εσυ πρωτος μιλησες για καρχαριες, να μην κανουμε λιγο χαβαλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
Α..
Τα ατομα που σιγονταρουν "φατον",μιλανε ειρωνικα,διαχηριστες ειναι και αυτοι η πρεπει να ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ?![]()
εσυ πρωτος μιλησες για καρχαριες, να μην κανουμε λιγο χαβαλε?Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
Α..
Τα ατομα που σιγονταρουν "φατον",μιλανε ειρωνικα,διαχηριστες ειναι και αυτοι η πρεπει να ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ?![]()
Λοιπόν, έχουμε ανέβει πολύ σαν φόρουμ
Κάθε μέρα θα βρεθεί και κάποιος που θα ψάχνεται για δούλεμα...
Ευχαριστούμε φίλος, μας έφτιαξες την διάθεση,
Βέβαια δεν συγκρίνεσαι ούτε με τον "με καιρνάναι τσάγοια και χιλώπιτες συμφορουμίτισσες", ούτε με τον "δεν χρειάζεσαι δίπλωμα,κράνος, εξοπλισμός αρκεί μια εικονίτσα, μια προσευχή και ένα διαβασμένο κομποσκοίνι" :rotflmao:
Accipere quam facere praestat injuriam
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Φίλε libali10 ΨΑΞΤΟ όσο περισσότερο μπορείς....
Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ και ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΛΙΚΙ...
Βρήκαν οι συνεργειάδες ευκαιρία τώρα που πολλοί τρέχουν στα τυφλά να βάλουν υγραέριο και κερδοσκοπούν ασύστολα...Δεν είναι δυνατόν η εγκατάσταση υγραερίου σε ένα αυτοκίνητο να κοστίζει τα 2πλά απ' ότι σε όλη την Ευρώπη ενώ χρησιμοποιούνται ακριβώς τα ίδια υλικά...
Άμα βρείς λογική και νόμιμη άκρη ενημέρωσε και εμάς γιατί πολλοί ψάχνονται (μεταξύ τους και εγώ) αλλά δεν το προχωράνε γιατί αρνούνται να πληρώσουν γαμισιάτικα...![]()
Εν μερει εχεις δικιο αλλα δεν ειναι ολοι νταβαδες(συνεργαζομαι με συνεργεια)Δεν γνωριζουν ολοι απο τοποθετηση(ουτε κι εγω,απλως τα πουλαω) γιατι χρειαζεται περαιτερω γνωση (και την οποια πληρωνεις αλλου περισσοτερο αλλου λιγοτερο)
Οσο για τα υλικα που λες,θα σου πω οτι δεν ειναι ακριβως ιδια π.χ υπαρχει το κιτ made in Russia το οποιο ειναι κατωτερης ποιοτητας, υπαρχει και το ιταλικο με πιστοποιητικο καλης λειτουργιας και iso που χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι και η διαφορα τους ειναι περιπου 150-200Ε![]()
Χωμα και βουνο μου πηραν το μυαλο!:a24::a39:
αν αυτο που εγραψες αναφερετε σε εμενα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΕ για την ωρα που εκατσα να ασχοληθω και να σου γραψω αυτα που σου εγραψα οπως και το να σου απαντησω στο ΠΜ σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
Φιλε μου κανουμε πολυ ποιο δυσκολες εγκαταστασεις και με πολυ πιο ασφαλη αποτελεσματα.
Εγω δεν εμπιστευομαι κανεναν περισσοτερο απο τον εαυτο μου να βαλη χερι στο μοτερ μου.
Εκτος οτι ειμαι κατα του αισχοκερδιας μεροκαματα ανω των 700 ευρο και αναμονη 3-4 μηνες.
Εχουμε σπουδασει εχουμε την τεχνογνωσια για πολλη πιο πολυπλοκες κατασκευες.
Τον κιτ κοστιζει 400 ευρω το ανωτερο σε ενα ατμοσφαιρικο διλιτρο μοτερ.
Εγω δεν τους τα δινω τα χρηματα διοτι δεν γουσταρω νταβατσιλικι.
Και ενα πιο σημαντικο
Μην λες μ@λακιες αν δεν ξερεις με ποιους μιλας...καταλαβες?(αυτο εχει να κανει για τα σχολιακια σου περι.." αδερφους").
Ο αδερφος μου ειναι τεχνίτης συστημάτων υγραερίου ΤΕΕ αλλα δεν κανει αυτοι την δουλεια.
Για πες μου τωρα ξερεις κανεναν που να μην γδερνει ζωντανους?
και εγω Ηλεκτρολογος Μηχανικος ΕΜΠ και εχω δουλεψει σε μεγαλα εργα με πολυ πολυπλοκες εγκαταστασεις ( Μετρο, Τραμ κτλ) αλλα μια απλη εγκατασταση υγραεριο δεν ηξερα να την κανω...
Και ενα πιο σημαντικο
Μην λες μ@λακιες αν δεν ξερεις με ποιους μιλας...καταλαβες?.....οπως λες και εσυ παραπανω....
απλα ξερεις πια ειναι η διαφορα....
Οταν πριν 3-4 χρονια συζηταγαμε για υγραεριο στην αυτοκινηση και γινοντουσαν τοτε κινησεις απο μερικους να το περασουνε σαν υβριδικη τεχνολογια για να γλιτωσουμε τα τελη κυκλοφοριας ( γιατι οπως και να το κανεις το υγραεριο αξιζει σε μεγαλου κυβισμου αυτοκινητα !) οι περισσοτεροι απο ΕΣΑΣ μας κοιταγανε σαν UFO και μας λεγανε οτι πεταμε τα λεφτα μας, θα χαλασουμε τα μοτερ μας, θα κανουμε μπαμ-μπουμ και διαφορες αλλες μ@λ@κιες....
Η βενζινη βεβαια τοτε ειχε €0.7 το λιτρο και δεν ενοιαζε πολλους.....ειδικα με την τιμη του υγραεριο στα €0.40.....Ειχε πηξει ο κοσμος στους Large τυπους που πληρωνανε βενζινες και βενζινες.....και "ελα ρε Γιαννη...να τρυπησω εγω το μοτερ του Grand Cherokee μου να βαλω υγραεριο...τι το πηρα τοτε ? ".......
Τωρα βεβαια που σας το πλασαραν ΟΛΑ τα καναλια σαν το φτηνο τροπο μετακινησης, και το εχουν πολυδιαφημισει, τωρα που σφιξανε τα ζωναρια και μαζι και οι κολοι, ΟΛΟΙ τρεχουν να βαλουν υγραεριο...καλα κανουν λοιπον και σας χτυπανε στις τιμες ή σας κλεινουν ραντεβου μετα απο 4 μηνες......8 -10 εγκαταστατες εχει ολη η Ελλαδα, που να προλαβουν οι ανθρωποι να εγκαταστησουν σε ολα τα αμαξια υγραεριο....πρωτος κανονας της αγορας...οπου υπαρχει ζητηση υπαρχει και ανοδος της τιμης των προσφερομενων υπηρεσιων.....και ξερεις κατι....ΤΩΡΑ πια δεν αξιζει να βαλεις υγραεριο.....γιατι οπως ακουγεται σε λιγο θα φτασει και αυτο στα €1 + ....οποτε........
Για να γυρισω λοιπον παλι και σε εσενα την κουβεντα..
Αφου λοιπον ξερεις να το εγκαταστησεις οπως λες, πηγαινε παρε ενα κιτ με €400-€500 και βαλε το.....και ξεχνα τα ΚΤΕΟ και τα σχετικα.....Αμα σε σταματησει η Αστυνομια καμια φορα, πες οτι το εβαλες χθες και οτι σου κλεισανε ραντεβου σε ενα μηνα να περασεις ΚΤΕΟ και κουτσα-στραβα θα την γλιτωσεις.....τι καθεσαι και ασχολησε......κανονισε μηπως βρεις και καμια ακρη να υπογραψει καποιος που μπορει, ή ψαξε το με τον αδελφο σου και ξεμπερδευεις.....
τι περιμενεις δηλαδη να σου απαντησουμε αλλο εδω μεσα?
ζητας ονοματα εγκαταστατων, σου ειπα, σου εστειλα και με ΠΜ τηλεφωνα, και στον αντιποδα
μας την πεφτεις κιολας !!!
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΟ ΘΡΕΝΤ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ.
ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΨΑΧΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ?????????ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΤ.
ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ SITE ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ.
Το προβλημα δημιουργηθηκε ΜΑΖΙ ΣΟΥ απο την ασκοπη,και αστοχη αναφορα στον αδερφο μου.
"τι περιμενετε δηλαδη? να πατε σε καποιον να σας κανει εγκατασταση το συστημα και να σας το υπογραψει ο αδελφος σας"
γιατι το εγραψες αυτο?
ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ..ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ...ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ???(ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΟ ΕΞΗΓΩ ΚΙΟΛΑΣ)
ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 1800 Ε ΟΠΩΣ ΕΣΥ...ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ,ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ.Πιστευω οτι η αρπαχτη ειναι η αξιοποινη πραξη εδω.
ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ....Μην λες μ@λακιες αν δεν ξερεις με ποιους μιλας...ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.
ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΚΙΤ ΕΔΩ ΟΧΙ ΣΕ ΠΜ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
...δεν πληρωνω διοδια
Με τόσα νευρα που έχεις φιλε, μη βαλεις υγραέριο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πώς γίνεται να είναι πιο εύκολο να παιδεύεσαι μέσα στο moto.gr εδώ και τρεις μέρες, από το να γράψεις "LPG car kit" στο google...![]()
safety doesn't happen by accident
Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΤΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΟΤΑΝ ΑΝΑΒΑΖΩ ΚΑΠΟΙΟ ΘΡΕΝΤ.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ.
ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΗΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.
ΨΑΧΝΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ?????????ΚΟΙΤΑΞΕ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΤ.
ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ SITE ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΚΙΤ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ.
Το προβλημα δημιουργηθηκε ΜΑΖΙ ΣΟΥ απο την ασκοπη,και αστοχη αναφορα στον αδερφο μου.
"τι περιμενετε δηλαδη? να πατε σε καποιον να σας κανει εγκατασταση το συστημα και να σας το υπογραψει ο αδελφος σας"
γιατι το εγραψες αυτο?
ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ..ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ...ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ???(ΑΝ ΘΕΣ ΣΤΟ ΕΞΗΓΩ ΚΙΟΛΑΣ)
ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 1800 Ε ΟΠΩΣ ΕΣΥ...ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ,ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ.Πιστευω οτι η αρπαχτη ειναι η αξιοποινη πραξη εδω.
ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ....Μην λες μ@λακιες αν δεν ξερεις με ποιους μιλας...ΕΝΝΟΩ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΩ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.
ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΚΙΤ ΕΔΩ ΟΧΙ ΣΕ ΠΜ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.![]()
![]()
«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»
Αρχικά δημιουργήθηκε από libali10
ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ...πλακωσανε οι καρχαριες π.χ. VANDA
Μονο για υγραεριο δεν θα μαθουμε.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Τώρα κατάλαβα, ρε φίλε...![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Το γκαρχαρίας τώρα γιατί το είπε για τον βαντα; Δαγκάνει;![]()
μλκ σλίπερ...:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
φωτό από Σβξ να προσπαθεί να βάλει φωτιά στην κλ@νιά...
ΡΕ ΜΗΤΣΟ, ΗΜΑΡΤΟΝ...!!!!!
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Μηπως θες να σου παρουμε και καμια φιφα ρε φιλε...; Το ΕΣΑΣ τι το κολλας με τις ιστοριουλες σου; Μπας και μας εκανες και καμια χάρη; Υπαρχουν στρατοπεδα δηλαδη ; εμεις και σεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis24
Οταν πριν 3-4 χρονια συζηταγαμε για υγραεριο στην αυτοκινηση και γινοντουσαν τοτε κινησεις απο μερικους να το περασουνε σαν υβριδικη τεχνολογια για να γλιτωσουμε τα τελη κυκλοφοριας ( γιατι οπως και να το κανεις το υγραεριο αξιζει σε μεγαλου κυβισμου αυτοκινητα !) οι περισσοτεροι απο ΕΣΑΣ μας κοιταγανε σαν UFO και μας λεγανε οτι πεταμε τα λεφτα μας, θα χαλασουμε τα μοτερ μας, θα κανουμε μπαμ-μπουμ και διαφορες αλλες μ@λ@κιες....
Πως κανετε ετσι μερικοι για τα σκηπτρα της ξερολιάς...
Αν μη τι άλλο ο έχων την γνώση δεν εχει και τα κλειδια του παραδείσου... στο χέρι του ειναι και στην καλή του διαθεση/πιστη απλά να την μεταδώσει, τιποτε αλλο.... γιατι αλλιως παει το μυαλο μας στο πονηρο... και μεις ξερολες του θεου ειμαστε....
ΥΓ : Εχει δικιο ο libali να τσαντιζεται οταν του βγαζεις τον αδελφό του αχρηστο...
Ban 'em all
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
Μηπως θες να σου παρουμε και καμια φιφα ρε φιλε...;
....συ ειπας.......
καλα δεν το ξερεις οτι υπαρχουν παντου στρατοπεδα?Το ΕΣΑΣ τι το κολλας με τις ιστοριουλες σου; Μπας και μας εκανες και καμια χάρη; Υπαρχουν στρατοπεδα δηλαδη ; εμεις και σεις;
οι ολυμπιακοι με τους Παναθηναικους...
Οι καλοι μοτοσυκλετιστες με τους κακους κουτακιδες ....
Οι καλοι μοτοσυκλετιστες με τους κακους μοτοσυκλετιστες...
οι μοτοσυκλετιστες και οι Ταριφες....
Οι ΙΧδες και οι Τζιπ-αδες.....
Οι Βορειοι και οι Νοτιοι......
οι ξερολες με τους .....ξερολες.....
Οι φιλοι του Stabak......με τους φιλους του Yannis24 ( δεν εχει πολλους φιλους εδω βεβαια, αλλα δεν πειραζει......).....
...και παει λεγοντας .....
οπως ακριβως τα λες λοιπον.....καθησα και εγραψα κατεβατα με περιγραφες και ιστοριες επειδη την γνωση μπορει να μην την εχω, αλλα τουλαχιστον εχω την εμπειρια της χρησης αρκετο καιρο....αντ΄αυτου η απαντηση που πηρα ηταν του στυλ :Πως κανετε ετσι μερικοι για τα σκηπτρα της ξερολιάς...
Αν μη τι άλλο ο έχων την γνώση δεν εχει και τα κλειδια του παραδείσου... στο χέρι του ειναι και στην καλή του διαθεση/πιστη απλά να την μεταδώσει, τιποτε αλλο.... γιατι αλλιως παει το μυαλο μας στο πονηρο... και μεις ξερολες του θεου ειμαστε....
"Μην λες μ@λακιες αν δεν ξερεις με ποιους μιλας..."
επειδη εγραψα παραπανω :
" τι περιμενετε δηλαδη? να πατε σε καποιον να σας κανει εγκατασταση το συστημα και να σας το υπογραψει ο αδελφος σας? ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ...."
τωρα εσυ αν με τα γραφομενα μου καταλαβενεις οτι βγαζω τον αδελφο του Libali αχρηστο......ΥΓ : Εχει δικιο ο libali να τσαντιζεται οταν του βγαζεις τον αδελφό του αχρηστο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
βρε εγω καταλαβα οτι τα σεντονια σου ειχαν επιμορφωτικο χαρακτηρα... και καλα εκανες που μας ενημερωσες/νεις ... αλλα μην περναμε στο αλλο ακρο της ιδιοποιησης της γνωσης οσο και πρωτοπορειακή και αν ειναι, αυτο σου εξηγω... κανε εσυ το καλο και ριξε το στο γυαλο....
κανεις μας δεν ειναι ο πρώτος ουτε ο τελευταιος που ψαχτηκε με κάτι, μην χαρακτηριζεις ομως γιατι θα χαρακτηριστεις.... απαραβατος κανονας![]()
![]()
Ban 'em all
ΣΥΜΦΩΝΩ Stabak ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΝΗ24 ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.Και αν επιτρεπετε να συνεχισουμε και να πουμε τα νεοτερα.
Ευχαριστω ολους παιδια που ριξατε τους τονους (για οσους τους ριξανε τελος παντων)..αλλωστε εγω δεν ειναι το πρωτο μου ποστ που κανω χωρις να διμιουργω απολυτως καμια κοντρα σε προσωπικο επιπεδο.
Εδω μεσα εχω βοηθησει πολλους οπως με εχουν βοηθησει ακομα περισσοτεροι.
Σε διαφορετικη περιπτωση αν διμιουργησω προβλημα φευγω εγω πρωτος και δεν ειναι αναγκη να με "φαει" κανεις.
Τωρα στο θεμα μας αν θελετε να συνεχισουμε.
Ρωτησα φιλο μου Σερβο και η αγορα αξιοπιστου κιτ υγραεριου Made Italy κοστιζει 300ευρο.
Θα μου στειλει λεπτομεριες μεσω εμαιλ και οποιος θελει μπορω να του το στειλω.
Το αυτοκινητο μου ειναι 1,6 Vitara.
Ποσα χρηματα θελει καποιος για ενα-δυο εργασιμες μερες να τα τοποθετηση νομιμα με ολα τα παραστατικα?
1000-1500?
Δεν ειναι λογικα τετοια νουμερα.
...εχω βαρεθει να βουλωνω τρυπες...
...δεν πληρωνω διοδια
300ευρω μου ακουγεται λιγο.
Μπορεις σε παρακαλω να μου κανεις μια λιστα με τι πραγματα χρειαζεται ξεκινωντας απο την δεξαμενη και φτανοντας στα μπεκ.
Με μια προχειρη σκεψη, θες:
ρεζερβουαρ
βαλβιδα-ρυθμιστη για την πιεση
σωληνακια για να φτασει το αεριο στο μοτερ
μπεκ αεριου
Εγκεφαλο που να ενεργοποιει τα μπεκ (ρυθμισμενο για το δικο σου αμαξι) και να εχει την δυνατοτητα να γυριζει σε βενζινη μονο του, ανα τακτα χρονικα διαστηματα
Διαφορα παπαρακια ασφαλειας (σε περιπτωση υπερβολικης ροης, αυξησης της πιεσης, τουμπαρισμα)
Aprilia SXV 5.5 Rulesssssssssss