ρε σεις αυτοι που φωναζουνε,οταν καποιος ξεσηκωνεται,εναντιον του,οι ιδιοι επαινουν τον ξεσηκωμο.
θα μας τρελανετε???![]()
![]()
ρε σεις αυτοι που φωναζουνε,οταν καποιος ξεσηκωνεται,εναντιον του,οι ιδιοι επαινουν τον ξεσηκωμο.
θα μας τρελανετε???![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
θέλει αρκετό χρόνο μετά το κλείσιμο του καπακιού για να πάρει βράση το νερόΑρχικά δημιουργήθηκε από alres
πολυεθνικά και θολοκουλτουριάρικα στη μάπα
http://www.youtube.com/watch?v=z8txhtB2e5M
όποιος θέλει να κάνει κάτι το κάνει![]()
Πολύ σωστή παρομοίωση…Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
θέλει αρκετό χρόνο μετά το κλείσιμο του καπακιού για να πάρει βράση το νερό![]()
![]()
Το κακό είναι ,ότι στις σύγχρονες «χύτρες ταχύτητας» το καπάκι «ασφαλίζει» ερμητικά…
και για τον φόβο της «έκρηξης» πάντα προβλέπουν «βαλβίδα εκτόνωσης»…
(πολιτική ανάλυση by Vefa Alexiadou… )
![]()
![]()
![]()
και ομως τοσο αναλυτική και περιγραφική οσο 2 τομοιΑρχικά δημιουργήθηκε από ggs
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
στην Γαλλια και στην οποια αλλη χωρα οταν θελουν να πετυχουν κατι δεν πανε διακοπες το καλοκαιρακι και δινουν ραντεβου το χειμωνα για κινητοποιησεις....Αρχικά δημιουργήθηκε από Toumpas
Να μου το θυμηθείς οτι οι Γάλλοι θα δώσουν το παράδειγμα. Μακάρι να επιτύχουν για να πετύχουμε και εμείς στην συνέχεια.![]()
![]()
![]()
![]()
Συμφωνάω. Και μερικώς με τον τζιτζιεςΑρχικά δημιουργήθηκε από tai
θέλει αρκετό χρόνο μετά το κλείσιμο του καπακιού για να πάρει βράση το νερό![]()
Πάντως όποιος έχει σώας τας φρένας, αν γνωρίζει ή έστω οσμίζεται την ψυχολογική, πολιτιστική, και κοινωνική κατάσταση των συμπολιτών μας, μετά από 20 χρόνια κατανάλωσης, βλακείας, ρατσισμού και μισανθρωπισμού, θα πρέπει να εύχεται να μη γίνει μπαμ.
Γιατί βάζω στοίχημα ότι δεν θα πάει "αριστερά" η μπίλια αλλά προς την άλλη. Οι αριστεροί εντός και εκτός κοινοβουλίου, κάνουν ότι ξεχνάνε πως οι καταπιεσμένοι (εντός και εκτός εισαγωγικών) το χουν γυρίσει πολλές φορές στην ιστορία στο μαύρο, όχι για κανένα μεταφυσικό λόγο, αλλά για τον εξής απλούστατο κι υλικότατο: πίστευαν ότι μια χούντα, ένας ηγέτης κάθαρμα και οποιαδήποτε άλλη έκφραση του φασισμού, θα διασφάλιζε τα λιγοστά συμφέροντά τους και επίσης ότι θα τον πίνανε οι διπλανοί τους και όχι αυτοί. Απλά πράγματα.
Αν το μπαμ γίνει από την πλευρά των δίχως αύριο (μεταναστών, ανέργων και λοιπών) δίχως πολλές προϋποθέσεις, θα βγουν οι αγαπητοί από πάνω συμπολίτες, μαζί με τις σεβαστές δυνάμεις καταστολής και θα τους πνίξουν στο αίμα. Δημοκρατικά και όμορφα εδώ στο 2010.
[Και όποιος πει ότι πέφτει από τα σύννεφα, καλύτερα να προσέχει περισσότερο πως φέρονται οι διπλανοί του τα τελευταία 15 χρόνια και αν το ανάγει σε μεγάλη κλίμακα, θα σκέφτεται λιγότερο βλαμμένα, χωρίς ευγένειες]
Ναι φίλε αλλά αν οι δίχως αύριο γίνουν πλέον 20% (15%+ είναι μόνο οι άνεργοι), δεν μπορεί κανείς να τους πνίξει οπουδήποτε. Απλά επέρχεται διάσπαση του κοινωνικού ιστού, η οποία πλέον είναι - δυστηχέστατα αφού είναι συνεπαγώμενη εξαθλίωσης ανθρώπων- ορατή.Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
Αν το μπαμ γίνει από την πλευρά των δίχως αύριο (μεταναστών, ανέργων και λοιπών) δίχως πολλές προϋποθέσεις, θα βγουν οι αγαπητοί από πάνω συμπολίτες, μαζί με τις σεβαστές δυνάμεις καταστολής και θα τους πνίξουν στο αίμα. Δημοκρατικά και όμορφα εδώ στο 2010.
Όπως έλεγε κι ο πάπος μου: Καλά κρασιά!
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Ίσως να θέλω να πιστέψω το ίδιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Ναι φίλε αλλά αν οι δίχως αύριο γίνουν πλέον 20% (15%+ είναι μόνο οι άνεργοι), δεν μπορεί κανείς να τους πνίξει οπουδήποτε. Απλά επέρχεται διάσπαση του κοινωνικού ιστού, η οποία πλέον είναι - δυστηχέστατα αφού είναι συνεπαγώμενη εξαθλίωσης ανθρώπων- ορατή.
Όπως έλεγε κι ο πάπος μου: Καλά κρασιά!
![]()
Αλλά στρατός-δυνάμεις καταστολής- και τα λοιπά, κόντρα σε ανθρώπους που έχουν δίκιο αλλά έχουν ξεχάσει εδώ και πολλά χρόνια πως να παλεύουν μαζί, είναι μια μάχη που θα τελειώσει πριν καν ξεκινήσει. Μην το συζητάς
Δε νομίζω ότι υφίστανται δυνάμεις καταστολής το 2010 με το νόημα που το θέτεις! Δηλαδή τι ισχυρίζεσαι? Οτι θα βγει ο στρατος για να καταστείλει διαδηλώσεις? Με τίποτα!Αρχικά δημιουργήθηκε από alres
Ίσως να θέλω να πιστέψω το ίδιο.
Αλλά στρατός-δυνάμεις καταστολής- και τα λοιπά, κόντρα σε ανθρώπους που έχουν δίκιο αλλά έχουν ξεχάσει εδώ και πολλά χρόνια πως να παλεύουν μαζί, είναι μια μάχη που θα τελειώσει πριν καν ξεκινήσει. Μην το συζητάς
Ακόμα διαφωνώ και με τον ισχυρισμό ότι όλοι όσους εννοείς έχουν δίκιο. Ίσως μόνο από ανθρωπιστικής πλευράς ούτε καν απο ηθικής.
Για την αναφερόμενη πάλη, απλά πιστεύω ότι η διεθνής πάλη των τάξεων κατέληξε πριν από περίπου 20+ χρονάκια (διάβασε Φουκουγιάμα "το τέλος του κόσμου") - αν και δεν ξεκίνησε ποτέ!
Δεν υπάρχει ιδεολογικό υπόβαθρο στο χαμό που πιθανολογείται, απλά έλλειψη οποιασδήποτε ελπίδας και απόγνωση!
![]()
![]()
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Κράτα καμιά επιφύλαξη, που ξέρεις. . .Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
Δε νομίζω ότι υφίστανται δυνάμεις καταστολής το 2010 με το νόημα που το θέτεις! Δηλαδή τι ισχυρίζεσαι? Οτι θα βγει ο στρατος για να καταστείλει διαδηλώσεις? Με τίποτα!
Ακόμα διαφωνώ και με τον ισχυρισμό ότι όλοι όσους εννοείς έχουν δίκιο. Ίσως μόνο από ανθρωπιστικής πλευράς ούτε καν απο ηθικής.
Για την αναφερόμενη πάλη, απλά πιστεύω ότι η διεθνής πάλη των τάξεων κατέληξε πριν από περίπου 20+ χρονάκια (διάβασε Φουκουγιάμα "το τέλος του κόσμου") - αν και δεν ξεκίνησε ποτέ!
Δεν υπάρχει ιδεολογικό υπόβαθρο στο χαμό που πιθανολογείται, απλά έλλειψη οποιασδήποτε ελπίδας και απόγνωση!
![]()
![]()
![]()
Στα υπόλοιπα, δεν έχω λέξη να πω
Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
Πολύ σωστή παρομοίωση…![]()
Το κακό είναι ,ότι στις σύγχρονες «χύτρες ταχύτητας» το καπάκι «ασφαλίζει» ερμητικά…
και για τον φόβο της «έκρηξης» πάντα προβλέπουν «βαλβίδα εκτόνωσης»…
![]()
![]()
![]()
εχεις απολυτο δικιο, μονο που καποιος πρεπει να τους εξηγησει οτι η "βαλβιδες" εχουν κολησει,οποτε καποιος πρεπει να ανοιξει το "καπακι",με οτι συνεπαγεται αυτο.![]()
Μην οδηγησεις ποτε πιο γρηγορα απο τον φυλακα αγγελο σου!
http://www.youtube.com/watch?v=nliOB4U0UyU&feature=kp