Εσένα παιδί μου σου λείπει ένα "Adventure"..!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω παντως,οποτε μου συμβαινει καμαρωνω σαν γυφτικο σκεπαρνι...![]()
Εσένα παιδί μου σου λείπει ένα "Adventure"..!:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
μόνο μια σφήνα στην κουβέντα σας.
φέτος είδα πολλά,μα πάρα πολλά gs τριβαλιτσα και vstrom-varadero φορτωμένα με αθηναικές πινακίδες στα βαλκάνια,αλλά και πιο πάνω.
μαλιστα με μια παρεα που συναντήθηκα,ήταν 12 μηχανές!
Δεν πιστεύω πως όλοι αγοράζουν travel μοτό μόνο για την καφετέρια
θα το βγαλω αυτοκολλητο και θα το κοτσαρω στο μπουφαν...Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Εσένα παιδί μου σου λείπει ένα "Adventure"..!:rotflmao:![]()
υ.γ. αυτο που γουσταρω περισσοτερο απ ολα ειναι το εξης...
μπουσα γυαλισμενο σε βαθμο που να στραβωνει και να σκαω με ηλιο στην καφετερια με την εξατμιση να μπουμπουναει στο ρελαντι λες κι ερχεται concord...σβυσιμο και χαλαρο κατεβασμα με το τσιγαρο στα χειλη και εκφραση "σας εχω μαμησει ολους και ολες απο 100 φορες"...
τα βλεμματα,ειδικα απο γκομενες,ανεκτιμητα...![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Sniper.. λάθος nick ρε..!Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
θα το βγαλω αυτοκολλητο και θα το κοτσαρω στο μπουφαν...![]()
υ.γ. αυτο που γουσταρω περισσοτερο απ ολα ειναι το εξης...![]()
![]()
εγώ πάντως που έχω κυκλοφορήσει αρκετές φορές ένα Audi A6 εταιρικό και κάποια άλλα τεσπα δανεικά δεν φούσκωνα από μέσα μου όταν με κοιτούσαν, ούτε ένιωσα κάπως. Μου άρεσε όταν το πατούσα, ή αίσθηση του αλλά ποτέ δεν κοίταξα αν με κοιτάνε με θαυμασμό ή όχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
οποιος απο σας καβαλαει μεγαλο-ακριβο μοτοσακο-αυτοκινητο και δεν φουσκωνει απο μεσα του σαν παγωνι οταν τον κοιτανε οι αντρες με ζηλια και οι γκομενες με θαυμασμο,ειναι ο μεγαλυτερος ψευτης του πλανητη...
αντιθέτως όποτε έχω αγοράσει καινούργιο αυτοκίνητο ή μηχανάκι ασχέτως που δεν ήταν κάτι σπουδαίο για άλλους (για μένα ήταν πολύ σπουδαία όλα), ένιωθα απίστευτα όμορφα και δεν με απασχολούσε αν με κοιτούσε κανένας ή όχι και το λέω με ειλικρίνεια.
μπορεί να φταίει και το γεγονός ότι δεν ήμουν ιδιοκτήτης κάποιου τούμπανου ποτέ αλλά νομίζω πως δεν είναι αυτό. Λατρεύω το μηχανάκι μου και γουστάρω απίστευτα όταν πάω βόλτα με αυτό και ας είναι μόνο 78 άλογα στρόφαλο, η αίσθηση που μου δίνει είναι απίστευτη και δεν με ενδιαφέρει ο θαυμασμός τρίτων ούτε που με κερνάνε τσαγάκι τα περισσότερα μηχανάκια.![]()
![]()
φαντάσου να'χες και κανά ιδιαίτερο μηχανάκι...:oΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
θα το βγαλω αυτοκολλητο και θα το κοτσαρω στο μπουφαν...![]()
υ.γ. αυτο που γουσταρω περισσοτερο απ ολα ειναι το εξης...
μπουσα γυαλισμενο σε βαθμο που να στραβωνει και να σκαω με ηλιο στην καφετερια με την εξατμιση να μπουμπουναει στο ρελαντι λες κι ερχεται concord...σβυσιμο και χαλαρο κατεβασμα με το τσιγαρο στα χειλη και εκφραση "σας εχω μαμησει ολους και ολες απο 100 φορες"...
τα βλεμματα,ειδικα απο γκομενες,ανεκτιμητα...![]()
![]()
![]()
γαμισε τα...το ξερω οτι τα βλεμματα θαυμασμου,οφειλονται κατα βαση στην εμφανιση μου,αλλα δεν το γραψα για να μην φανω ψωνισμενος...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
φαντάσου να'χες και κανά ιδιαίτερο μηχανάκι...:o![]()
![]()
![]()
ακου "εταιρικο"...και δεν ντρεπεσαι να το γραφεις ετσι δημοσιως?Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
Audi A6 εταιρικό
τελικα ,εσεις οι φτωχοι, δεν εχετε ουτε ιερο ,ουτε οσιο...
![]()
![]()
![]()
κάτσε τώρα να δείς που θα βγούν τα φορολογικά στοιχεία στην φόρα, να δούμε που είναι τα leasing κτλ... αχρείοι...![]()
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
Kαλα ρε σεις.
Δεν ήξερε πως να περασει την Παρασκευη του ο Γκανταλφ και καθεστε και του απαντάτε:rotflmao:
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γιατι εμεις ξεραμε???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Kαλα ρε σεις.
Δεν ήξερε πως να περασει την Παρασκευη του ο Γκανταλφ και καθεστε και του απαντάτε:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
δεν ντρέπομαι, δεν είμαι φτωχός, κάλυμμα είναι για την εφορία ότι δεν παίρνω ακριβά παιχνίδια και χρησιμοποιώ τα εταιρικάΑρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
ακου "εταιρικο"...και δεν ντρεπεσαι να το γραφεις ετσι δημοσιως?
τελικα ,εσεις οι φτωχοι, δεν εχετε ουτε ιερο ,ουτε οσιο...
![]()
![]()
![]()
αφού να φανταστείς μόλις κάλυψα την εξωτερική πισίνα με δίχτυ παραλλαγής για να μη με πιάσει ο δορυφόρος, πάλι καλά που υπάρχει και η εσωτερική θερμαινόμενη που δεν μπορούν να μου τη στερήσουν οι φοροεισπράκτορες
δύσκολες εποχές για έχοντες και κατέχοντες ρε γαμώτο
![]()
Και εγώ το ίδιο έκανα...Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
δεν ντρέπομαι, δεν είμαι φτωχός, κάλυμμα είναι για την εφορία ότι δεν παίρνω ακριβά παιχνίδια και χρησιμοποιώ τα εταιρικά
αφού να φανταστείς μόλις κάλυψα την εξωτερική πισίνα με δίχτυ παραλλαγής για να μη με πιάσει ο δορυφόρος, πάλι καλά που υπάρχει και η εσωτερική θερμαινόμενη που δεν μπορούν να μου τη στερήσουν οι φοροεισπράκτορες
δύσκολες εποχές για έχοντες και κατέχοντες ρε γαμώτο
![]()
Δεν μου λες, η πισίνα είναι δίπλα στο μεγάλο κλειστό υπερπολυτελές parking που έχεις για το εργαλείο σου;![]()
Παρασκευή είναι.. ας πούμε και καμιά μ...κίαΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Kαλα ρε σεις.
![]()
![]()
![]()