hyundai αδελφε και θα βρεις την υγεια σου![]()
ναχαν και λιγο καλητερη λαμαρινα.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
Προτεινο λοιπον τα μιτσουμπισι και σε δευτερη επιλογη το σταρλερ που υστερη λιγο σε χωρους και δεν εχει υδραυλικο τιμονι.
Τα colt που σου δειχνει απο πανω ο φιλος ειναι τα CZT και CZ3 τα οποια εχουν πολλα θεματα αλλα εκει ειναι πιο καινουργια και πιο ακριβα σιγουρα εσυ δεν μιλας για εκεινα
εχω οδηγησει ενος φιλου το Mitsubishi lancer το 1.3 σε πολυ κλειστο στροφιλικι και πηγαινε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. επιτηδες το τσιγκλαγα (εστριβα αποτομα και τελευται στιγμη) για να μου φυγει μπας και κανω κανα αναποδο, αλλα δεν κουναγε!!![]()
ειχα εντυπωσιαστει αλλα μπορει αν φταιει οτι ειμασταν και 4 ατομα μεσα και ειχε μπαζωσει...![]()
παρ'ολα αυτα δεν μου αρεσει τοσο εμφανισιακα..
![]()
![]()
Ειναι τρενακι το ειχα και με αναρτησει και 15αρες με Pzero λαστιχα αναβαση στα καλαβρυτα να μην μασαει.Κερδιζεις πολυ στο σασμαν που ειναι ακριβες και με κοντες διαδρομες.
Για κοιτα το καλυτερα το κανεις και λιγο πιο ομορφο μια και εβγαινε evo2 εχεις επισης επιλογη με μοτερακι 1.5 να βγαζει 160 αλογατα και να πυροβολαει πραγματικα.
![]()
Οι μοτοσυκλέτες δεν εχουν πια ψυχή γιατί οι άνθρωποι δεν εχουν πια ψυχή
Είτε έχεις είτε δεν έχεις αν δεν σε τρέχουνε μην τρέχεις...
Αν δεν ξερεις που πας γυρνα πισω!!!
επειδη μας πηγες πολυ πισω, τα gti μικρης κλασης της εποχης '90-95 ήταν (1) swift gti 101 ps και φυσικα (2) ο ''εξολοθρευτης τιτάνων'' daihatsu charade GTti 1000 κ.εκ., επισης με 101 αλογατα που πραγματικά ξυριζει..3κύλνδρο-12βαλβιδο..0-100 σε 8,2 sec, τελ. 195...αν μπεις στα site μετ/σμενων θα βρεις ανετα μεχρι 2 χιλιαρικα..για δες κ για mazda 4x4, 323 gt-r με το turbo 18xtari moter...επειδή διατηρω απιστευτη συλλογή σε περιοδικά αυτοκινήτου απ' το 1993 (ειμαι καινουργιος σχετικά στις μηχανες), αν χρειασθεις οτιδηποτε αρχειακο στοιχειο, πες..
η τύχη χτυπάει την πόρτα σου μόνο μια φορά, αλλά η ατυχία έχει πολύ μεγαλύτερη υπομονή...
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
Κατι που ξεχαστηκε και ειναι ΑΘΡΑΥΣΤΟ !!!
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/918606/
made in japan μεχρι και το τασάκι![]()
Βρε Σταυρο δεν ειπαμε κι ετσι...να παρεις ενα αν μπορεις οσο το δυνατον με λιγοτερες μετατροπες.Αν ο αλλος του εχει βαλει της Παναγιας τα ματια πανω και παταει και EVO 9 τι να το κανεις?Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
αυτο εχω στο μυαλο μου με τα τελη Γιαννη....
οσο για τα glanza κοιτα εδω
ειπαμε οτι ειναι καλα...αλλα οχι να τα πουλανε οσο τα bmw και τα audi ρε μαν...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Δλδ η γυναίκα έχει αυτό (πες ότι το έχει πάρει και με τον ιδρώτα της δουλειάς της).....Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και οντως τα εχω ολα...(το 1000 ss ειναι η αμεσως επομενη αγορα)....με το βουνο προς το παρον δεν ενδιαφερομαι να ασχοληθω αλλα αντ'αυτου εχω το cb-1.
επισης παιζει αμαξι και σπιτι απο την γυναικα...
νομιζω ενα audi TT 1.8 turbo quattro cabrio με 225hp ειναι μια χαρα....![]()
Κι εσύ την πας διακοπές με τον εικονιζόμενο χάρο φορτωμένο όπως περιγράφει ο rein.....
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Μια χαρά είναι.... και για 300? σουπερ είναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Εγω παντως πηρα ενα τετοιο με 300 ? και εχω το κεφαλι μου ησυχο.:ZZZ:
Στις κότες θα αρέσει;
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ναι μεχρι τον προφητη Ηλια στην Πετρουπολη....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
που μένεις ρε τρελέ?
Δεν εχω κοτες.....................ακομα.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μια χαρά είναι.... και για 300? σουπερ είναι!
Στις κότες θα αρέσει;![]()
Όχι μεταγενέστερο.Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
Νικο μιλας γι'αυτο ??
αν ναι θα ρωτησω να δω τι γινετε με ανταλλακτικα και ξαναμιλαμε....
![]()
![]()
![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Toyota_Starlet
Το "80 Series" από αυτά που δείχνει το λινκ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Δλδ η γυναίκα έχει αυτό (πες ότι το έχει πάρει και με τον ιδρώτα της δουλειάς της).....
Κι εσύ την πας διακοπές με τον εικονιζόμενο χάρο φορτωμένο όπως περιγράφει ο rein.....
![]()
![]()
![]()
![]()
οντως το εχει παρει με τον ιδρωτα της δουλειας της.
το XR απο την αλλη μονο χαρο δεν το χαρακτηριζεις με τοσα aftermarket που εχει επανω...
φρεναρει πολυ καλυτερα απο οτιδηποτε αλλο και μπαινει στις στροφες ακομα καλυτερα απο οτιδηποτεα αλλο...
απλα εχει γκαζι...
τωρα αν εσυ δεν μπορεις να το διαχειριστεις και το λες χαρο....:a13:
:a36: :a36:
το φορτωμα διαρκει οσο Περιστερι-Πειραιας και λιμανι νησιου-καταλυμα νησιου. μετα ειμαστε τα 2 μας πανω...![]()
Περιστερι...Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
![]()
![]()
![]()
![]()
που μένεις ρε τρελέ?
![]()