Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 110

Θέμα: help

Οτι να ναι Το avatar του/της Rxakias
    και τα πρωτα εχτρα ηρθαν :smilea: :smilea:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	smal.jpg 
Προβολές:	480 
Μέγεθος:	57,0 KB 
ID:	215201

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    αντε καλοριζικο και καλοταξιδο να ναι και αλλη φορα δεν εμπιστευομαστε εμπορους...κουκλα ειναι και σε μαυρη ειδικα....
    Throttle that mysterious friend of ours

Παντως το οτι καθαρισες τελικως δεν σημαινει οτι ολα εγιναν σωστα. Ουτε οτι δεν θα την πατησει κανενας επομενος. Οποτε κανε κατι.
    done.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Rxakias
    χαχαχαχ ναι ναι
    να και μια φοτο το μωρο μου !!!
    το καμαρονω στην εκθεση
    ΤΟΥΜΠΑΝΟ, ΑΝΤΕ ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ...

Και καλά ξεμπερδέματα στον επόμενο ατυχο αγοραστη...
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Ακομα δεν το εχω παραλαβη το μηχανακη μην βιαζεστε για τον επομενο...
    δεν με εχει παρει τηλεφωνο ακομη και εγω που προσπαθησα 2 φορες μου λενε λειπει συνεχεια....
    Οποτε μπορει να εφαγα ΦΟΛΑ ΠΑΛΙ

Ο βασικος λογος που εκανα το αρθο αυτο ειναι για να μην υπαρξει επομενος.

Μιλισα με ενα δικηγορο τωρα που ασχολειται με τετοια θα τον παρει το απογευμα για εξοδικο και θα κανουμε και αγωγη να παρουμε τα χρηματα ως τοτε ομως πληρωνω τις δωσεις κανονικα ειμαι ηδη στη 2η δοση.

Στη φωτο ειναι η μηχανη μου αλλα οχι σε αυτον. Sτον σκουρτα την αντιπροσοπεια ειναι δεν εχει παει να παραλαβει ακομα.εγω πηγα εκει να το καμαρωσω.

Moderator
    βιαστικαμε να πουμε τα συνχαρικια ε???εγω στη θεση σου θα πηγαινα απο κει γυρω στις 5.30 που παει και αυτος γιατι τα μεσημερια ο κωστας λειπει.... και αν στα μασησει παλι δικηγορος να ξεμπερδευεις....

Πω πω παιδια ο ανθρωπος ειναι πολυ φολα σοβαρα μακρια παιδες....
    εφαγα φολα παλι οτι του ετυχε κατι και δεν εχει ρευστοτητα και κατι λαλακιεσ τετοιες και τρελαθηκα πηρα το δικηγορο και ξεκινησα διαδικασια εξοδικου ΑΥΡΙΟ και αγωγης απο δευτερα να παρω τα χρηματα μου τουλαχιστον. Κριμα πραγαμτικα κριμα απο τετοια μαγαζια δεν το περιμενα. ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑΑ

Κρίμα ρε φίλε για την ταλαιπωρία σου. Μακάρι να βγάλεις άκρη, αν και με την δήλωση που λες ότι υπέγραψες τα βλέπω λίγο σκούρα τα πράγματα.

Τέλος παντων, καλό κουράγιο.
    I would rather make history than read about it.

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalogeros
    Κρίμα ρε φίλε για την ταλαιπωρία σου. Μακάρι να βγάλεις άκρη, αν και με την δήλωση που λες ότι υπέγραψες τα βλέπω λίγο σκούρα τα πράγματα.

Τέλος παντων, καλό κουράγιο.

ΣΥΜΦΩΝΩ αυτο το χαρτι ειναι ενα θεμα.....ρωτα το δικηγορο και καλα ξεμπερδεματα...δες αν εκρεμουν αλλες καταγκελιες στο ονομα του κιολας...

εγω επιμενω να ξανατσεκαρει τον αριθμο που γραφει στην υπευθυνη δηλωση αν αναφερεται στη μηχανη της αντιπροσωπειας...
    αν οχι υπαρχει σοβαρό θεμα..

αν παλι ο αριθμος της υπευθυνης δηλωσης ταιριαζει με την εκτελωνισμενη μηχανή ειναι αυθαποδεικτο οτι δεν εχει παραλαβει καμια μηχανη...
    καθως δεν θα υπαρχει σχετικό τιμολόγιο-δελτιο αποστολής...

γενικά να ευχεσαι να μην δεις αυριο-μευθαυριο το μαγαζι του κλειστο...

ετσι οπως τον κόβω κανονιζει τις τελευταιες λεπτομεριες για το "ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΝΟΝΙ"..

...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΩ ΛΑΘΟΣ....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Λοιπον πεσανε τα τηλεφωνα απο το δικηγορο σημερα, αφου μιλισαμε αναλυτηκα χτεσ το βραδυ για να χεκινησει το εξωδικο.
    Η δηλωση ειναι ΜΟΝΟ για την τραπεζα δεν παιζει κανενα ρολο ολοι ετσι κανουν για τα δανεια μου ειπε ο δικηγορος ο οποιος ασχολειται μονο με τετοιες περιπτωσεις...
    Τον παρακαλεσε ο Κωστας να μην κανει καμια κινηση ως την παρασκευη για να μου παραδωσει το μηχανακι διοτι το μαγαζι του ειναι στο ονομα τησ γυναικας του που δεν χερει τιποτα....
    Τον κατσαδιασε κιολας ο δικηγορος για το λογο που χαλασε τα χρηματα μου αριστερα και δεξια.
    Και του υποσχεθηκε παρασκευη θα το εχω οποτε παει για παρασκευη το εξωδικο...

Λοιπον πεσανε τα τηλεφωνα απο το δικηγορο σημερα, αφου μιλισαμε αναλυτηκα χτεσ το βραδυ για να χεκινησει το εξωδικο.
    Η δηλωση ειναι ΜΟΝΟ για την τραπεζα δεν παιζει κανενα ρολο ολοι ετσι κανουν για τα δανεια μου ειπε ο δικηγορος ο οποιος ασχολειται μονο με τετοιες περιπτωσεις...
    Τον παρακαλεσε ο Κωστας να μην κανει καμια κινηση ως την παρασκευη για να μου παραδωσει το μηχανακι διοτι το μαγαζι του ειναι στο ονομα τησ γυναικας του που δεν χερει τιποτα....
    Τον κατσαδιασε κιολας ο δικηγορος για το λογο που χαλασε τα χρηματα μου αριστερα και δεξια.
    Και του υποσχεθηκε παρασκευη θα το εχω οποτε παει για παρασκευη το εξωδικο...
    ε αφου ο λογος του ειναι συμβολαιο ...

ο δικηγορος ειναι γνωστος σου??
    εξουσιοδοτεις δικηγορο να κανει εξωδικο κ αυτος κανει κυρηγμα στον απατεώνα??

και δινει παράταση για να μην στεναχωρησει τη γυναικα του μαγαζατορα...τι αλλο θα ακουσουμε...

Υ.Γ. Οσο για την υπευθυνη δηλωση σε πληροφορω οτι οι περισσοτερες τραπεζες δεν κανουν έτσι...
    την τραπεζα τη νοιαζει να μην ειναι εικονικη η συναλλαγη...δηλαδη να υπαρχει τιμολογιο πωλησης....
    αυτα με την υπευθυνη δηλωση πρωτη φορα το ακουω..εκτος αν τα τελευταια δυο χρονια εχουν αλλαξει τα πραγματα...
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ε αφου ο λογος του ειναι συμβολαιο ...

ο δικηγορος ειναι γνωστος σου??
    εξουσιοδοτεις δικηγορο να κανει εξωδικο κ αυτος κανει κυρηγμα στον απατεώνα??

και δινει παράταση για να μην στεναχωρησει τη γυναικα του μαγαζατορα...τι αλλο θα ακουσουμε...

Υ.Γ. Οσο για την υπευθυνη δηλωση σε πληροφορω οτι οι περισσοτερες τραπεζες δεν κανουν έτσι...
    την τραπεζα τη νοιαζει να μην ειναι εικονικη η συναλλαγη...δηλαδη να υπαρχει τιμολογιο πωλησης....
    αυτα με την υπευθυνη δηλωση πρωτη φορα το ακουω..εκτος αν τα τελευταια δυο χρονια εχουν αλλαξει τα πραγματα...
    +1000 με το φιλο....

Ρε φίλε μακάρι να πάνε όλα κατ' ευχήν, αλλά...

...είμαι περίεργος να δω τι άλλη δικαιολογία θα σου πει. Την μία σου λέει ότι δεν παρέλαβε γιατί η αντιπροσωπεία δεν δεχόταν επιταγές (?). Την άλλη σου λέει να μην του κάνεις μήνυση γιατί το μαγαζί είναι στο όνομα της γυναίκας του. Την Παρασκευή θα σου πει ότι οι εξωγήινοι απήγαγαν τα παιδιά του και έδωσε τα λεφτά της μηχανής για λύτρα. Και ΕΣΥ κάθεσαι και ακούς τον δικηγόρο που πληρώνεις ΕΣΥ, που σου λέει να μην στείλεις ακόμα το εξώδικο. Πλάκα πλάκα, έχω και εγώ μια μηχανή για πούλημα αν ενδιαφέρεσαι.
    I would rather make history than read about it.

Σελίδα 4 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF