Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 52 από 52

Θέμα: Ισοβια ο Κορκονεας

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas

Re: Re: Re: Ισοβια ο Κορκονεας

Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
    εκτεθηκε ακομη περισσοτερο κατα την γνωμη μου

κατα την γνωμη μου διαφημιστηκε

Θα εκτεθει οταν τον κερασουν καταγματα στον δρομο ...
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Re: Re: Re: Ισοβια ο Κορκονεας

βγηκε ο Κουγιας και ειπε διαφορα για την δικη.εκτεθηκε ακομη περισσοτερο κατα την γνωμη μου

''Βρίσε με, κακολόγησέ με, πέταξέ μου όση λάσπη θες, αρκεί να λες και να γράφεις σωστά το όνομά μου''
    Αυτής της ιδεολογίας είναι ο Κούγιας και ο κάθε Κούγιας.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    εγω το σωστο ποιντ στο ποστ του μπιλαντι θα το δωσω στο εξης

σωστη η ποινη

το θεμα ειναι ομως οτι αυτο το συστημα δικαιοσυνης που εχουμε ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ κανεναν

ουτε τωρα μας πειθει επειδη εριξε ισοβια σε αυτον το τυπο

γιατι μπορει να εριξε την σωστη ποινη τωρα που το θεμα ειχε παρει τοσες διαστασεις και οντως η οργη του λαου ηταν πολυ μεγαλη

αλλα ξερουμε ολοι οτι σε υποθεσεις λιγοτερο γνωστες δεν υπαρχει η ιδια αντιμετωπιση
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Banned Το avatar του/της WebD
    Μη βιάζεστε να πανηγυρίσετε για την ορθότητα της δικαιοσύνης. Ήταν απλά μια μάχη... υπάρχει το εφετείο και ο άρειος πάγος. Μπορεί στο τέλος τα πράγματα να είναι εντελώς διαφορετικά!!! Αν και ελπίζω πως όχι....

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Ισοβια ο Κορκονεας

Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    ''Βρίσε με, κακολόγησέ με, πέταξέ μου όση λάσπη θες, αρκεί να λες και να γράφεις σωστά το όνομά μου''
    Αυτής της ιδεολογίας είναι ο Κούγιας και ο κάθε Κούγιας.
    Να συμπληρώσω ότι ο εν λόγω συνήγορος δεν είναι καθόλου τυχαίο πρόσωπο και δεν αναλαμβάνει δίχως κάποια διαδικασία/"εντολή" υποθέσεις όπως αυτές. Στη συγκεκριμένη, η γενικότερη στήριξη στον καταδικασθέντα υπήρχε εν χορώ και ομοφώνως από τη στιγμή που σήκωσε το όπλο μέχρι το ξεκίνημα της δίκης.

(να θυμήσω πειραγμένο βίντεο μέγκα, ρεπορταζ με τις ίδιες ακριβώς λέξεις και φυσικά πηγές μέσα στις πρώτες ώρες).

Η απόφαση είναι μια στιγμή της ποινικής διαδικασίας, απ τις κορυφαίες αλλά όχι η μόνη. Όπως σωστά ειπώθηκε, υπάρχουν τα ένδικα ακόμα, ο υπολογισμός της ποινής, το που και πως εκτίεις την ποινή (πχ αγροτικές), οι άδειες κλπ. Η απόφαση έχει σαφέστατα πολιτικό χαρακτήρα, κατευναστικό σε πρώτο επίπεδο.

Αν λάβουμε υπόψη την έκταση της στήριξης στα πρώτα κρίσιμα λεπτά και στη συνέχεια, όπως και τον τρόπο της υπεράσπισης (επίδειξη δύναμης), δεν θα έπρεπε να νομίζουμε την υπόθεση τελειωμένη.

Μια απόφαση για ένα τέτοιο έγκλημα δεν είναι τιμωρία, γιατί δεν πρόκειται ποτέ ο καταδικασθείς να "μετανοιώσει" για την έκβαση της αποστολής του. Νομίζω ότι αθόρυβα μεν αλλά πραγματικά, δεν θα ζοριστεί τόσο όσο νομίζει κανείς. Μια απόφαση για ένα τέτοιο έγκλημα, βγαίνει σε πρώτο βαθμό κάπως "αναγκαστικά" (λόγω των γεγονότων που ακολούθησαν) αλλά δεν θα είναι η μόνη "απόφαση".

Όσο για το αν έχει κριθεί το αν υπάρχει de facto δικαίωμα να πυροβολεί όργανο κάποιον ταραξία, ας μην βιαζόμαστε. Το σίγουρο είναι ότι κάποια κοινωνικά κομμάτια, αγνώστου έκτασης, είχαν πει ότι "τα ήθελε και ο κώλος του μικρού με τις παρέες που έμπλεκε", ή κάνω λάθος; Μετά από λίγο βέβαια κατάπιαν το σάλιο τους, αλλά εν συνεχεία ξανανέβηκαν αφού κόπασε η σκόνη.

Έχει και συνέχεια το πράγμα

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas

Re: Re: Re: Re: Re: Ισοβια ο Κορκονεας

Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
    Να συμπληρώσω ότι ο εν λόγω συνήγορος δεν είναι καθόλου τυχαίο πρόσωπο και δεν αναλαμβάνει δίχως κάποια διαδικασία/"εντολή" υποθέσεις όπως αυτές. Στη συγκεκριμένη, η γενικότερη στήριξη στον καταδικασθέντα υπήρχε εν χορώ και ομοφώνως από τη στιγμή που σήκωσε το όπλο μέχρι το ξεκίνημα της δίκης.

(να θυμήσω πειραγμένο βίντεο μέγκα, ρεπορταζ με τις ίδιες ακριβώς λέξεις και φυσικά πηγές μέσα στις πρώτες ώρες).

Η απόφαση είναι μια στιγμή της ποινικής διαδικασίας, απ τις κορυφαίες αλλά όχι η μόνη. Όπως σωστά ειπώθηκε, υπάρχουν τα ένδικα ακόμα, ο υπολογισμός της ποινής, το που και πως εκτίεις την ποινή (πχ αγροτικές), οι άδειες κλπ. Η απόφαση έχει σαφέστατα πολιτικό χαρακτήρα, κατευναστικό σε πρώτο επίπεδο.

Αν λάβουμε υπόψη την έκταση της στήριξης στα πρώτα κρίσιμα λεπτά και στη συνέχεια, όπως και τον τρόπο της υπεράσπισης (επίδειξη δύναμης), δεν θα έπρεπε να νομίζουμε την υπόθεση τελειωμένη.

Μια απόφαση για ένα τέτοιο έγκλημα δεν είναι τιμωρία, γιατί δεν πρόκειται ποτέ ο καταδικασθείς να "μετανοιώσει" για την έκβαση της αποστολής του. Νομίζω ότι αθόρυβα μεν αλλά πραγματικά, δεν θα ζοριστεί τόσο όσο νομίζει κανείς. Μια απόφαση για ένα τέτοιο έγκλημα, βγαίνει σε πρώτο βαθμό κάπως "αναγκαστικά" (λόγω των γεγονότων που ακολούθησαν) αλλά δεν θα είναι η μόνη "απόφαση".

Όσο για το αν έχει κριθεί το αν υπάρχει de facto δικαίωμα να πυροβολεί όργανο κάποιον ταραξία, ας μην βιαζόμαστε. Το σίγουρο είναι ότι κάποια κοινωνικά κομμάτια, αγνώστου έκτασης, είχαν πει ότι "τα ήθελε και ο κώλος του μικρού με τις παρέες που έμπλεκε", ή κάνω λάθος; Μετά από λίγο βέβαια κατάπιαν το σάλιο τους, αλλά εν συνεχεία ξανανέβηκαν αφού κόπασε η σκόνη.

Έχει και συνέχεια το πράγμα
    τι σημαινει τα ηθελε ο κωλος του?μην ξαναρχιζουμε το θεμα του '08.αν εχετε κατι να σχολιασετε στην αποφαση εχει καλως
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Παλαιό μέλος

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ισοβια ο Κορκονεας

τι σημαινει τα ηθελε ο κωλος του?μην ξαναρχιζουμε το θεμα του '08.αν εχετε κατι να σχολιασετε στην αποφαση εχει καλως
    Δεν το είπα εγώ αλλά αρκετοί διπλανοί μας. Το υπενθύμισα στα πλαίσια του ερωτήματος κατά πόσο νομιμοποιείται κανείς να ρίχνει στο ψαχνό. Τα σχόλια για την απόφαση είναι πεντακάθαρα, αλλά δεν ξέρω αν τα είδες

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF