Αν δεν το πήρες τώρα Οκτώβριο-Νοέμβριο θα έχουν ενημερώσει μόνοι τους τη βάση ότι εσύ είσαι ο καινούργιος ιδιοκτήτης και θα σου έρθει ειδοποιήση. Ε, μετά πας σε μια τράπεζα και παίρνεις το σήμα.
Αν δεν το πήρες τώρα Οκτώβριο-Νοέμβριο θα έχουν ενημερώσει μόνοι τους τη βάση ότι εσύ είσαι ο καινούργιος ιδιοκτήτης και θα σου έρθει ειδοποιήση. Ε, μετά πας σε μια τράπεζα και παίρνεις το σήμα.
"Με το ένα χέρι να αγγίζεις τ' άστρα και με το άλλο να ανακατεύεις τη λάσπη"
Μιχάλης Δερτούζος
"Άμες δε γ' εσόμεθα πολλώ κάρρονες"
Αν παλι ΔΕΝ συμβει αυτο και δεν σου ερθει ειδοποιηση,τοτε παιρνεις την αδεια κυκλοφοριας και πας σε μια εφορια,ΟΧΙ σε τραπεζα... Κ εκει πληρωνεις επι τοπου και το παιρνεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Αν δεν το πήρες τώρα Οκτώβριο-Νοέμβριο θα έχουν ενημερώσει μόνοι τους τη βάση ότι εσύ είσαι ο καινούργιος ιδιοκτήτης και θα σου έρθει ειδοποιήση. Ε, μετά πας σε μια τράπεζα και παίρνεις το σήμα.![]()
κοινως αν δεν σου ερθει ειδοποιηση μεχρι τις 15-12 πηγαινε σε μια εφορια με την αδεια κυκλοφοριας και πληρωσε το .Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Ποτέ δεν περιμένω να μου έρθει ειδοποίηση .
Όταν αρχίζουν να ...¨μοιράζονται¨Πάω με τις άδεις στην εφορΔία και τα παίρνω ...Την τελευταία στιγμή έχει κόσμο και περιμένεις πολύ .
...Αφού θα τα δώσεις που θα τα δώσεις ...
Αφου την αγόρασε καινούργια, μπορεί να πάει στην εφορία να το πληρώσει ο ίδιος!
Εάν ομως ηταν μεταχειρισμένη και έγινε μεταβίβαση μοτό από άλλον όπως σε εμένα, λογικά το σήμα έρχεται στον προηγούμενο ιδιοκτήτη! Γιατι το ΚΕΠ θέλει κάποιο χρόνο να κάνει την αλλαγή ιδιοκτήτη..
:smilea:
οκ.. τοτε θα περιμενω για ειδοποιηση.. εαν παλι δεν ερθει μεχρι μεσα Δεκεμβρη θα την κανω για εφορια με την αδεια κυκλοφοριας.. και κατι τελευταιο.. πρεπει να παω σε καποια συγκεκριμενη εφορια δλδ με βαση την περιοχη που διαμενω ή μπορω να παω σε οποιαδηποτε?
Ευχαριστω..![]()
![]()
ο μαγκας ειναι εξω στην ζωη και οχι μεσα σ' ενα φορουμ..
Νομιζω πρεπει να πας στην εφορια που ανηκεις οχι σε οποιαδηποτε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Valantis_K
οκ.. τοτε θα περιμενω για ειδοποιηση.. εαν παλι δεν ερθει μεχρι μεσα Δεκεμβρη θα την κανω για εφορια με την αδεια κυκλοφοριας.. και κατι τελευταιο.. πρεπει να παω σε καποια συγκεκριμενη εφορια δλδ με βαση την περιοχη που διαμενω ή μπορω να παω σε οποιαδηποτε?
Ευχαριστω..![]()
![]()
Ρε παιδες εγω που την πηρα προσφατα (μεταχειρω με μεταβιβαση στα ΚΕΠ) και δεν εχω παρει απ'το ΚΕΠ ουτε καν την αδεια κυκλοφοριας τι να κανω για το σηματακι?
Εχω τα χαρτια του ΚΕΠ οτι εγινε η μεταβιβαση (φωτοτυπια της παλιας αδειας με στοιχεια και υπογραφες στο πεδιο "μεταβιβαση" και χαρτι του ΚΕΠ με σφραγιδες κλπ κλπ).. Αυτα αρκουν να παω στην εφορια??
![]()
Πατέρας πια..
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Νομιζω πρεπει να πας στην εφορια που ανηκεις οχι σε οποιαδηποτε...
οπου θες κ μπορεις πας,ειναι on line.... λενε....![]()
![]()
''Εμείς τις βόλτες τις κάνουμε ταξίδια..!!
universalgr1
Θεωρητικά την ειδοποίηση για το σηματάκι την έχει πάρει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Ζήτα την απο αυτόν.
Όσον αφορά τις εφορίες.. όπου και να πας το πληρώνεις κανονικά και το παίρνεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
universalgr1
Θεωρητικά την ειδοποίηση για το σηματάκι την έχει πάρει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης. Ζήτα την απο αυτόν.
Όσον αφορά τις εφορίες.. όπου και να πας το πληρώνεις κανονικά και το παίρνεις. Δεν υπάρχει πρόβλημα.
Thanks m8!!
![]()
Πατέρας πια..