γκρι
dmf Αναβοσβηνει το λαμπακι ή ειναι αναμενο ολη την ωρα ?
Κατ αρχην πηγαινε στο Ats, θα το λυσουν το θεμα αμεσως![]()
Αν αναβοσβηνει μπορει να ειναι η μπαταρια ή η ενα απο τα δυο καλωδια (μπρος ή πισω)
Αν ειναι αναμενο συνεχεια εχει κοπει ενα καλωδιακι που ειναι κατω απο την σελα, θα φανει αν ειναι αυτο γιατι δεν θα δινει καν σημα στο διαγνωτικο.
Αν σου πει καποιος οτι χαλασε ολη η μοναδα κ να πληρωσεις 700 ευρω, πηγαινε αλλου.
Σημερα το πηρα το μηχανακι απο επισκευη, ειχε το ιδιο ακριβως κ το περασα στην εγγυηση
Κανε την καρδια σου πετρα κ πατα κ το μπροστα, ABS εχειςΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Δοκιμασα γερο φρεναρισμα μονο με το πισω φρενο γιατι με το μπροστα μπορει να ετρωγα τα μουτρα μου, και δεν μπορω να καταλαβω αν δουλευει το abs ή οχι..![]()
Btw αχριστη διαδικασια αφου οταν δεν πιανει αναβει το λαμπακι, αποκλειεται να δειχνει στο καντραν ολα καλα κ να μην πιασει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από X-SFIGA
και εγω το 2007 εχω και δεν εχει c-abs, πανω στο φτερο λεει abs, μπας και εχει μοντελο 2008 ?, η ουρα σου ειναι γκρι η μαυρη?
Ρε φιλε, εχεις το 2007 λες κ δεν εχεις c-abs, τι αλλο θα ακουσω![]()
αρχικα αναβοσβηνε συνεχως. Μετα απο καμια ωρα οδηγησης εμεινε μονιμα αναμενο.
Οποτε τωρα λογικα δεν εχω abs. Λες να περασω καμια βολτα απο ats αυριο;
Ναι εσυ το περασες στην εγγυηση, αλλα εγω εχω 07, οποτε εγγυηση παπαλα
Παντως μακαρι να ειναι κανα καλωδιο ή αισθητηρας. Αντε ας ειναι και οι δυο αισθητηρες, αλλα οχι τωρα να το αλλαξω ολο να πουμε.
Ωραια, αισθητηρας δεν χαλασε παντως, μη πας σε κανεναν αλμπανη κ σου αλλαζει αισθητηρες.
Ειναι ή η μπροστα καλωδιωση ή η πισω. Περιπου 250 ευρω κοστιζει η επισκευη σε καποιον που δεν εχει εγγυηση (θυμαμαι το ειχα ρωτησει απο περιεργεια)
Ειδικα για αυτο το θεμα πηγαινε στο ATS, εχουν αναλαβει πανω απο 10 χορνετ με το ιδιο προβλημα κ το φτιαχνουν με κλειστα ματια
Εαν (λεμε αν) δεν δινει σημα στο διαγνωστικο τοτε ειναι το καλωδιακι κατω απο την σελα που ειπα πριν
1. Το λαμπάκι του ABS ξεκινάει (όταν γυρίσεις τον κεντρικό διακόπτη και δώσεις ρεύμα στη μονάδα) αναμμένο. Σβήνει όταν οι σένσορες (και οι δύο) γυρίσουν μια αξιόπιστη μέτρηση πάνω από 10km/h. Από την στιγμή που σβήσει ΔΕΝ πρέπει να ξανανάψει (αν δεν σβήσεις τον κεντρικό διακόπτη) ΑΚΟΜΗ και αν η ταχύτητα πέσει κάτω από 10km/h.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
ευχαριστω![]()
και μακαρι
Οχι βεβαια οτι παιζει να δωσω 700 για να φτιαχτει. Στην τελικη θα το κρατισω ετσι. Πες οτι πηρα χωρις το abs, αλλα θα εχω τριπιστονες δαγκανες, τρομαρα μου![]()
2. Το πιθανότερο είναι να έχει χαλάσει κανένας σένσορας ή να έχει φύγει / βραχυκυκλώσει κανένα καλωδιάκι. Μην τρελαίνεσαι (ακόμα)---οι μονάδες ABS δεν καίγονται για ψύλλου πήδημα (όχι σε χονδα, τέλος πάντων).
3. Πήγαινε από την ATS που σου λένε όλοι. Λογικά τα παιδιά θα σου πούνε τι τρέχει μάλλον αμέσως. Μάστορας που σου λέει ότι θέλει τρεις ώρες για να καταλάβει τι τρέχει... μάλλον δεν.
4. ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: αν το λαμπάκι του ABS είναι αναμμένο ή αν αναβοσβήνει ΜΗΝ δοκιμάσεις να μπλοκάρεις το μπροστινό γιατί μετά θα πιάσουμε κουβέντα "πόσο κάνει ντεπόζιτο, καινούριο τιμόνι, μανέτα φρένου, δεξί πλαστικό" και πάει λέγοντας.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Ναι εσυ το περασες στην εγγυηση, αλλα εγω εχω 07, οποτε εγγυηση παπαλα
Το μοντελο δεν εχει σχεση με την εγγυηση, ποτε το αγορασες ? καινουργιο ?
Η εγγυηση υπαρχει για 2 χρονια απο την ημερομηνια ΑΓΟΡΑΣ του.
Ωραια αυριο ats λοιπον.![]()
Σχετικα με το 3 παντως, το τρεις ωρες ηταν δικη μου εικασια ετσι. Ο ανθρωπος μου ειπε οτι το θελει απο το πρωι γιατι θα του παρει ωρα να δοκιμασει με αλλους σενσορες κλπ. Και ουτε προδικασε το γεγονος οτι θα εχει καει ολη η μοναδα.
Απλα το ξεκαθαρισω γιατι και ο ********** ειναι πολυ καλος μαστορας, και μια φορα που πηγα και ηταν ο ιδιος με βοηθησε αφιλοκερδως.
ναι ρε το ξερω. 07 εχει αγοραστει. Εγω ειμαι ο ιδιοκτητης βΑρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Το μοντελο δεν εχει σχεση με την εγγυηση, ποτε το αγορασες ? καινουργιο ?
Η εγγυηση υπαρχει για 2 χρονια απο την ημερομηνια ΑΓΟΡΑΣ του.![]()
Εφ οσον σε ρωτησε "μηπως το χτυπησες το δισκοφρενο με λουκετο" για εμενα ειναι ασχετος με το θεμα. Ας τον για τα σερβις καλυτεραΑρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Ωραια αυριο ats λοιπον.![]()
Σχετικα με το 3 παντως, το τρεις ωρες ηταν δικη μου εικασια ετσι. Ο ανθρωπος μου ειπε οτι το θελει απο το πρωι γιατι θα του παρει ωρα να δοκιμασει με αλλους σενσορες κλπ. Και ουτε προδικασε το γεγονος οτι θα εχει καει ολη η μοναδα.
Απλα το ξεκαθαρισω γιατι και ο Γεωργουσης ειναι πολυ καλος μαστορας, και μια φορα που πηγα και ηταν ο ιδιος με βοηθησε αφιλοκερδως.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hornet_08
Ρε φιλε, εχεις το 2007 λες κ δεν εχεις c-abs, τι αλλο θα ακουσω![]()
τωρα που το ξαναειδα εχω c-abs, απλα το εχω απενεργοποιησει γιατι το θεωρω επικινδυνο ειδικα στον βρεγμενο δρομο.
τωρα που το ξαναειδα εχω c-abs, απλα το εχω απενεργοποιησει γιατι το θεωρω επικινδυνο ειδικα στον βρεγμενο δρομο.
![]()
![]()
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
Πως το απενεργοποιησες ? Εχεις το λαμπακι αναμενο συνεχεια πλεον ?
τωρα που το ξαναειδα εχω c-abs, απλα το εχω απενεργοποιησει γιατι το θεωρω επικινδυνο ειδικα στον βρεγμενο δρομο.![]()
joy ride, (ˈdʒɔɪˌraɪd), noun: a ride with no particular goal, just for the pleasure of it.
Στον ATS όταν άναψε το FI στο VTR δεν ήξερε να διαβάσει το error και μου είπε ότι πρεπει να μεταφέρει την μηχανή στην Κυψέλη σε έναν που είχε μηχάνημα. Του είπα να μην το ακουμπήσει, πήγα την επόμενη ημέρα, γεφύρωσα ένα καλώδιο κοντά στον εγγέφαλο, διάβασα τπο error απο το καντράν έιδα ότι μια φύσα είχε φύγει, την σύνδεσα και έφυγα.Αρχικά δημιουργήθηκε από dmf
Μου φαινεται για τις επομενες φορες θα προτιμησω το ATS. Πεφτει λιγο μακρυα, αλλα εχω ακουσει καλα λογια και τις λιγες φορες που εχω μιλησει μαζι του στο τηλ. ηταν πολυ εξυπηρετικος.
Βέβαια με κοιτούσε σαν εξωγήινο.
ΚΩΣΤΗΣ