Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 67

Θέμα: i am confused !

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    Κρατα το domi...
    αδερφε ειχα Dominator και πηρα ΤDM900.

στην 1η στροφη αρχισα τα καντηλια και συχτιριζα που πηγα και πηρα κατι τετοιο...

ΟΜΩΣ...

σιγα σιγα το εμαθα και βελτιωσα τις 2 μεγαλες ατελειες του.
    1. τιμονι
    2. σελα

εβαλα τιμονι απο VSTROM και πηρα τις ευεργετικες ιδιοτητες απο το Strom :rotflmao: :rotflmao:
    εβαλα σελα πιο σκαμμενη και βελτιωσα την θεση οδηγησης που ειναι τραγικη.

γκαζι εχει! δεν ειναι πυραυλος και δεν βγηκε για αυτο το λογο. τωρα αν καθε παιδακι το πηρε για να ριχνει ξερογκαζιες ειναι προβλημα δικο του αλλα δυστυχως σε ακολουθει η ρετσινια!
    προσωπικα δεν εχω αφησει τιποτα σχεδον μαμα πανω στο μηχανακι αφου το εχω με 17αρα ζαντα μπροστα και πισω απο Ρ1 1999.

αλλα στο θεμα να πουλησεις το Domi σου λεω να μην το κανεις! με αυτο γυρισα τη μιση Ελλαδα και δεν ζητησε τιποτα περα απο λαδια και βενζινη. Συλος αξιοπιστιας και πολυ μα πολυ τιμιο μηχανακι που δεν αξιζε να το σκοτωσω 1300? που το εδωσα. μετα απο 1 μηνα κυνηγουσα τον ιδιοκτητη φιλο μου να μου το πουλησει πισω ωστε να το αφησω στο χωριο μου στην Καρδιτσα για Light Enduro καταστασεις!

οπως και να εχει καοταξιδο αν παρεις το TDM...αλλα με το που το πηρες μπηκες και στο ματι απο το καθε λαμογιο! ελπιζω να εισαι ετοιμος να ξοδευτεις λιγο παραπανω για παρκινγκ αν δεν εχεις κλειστο και να χασεις λιγο την ησυχια σου αν πας καπου οπου δεν θα το βλεπεις!

το τελευταιο ισχυει για ολα τα μηχανακια αλλα για GSXR-TDM εχει παραγινει το κακο!!

Α......!!!! και που σαι....

Στριβει και παραστριβει το TDM και ασε να λενε οτι θελουν!

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gmitsiakis
    Α......!!!! και που σαι....

Στριβει και παραστριβει το TDM και ασε να λενε οτι θελουν!

Στο πρωτο ποστ λες οτι το μηχανακι ηταν τραγικο και οτι αλλαξες τα παντα, στο δευτερο οτι στριβει και παραστριβει (αφου του αλλαξες τα παντα).
    Και μετα τον προτρεπεις να το αγορασει (υπονοοντας οτι αν αλλαξει τα παντα θα του αρεσει).

Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Στο πρωτο ποστ λες οτι το μηχανακι ηταν τραγικο και οτι αλλαξες τα παντα, στο δευτερο οτι στριβει και παραστριβει (αφου του αλλαξες τα παντα).
    Και μετα τον προτρεπεις να το αγορασει (υπονοοντας οτι αν αλλαξει τα παντα θα του αρεσει).

μην πας να παραφρασεις τα λεγομενα μου!

αλλαξα τιμονι και σελα! δεν εστριβε γιατι δεν ειχα ξανακαβαλησει ποτε street μηχανακι με μεγαλη ταχυτητα και στην 1η στροφη ενιωσα ξενος πανω στη μηχανη αλλα με τον καιρο συνηθισα!

οτι αλλο αλλαξα στην μηχανη ειχε να κανει με εμενα που το γουσταρα και οχι επειδη δεν πηγαινε!

εδω ειναι μαμα το μηχανακι με μονο 17αρα ζαντα μπροστα και ohlins ελατηρια στις μπουκαλες!

στριβει η δεν στριβει???

βαλε μετα το 4ο λεπτο που εχω ζεστανει λαστιχα!

http://www.youtube.com/watch?v=b7BUg9JBxTY

αλλαξα τιμονι και σελα! δεν εστριβε γιατι δεν ειχα ξανακαβαλησει ποτε street μηχανακι με μεγαλη ταχυτητα και στην 1η στροφη ενιωσα ξενος πανω στη μηχανη αλλα με τον καιρο συνηθισα!

οτι αλλο αλλαξα στην μηχανη ειχε να κανει με εμενα που το γουσταρα και οχι επειδη δεν πηγαινε!

εδω ειναι μαμα το μηχανακι με μονο 17αρα ζαντα μπροστα και ohlins ελατηρια στις μπουκαλες!

στριβει η δεν στριβει???

Μια χαρα στριβει απλα το Τiger εχει απο τη μανα του 17αρα
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    εαν μπορει να παρει Tiger ας το παρει δεν το συζηταω!!!

στριβει η δεν στριβει???

Ολα τα μηχανακια στριβουν και ολα τα συνηθιζεις ειδικα οταν εχεις πληρωσει για να τα παρεις. Το θεμα ειναι τι αισθηση σου δινουν στη στροφη. Το εν λογω μηχανακι συγκριτικα με αλλα δημοφιλη (και μη) στρητ της ιδιας και μικροτερης κατηγοριας τιμης παιρνει απο εμενα 0. Ειναι η πρωτη μηχανη που ενοιωσα οταν την οδηγουσα οτι εσπρωχνα καροτσακι.

Αλλα το λες και μονος σου...εννοιωσες ξενος στη μηχανη μεχρι που το συνηθισες. Καποια πραγματα πιστευω δεν αξιζει να τα συνηθιζουμε. Ενα απο αυτα ειναι και το TDM.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Και που να δεις κατι μηχανακια με 21αρα πως στριβουνε

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Ολα τα μηχανακια στριβουν και ολα τα συνηθιζεις ειδικα οταν εχεις πληρωσει για να τα παρεις. Το θεμα ειναι τι αισθηση σου δινουν στη στροφη. Το εν λογω μηχανακι συγκριτικα με αλλα δημοφιλη (και μη) στρητ της ιδιας και μικροτερης κατηγοριας τιμης παιρνει απο εμενα 0. Ειναι η πρωτη μηχανη που ενοιωσα οταν την οδηγουσα οτι εσπρωχνα καροτσακι.

Αλλα το λες και μονος σου...εννοιωσες ξενος στη μηχανη μεχρι που το συνηθισες. Καποια πραγματα πιστευω δεν αξιζει να τα συνηθιζουμε. Ενα απο αυτα ειναι και το TDM.
    κανεις ενα λαθος! πηγα απο Οn off μηχανακι που εχει το τιμονι παρα πολυ κοντα στο στομαχι μου σε ενα που ειναι απλα αλλη κατηγορια!

για μενα το σοκ ηταν απλα η αλλαγη απο κατηγορια σε κατηγορια και οχι τοσο το τιμονι που για το σωματοτυπο μου με δυσκολευε στις μανουβρες ειδικα με συνεπιβατη!

εχω οδηγησει και αλλα μηχανακια! Tiger, R1, ZX6, Busa και αλλα! ενιωσα ακριβως την ιδια κατασταση στην σελα τους!

μη βιαζεσαι αν κρινεις βαση τα δικα σου στανταρ ενα μηχανακι!

δεν λεω οτι γαμει και δερνει! λεω οτι απλα ειναι καλο μηχανακι αλλα μονο σαν μεταχειρισμενο των 4000?

και πολλα ειπα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    κανεις ενα λαθος! πηγα απο Οn off μηχανακι που εχει το τιμονι παρα πολυ κοντα στο στομαχι μου σε ενα που ειναι απλα αλλη κατηγορια!

για μενα το σοκ ηταν απλα η αλλαγη απο κατηγορια σε κατηγορια και οχι τοσο το τιμονι που για το σωματοτυπο μου με δυσκολευε στις μανουβρες ειδικα με συνεπιβατη!

εχω οδηγησει και αλλα μηχανακια! Tiger, R1, ZX6, Busa και αλλα! ενιωσα ακριβως την ιδια κατασταση στην σελα τους!

μη βιαζεσαι αν κρινεις βαση τα δικα σου στανταρ ενα μηχανακι!

δεν λεω οτι γαμει και δερνει! λεω οτι απλα ειναι καλο μηχανακι αλλα μονο σαν μεταχειρισμενο των 4000?

και πολλα ειπα...
    Aδερφε σορυ αλλα ακομη και εσυ εκανες σαφεστατο οτι το μηχανακι οδηγικα ειναι μια πατατα και μιση...

Το οτι το συνηθισες και εκανες και καποιες αλλαγες μπας και το φερεις στα μετρα σου ειναι αλλο θεμα. Αλλα το μηχανακι οπως ειναι μαμα απλα ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ...

Re: i am confused !

Αρχικά δημιουργήθηκε από alkis1990
    λοιπον παιδια......ειμαι στην τελικη ευθεια !!!!

ειμαι ενα τσακ πριν δωσω την μηχανη μου για να παρω ενα TDM 900

εχω βρει αγοραστη και απλα εκρεμει το θεμα για να το σκεφτω καλυτερα (γιατι μπορει και να το μετανιωσω!!!)

εχω ενα HONDA NX 650 DOMINATOR του '00

αυτο ακριβως... http://www.poulato.gr/cars/car_ad_de...hp?ad_id=31729

και θελω να το πουλησω για να παρω TDM 900.
    (την μηχανη την εχω κα@@@λα εδω και καιρο !)

θελω ομως να σηγκρινω : καταναλωση βενζηνης,τελοι κυκλοφοριας,λαστιχα. και γενικα τα εξοδα του DOMI VS. TDM
    για να μην κανω καμια βιαστικη κινηση και το μετανιωσω(δλδ. να δουλευω μονο για να σηντιρισω μια μηχανη η' να μου ζηταει η μηχανη οσο ζηταει ενα αμαξι)

οποιος θελει ......ας πει την γνωμη-εμπηρια του να με κατατοπισει γιατι ειμαι μπερδεμενος!

ευχαριστω πολυ!!
    kitakse min mperdevese ta tdm den ine apodekta apo ton mixanokosmo
    tdm pernoun sigkekrimenoi tipoi an8ropon

i8iste na leme tipos tdm ke na kouname ta kefalia mas

prepi na to proseksis afto an paris tdm 8a ise ektos pia

ke tdm pernoun ili8ioi andres pou sixnazoun se gimnastiria
    8a mou pis ke aloi sixnazoun se gimnastiria ili8ioi ine?
    oxi
    ili8ioi ine mono aftoi pou sixnazoun se gimnastiria ke exoun tdm
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ine toso ili8ioi pou nomizoun oti to plio tis agapis pou kavalane ine foveri mixani
    230 kila me 90 aloga ke olo to varos epano...
    milame gia aneksitili malakia

ala exi gini mast ton ili8ion

afto mono ego 8a sto po i aloi ine kala pedia ke oute prokite na to paradextoun oti to kanoun

ala otan pernane afti me ta tdm 8a kouname ta kefalia mas

to gelio ine oti exo ena super spor gimno
    me psila timonia pou mama ixe 145 aloga tora exi merika para pano
    telos panton
    ke afti i ili8ia filoi ton tdm vlepi gimno den kseri ti ine ke epidi forane kamia eksatmisi ke kanoun 8orivo nomizoun oti pernane oti vroun ston dromo tous
    :rotflmao: :rotflmao:

afou lipon exo tsagiosi me kserogkazies merika apo afta

kano eklisi se olous tous vlakes me tdm

epitelous enimero8ite ligo gia tis motosikletes

ma8ete ti kavalate ke ti kiklofori eki ekso
    vare8ikame na keme venzini tsampa gia merikous ili8ious...
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
    Aδερφε σορυ αλλα ακομη και εσυ εκανες σαφεστατο οτι το μηχανακι οδηγικα ειναι μια πατατα και μιση...

Το οτι το συνηθισες και εκανες και καποιες αλλαγες μπας και το φερεις στα μετρα σου ειναι αλλο θεμα. Αλλα το μηχανακι οπως ειναι μαμα απλα ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ...
    δες στις φωτο απο track days την φωτο που ανεβασα. το παιδι με το μαυρο το εχει εντελως ΜΑΜΑ. ΣΤΡΙΒΕΙ Η ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ???

τωρα για τις μαλακιες που εγραψε ο αλλος απο κατω...αυτο ειναι καθαρος κομπλεξισμος.

ουτε γυμναστηρια παω...
    ουτε στα φαναρια στηνομαι για κοντρα οπως αυτος...

ουτε κατοχους αλλων μοτο κοροιδευω!

να μιλησουμε για συν και κατα να μιλησουμε! να ειρωνευτω για να το παιξω εξυπνος...ξερω και γω!!

Πάρε το TDM.

Και μόνο που σου έχει γίνει έμμονη ιδέα πάρτο και ας το μετανιώσεις.

Καλύτερα να μετανιώνεις για πράγματα που κάνεις παρά για αυτά που δεν κάνεις!
    Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!!!!!!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ytPxF...next=1&index=3

δες στις φωτο απο track days την φωτο που ανεβασα. το παιδι με το μαυρο το εχει εντελως ΜΑΜΑ. ΣΤΡΙΒΕΙ Η ΔΕΝ ΣΤΡΙΒΕΙ???

τωρα για τις μαλακιες που εγραψε ο αλλος απο κατω...αυτο ειναι καθαρος κομπλεξισμος.

ουτε γυμναστηρια παω...
    ουτε στα φαναρια στηνομαι για κοντρα οπως αυτος...

ουτε κατοχους αλλων μοτο κοροιδευω!

να μιλησουμε για συν και κατα να μιλησουμε! να ειρωνευτω για να το παιξω εξυπνος...ξερω και γω!!
    aftos e8nikopateras den ine?
    e8nikistes me mialo iparxoun mono se vivliografies omion

oriste ena apto paradigma gia na di o filos oti exo dikio

o sigkekrimenos simforoumitis an ixe perisotero mialo 8a ton pianan ponokefali

den 8a itan eksipnoteros apla o egkefalos 8a tou pieze to kranio...
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    επιμενω...
    Κρατα το Domi.....

Μην ξαναχρεωθεις στις @@τραπεζες.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF