Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 217

Θέμα: Μας τη λένε και τα "νομιστεράκια" τώρα, ρε!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    φυσικα και θα στο πει γιατι ειναι η πραγματικοτητα! απο που και ως που ο οικογενιαρχης Αλβανος, Κινεζος ή δε ξερω γω τι να εχει την "ξενομανία" του ελληνα βολεμενου των βορειων προαστίων? Δεν εχει κανενα κοινο με τον εγκληματια! να δουλεψει και να ζησει εδω ηρθε ο ανθρωπας ... γιατι νομιζεις οτι οι μεταναστες στην Ελλαδα γουσταρονται μεταξυ τους? ξερεις οτι οι σλαβοι ειναι οι μεγαλυτεροι ρατσιστες με τους μαυρους????? εγω το ξερω απο πρωτο χερι...
    Α! Τωρα εγινε οικογενειάρχης ο Αλβανος που ηρθε να δουλεψει και να ζησει....

Μαλιστα.

20 χρονια πριν δεν τα λέγαμε αυτα. Κατσαπλιάδες, κλέφτες και εγκληματίες τους λέγαμε. Εγιναν λοιπον καλοικαγαθοι οικογενειάρχες....

Να υποθεσω οτι σε λιγα χρονια λοιπον, τα "πακια" και τα "νομιστερακια" θα ειναι οι επόμενοι καλοι οικογενειάρχες που ήρθαν εδω να δουλέψουν και να ζήσουν και σειρά θα έχει καποιος άλλος φτωχομπινές....

Για να σκεφτώ υποψήφιες χώρες για την τρίτη γενιά αθλίων...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    σε μενα τα λες αυτα ή στους ακροδεξιους που εχεις συνομιλήσει?

αυτα τα λεω 100 χρονια τωρα απλα τα στρατοπεδα που μπαινει ο καθενας αναλογα την πολιτικη του πεποίθηση δε μπορουν να κατανοησουν τη διαφορα και τα πλεονεκτημάτα της μεταναστευτικής πολιτικης σε αντιθεση με την λαθρομεταναστευση....

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Νομιζεις οτι επιλέγει; Εχεις ιδέα σε τί κόσμο ζουν εκει κατω;

Καλομάθαμε στα πουπουλα και ξεχάσαμε πως ήμασταν πριν λιγες δεκαετίες.

Ντροπή μας ρε γαμώτο....
    Φίλε Captain, βλέπεις (ελπίζω) ότι οι θέσεις μου ΔΕΝ είναι ακραίες και προσπαθώ να προσεγγίσω το θέμα με βάση τη λογική!
    Καταλαβαίνω πολύ καλά με ποια έννοια το λες αυτό και κατά βάθος συμφωνώ, αρκεί να σου πω ότι η καταγωγή των παππούδων μου είναι από τη Σμύρνη κι επίσης υπάρχουν συγγενείς μετανάστες στις ΗΠΑ και στην Αυστραλία!
    Πράγματι είναι ντροπή μας να ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΣΤΕ με κάθε τρόπο τη δυστυχία των άλλων!
    Δε νομίζω όμως ότι είναι ντροπή να μην ανεχόμαστε την αχαριστία και την αρνητική κριτκή τους για την ανοχή μας και την παραχώρηση των όποιων ελευθεριών και "ποιότητας ζωής" που βρίσκουν ερχόμενοι εδώ, σε σχέση με τους τόπους προελεύσεώς τους!
    Και ως προς αυτό το τελευταίο, ΝΑΙ, πιστεύω 200% ότι είναι συνειδητή επιλογή τους να έρθουν ακριβώς ΕΔΩ, διότι ξέρουν ότι κανείς δε θα τους πειράξει, σιγά-σιγά θα αποκτήσουν κεκτημένα και προνόμια εκ του μηδενός και φυσικά θα μπορούν ες αεί να κάνουν όοοο,τι γουστάρουν, τελείως ανεξέλεγκτα, πράγμα που στις πατρίδες τους δεν το είχαν δει ούτε στον ύπνο τους!
    Γιατί λοιπόν ΟΛΟΙ αυτοί κολλάνε στην Ελλάδα και τη βρίζουν κι από πάνω;
    Δεν έχει παραπέρα χώρες με προοπτική καλύτερου μέλλοντος κι ακόμη υψηλότερου επιπέδου ζωής; Γιατί άραγε δεν πάνε;
    Αυτά λοιπόν που δεν ανέχομαι είναι η αχαριστία και η παρανομία κι όχι η ίδια τους η παρουσία!
    Ετούτοι συνδυάζουν και τα δύο...
    ...το νου σου!!

Μ'αρέσει που τώρα οι Αλβανοί αποκαλούνται οικογενειάρχες,ενώ
    μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν,αλήτες,βρωμιάρηδες,σκατόρατσα!
    Ρε τι λαός είμαστε ρε.
    Αν η ιστορία δεν σε διδάσκει άστα-βράστα.
    Από τις "παστρικιές" της μικρασιατικής κολοτούμπας,στους Αλβανούς του Σαμαρά και τώρα
    στους βρωμιάρηδες Πακιστανούς των τελευταίων ημερών της Πομπηϊας!!!
    Καληνύχτα σας.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Μου αρεσει που συγκρινετε τους Ελληνες και οχι μονο μεταναστες πριν 80 χρονια με τους σημερινους ...

+1 στον Idi
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    Μου αρεσει που συγκρινετε τους Ελληνες και οχι μονο μεταναστες πριν 80 χρονια με τους σημερινους ...

+1 στον Idi
    Αυτό λέγεται ιστορία.Και η ιστορία ως γνωστόν επαναλαμβάνεται,είτε
    ως φάρσα είτε ως τραγωδία.

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Αρχικά δημιουργήθηκε από billanti
    Αυτό λέγεται ιστορία.Και η ιστορία ως γνωστόν επαναλαμβάνεται,είτε
    ως φάρσα είτε ως τραγωδία.
    Δεν με επιασες. Υπαρχει σημερα η ιδια ζητηση για εργατικα χερια με την ζητηση που υπηρχε τοτε ?

Παντως για τραγωδια οδευουμε

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

papoy Το avatar του/της Viking
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Είχαμε το τρωκτικό, τώρα θα αναπαράγουμε το τρομακτικό;
    Το οποίο (αφού αναφέρεται και στους gay) κάνει μια έμμεση αναφορά στο πρωκτικό :hypnotize

για τον μπέο τα εν λόγω site, η espresso του διαδικτύου..

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Δε μπορώ να καταλάβω γιατί δεν κάνουμε αυτό που πολύ απλά κάνει (και) η Τουρκία. Δεν τους σταματάει και τους αφήνει να πάνε πιο πέρα.
    Ναι δεις τι εστί βερύκοκο κε Ευρωπαίε!
    Ελα ντε!Μηπως ομως κατι περίεργο εχει συμβει στην Μαδριτη και την περιβόητη συνθήκη;

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokkiklhs
    ΦΥΣΙΚΑ και είναι αλήθειες αυτά που λένε για τα "στραβά" μας!!
    Γιατί όμως πρέπει να ανεχτούμε τέτοιου είδους κριτική από ξένους, είτε είναι οι τελευταίοι φουκαράδες, είτε ανήκουν στην παγκόσμια οικονομική ελίτ; Το τι κάνουμε/θα κάνουμε για να βελτιωθεί αυτή η κατάσταση, είναι δική μας υπόθεση, οπότε ας κοιτάζει ο καθένας την καμπούρα του... και καμπούρες υπάρχουν ΠΟΛΛΕΣ και για ΟΛΟΥΣ!!!
    Στο κάτω κάτω, σε όποιον δεν αρέσει, τι έρχεται να κάνει εδώ;
    Από λαθρομετανάστευση έως "επενδύσεις", ας ψάξει και παραδίπλα, έχει κι αλλού πορτοκαλιές!
    Κάτι όμως μου λέει ότι όλοι αυτοί και τα παιδιά τους και τα τρισέγγονά τους θα παραμείνουν στη "μιαρή" και κατάπτυστη Ελλαδίτσα..
    Ας τους δίνουμε λοιπόν για πάντα το δικαίωμα, καλά να πάθουμε...
    κοιτα να φτιάξουμε αυτο
    "Εντάξει αλλά οι Έλληνες πολίτες τι φταίνε,που εσείς έχετε εγκλωβιστεί εδώ?
    Δεν φταίνε,αλλά σκέψου εμείς δεν έχουμε τίποτα ενώ αυτοί έχουν τα πάντα,χωρίς να το αξίζουν.
    Από όσο έχω δει μέχρι τώρα οι Έλληνες είστε λαός που δεν κάνει τίποτα σωστά.Δεν έχετε δουλειές,δεν έχετε πολιτικούς και ο καθένας κοιτάει την δουλειά του.Εμείς βοηθάμε ο ένας τον άλλον."

και μετα σκεφτόμαστε γιατι μας τα λενε

αμα ηταν να κοιτάγαμε την καμπουρα μας δεν θα την αφήναμε να γινει τόσο μεγάλη
    το οτι την αφήσαμε να γίνει μεγαλη ειναι η αιτία που την βλέπουν ακομα και οι ρακένδυτοι μετανάστες
    και
    Η καμπούρα του μαροκινου δεν μικραίνει το ρεζίλι μας, μην ξεχνάμε οτι είμαστε ζήτουλες και επισήμως
    με ιστορία μεν και με υπερηφάνεια για τους προγόνους μας, αλλά ζήτουλες της χειρότερης ξεφτίλας

το να λέει ο καθε ενα την γνωμη του ειναι κατι που το ανακαλύψαμε εμεις ετσι? Η δημοκρατία γι αυτο δημιουργήθηκε
    το να σε κραζει κάποιος δεν φταίει σε κάτι η φυλή του η η αδεια εισόδου στην χωρα, αλλα το οτι φαίνεται το μέγεθος της μαλακίας μας

οσο για τα τρισέγγονα δεν θα διαφωνίσω εγω, αλλα οι ελάχιστοι Ελληνες που θα εχουν απομέινει σε αυτον το τοπο μετα απο 1-2 γενεές.
    γιατι εμεις κάνουμε εναν κανακάρη και δεν μπορούμε να στερήσουμε την αφεντιά μας για 2-3 ακόμα.
    Θελουμε να ειμαστε και γονεις αλλα και ανετοι
    Ασε που έχουμε ΤΟ αστέρι που θα πρέπει να σπουδάσει στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της οικουμενης με της πενταροδεκάρες που παράγει η οικογένεια για να καλύψουμε την φτωχοβλαχιά μας και να αναδείξουμε τον νεοπλουτισμό μας.

αγαπητέ ειτε ειναι γηγενής κάποιος, ειτε λαθρομετανάστης, το χάλι μας πρέπει να σε πειραζει και οχι οτι στο πετάει κατάμουτρα

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    επ... συζήτηση για αλλοδαπούς έχουμε πάλι;... ίσα με 160 απαντήσεις προβλέπω.

Μια απάντηση μόνο...

Όποιανου δεν του αρέσει και δεν του κάνει... ΦΕΥΓΕΙ. Ούτε υποχρεωμένος είναι να μείνει, ούτε φυσικά και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να του δώσουμε οτι ζητάει χωρίς να το έχει δουλέψει. Είτε λέγεται Μαχμούτ, είτε λέγεται Γιάννης.

Αυτά σε γενική γραμμή. Τώρα τα παρακλάδια που έχουν να κάνουν με μαύρη εργασία, ανεξέλεγκτη ροή λαθρομεταναστών κτλ κτλ... βαράτε το κράτος και τους εκμεταλλευτές.

Cpt... μπες λίγο στην λογική ρε φίλε πριν απαντήσεις. Σκέψου λοιπόν ενα πιτσιρικά που έχει ενα χάρβαλο παπί και το οδηγάει στον ίδιο δρόμο/περιοχή/πίστα με σένα. Έρχεται και σου λέει..

Ρε φιλαράκι εσύ εισαι κουλάδι.. τι την θές τέτοια μηχανή;... δεν είσαι άξιος να την πας.. ΑΠΑΙΤΩ ΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ!

Τον πλακώνεις σε τίποτα κλωτσιές ή οχι;

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Cpt... μπες λίγο στην λογική ρε φίλε πριν απαντήσεις. Σκέψου λοιπόν ενα πιτσιρικά που έχει ενα χάρβαλο παπί και το οδηγάει στον ίδιο δρόμο/περιοχή/πίστα με σένα. Έρχεται και σου λέει..
    Ρε φιλαράκι εσύ εισαι κουλάδι.. τι την θές τέτοια μηχανή;... δεν είσαι άξιος να την πας.. ΑΠΑΙΤΩ ΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ!
    Τον πλακώνεις σε τίποτα κλωτσιές ή οχι;
    Gandalf
    Σε επιχειρήματα με λογική σοφιστείας δεν απαντάω μαγε. Ο καθένας εχει το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του, το "αν δε σου αρέσει φυγε" σου το λένε οι καπνιστές στο άλλο θρεντ αλλα εκει χτυπάει άσχημα ε;

Αλλα, όχι, δεν θα τον πλάκωνα στις κλωτσιες. Για να το πεί αυτο ο πιτσιρικάς ή ειναι τρελός, ή κανει πλάκα, ή κανει τον εξυπνο, ή - ειναι πιθανον - εχει δίκιο.

Τι καθομαι και απαντάω σε τετοιο κωλοθρεντ. Θλιβομαι με κατι αποψεις που βλέπω. Ειδικα εχοντας δει πριν λιγο στο παγκρατι τα παληκαρακια της Χρυσης Αυγης να μοιράζουν φυλλάδια και εφημερίδες...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από georgio
    Δεν είναι ακριβώς όπως τα λες. Αυτός είπε ότι κλέβει. Δεν είπε ότι σκοτώνει ή βιάζει. Και κλέβει για να επιβιώσει. Και αυτό επειδή δεν βρίσκει δουλειά.
    Τα πρεζόνια μόνα τους γίνανε έτσι. Εντάξει, θα έπρεπε από την ιδανική κοινωνία να υπάρχει καλύτερη καθοδήγηση ώστε να μην καταλήξουν εκεί, αλλά κάποια στιγμή το επέλεξαν. Αυτός δεν επέλεξε τίποτα. Έφυγε από την πατρίδα του για να επιβιώσει και θέλει να πάει στη Γαλλία για κάτι καλύτερο (μάλλον δεν διαβάζει εφημερίδες).

Για την αστυνομία που λες, εμείς τους διαχειριζόμαστε λάθος. Ή τους κρατάς ή τους διώχνεις, δεν υπάρχουν μέσες λύσεις. Και αν τους κρατήσεις, τους κρατάς νόμιμα και φροντίζεις να έχουν δουλειές. Αλλά εμείς εδώ τους θέλαμε τυχοδιώκτες, για να δουλεύουν για πάρτη μας με τρεις κι εξήντα και να μην αντιδρούν φοβούμενοι την αστυνομία και την απέλαση.

Είμαστε κι εμείς λίγο τομάρια, δεν είμαστε;
    Συμφωνώ ότι υπερέβαλα , προφανώς για τονίσω την κατάσταση.
    Εντάξει, μόνο κλέβει.

Αλλά το σας κλέβω και να σας βρίζω κι από πάνω, δεν ξέρω.... μου κάνει ότι δεν σέβομαι κάποια πράγματα. Κι ο σεβασμός, θεωρώ ότι είναι σημαντικός σε μία κοινωνία.

Και ναι, είμαστε τομάρια για το ότι θέλαμε "δούλους". Και ναι, και σε άλλες χώρες , έτσι μας θέλουν εμάς. Να δουλεύουμε με 3 κι εξήντα κι αν δεν θέλεις να πας στην χώρα σου.
    Τα ίδια σκατά είμαστε όλοι. Αλλά όλα ξεκινάνε από τον σεβασμό , κι ο συγκεκριμένος νομίζω δεν σέβεται τίποτα.

5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Συνταξιούχος Το avatar του/της kokkiklhs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    κοιτα να φτιάξουμε αυτο
    "Εντάξει αλλά οι Έλληνες πολίτες τι φταίνε,που εσείς έχετε εγκλωβιστεί εδώ?
    Δεν φταίνε,αλλά σκέψου εμείς δεν έχουμε τίποτα ενώ αυτοί έχουν τα πάντα,χωρίς να το αξίζουν.
    Από όσο έχω δει μέχρι τώρα οι Έλληνες είστε λαός που δεν κάνει τίποτα σωστά.Δεν έχετε δουλειές,δεν έχετε πολιτικούς και ο καθένας κοιτάει την δουλειά του.Εμείς βοηθάμε ο ένας τον άλλον."

και μετα σκεφτόμαστε γιατι μας τα λενε

αμα ηταν να κοιτάγαμε την καμπουρα μας δεν θα την αφήναμε να γινει τόσο μεγάλη
    το οτι την αφήσαμε να γίνει μεγαλη ειναι η αιτία που την βλέπουν ακομα και οι ρακένδυτοι μετανάστες
    και
    Η καμπούρα του μαροκινου δεν μικραίνει το ρεζίλι μας, μην ξεχνάμε οτι είμαστε ζήτουλες και επισήμως
    με ιστορία μεν και με υπερηφάνεια για τους προγόνους μας, αλλά ζήτουλες της χειρότερης ξεφτίλας

το να λέει ο καθε ενα την γνωμη του ειναι κατι που το ανακαλύψαμε εμεις ετσι? Η δημοκρατία γι αυτο δημιουργήθηκε
    το να σε κραζει κάποιος δεν φταίει σε κάτι η φυλή του η η αδεια εισόδου στην χωρα, αλλα το οτι φαίνεται το μέγεθος της μαλακίας μας

οσο για τα τρισέγγονα δεν θα διαφωνίσω εγω, αλλα οι ελάχιστοι Ελληνες που θα εχουν απομέινει σε αυτον το τοπο μετα απο 1-2 γενεές.
    γιατι εμεις κάνουμε εναν κανακάρη και δεν μπορούμε να στερήσουμε την αφεντιά μας για 2-3 ακόμα.
    Θελουμε να ειμαστε και γονεις αλλα και ανετοι
    Ασε που έχουμε ΤΟ αστέρι που θα πρέπει να σπουδάσει στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της οικουμενης με της πενταροδεκάρες που παράγει η οικογένεια για να καλύψουμε την φτωχοβλαχιά μας και να αναδείξουμε τον νεοπλουτισμό μας.

αγαπητέ ειτε ειναι γηγενής κάποιος, ειτε λαθρομετανάστης, το χάλι μας πρέπει να σε πειραζει και οχι οτι στο πετάει κατάμουτρα
    Δεν διαφωνώ σε τίποτα απ'αυτά που λες και για να βελτιωθεί το χάλι μας, σε προσωπικό επίπεδο, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ...
    Ωστόσο αυτοί που έρχονται από μέρη με 2km καμπούρα, ας αφήσουν ήσυχη τη δική μας για να την κοιτάζουμε μόνοι μας, μάτια έχουμε!
    Πιστεύεις ότι αν βρισκόταν Έλληνας στο Μαρόκο, στο Πακιστάν, στο Μπάγκλα Ντες ή στην Ιταλία με τις ίδιες προδιαγραφές, θα του επέτρεπε κανείς να εκφράζεται έτσι;
    Και δες το πραγματικά άθλιο επίπεδο ζωής στις πατρίδες τους: ποιος συντηρεί αυτή την κατάσταση, πέρα απ'αυτούς τους ίδιους; Ας μείνουν εκεί, να προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο!
    Στο όνομα όμως της εξαθλίωσης, της ανάγκης, της δεν-ξέρω-κι-εγώ-τι, σκάνε μύτη σε μας, επιδίδονται ελαφρά τη καρδία σε ληστεία με το ελαφρυντικό της απελπισίας και δεν τους αρέσουμε κι όλα...
    Ελεος ρε παιδιά... τα κάνανε αυτά και στο Μαρόκο, ή μήπως θα είχαν μείνει χωρίς χεράκια (στην καλύτερη);
    Και ΦΥΣΙΚΑ φταίμε ΕΜΕΙΣ σαν κράτος με την άρπα κόλλα νοοτροπία, ταν ανοργανωσιά και τον γραψ@ρχιδισμό μας που τους δίνουμε το δικαίωμα να δρουν κατ'αυτό τον τρόπο, όμως ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ είναι που δηλώνουν πως δεν τους αρέσει και το κατηγορούν! :hypnotize
    Αν αυτό δεν είναι ΟΞΥΜΩΡΟ κι έχω άδικο, παρακαλώ να με διορθώσεις...
    Ποιοι είναι αυτοί που θα κρίνουν αν αξίζουμε να έχουμε αυτά που έχουμε (ΟΠΩΣ φτάσαμε να τα έχουμε, αυτό είναι άλλο κεφάλαιο), τη στιγμή που αφήνουν πίσω σπίτια και οικογένειες (αν έχουν) κι έρχονται να γίνουν κλέφτες σ'ένα κράτος που δε γουστάρουν;
    Προφάσεις εν αμαρτίαις είναι όλα αυτά, κάποια τεμπελόσκυλα δεν ήταν άξια να βρούνε να κλέψουν στις πατρίδες τους κι ήρθαν στη γη της επαγγελίας, όπου υπάρχει άφθονο και εύκολο υλικό!
    Και θα ήθελα να δω τους διάφορους "φιλάνθρωπους" του φόρουμ τι θα λέγανε αν ο γέρος πατέρας τους ή η γυναίκα τους γύριζε στο σπίτι με μελανιές και κατάγματα για αρπαγή 10 ευρώ...
    Φυσικά εγκληματίες αδίστακτοι υπάρχουν και έλληνες, αλλά πλέον νομίζω ότι είναι μειοψηφία και επί πλέον δεν κατηγορούν τις συνθήκες ζωής στην Ελλάδα...
    Επαναλαμβάνω για 108η φορά ότι δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ με τον νόμιμο, εργαζόμενο, φορολογούμενο και φιλήσυχο μετανάστη, αντιθέτως τον ευχαριστώ διότι είναι ίσως από τους λίγους που συμβάλλουν ουσιαστικά στην (όποια) ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας!
    Λέω ΟΧΙ στα σκουπίδια κάθε προελεύσεως, είτε ελληνικά, είτε ξένα! Και δυστυχώς τα ξένα είναι κατά πολύ πολυπληθέστερα τα τελευταία χρόνια!!

...το νου σου!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Cpt... για μένα είσαι foul... καταρχάς στην απάντηση των καπνιστώ που μου λες, άνετα τους απαντώ με τον ίδιο τρόπο , γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ. Δύο γαιδάροι σε ξένο αχυρώνα το ξέρεις;

Στο θέμα όμως της είσοδος ενός ανθρώπου με το ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ σε μια ξένη χώρα , και μετά να απαιτεί ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ, να έχει τα ίδια δικαιώματα (μόνο αυτά όμως... οχι και ευθύνες) με μένα που είμαι σε μια χώρα που όπως και να ακουστεί αυτό ισχύει.. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ... και όντως είμαστε ΥΠΟΛΟΓΟΙ για την κατάσταση της

Συγνώμη αδερφέ αλλά δεν έχει καμία σχέση με το θέμα καπνού. Και ούτε σοφιστεία είναι. Αυτό να το σκεφτείς καλά όταν ο πρώτος παράνομος μετανάστης , καπηλευτεί την περιουσία σου με βίαιο τρόπο ή άλλο , ... το ποσο ανεκτικός θα είσαι δηλαδή. Ειδικότερα αν η δικαιολογία του είναι πως εμένα μου ταιριάζει καλύτερα.

Σεβόμενος πάντως οτι δεν θες να το συνεχίσεις δημόσια , μπορούμε αν θες πάντα να τα πούμε και με πμ για το θέμα.

Και για την ιστορία η παραβολή-έμμεση παρομείωση της άποψης μου με αυτή των Χρυσαυγιτών είναι τουλάχιστον προσβλητική για μένα. Κάτι που ελπίζω να μην έπραξα με τα λεγόμενα μου για την δική σου γνώμη.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Σελίδα 4 από 15 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF