Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 75

Θέμα: "Κυνοδοντας"

κυραΚουλα στο εκανα γουλι Το avatar του/της SpineshankD

Re: Re: Re: Re: "Κυνοδοντας"

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    [B]Βέβαια είναι δύσκολο να πω κάτι για μια ταινία (έτσι γενικά) που δεν θυμάσαι ούτε τον τίτλο της ούτε τον δημιουργό της, αλλά ΑΝ αναφέρεσαι στο "The Vilage" του Shyamalan, και το παρομοιάζεις με τον "Kυνόδοντα" τότε... οποιαδήποτε κουβέντα μάλλον δεν έχει νόημα: Αν δυο ταινίες τόσο διαφορετικές μορφικά, αισθητικά, αφηγηματικά, ρυθμικά, ερμηνευτικά (και δεν ξέρω εγώ τι άλλο) σου μοιάζουν παρόμοιες... άστο καλύτερα, δεν θα βγάλουμε άκρη.

[b]

npat μαλλον για αυτη την ταινια λεει

http://www.imdb.com/title/tt0068348/

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Πανοπτικε παω στοιχημα οτι εισαι απο αυτους τους τυπους που βριζουν αυτους που τους παροτρυναν να δουν το funny games του Haneke, γιατι δεν ειχε χαπι εντ κι οι καλοι δεν κερδανΕ

Φορ δε ρεκορντ και εγω εχω αλλεργια σε δηθενιες και αρτσυ φαρτσυ κουραδες, αλλα αμα υπαρχει μια "ειλικρινεια" στο θεμα που πραγματευεται η εκαστοτε ταινια....
    ΤΑΙΝΙΑΡΑ.
    ΣΤΟΠ.

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SpineshankD
    οχι εγω ξερω ολες τις ατακες του the κοπανοι απεξω και ακουω pig destroyer οποτε δεν μπορω να εκφρασω τεκμηριωμενη αποψη....αφηνω τον harry να μιλησει για μενα
    καλα ναι:hypnotize

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    ...εδώ ο κόσμος καίγεται ...
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

papoy Το avatar του/της Viking
    πραγματικά πολύ ηλίθια και βαρετή ταινία...

ΟΚ, έχει βαθύτερα νοήματα και προεκτάσεις (κοινωνικές δομές, οικογένεια κτλ) αλλά υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να απεικονίσεις και να διαπραγματευτείς κάτι τέτοιο. Η συγκεκριμένη απεικόνιση/διαπραγμάτευση ήταν κάτι τουλάχιστο άρρωστο και αηδιαστικό. Χαμένος χρόνος...

Παλαιό μέλος
    Η ταινια μου αρεσε. Προφανως δεν μπορει να αρεσει σε ολους. Απορω ομως αν κανουν ετσι μερικοι για μια ταινια πως αντιδρουν σε αλλα πιο σοβαρα θεματα...
    mustili

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ermisVFR
    Η ταινία, για μένα, είναι κόσμημα για το ελληνικό κινηματογράφο.

Η προσέγγιση ενός έργου τέχνης είναι προσωπική, μου αρέσει ή δεν μου αρέσει ή κάτι ενδιάμεσο.

Σε όλη την ανθρώπινη ιστορία απαξιωτικές συμπεριφορές οδήγησαν, όχι πάντα βέβαια, σε ενέργειες με βάση την απλή λογική "δεν το καταλαβαίνω = είναι άχρηστο".

Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι όσοι καταλαβαίνουν ένα έργο τέχνης είναι "ανώτεροι", αλλά εφόσον κάποιοι το καταλαβαίνουν ας σεβαστούμε, δημοκρατικά, την ύπαρξή του.
    Wo Es war, soll Ich werden

Ξενιτεμέλος Το avatar του/της menos
    Μιλάτε για την ταινία που φέρει την ατάκα.. ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ!!!???????? :hypnotize :hypnotize :hypnotize

http://www.youtube.com/watch?v=Vp6OdvS94Lk

Παλαιό μέλος
    Μενο αν δεν την εχεις δει δεν αξιζει να απομονωνεις μια φραση. Ετσι ξεκουδουνο δεν λεει τιποτα. Παντως συζηταμε για μια πολυ δυσκολη ταινια αλλα δεν καταλαβαινω το μενος ρε παιδια....κριμα!
    mustili

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    αλλα με το "τραγουδια απο τον 6ο οροφο" κοιμομουν στην καρεκλα
    Μάλλον εννοείς το Τραγούδια από τον 2ο όροφο του Άντερσον.
    Υποφέρω από χρόνια μπαλαρινίαση.

στρίβειν εστί φιλοσοφείν Το avatar του/της mizz
    ξέθαμα ολίγον αλλά δε πειράζει
    την είδα και γω, και περίμενα ότι θα μετανιώσω την ώρα και τη στιγμή με όσα είχα διαβάσει εδώ πέρα

τελικά μου άρεσε

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Δεν εχω αποψη...
    Keep on rocking in a free world !!!

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Δεν το έχω δει και δεν έχω άποψη.

το τρέιλερ ήταν ... κάπως.

πάντως πάει για ... οσκαρ

Στους φιναλίστ των Oscar ο Κυνόδοντας!

Η ανακοίνωση της λίστας με τις εννέα ταινίες που προκρίνονται για τις οσκαρικές υποψηφιότητες για την Καλύτερη Ξενόγλωσση Ταινία έκρυβε μία ευχάριστη έκπληξη! Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια μία ελληνική ταινία φτάνει στα Όσκαρ!

Ο ''Κυνόδοντας'' του Γιώργου Λάνθιμου, η ταινία που βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ των Καννών και χαιρετίστηκε από κοινό και κριτικούς, είναι μία από τις εννέα φιναλίστ για την τελική πεντάδα των οσκαρικών υποψηφιοτήτων, που θα ανακοινωθούν στις 25 Φεβρουαρίου.

Πέντε μόλις ημέρες πριν από την ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων, η Ακαδημία έδωσε στη δημοσιότητα τις εννέα ξενόγλωσσες ταινίες, που προκρίθηκαν ανάμεσα σε δεκάδες υποψηφιότητες και θα διεκδικήσουν μία θέση στην τελική πεντάδα.

Η παρουσία του Κυνόδοντα στις εννέα ταινίες - φιναλίστ αποτελεί μία τεράστια επιτυχία για το ελληνικό σινεμά διεθνώς, που φτάνει μία ανάσα πριν από την βραδιά των Όσκαρ μετά από πάρα πολλά χρόνια.

Οι εννέα ταινίες, που προκρίθηκαν είναι: Biutiful (Μεξικό), Confessions (Ιαπωνία), Incendies (Καναδάς), In A Better World (Δανία), Outside The Law (Aλγερία), Dogtooth (Ελλάδα), Life Above All (Νότιο Αφρική), Even The Rain (Ισπανία) and Simple Simon (Σουηδία).

Λέτε ο ''Κυνόδοντας'' να καταφέρει να περάσει στην τελική πεντάδα; Θα το μάθουμε πολύ σύντομα...

http://www.nooz.gr/entertainment/sto...r-o-kunodontas

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Δεν το έχω δει και δεν έχω άποψη.

το τρέιλερ ήταν ... κάπως.

πάντως πάει για ... οσκαρ

Στους φιναλίστ των Oscar ο Κυνόδοντας!

Η ανακοίνωση της λίστας με τις εννέα ταινίες που προκρίνονται για τις οσκαρικές υποψηφιότητες για την Καλύτερη Ξενόγλωσση Ταινία έκρυβε μία ευχάριστη έκπληξη! Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια μία ελληνική ταινία φτάνει στα Όσκαρ!

Ο ''Κυνόδοντας'' του Γιώργου Λάνθιμου, η ταινία που βραβεύτηκε στο Φεστιβάλ των Καννών και χαιρετίστηκε από κοινό και κριτικούς, είναι μία από τις εννέα φιναλίστ για την τελική πεντάδα των οσκαρικών υποψηφιοτήτων, που θα ανακοινωθούν στις 25 Φεβρουαρίου.

Λέτε ο ''Κυνόδοντας'' να καταφέρει να περάσει στην τελική πεντάδα; Θα το μάθουμε πολύ σύντομα...

http://www.nooz.gr/entertainment/sto...r-o-kunodontas

Αποψη δεν εχω αλλα μετα απο αυτο κλινω προς τη μερια του Βουδα...
    Keep on rocking in a free world !!!

Βουδα,σου εχουν πει οτι το κουραζεις?

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF