Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 53 από 53

Θέμα: Προς κομπιουτεράδες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz

διαγραφή

Αρχικά δημιουργήθηκε από avlihos
    1) Έναρξη-->Πας στο "Search Box"---> γράφεις cmd ---> πατάς CTRL+SHIFT+ENTER

2) Εμφανίζεται παράθυρο με γραμμή εντολών ---> γράφεις κατά σειρά

cd C:\Users\makis206\Desktop\ [εδώ εκεί που είναι το makis206 βάζεις το όνομα του χρήστη π.χ. eleni-office ή kostas-pc]

RD /S /Q transalp [με αυτή την εντολή σβήνεις τον φάκελο]

Σκέφτηκα να μπει σε DOS και να μπει στο directory desktop και να κάνει την διαγραφή που θέλει..

:ZZZ:

Το γ@μιόλικο...

Κατ'αρχήν δοκίμασα όλα όσα προτείνατε εκτός από του vaska που άφησα για το τέλος μιας και μου φάνηκε πιο χρονοβόρο απ'όλα, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να προσπαθήσω μέχρι εκεί. Η χαζομάρα δημιουργήθηκε από μένα μέσα απ'το bluetooth, απ'όπου έστειλα και τις φωτό στον συγκεκριμένο φάκελο. Με απλά λόγια τον δημιούργησα εγώ κι αφού είχα επιλέξει το πρόγραμμα του bluetooth να ανοίγει με την έναρξη των windows, άνοιγε ταυτόχρονα και τον φάκελο ώστε να αποθηκεύονται μέσα του όσα τυχόν έστελνα.

Είμαι μλκς, το ξέρω..

Απλώς στο παλιότερο bluetooth που δούλευα με ρωτούσε κάθε φορά ο οδηγός που θα ήθελα να αποθηκεύσω το αρχείο που έλαβε το pc, σε αντίθεση με τούτο που αποθήκευε αυτόματα στη θέση που του καθόριζα μέσα απ'τις ρυθμίσεις του προγράμματος.. κι αφού μετά τις φωτό του Transalp δεν έστειλα κάτι άλλο απ'το κινητό, δεν ήθελε και πολύ να χάσω τον μπούσουλα.

Τέλος καλό όλα καλά κι ας είμαι μλκς

Ευχαριστώ όλους!

ΥΓ: Βρίστε με ελεύθερα και το σβήνω αύριο το θρεντ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Το γ@μιόλικο...

Κατ'αρχήν δοκίμασα όλα όσα προτείνατε εκτός από του vaska που άφησα για το τέλος μιας και μου φάνηκε πιο χρονοβόρο απ'όλα, ευτυχώς δεν χρειάστηκε να προσπαθήσω μέχρι εκεί. Η χαζομάρα δημιουργήθηκε από μένα μέσα απ'το bluetooth, απ'όπου έστειλα και τις φωτό στον συγκεκριμένο φάκελο. Με απλά λόγια τον δημιούργησα εγώ κι αφού είχα επιλέξει το πρόγραμμα του bluetooth να ανοίγει με την έναρξη των windows, άνοιγε ταυτόχρονα και τον φάκελο ώστε να αποθηκεύονται μέσα του όσα τυχόν έστελνα.

Είμαι μλκς, το ξέρω..

Απλώς στο παλιότερο bluetooth που δούλευα με ρωτούσε κάθε φορά ο οδηγός που θα ήθελα να αποθηκεύσω το αρχείο που έλαβε το pc, σε αντίθεση με τούτο που αποθήκευε αυτόματα στη θέση που του καθόριζα μέσα απ'τις ρυθμίσεις του προγράμματος.. κι αφού μετά τις φωτό του Transalp δεν έστειλα κάτι άλλο απ'το κινητό, δεν ήθελε και πολύ να χάσω τον μπούσουλα.

Τέλος καλό όλα καλά κι ας είμαι μλκς

Ευχαριστώ όλους!

ΥΓ: Βρίστε με ελεύθερα και το σβήνω αύριο το θρεντ
    Πάλι σ έσωσα
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Πάλι σ έσωσα
    Ναι αλλά δεν βρίζεις..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ναι αλλά δεν βρίζεις..
    Δεν βρίζω ποτέ
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της fotisdragon
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Ρε παιδιά, το παιδί δεν είπε "Δε σβήνεται το ρημάδι", είπε "το σβήνω και ξαναεμφανίζεται στο reboot".
    Οπότε, κάτι τον ξαναφτιάχνει τον φάκελο. Αυτό το κάτι μπορεί να είναι απο κάποιο πρόγραμμα όπως προέιπαν (Windows Media Player, Pc Suite ή κάτι παρόμοιο) μέχρι κανας παπαρό-ιός που το μόνο που κάνει είναι να σου σκοτίζει έτσι τα ούμπαλα.
    Προτείνω να κοιτάξεις τι τρέχει κατα το Startup και να αρχίζεις να αποκλείεις "υπόπτους".
    Καλή τύχη

edit:

Αυτό (το Bluetooth) θα τσέκαρα πρώτα
    Was I right or was I right?
    "Πολύ συχνά αναρωτιέμαι για τους ντελιβεράδες. Είναι φανταστικοί αναβάτες. Θα σε προσπεράσουν στο βρεγμένο, στην κίνηση, στο πλακόστρωτο, τα καταφέρνουν παντού και είναι πάντα γρήγοροι. Πίστευω πως μερικοί απο αυτούς χαραμίζουν το ταλέντο τους, στη πράξη μερικοί μπορεί να είναι πιο γρήγοροι απο μένα!"
    - V. Rossi, What if I had never tried it -

...Φταίω εγώ μετά αν παραγγέλνουν πίτσες αλλά φτάνουν καλτσόνε???

Αρχικά δημιουργήθηκε από fotisdragon
    Was I right or was I right?
    You were right-ότατος!

Africaνικο μέλος Το avatar του/της avlihos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    παιδια

μιας και πιασαμε κομπιουτεριστικα θεματα

ερωτησης

ποια θεωρειτε καλητερη εκδοση Linux αυτην την στιγμη που μιλαμε?
    εννοω την ποιο τελευταια εκδοση απο οποιαδηποτε διανονη

εχω ubuntu την τελευταια τελευταια εκδοση και μου κανει κατι νερα που και που
    γιαυτο ελεγα μηπως παιζει κατι αλλο

επισης αν εχει κανεις ιδεα αν παιζει να βρουμε drivers γιαυτο για linux.(δεν εχει η εταιρια βγαλει, γιαυτο ρωταω εδω)

ευχαριστω
    Στο Toshiba που λες αναγνωρίζομται όλα εκτός από την κάρτα γραφικών. Φαντάζομαι πάρα πολύ σύντομα θα υποστηρίζεται αφού έχει αναφερθεί ότι δεν αναγνωρίζεται.
    http://linux.derkeiler.com/Newsgroup.../msg00107.html

Τώρα για διανομή αυτή που χρησιμοποιώ είναι το Linux Mint http://www.linuxmint.com/ η οποία βασίζεται στο Ubuntu αλλά διαφέρει σε πάρα πολλά πράγματα. Στη προτείνω ανεπιφύλακτα μιας και τα πακέτα διπλοτσεκάρονται ουσιαστικά πριν ανεβούν. Δοκίμασέ τη και θα με θυμηθείς...

Αρχικά δημιουργήθηκε από ares_tz
    Σκέφτηκα να μπει σε DOS και να μπει στο directory desktop και να κάνει την διαγραφή που θέλει..

:ZZZ:
    Μπορεί να σου φαίνεται ηλίθιο αλλά μερικές φορές είναι ότι πιο καλό για να διορθώσεις κάτι. Άλλωστε σκοπός ήταν να μπει ως διαχειριστής και όχι ως απλός χρήστης.

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Προς κομπιουτεράδες vol @#%#*%&+1
    από Εχετλαίος στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2018, 14:47
  2. προς ψαγμενους κομπιουτεραδες
    από mikros boudas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2008, 00:35
  3. Ερωτηση προς κομπιουτεραδες
    από el_hymador στο forum Off topic