Συμφωνώ μεχρι κάποιο σημείοΑρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Εμενα ξερεις τι με εκνευριζει φιλε gstef, δεν ξερω τις εμπειριες σου με μηχανες, αλλα οταν ορκιζομαστε στο by the book, όταν ερχεται η "στραβη" κανουμε κωλοτουμπα 180 μοιρες και ψαχνουμε για οτιδηποτε αλλο εκτος απο το δογμα... και δεν μας περνει και κανεις χαμπαρι ουτε στα φορα.....
Οταν θα μας κλασει το τσιμουχακι και η αντλια αναγνωρισμένα εκτος εγγυησης οπως λες και θα μας βολεψει με μεταχειρισμενη πατεντα, οταν θα μας σπασει το ταδε καπακι και θα ψαξουμε για μεταχειρισμενο αγνωστου προελευσεως οταν οταν οταν τοτε το by the book παει περιπατο...
Αυτο εννοω, εχω βρεθει στην θεση σου πιστεψε με και διαλεξα τον δρομο της εμπιστοσυνης μεχρι ενος σημειου (για τους λογους που αναφερω). Πραγμα που με εκνευριζε τρομερα σε αυτη την εταιρια αλλα ειναι μερος της κουλτουρας της (απο χωμα πλευρα)... αλλιως περνεις βεστρομ και ξενοιαζεις![]()
![]()
ας πουμε ότι όταν μπαίνεις συνεργείο μπάινεις για ένα από τους δύο λόγους
1. συστηματική συντηρηση
2. βλάβη
για το πρώτο, δεν χρειάζεται να έχει σπουδάσει στη ΜΙΤ ο μηχανικός για να το κάνει. Είναι όλα τυφλοσούρτη αρκέι να έχει όρεξη.
Για το δευτερο, όντως εκεί κρίνεται η μαγκιά του, ΑΛΛΑ
γιατί θα πρέπει να βάλω νερό στο κρασί μου σχετικά με την συντηρηση της μοτοσυκλέτας μου για να μην τον πικράνω ουτοσώστε να τον έχω <<μαζί μου>> την δύσκολη στιγμή και να με εξυπηρετήσει, ΑΥΤΟ δεν το ασπάζομαι, δεν μας ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ!!!!
Θα πρέπει ΚΑΙ την συντηρηση να την κάνει όπως πρέπει αλλά ΚΑΙ καλό troubleshooting που θα τον ξεχωρίσει στην πιάτσα και θα του δώσει παραπάνω δουλειά. ΔΟΥΛΕΙΑ μας κάνει και αμοίβεται, ΟΧΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ.
Τα παραπάνω για μένα είναι αυτονόητα.