καλά όλα αυτά και αναμενόμενα !!!!![]()
αυτό που με προβληματίζει είναι ότι αργούμε να πάρουμε
την Αμερικάνικη υπηκοοτητα !!!!![]()
Osonoupo. Ehoume pros to paron amerikano prime minister, ligo to eheis?Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
σε παρακαλώ μη μου το κάνεις αυτό, δεν έχω αντοχές να διωρθώνω μία-μία παράγραφο....Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Tι δεν λέει σωστά? Διόρθωσέ τον όπου νομίζεις, για να μαθαίνουμε κι εμείς.![]()
περιληπτικά να αναφέρω ότι το κείμενο του sky7 μόνο σε βλάκες και άβουλα όντα θα μπορούσε να απευθυνθεί....αν και θα συμφωνήσω με τον καπετάνιο που νομίζει ότι ένα copy-paste έκανε ο φίλος
Ή αλλιώς (για υπάρχει και αντίλογος) μονάχα ένας βαθύτατα αλλοτριωμένος κάτοικος της χώρας αυτής θα νόμιζε ότι το εν λόγω κείμενο απευθύνεται σε άβουλα όντα και βλάκες.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
περιληπτικά να αναφέρω ότι το κείμενο του sky7 μόνο σε βλάκες και άβουλα όντα θα μπορούσε να απευθυνθεί....
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
ΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο vales...!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εχω την εντυπωση οτι δεν τα λέει ο ίδιος, κοπια ειναι το κείμενο![]()
και οσο για τα αλλα...αστα για αργοτερα....!!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Ή αλλιώς (για υπάρχει και αντίλογος) μονάχα ένας βαθύτατα αλλοτριωμένος κάτοικος της χώρας αυτής θα νόμιζε ότι το εν λόγω κείμενο απευθύνεται σε άβουλα όντα και βλάκες.
![]()
μάλλον έχουμε διαφορετική γνώμη περί αλλοτρίωσης γιατί νομίζω πως το κειμενάκι απευθύνεται
ΚΑΙ σε αλλοτριωμένους Έλληνες, και σε καμία περίπτωση προς το αντίθετο.
Και στην τελική ρε Εχετλαίε μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι είσαι μορφωμένος και ψάχνεσαι γενικά, πως μπορείς να υπερασπίζεσαι ένα κείμενο που δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σοβαρό επιχείρημα????
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Και στην τελική ρε Εχετλαίε μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι είσαι μορφωμένος και ψάχνεσαι γενικά, πως μπορείς να υπερασπίζεσαι ένα κείμενο που δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σοβαρό επιχείρημα???? [/B]
Με επιχειρήματα προσπαθούν να απαξιώσουν την ιστορία μας. Με επιχειρήματα καταντήσαμε εδώ που καταντήσαμε.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
Mπα, είμαι τελείως αμόρφωτος και τσούγκρος. Αυτό το κατέχω. (σοβαρά το λέγω)Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
Και στην τελική ρε Εχετλαίε μου έχεις δώσει την εντύπωση ότι είσαι μορφωμένος και ψάχνεσαι γενικά,
Ξέρεις, περιμένω τον αντίλογό σου να με πείσεις για το αβάσιμο των γραφόμενων του κοπελιού. Μέχρι τότε όμως...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
πως μπορείς να υπερασπίζεσαι ένα κείμενο που δεν έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ σοβαρό επιχείρημα????
ΑΥΤΗ Η ....ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΔΩ....ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟΙ....!!!!!..........ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ.......................................................... ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΑ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΝΑΡΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΑΣΤΑΝΟΥς ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΟΥ...!!!!!ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ 6ΕΥΡΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ....ΑΠΟΡΟ....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ...!!!!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.....ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΤΗ-ΚΑ...!!!!!!
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 85-86-87 ΠΟΥ ΚΟΙΜΩΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΗ ΠΟΡΤΑ...!!!!!.......ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!!!!!![]()
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΗ...ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ...!!!!
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!.......ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ... ΤΟΥς ΑΜΟΡΦΩΤΟΥς ΚΑΙ ΤΟΥς ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕς-ΡΑΤΣΙΤΣΤΕς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Όχι ρε μάγκα, όχι πάλι "ο λαός στην εξουσία"Αρχικά δημιουργήθηκε από sky7
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 85-86-87
(και) Από εκεί άρχισε η κατηφόρα...
![]()
Επιτέλους, διάλογος με επιχειρήματα
(επίσης, μάλλον μπλέξαμε τα θρεντ :rotflmao: )
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δεν μιλαω για πολιτικη......ΤΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ .....ΟΛΟΥΣ....ΣΤΑ ΤΡΥΦΕΡΑ ΜΟΥ Π@Π@Ρ@ΚΙΑ....
......ΜΑ Ο-Λ-Ο-Υ-Σ...!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sky7
ΑΥΤΗ Η ....ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΔΩ....ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥΤΑΞΙΔΕΜΕΝΟΙ....!!!!!..........ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ.......................................................... ΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΑΛΒΑΝΙΚΑ,ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΝΑΡΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΩ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΑΣΤΑΝΟΥς ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΜΟΥ...!!!!!ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΠΑΙΔΩΝ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ 6ΕΥΡΟ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ....ΑΠΟΡΟ....ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ...!!!!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ.....ΚΟΥ-ΡΑ-ΣΤΗ-ΚΑ...!!!!!!
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 85-86-87 ΠΟΥ ΚΟΙΜΩΜΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΚΛΕΙΔΩΤΗ ΠΟΡΤΑ...!!!!!.......ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥς ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!!!!!![]()
ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΡΗ...ΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ...!!!!
ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!.......ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ... ΤΟΥς ΑΜΟΡΦΩΤΟΥς ΚΑΙ ΤΟΥς ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕς-ΡΑΤΣΙΤΣΤΕς !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Μήπως τα μπέρδεψες? http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=111405
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
δεν νομιζω ρε φιλαρακο!!!!....εγω εδω πρωτογραψα και εδω μου την ειπανε...τωρα αν μοιαζουνε τα θρεντ δεν φταιω εγω....!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
![]()
Μήπως τα μπέρδεψες? http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=111405![]()
![]()
![]()
![]()
![]()