Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 50 από 50

Θέμα: Ακτινοβολία...

εχω ζησει για διαστημα 11 μηνων σε περιβαλλον πολυ μεγαλης ακτινοβολιας...μιλαμε για ραδιοκυμματα....κεραιες χονδρικα...το που και πως δεν εχει σημασια....το μονο που μπορω να πω ειναι οτι για περιπου δυο εβδομαδες ειχα διαολεμενους πονοκεφαλους...

οταν το επεσημανα μου ειπαν οτι ειχε να κανει με τις εκπομπες των κεραιων και οτι θα συνηθιζα σε μικρο διαστημα οπως και εγινε....

αυτο στο οποιο θελω να καταληξω ειναι το εξης....οπουδηποτε ειδους ακτινοβολια,σε μεγαλες δοσεις ειναι επιβλαβης....το ποσο και σε τι δοσεις ειναι κατι το οποιο δεν ειναι παντοτε ιδιαιτερα σαφες....

τωρα,το αν η βλαβη που προκαλειται ειναι μη αναστρεψιμη η οχι ειναι κατι που επισης ειναι πολυ δυσκολο να διαπιστωθει...

ειδικος δεν ειμαι στον συγκεκριμενο τομεα,απλως παραθετω ενα γεγονος που διαπιστωσα ιδιοις ομασι και ωσι....

απο κει και περα ο καθενας κρινει με το δικο του σκεπτικο ,εμπειρια και γνωσεις....
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
    α καλα τα'χεις παιξει μου φαινεται!!
    ...καιρο σου πειρε να το καταλαβεις..
    :rotflmao: τετοια λεγε μου και θα μπει καμια μερα ο καλος μου μεσα στο φορουμ για να δει τι γραφουμε εδω μεσα και θα με κρεμασει αναποδααααααααααααα!!!!
    οχ την κατσαμε...

μωρο μου δε φταιω εγω που αυτοι οι τυποι απο Ζακυνθο ειναι ολοι τρελοι!!! :rotflmao: :rotflmao:

οι μισοι ζακυνθινοι ειναι μουρλοι!!!
    οι αλοι μισοι ειναι θεομουρλοι!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Gia na xigithw, osa lew den ta lew giati KAPOU exw diabasei kapoio paper i kapoio arthro gia tis epiptwseis twn mi ionizouswn aktinoboliwn sta zwntana kyttara. Ta lew giati epi 3 6mina, stin sxoli, exw kanei mathimata gia tis epiptoseis twn aktinoboliwn stous zwntes organismous ( Piriniki Energeia - Koinwnia: An.Kath. A. Geranios, Ygeiofusiki:Kath. Ag.Aggelopoulos, Piriniki Iatriki:Kath. Ag. Aggelopoulos).

Den nomizw loipon oti oi kyrioi Geranios kai Aggelopoulos itan egkathetoi apo tis etairies paroxis ipiresiwn kipselotis tilefwnias gia na mas "paraplanisoun" i na mas "parapliroforisoun". Antitheta mporw na pw oti empisteuomai kata polu perissotero tis apodeixeis kai tis ereunes pou mas parousiasan KAI mas exigisan apo tis asafeis apopseis orismenwn "eidikwn" twn opoiwn ta diapisteutiria den gnwrizw kai sinepws den empisteuomai.
    I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.

Y.G. 3erw to exw 3anapei, alla sorry gia ta greeklish!
    I used to think it was a terrible thing that life was so unfair. Then I thought, 'what if life *were* fair, and all of the terrible things that happen to us came because we really deserved them?' Now I take great comfort in the general unfairness and hostility of the universe.

Αρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl
    Y.G. 3erw to exw 3anapei, alla sorry gia ta greeklish!
    katarxas janaeuxaristw olous gia tin boithia.. itan ejeretika katatopistiki!!

oso ayto to teleytaio owl den xriazete na zitas apo emena signomi.. kai voulomeno grama diavazw an thelw!!

pu na dis ton afro otan grafei katevata oloklira...

Σελίδα 4 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234

Παρόμοια θέματα

1. Υπάρχει pinlock με προστασία για ηλιακή ακτινοβολία;
    από Infini στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 22/07/2008, 13:09
  2. Ακτινοβολία Vfr
    από ermisVFR στο forum Honda VFR's
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2008, 11:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα