Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 86

Θέμα: Duke 125

Παλαιό μέλος
    400 εγώ...

Απλά σκέφτηκα ότι αφού η τελική δεν με ενδιαφέρει γιατί να μην εκμεταλλευτώ το καλύτερο τράβηγμα που θα μου δώσει μια αλλαγή στα γρανάζια.

ΣινανάϊΌπαΓιαβρουμ&Αμάν Το avatar του/της Corki
    Για τον δεικτη βενζινης δεν μου ειπεσ! Σου κανει τα ιδια?

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator

@ fonzareli : Γουσταρεις τις πολυδιάστατες συζητήσεις..??
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan

@ fonzareli : Γουσταρεις τις πολυδιάστατες συζητήσεις..??
    το θέμα εδώ αφορά μόνο το duke 125. Μόνο οι ιδιοκτήτες συνήθως το βλέπουν.
    Το άλλο θέμα αφορά γενικότερα την άποψη για όφελος λόγω αλλαγής γραναζιού και το παρακολουθούν πολλοί και διάφοροι.
    Τώρα αν είναι τόσο τραγικό που ρωτάω εκεί για το γρανάζι και εδώ αν το έχουν αλλάξει στο συγκεκριμένο μηχανάκι τι να πω... Ας σβηστεί το ένα θέμα αν είναι πρόβλημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Corki
    Για τον δεικτη βενζινης δεν μου ειπεσ! Σου κανει τα ιδια?
    δεν νομίζω αλλά δεν το έχω προσέξει και ιδιαίτερα. Θα δω και θα σου πω.

Καταρχάς και εγώ είμαι ένας ιδιοκτήτης duke 125 από τους πρώτους , αυτά που έχω παρατηρήσει είναι τα εξής 1) στο σέρβις που του έκανα μου έκαναν και αναβάθμιση είδα μικρή διαφορά αλλά καλή 2) εμένα αυτό που μου κάνει είναι στην οθόνη να μην μου δείχνει ορισμένες ταχύτητες και σπάνια να μην μου δείχνει κάποια στοιχειά . 3) δεν αξίζει να το πειράξεις το μηχανάκι γιατί είναι άπαικτο από μονό του και αν θέλετε κάτι περισσότερο να πάρετε μεγαλύτερου κυβισμού . 4) και εγώ όταν τον κυκλοφορώ ψαρώνουν όλοι και το χαζεύουν και (έχω βαρεθεί να μου κάνουν συνέχεια ερωτήσεις) . ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΕΙ …

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από fonzareli
    Τώρα αν είναι τόσο τραγικό που ρωτάω εκεί για το γρανάζι και εδώ αν το έχουν αλλάξει στο συγκεκριμένο μηχανάκι τι να πω... Ας σβηστεί το ένα θέμα αν είναι πρόβλημα.
    Το τραγικό είναι ότι πάτε και παιρνετε 125αρια ...

Αντιλαμβάνομαι την διασταση στην οποια το λες και εν μερη συμφωνω μαζι σου. Το μηχανακι αξιζει να το παρεις μονο αν πεις οτι θα το κρατήσεις no matter what.

Εγω για αυτο πηγα και τα εσκασα. Αλλα ειναι καλυτερο απο το να καβαλας παπι-cbf-ybr. Για ενηλικο αντρα ειναι πιο ανετο και πιο οικονομικο (και πιο ασφαλες).

Δεν ειναι γρηγορο αλλα αξιοπρεπεστατο. Παει παντου στην πολη μεσα, ειναι στιβαρο με καλη ποιοτητα κατασκευης σε σχεση με τα αντιστοιχα.

Και αν βγαλουν και κιτ-ακι 200cc στα 24 hp(που λενε) θα ειναι και γρηγορο(100 Kgr γαρ). (Αξιοπιστο δεν ξερω,θα δειξει).

τι ειναι το κιτ-ακι 200cc ? το εχεις ακουσει απο καπου ?

Απο την επισημη αντ. μου ειπαν τον Γεναρη (κυλινδροπιστονο-ελατηρια-χαρτογραφηση). Αλλα εγω θα κραταγα "πολυ μικρο καλαθι" φιλε μου. Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλο.

Αν γινει ομως και δουλευει σωστα, με το καλο να ερθει!!

Εσυ απο .............δεικτη βενζινης πως πας? Αργει στην αποκριση οπως ο δικος μου? Οι ενδειξεις ειναι ολες καλα παντα.

Μου ειπαν στο συνεργειο οτι ετσι κανουν οι "ηλεκτρονικοι". Αργουν στην αποκριση. Ισχυει? Ξερει κανεις?

Παλαιό μέλος
    εγώ φίλε OldMan είχα 600 (xj6) και την έδωσα διότι δεν με βόλεψε καθόλου για τη χρήση που ήθελα.
    Επιπλέον, δεν μπορούσα να πάω σε κάτι μεγαλύτερο από 250 (ή 33 ίππους αν θες) διότι την οδηγεί κυρίως ο γιός μου (που έχει Α1) και σπανίως εγώ. Λοιπόν από όλα τα μηχανάκια μέχρι 250 που δοκιμάσαμε ήταν το καλύτερο σε στήσιμο, φρένα, αναρτήσεις κλπ με διαφορά! Και σαφώς το πιο ευχάριστο από όλα!
    Βέβαια, αν έβγαινε σε 250 ή 300 θα ήταν πολύ καλύτερα αλλά και έτσι καλά είναι.

@Corki: Φίλε δεν το κοίταξα ακόμη για να το τσεκάρω. Λόγω κακοκαιρίας και διαφόρων ζητημάτων που τρέχουν δεν βγήκα. Ελπίζω το Σαβ/κο να την κάνω καμιά βόλτα.

Μανιβελάτο μέλος
    εγώ φίλε OldMan είχα 600 (xj6) και την έδωσα διότι δεν με βόλεψε καθόλου για τη χρήση που ήθελα.
    Επιπλέον, δεν μπορούσα να πάω σε κάτι μεγαλύτερο από 250 (ή 33 ίππους αν θες) διότι την οδηγεί κυρίως ο γιός μου (που έχει Α1) και σπανίως εγώ. Λοιπόν από όλα τα μηχανάκια μέχρι 250 που δοκιμάσαμε ήταν το καλύτερο σε στήσιμο, φρένα, αναρτήσεις κλπ με διαφορά! Και σαφώς το πιο ευχάριστο από όλα!
    Βέβαια, αν έβγαινε σε 250 ή 300 θα ήταν πολύ καλύτερα αλλά και έτσι καλά είναι.

@Corki: Φίλε δεν το κοίταξα ακόμη για να το τσεκάρω. Λόγω κακοκαιρίας και διαφόρων ζητημάτων που τρέχουν δεν βγήκα. Ελπίζω το Σαβ/κο να την κάνω καμιά βόλτα.
    Περίεργο πάντως γιατί το xj6, τουλάχιστον σε σχέση με το gsf650 αλλά και γενικά σε αυτή την κατηγορία είναι ίσως το πιο ελαφρύ και μαζεμένο και ακόμα και με το bandit που είναι πολύ πιο βαρύ και ογκώδες κινούμαι άνετα στο κέντρο..

Το dukάκι είναι όντως καλοστημένο και πολύ όμορφο αλλά σε αυτή την κατηγορία ιπποδύναμης το ανάποδο μπροστινό το μόνο που καταφέρνει είναι να αυξήσει το κόστος κατασκευής.. Νομίζω ότι εξίσου άνετο είναι και ένα suzuki dr 125 sm με 1000+ ευρώ κάτω..

Don't get me wrong, μια χαρά μοτοσυκλετάκι είναι, αλλά 4.000 για 15 ίππους οι οποίοι δεν μπορούν να σε πάνε ταξίδι, δεν σου πρσφέρουν ενεργητική ασφάλεια, θα ζοριστούν σε ένα δικάβαλο φόρτωμα.. Είχα 125, και όταν το πήρα τα ίδια έλεγα, και πριν το πάρω με προειδοποιούσαν όλοι.. πααααάρε ένα 250... θα κλαις...

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα έχω να πω..

“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook

Moderator
    Καλέ μου άνθρωπε, συμφωνώ και επαυξάνω (όπως και με τον φίλτατο Corki..).

Η ένστασή μου συνίσταται στο ότι, εφόσον η αγορά ενός 125 είναι πλήρως συνειδητή (σύμφωνα με τα λεγόμενά σας) ποιός ο λόγος να τρώτε την ψυχή σας για το αν το μηχανάκι θα πάρει μισό άλογο και με τι τρόπο και τι θα γίνει αν πειραχτεί το γρανάζωμα...???

Παλαιό μέλος

Wink

Καλέ μου άνθρωπε, συμφωνώ και επαυξάνω (όπως και με τον φίλτατο Corki..).

Η ένστασή μου συνίσταται στο ότι, εφόσον η αγορά ενός 125 είναι πλήρως συνειδητή (σύμφωνα με τα λεγόμενά σας) ποιός ο λόγος να τρώτε την ψυχή σας για το αν το μηχανάκι θα πάρει μισό άλογο και με τι τρόπο και τι θα γίνει αν πειραχτεί το γρανάζωμα...???
    διότι το μηχανάκι όπως καλά γνωρίζεις είναι πάνω απ' όλα μεράκι.

Οπότε δεν τρώμε την ψυχή μας. Το κέφι μας κάνουμε. Αν με μια απλή βελτίωση το μηχανάκι μπορεί να ταιριάξει καλύτερα στα προσωπικά γούστα του καθενός, τότε γιατί όχι;

Παιδια, κανεις δεν ειπε οτι ειναι καλυτερο απο 250 ή και παραπανω.

Απλα ειναι το καλυτερο 125 με διαφορα .

Και εγω χτ600Ε ειχα.

Για την κινηση στην πολη ειναι καλυτερο το 125

Τουλαχιστον για εμενα.

Οσο για το αν θα το πειραξω...............για την ωρα δεν νομιζω.Ακομα και το κιτακι να βγει .............θα το σκεφτω πολυ.

Ουτε σκοπευω να μεινω με αυτο μονο το μηχανακι. Απλα το εχω για τα "καθε-μερα πραγματα"

Και το βασικοτερο .....γουσταρω να το καβαλαω πολυ περισσοτερο απο το ΧΤ. Αυτο για εμενα φτανει
    Και ας πηγαινω με 80

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    [BΕίχα 125, και όταν το πήρα τα ίδια έλεγα, και πριν το πάρω με προειδοποιούσαν όλοι.. πααααάρε ένα 250... θα κλαις...

Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα έχω να πω..

[/B]
    Παντως ειχες γραψει καπου οτι μετανιωσες που το εδωσες. Για ολους τους λογου που μετανιωσες που το εδωσες εγω πηγα και το αγορασα το δικο μου .....για να το κρατησω για παντα.

Ο πατερας μου εχει ενα RV50. Το πηρε καινουργιο και το διατηρει οπως μπορει και δεν το δινει με τπτ.
    Δεν ειναι γρηγορο-ουτε καν βολικο πλεον δε το λες αλλα ειναι το μηχανακι του,το πρωτο.Λιγοι μπορουν να πουν οτι εχουν ακομα στο γκαραζ το πρωτο καινουργιο μηχανακι που αγορασαν. Αυτο που σου εκανε κλικ την πρωτη φορα.

Remember?

ΥΓ:Αν ειχες παρει το Duke δεν θα το εδινες με τπτ. Οσα και να ελειπαν για να παρεις τον Ληστη.Θα εβρισκες αλλο τροπο.

Σελίδα 4 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF