλακα...θελει πισω αναρτηση το μηχανακι..."
"εχει"...
"μα κωλοκαθεται ρε συ ακομη και με την χρυσα"...(το κακο γι αυτον ειναι οτι εχω δει ενα μυριο φορες την χρυσα,οποτε κατι δεν μου κολλαγε)...
"δεν μπορει ρε φιλε,αφου θυμαμαι οτι ηταν μια χαρα το ελατηριο..."
"να παρουμε ολινς...ηρθε η ωρα"
"να σκασεις ηρθε η ωρα και να μην μου τα κανεις τσουρεκια ΚΑΙ στις διακοπες σου..."
"μην εισαι μαλακας ρε αντωνη...εχει προβλημα σου λεω η αναρτηση...κωλοκαθεται το μηχανακι..."
"καλα..."
"και να κοιταξεις και πως θα ταιριαξουμε και usd , μια και θα βαλουμε πισω..."
"καλα"...
και φυσικα,ο γνωστος ηλιθιος,(βλ.reinmeister),καθοταν με τις ωρες να σκεφτει πως σκατα θα ταιριαξει,τιμονοπλακες,ανταπτορες,τροχους και αξονες...
και μπαινει σημερα το βραδυ μοτο για να δει τι...?
ΠΩΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ Ο DEVILS ΕΙΧΕ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ...
![]()
![]()
![]()
:a57: ρε...
μ'εχεις κανει σαν τα μουτρα σου ψυχωτικο ρε μ@λακα...με τα γαμωλαδα....
λες και αν συμπληρωνα με οτιδηποτε αλλο, θα καταστρεφοταν το συμπαν γ@μω την μπουτανα μου....![]()
ειμαι τερμα Θεου, αρχη Αλλαχ και μου ζητας amsoil και mobil....
δεν ζηταγες κανενα παγοβουνο μωρε μ@λακα καλυτερα??
πια ευκολα θα το'βρισκα...![]()
οσο για την αναρτηση να μην μιλησουμε....
επειδη εγινες τσιρος και το καβαλησες εσυ και δεν ειδες δαφορα δεν σημαινει οτι εχουμε ολοι κιλα ανορεξικης γκομενας σε περιοδο νηστειας.
αλλωστε ειναι γνωστο τοις πασι ποσο κουλαντζα εισαι και θες μαλακες αναρτησεις. οταν το στριβω εγω το μηχανακι, θελω να κραταει.
εσυ μπορεις να εχεις και αιμορροϊδες και να σε ενοχλει στις λακουβες....δεν ξερω...της ηλικιας σου ειναι και αυτα....:rotflmao: :rotflmao: