αδερφε ειχα Dominator και πηρα ΤDM900.Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Κρατα το domi...![]()
![]()
![]()
στην 1η στροφη αρχισα τα καντηλια και συχτιριζα που πηγα και πηρα κατι τετοιο...
ΟΜΩΣ...
σιγα σιγα το εμαθα και βελτιωσα τις 2 μεγαλες ατελειες του.
1. τιμονι
2. σελα
εβαλα τιμονι απο VSTROM και πηρα τις ευεργετικες ιδιοτητες απο το Strom :rotflmao: :rotflmao:
εβαλα σελα πιο σκαμμενη και βελτιωσα την θεση οδηγησης που ειναι τραγικη.
γκαζι εχει! δεν ειναι πυραυλος και δεν βγηκε για αυτο το λογο. τωρα αν καθε παιδακι το πηρε για να ριχνει ξερογκαζιες ειναι προβλημα δικο του αλλα δυστυχως σε ακολουθει η ρετσινια!
προσωπικα δεν εχω αφησει τιποτα σχεδον μαμα πανω στο μηχανακι αφου το εχω με 17αρα ζαντα μπροστα και πισω απο Ρ1 1999.
αλλα στο θεμα να πουλησεις το Domi σου λεω να μην το κανεις! με αυτο γυρισα τη μιση Ελλαδα και δεν ζητησε τιποτα περα απο λαδια και βενζινη. Συλος αξιοπιστιας και πολυ μα πολυ τιμιο μηχανακι που δεν αξιζε να το σκοτωσω 1300? που το εδωσα. μετα απο 1 μηνα κυνηγουσα τον ιδιοκτητη φιλο μου να μου το πουλησει πισω ωστε να το αφησω στο χωριο μου στην Καρδιτσα για Light Enduro καταστασεις!
οπως και να εχει καοταξιδο αν παρεις το TDM...αλλα με το που το πηρες μπηκες και στο ματι απο το καθε λαμογιο! ελπιζω να εισαι ετοιμος να ξοδευτεις λιγο παραπανω για παρκινγκ αν δεν εχεις κλειστο και να χασεις λιγο την ησυχια σου αν πας καπου οπου δεν θα το βλεπεις!
το τελευταιο ισχυει για ολα τα μηχανακια αλλα για GSXR-TDM εχει παραγινει το κακο!!