Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 72

Θέμα: Μέρκελ: «Αποτύχαμε με τους μετανάστες»

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    εσυ σοβαρα τωρα ποσους ανθρωπους εχεις γνωρισει να γουσταρουν να ζουν στην ανεχεια?
    ok.Απαντηση δεν εδωσες...το προσπερνας.
    Ακριβως επειδη δεν ξερω κανεναν ομως η απλη λογικη οπως λεει και ο λαος καλητερα πρωτος στο χωριο παρα τελευταιος στην πολη...και επειδη ακομα και οταν οι Ελληνες πηγαιναν μεταναστες στην Αμερικη,Αυστραλια,Βελγιο κλπ κλπ περναγαν απο καποιο ελεγχο και ηταν καποιος αριθμος και οχι οσοι ναναι...γιαυτο και θεωρω οτι σημερα αυτο που γινεται στην Ελλαδα ειναι οτι χειροτερο και γιαυτους αλλα και για εμας τους Ελληνες....
    Ο Πακις και ο καθε Πακις στην χειροτερη θα γυρησει στην πατριδα του και τι ειχε τι εχασε....εδω ομως η ζημια εχει γινει...αντι να γινεις π.χ Σουηδια γινεσαι Μπαγκλαντες και Καμπουλ.
    Αλλα οπως ειπα και πριν ο καθενας λεει την γνωμη του....το τι ειναι σωστο και τι λαθος ομως εχει μονο μια οψη.
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    ok.Απαντηση δεν εδωσες...το προσπερνας.
    Ακριβως επειδη δεν ξερω κανεναν ομως η απλη λογικη οπως λεει και ο λαος καλητερα πρωτος στο χωριο παρα τελευταιος στην πολη...και επειδη ακομα και οταν οι Ελληνες πηγαιναν μεταναστες στην Αμερικη,Αυστραλια,Βελγιο κλπ κλπ περναγαν απο καποιο ελεγχο και ηταν καποιος αριθμος και οχι οσοι ναναι...γιαυτο και θεωρω οτι σημερα αυτο που γινεται στην Ελλαδα ειναι οτι χειροτερο και γιαυτους αλλα και για εμας τους Ελληνες....
    Ο Πακις και ο καθε Πακις στην χειροτερη θα γυρησει στην πατριδα του και τι ειχε τι εχασε....εδω ομως η ζημια εχει γινει...αντι να γινεις π.χ Σουηδια γινεσαι Μπαγκλαντες και Καμπουλ.
    Αλλα οπως ειπα και πριν ο καθενας λεει την γνωμη του....το τι ειναι σωστο και τι λαθος ομως εχει μονο μια οψη.
    οσο προσπερασες εσυ αυτα που ρωτησα τοσο προσπερασα και εγω αυτα που ρωτησες.

για την ιστορια διαβασε πως,ποσοι και τι ηταν οι ελληνες μεταναστες στους οποιους αναφερεσαι χωρις να εχεις ιδεα για τι πραμα μιλας.διαβασε για τους μπρουκλιδες και γιατι λεγοντουσαν ετσι στην αμερικη.διαβασε για την γκρικ μαφια στη σουηδια του 50 και ξαναελα με τον κηδεμονα σου.ειναι αυτοι που τοτε εξ αιτιας της ανεχειας στη χωρα τους ηταν το κατακαθι στον κοσμο που πηγαν να ζησουν και αυτοι των οποιων οι απογονοι γιναν κατι μετα απο μισο αιωνα.

και μη φασκεις και αντιφασκεις.ξεκινας λεγοντας οτι οι ευρωπαιοι δινουν δυναμικα την απαντηση ''διωξτε τους'' δια των μερκελ,σαρκοζι,μπερλουσκονι (που ποιον να πιασεις και ποιον να αφησεις απο τους 3) και αμεσως μετα μας εκθιαζεις τη μεταναστευτικη τους πολιτικη (βελγιο).αποφασισε.
    α και τελος επειδη μιλας και για σουηδια...αντε αγορι μου κανενα ταξιδακι στη σουηδια και μετα τα λεμε

για να τελειωνουμε...καποιοι ανθρωποι ζουν στην ανεχεια για να περνανε καποιοι καλα.εσυ περνας καλα (οπως και εγω και ολοι μας) εις βαρος αυτων που σου κακοφαινεται τωρα που ηρθαν κοντα σου.δεν το ηθελαν.''εσυ'' τους εφερες κοντα σου.το ''εσυ'' αναφερεται σε ολους μας φυσικα.και τους εφερες κοντα σου γιατι τους πειρες τεχνηεντως τη ζωη που ειχανε στον τοπο τους.ειναι απλα payback που λενε και στο χωριο μου.και θεωρω αν μη τι αλλο ατιμο να τους χρεωνεις και να τους βριζεις και απο πανω.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

οσο προσπερασες εσυ αυτα που ρωτησα τοσο προσπερασα και εγω αυτα που ρωτησες.

για την ιστορια διαβασε πως,ποσοι και τι ηταν οι ελληνες μεταναστες στους οποιους αναφερεσαι χωρις να εχεις ιδεα για τι πραμα μιλας.διαβασε για τους μπρουκλιδες και γιατι λεγοντουσαν ετσι στην αμερικη.διαβασε για την γκρικ μαφια στη σουηδια του 50 και ξαναελα με τον κηδεμονα σου.ειναι αυτοι που τοτε εξ αιτιας της ανεχειας στη χωρα τους ηταν το κατακαθι στον κοσμο που πηγαν να ζησουν και αυτοι των οποιων οι απογονοι γιναν κατι μετα απο μισο αιωνα.

και μη φασκεις και αντιφασκεις.ξεκινας λεγοντας οτι οι ευρωπαιοι δινουν δυναμικα την απαντηση ''διωξτε τους'' δια των μερκελ,σαρκοζι,μπερλουσκονι (που ποιον να πιασεις και ποιον να αφησεις απο τους 3) και αμεσως μετα μας εκθιαζεις τη μεταναστευτικη τους πολιτικη (βελγιο).αποφασισε.
    α και τελος επειδη μιλας και για σουηδια...αντε αγορι μου κανενα ταξιδακι στη σουηδια και μετα τα λεμε

για να τελειωνουμε...καποιοι ανθρωποι ζουν στην ανεχεια για να περνανε καποιοι καλα.εσυ περνας καλα (οπως και εγω και ολοι μας) εις βαρος αυτων που σου κακοφαινεται τωρα που ηρθαν κοντα σου.δεν το ηθελαν.''εσυ'' τους εφερες κοντα σου.το ''εσυ'' αναφερεται σε ολους μας φυσικα.και τους εφερες κοντα σου γιατι τους πειρες τεχνηεντως τη ζωη που ειχανε στον τοπο τους.ειναι απλα payback που λενε και στο χωριο μου.και θεωρω αν μη τι αλλο ατιμο να τους χρεωνεις και να τους βριζεις και απο πανω.
    Οτι εγω σου απαντησα ενω εσυ απλα δεν εχεις κανενα φιλο Πακι αλλα παρολα ταυτα μπλαμπλαδιαζεις με θεωριες δηθεν επαναστικες της Πραβδα και του Ριζοσπατη....
    Στο Αμερικα επεσε πολυ πλυσιμο σε πιατα,ολοι περασαν οχι με βαρκουλες αλλα με πλοια και χαρτια σε ενα νησακι προθαλαμο και καραντινα το γνωστο Ελις Αιλαντ...αυτα δεν ξερω αν στο εχουν πει...
    Για να φυγουν στην γερμανια περναγαν απο γιατρους και αλλα ΧΑΡΤΙΑ που χρειαζοντουσαν...ενα απο τα λιγα αλλα καλα ντοκ της ΕΡΤ.
    Μαφια δεν ειναι 50 ατομα...μαφια ειναι εκατονταδες ατομα...τωρα ονομαζεις μαφια 50 ατομα σε εναν πλυθησμο !?στην Σουηδια επειδη εχω φιλους εκει...εκει χωρις χαρτια ΔΕΝ φτανεις και εκει εχουν νομους,εχεις δει εκει Πακιδες η Αφγανους η οτι ναναι απο ανατολη και Ασια να κατουρανε/χεζουν/χτυπιουνται?...και ΕΔΩ δεν μιλαμε για 50 ατομα αλλα για 2.000.000 μεταναστες που ουτε οι μισοι απο αυτους δεν δουλευεουν η και αν δουλευουν δεν ειναι νομιμιμοι σε μια χωρα των 10.000.000!!!
    Στην Αυστραλια το λεω παλι αλλα μαλλον ΔΕΝ διαβαζεις πριν απαντησεις ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ εισαι κατι απο αυτο που θελουν συγκεκρημενο!!!
    Σου εδωσα και το πιο δυνατο παραδειγμα των Εμιρατων οτι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΛΟΥΝ που ειναι και ομοθρησκοι!!!

Δεν αντιφασκω σε τιποτα...για την Ιταλια,Βελγιο,Αυστρια ενας λογως που τους ψηφησαν βασικος ηταν ακριβος αυτο οτι θα διωξουν αυτους που μαζευουμε εμεις...
    Και τελος εγω δεν εφερα κανενα Πακι η οτι αλλο και ουτε ζητησα να ερθουν εδω και ουτε φταιω για τα μυαλα που κουβαλανε η την ατυχια τους οπως θελεις πεστο ...αντιθετα ειμαι υπερ του να φτιαξουν και αυτη την ζωη τους στις πατριδες τους,ειμαι εναντιον της δικτατοριας και του μεσαιωνα που εχουν τα τελευταια 1500 χρονια

Ο μουσουλμανισμός είναι μία θρησκεία παράγωγο του χριστιανισμού, και είναι το ίδιο βίαιη με αυτόν. έχει βίαια κείμενα και αγαπησιάρικα κέιμενα.Οπως ο χριστιανισμός που δεν έχει αποποιηθεί την παλαια διαθήκη. Τα διδάγματα του Χριστου κανέις δεν τα τηρει. Δηλαδη ένας κι αυτος πέθανε.Άρα είναι μάλλον η ολιγοπληθέστερη θρησκεία έκτος κι αν μιλάμε για τύπους.
    Περι σταυροφοριών.άν έχετε διαβάσει, εγω έχω, ο ιπποτισμός το ιδανικό της ευγένειας είναι αραβικής προέλευσης.Αυτοι ήταν μουσουλμάνοι.
    Δέν είστε απαραιτητα πολιτισμένοι αν όνομάσεται τους άλλους βάρβαρους.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Όπως μας αποκαλύπτει (αποκρύπτει) ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος,
    []
    Το Φετιχιέ τζαμί ή αλλιώς το "καταραμένο τζαμί" κρύβει πολλά μυστικά φρίκης, πόνου και δακρύων... Ακόμα και σήμερα πολλοί δεν γνωρίζουν ότι ως υλικό για να χτιστεί το Φετιχιέ τζαμί χρησιμοποιήθηκε μια από τις στήλες του Αρχαίου Ναού του Ολυμπίου Διός.
    Την ανατίναξαν και την χρησιμοποίησαν ως μαρμαροκονίαμα στους τοίχους.
    []
    .Ήξερα περί τζαμί στή Ακρόπολη αλλά όχι τα παραπάνω.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι διαφορετικό,είμαι όλος αυτιά.

Η Μητρόπολη η εκκλησία περιέχει δομικά στοιχία απο 500 αρχαια κτισματα. Ότι ήταν στο φώς χρησιμοποιήθηκε απο έλληνες και τούρκους σε όλο τον ελλαδικό χώρο. Ο κυριος Βελο ή είναι ανιστόρητος ή αρέσκεται στο να δημιουργεί εντυπώσεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin

Περι σταυροφοριών.άν έχετε διαβάσει, εγω έχω, ο ιπποτισμός το ιδανικό της ευγένειας είναι αραβικής προέλευσης.Αυτοι ήταν μουσουλμάνοι.
    Δέν είστε απαραιτητα πολιτισμένοι αν όνομάσεται τους άλλους βάρβαρους.
    ιπποτισμος και σταυροφοροι το λεει και η λεξη ειναι αυτοι που φερουν τον σταυρο...αρα οχι αραβες.
    Οι πρωτοι σταυροφοροι ηταν μισθοφοροι ,μετα για να εξαγνυστουν εγινε σωμα και ειχε το ρομαντικο του ιπποτισμου.
    Προστατευουν του "πελεγκρινους" προσκυνητες δηλδ απο τους Αραβες,Σαρακηνους στον δρομο για την ιερη πολη δλδ Ιερουσαλημ
    Ιδρυουν τις πρωτες τραπεζες..και πολλα αλλα..ενα απο αυτα ειναι και απο που εμπνευστικε το εξκαλιμπερ ο μυθος και το πραγματικο
    http://www.sangalgano.org/spadaroccia.htm
    ο ιπποτης!

Δε μίλησα γιά σταυροφόρους μίλησα για ιππότες. Συγκριτικα μεταξι σταυροφόρων και άραβων ,πολιτισμένοι ήταν οι Άραβες στα πάντα. Αυτο δέν άλλαξε μέχρι το 1450-1500 με κάτι που ονομάζεται αναγέννηση άν έχεις ακουστά. Άν διαβάσεις τα περι Σαλαντιν, θα καταλάβεις .

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    η εσωστρέφεια δεν είμαι μόνο Ιταλο-Γαλλο-Γερμανικό φαινόμενο... πλέον και στην Βρεττανία ισχύει το γεγονός οτι απελαύνουν μετανάστες παράνομα ευρισκόμενους στην χώρα κατά ομάδες..

http://www.themilitant.com/2010/7434/743459.html

αλλά και στις ΗΠΑ πλέον οι πολιτείες που συνορεύουν με τα σύνορα του MEXICO, αλλάζουν πολλά δεδομένα γύρω απο το θέμα.

http://www.azcentral.com/news/articl...supported.html

Είναι αναμενόμενο ώς πράξη στο δικό μου μυαλό καθώς πρόκειται για πλεονάζοντα πληθυσμό που δεν μπορεί να υπολογιστεί στις κοινωνικές υπηρεσίες της κάθε χώρας.. και ας σκεφτούμε οτι μιλάμε για χώρες με οργανωμένο πλάνο υποδοχής παράνομα εισερχομένων μεταναστών. Στην δική μας περίπτωση τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Άντε ακόμα ενας γύρος του

Χριστιανοί ορθόδοξοι πατριώτες νοικοκυραίοι VS αλλόθρησκοι βάρβαροι εγκληματίες….

:a31:

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αγόρια, δε το λίγετε εδώ?

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Αγόρια, δε το λίγετε εδώ?
    Άσ'τον άνθρωπο ρε Μάικ,άμα κουραστεί θ' αλλάξει χέρι.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Άσ'τον άνθρωπο ρε Μάικ,άμα κουραστεί θ' αλλάξει χέρι.

μπα.... η μ@λ@κι@ μονο με το ΔΕΞΙ ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto

Κάτσε ρε φίλε, δηλαδή πως ακριβώς η Ελλάδα είναι υπεύθυνη για την κατάσταση στο Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Αλγερία, την Αλβανία, την Ουκρανία , τη Γεωργία κτλ?
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

λεφτχαντιτ Το avatar του/της doctor x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Κάτσε ρε φίλε, δηλαδή πως ακριβώς η Ελλάδα είναι υπεύθυνη για την κατάσταση στο Πακιστάν, το Αφγανιστάν, την Αλγερία, την Αλβανία, την Ουκρανία , τη Γεωργία κτλ?
    μαζι τα φαγαμε...

Παγκαλος

ΥΓ.παει αμφω αυτο ε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Όλοι στο ίδιο καζανι βράζουμε. Όλες οι χώρες που αναφέρεις είναι θυματα μεγάλων δυνάμεων και η ελλάδα είναι σύμμαχος των δυτικών δυνάμεων αναγκαστικά αφου πρώτα υπήρξε θύμα τους. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε. Κι άν δεν ήταν αυτές οι δυνάμεις θα ήταν κάποιες άλλες κι αν δεν ηταν αυτοί τα θύματα θα είμαστε εμείς.
    Όπως και να χει καλητερα να σε βατευει το μεγάλο κεφάλαιο και η δύση παρα ο καθε λεχρίτης μαυρος. Στην τελικη τρώμε και μεις κανενα ψαχνό. Με τον ιδρώτα του προσώπου μας βέβαια.

Σελίδα 4 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ