Σελίδα 4 από 22 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 327

Θέμα: σερβις-επισκευαι-βελτιωσεις ο βρασιδας...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas
    to my knowledge,η πλειονοτητα βελτιωτικων συνεργειων στην Αγγλια κανει ΚΑΙ σερβις,ειδικα στις μηχανες που εχει βελτιωσει.
    επισης ενας "μηχανικος" βελτιωτης,που αποδεδειγμενα φτιαχνει καλα οχηματα,ειναι καλος και σε απλη συντηρηση καθως ξερει αρκετα παραπανω σε σχεση με ανταλλακτικα και εξαρτηματα.
    οσα εχω διαβασει εδω μεσα απο εσενα σε σχεση με μοτοσυκλετες,ειναι 1 και 1 οποτε το πιο πιθανο ειναι να παει καλα το βημα σου,εγω θα το παιρνα το ρισκο αν ηξερα τοσα σχετικα με μηχανολογια.αν εχεις και καλες τιμες,δωστου.υπαρχει ομως καιτο flipside να βαρεθεις,γιατι με αλλη ορεξη φτιαχνεις το δικο σου,ενος φιλου και 2-3 γνωστων και απο αλλη θεση και ορεξη το κανεις επαγγελμα
    The sickness

A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    εγω θα στο πω αλλιως...ειναι ενας τυπας εδω που μενω που χει κανει το υπογειο του συνεργειο μαυρα ολα βεβαια αλλα δουλευει το πρωι κανονικα σε αλλη δουλεια και εχει στο ποδι του ενα πιτσιρικα και το απογευμα ασχολειται εκεινος μεχρι το βραδακι...εε εκεινος εχει χεστει στο ταλαρο ρε φιλε με τον καιρο ε γιατι οχι και συ??????

λες να μου κανεις τα κοκοψοψαρα στο rr εσυ?:rotflmao: :rotflmao:
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    αποτι βλεπω προσπαθεις να παρεις καποιες γνωμες η τελωσπαντων καποιο δειγμα της αγορας ας πουμε. και το φορουμ δεν ειναι και το καλυτερο δειγμα. επειδη εδω ειναι πιο συνειδητοποιημενοι οι μοτοσυκλετιστες αλλα πολυ μικρο δειγμα και δεν μπορεις να βγαλεις συμπερασμα.

μια ιδεα που μου αρεσε πολυ ηταν καπιου συνφορουμιτη εδω που ειπε να εχεις δυο τρεις ραμπες με τα απαραιτητα εργαλεια κι εσυ απλα να επιβλεπεις. καθαρα εμπορικη κινηση μεν αλλα καλη για τα δεδομενα της ελλαδας. λεμε τωρα

στο μαστορα που φτιαχνω το δικο μου ενα τετρακυλινδρο που παει για γενικο σερβισ θα μεινει μεσα για τρεισ το λιγοτερο μερεσ.κανενασ πελατησ δεν εχει προβλημα με αυτο εφοσων ξερουνε οτι ο τυποσ ει ναι ψυριλλοσ κ οτι λεει το κανει κ οχι απλα την ξεσκονηζει κ λεει στον πελατη οτι εγειναν τα παντα οπωσ παρα πολυ κανουν.μην το σκεφτεσαι καθολου εφοσων εχεισ κ συ στο μυαλο σου να στυσεισ ενα σωστο μαγαζι κ οχι ενα κοφτηριο.

οπως φανταζομαι θα ειπαν και οι απο πανω ειναι συνδιασμος δουλειας με τιμη...ο χρονος δεν ειναι και τοσο τρελλο προβλημα μιας και για ενα καλο σερβις 2-3 μερες τις τρως ανετα...αν καταφερεις να κανεις την δουλεια που θελεις με τιμες κοντινες σε αλλα συνεργεια...αν ομως η παραπανω εργασια/τελειομανια σου ανεβασει τις τιμες χλομω σε βρισκω...

Χρηστος Το avatar του/της sv9cvk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από virus72
    μια ιδεα που μου αρεσε πολυ ηταν καπιου συνφορουμιτη εδω που ειπε να εχεις δυο τρεις ραμπες με τα απαραιτητα εργαλεια κι εσυ απλα να επιβλεπεις. καθαρα εμπορικη κινηση μεν αλλα καλη για τα δεδομενα της ελλαδας. λεμε τωρα
    Σαν ιδεα ειναι καλη αλλα μιας και ειναι ,οπως λεει ¨ψειρας" και τα "παιρνει και ευκολα" με αυτα που θα βλεπει μερικους να κανουν θα καταληξει να παιρνει υπογλωσια :rotflmao:
    Το ιδιο ισχυει με τους βοηθους του φυσικα!!!! (εχω θεμα και εγω με αυτους)

Αντωνη Αν ασχοληθεις με το σερβις (που καποια στιγμη θα γινει) τοτε θελωντας και μη θα τελειωνεις "με συνοπτικες διαδικασιες "καποια μηχανη ,οταν εχεις καμια δεκαρια να βγουνε ,
    Δεν σημαινει αυτο βεβαια οτι θα γινει εις βαρος της ποιοτητας της δουλειας οσο εχεις εσυ τον ελεγχο.....
    Προβλημα θα παρουσιαστει οταν βαλεις καποιον υπαλληλο (που δεν συμμεριζεται την τελειομανια σου ) να το κανει ...το εχω δει το εργο πολλες φορες και εχω διωξει κοσμο (και εχω ξυλωσει ολοκληρη εγκατασταση )και φταιει αυτο !!!!

(ναι μεν αλλο το αντικειμενο αλλα δεν εχει διαφορα....)

Καλη επιτυχια σε οτι και να αποφασισεις

Βρασιδας ε???? :rotflmao: :rotflmao:
    ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
    CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
    , Vespa GT200 TS50W

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sv9cvk
    Προβλημα θα παρουσιαστει οταν βαλεις καποιον υπαλληλο (που δεν συμμεριζεται την τελειομανια σου ) να το κανει ...το εχω δει το εργο πολλες φορες και εχω διωξει κοσμο (και εχω ξυλωσει ολοκληρη εγκατασταση )και φταιει αυτο !!!!

+750

πονεμενες ιστοριες :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Το θεμα των τιμων το αναφερουν μερικοι. Ομως ειναι λογικο να ειναι πιο ακριβος, αφου θα προκειται για ειδικων "κατευθυνσεων και "εξειδικευσεων" συνεργειο που δεν θα εχει σχεση με τα συνεργεια της γειτονιας, και αλλωστε απευθυνεται και σε αλλο κοινο και οχι στο μεσο μοτοσυκλετιστη που εχει ενα ονοφ πχ για να κανει τη δουλεια του. Οι μερακλιδικες δουλειες παντα πληρωνονται...Το κοινο αυτα στο αποιο θα απευθυνεται θα μπορει να πληρωσει και το κοστος...

...ex 88 SS 600 GR

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    Το θεμα των τιμων το αναφερουν μερικοι. Ομως ειναι λογικο να ειναι πιο ακριβος, αφου θα προκειται για ειδικων "κατευθυνσεων και "εξειδικευσεων" συνεργειο που δεν θα εχει σχεση με τα συνεργεια της γειτονιας, και αλλωστε απευθυνεται και σε αλλο κοινο και οχι στο μεσο μοτοσυκλετιστη που εχει ενα ονοφ πχ για να κανει τη δουλεια του. Οι μερακλιδικες δουλειες παντα πληρωνονται...Το κοινο αυτα στο αποιο θα απευθυνεται θα μπορει να πληρωσει και το κοστος...

Oι οποίοι είναι τόσοι πολλοί που δικαιολογούν την επιχειρηματική κίνηση; (ερωτώ, δεν είμαι αρνητικός )
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Πλαστικά μόνο στα enduro. Το avatar του/της giannis113
    rein οτι και να κανεις με το καλο! ενας μαστορας ακομα (καλος) στο χωρο.
    Dt 50, super cub 90, crypton 115, yz 125, shiver 750, hornet 600, wrf 426, sv 650, nx 650

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Oι οποίοι είναι τόσοι πολλοί που δικαιολογούν την επιχειρηματική κίνηση; (ερωτώ, δεν είμαι αρνητικός )
    Πλεον στην Ελλαδα και ειδικα στην Αθηνα, ναι. Υπαρχει πολυς κοσμος που εχει μηχαναρες και εχει διαθεση για καλη βελτιωση και μπορει να τις πληρωσει. Δες μονο ποσα καλοφτιαγμενα μηχανακια βλεπεις πλεον στα τρακντευ.
    Προσωπικα εχω πετυχει μηχανες που δεν πιστευα οτι υπηρχαν στην Ελλαδα, με αφτερ μαρκετ πραματα πολυ ψαγμενα και φυσικα πολλων χιλιαδων ευρω...

...ex 88 SS 600 GR

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimdoc
    Πλεον στην Ελλαδα και ειδικα στην Αθηνα, ναι. Υπαρχει πολυς κοσμος που εχει μηχαναρες και εχει διαθεση για καλη βελτιωση και μπορει να τις πληρωσει. Δες μονο ποσα καλοφτιαγμενα μηχανακια βλεπεις πλεον στα τρακντευ.
    Προσωπικα εχω πετυχει μηχανες που δεν πιστευα οτι υπηρχαν στην Ελλαδα, με αφτερ μαρκετ πραματα πολυ ψαγμενα και φυσικα πολλων χιλιαδων ευρω...
    Μάλλον θα διαφωνήσω. Τα πράγματα νομίζω ότι βαίνουν επιδεινούμενα και δεν φαίνεται φως για 2-3 χρόνια ακόμα και βλέπουμε. Να ξεκινήσεις τώρα μαγαζί με βελτιώσεις? Δύσκολο άνοιγμα.
    2 young 2 die,
    2 old 2 rock n' roll

ειπαμε..fournas Το avatar του/της fournas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS
    Μάλλον θα διαφωνήσω. Τα πράγματα νομίζω ότι βαίνουν επιδεινούμενα και δεν φαίνεται φως για 2-3 χρόνια ακόμα και βλέπουμε. Να ξεκινήσεις τώρα μαγαζί με βελτιώσεις? Δύσκολο άνοιγμα.

+1

Νέο μέλος Το avatar του/της lef50
    πιστευω οτι για να παρης την σωστη αποφαση θα πρεπει να πας να δουλεψεις σε ενα αλλο συνεργειο σαν υπαλληλος
    για ενα αρκετα καλο χρονικο διαστημα 2 μηνες πχ ετσι θα παρης μια καλη γευση της καταστασης
    "Η επιτυχία είναι κατά 99% αποτυχία." Soichiro Honda ( 1906-1991 , Ιάπων επιχειρηματίας)

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLACKGAS

Υπαρχει και η αλλη πλευρα... Σε χαλεπους καιρους κοιτας να βελτιωσεις αυτο που εχεις και να το συντηρεις σωστα, γιατι καινουριο δεν "παιζει"...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Σελίδα 4 από 22 ΠρώτοΠρώτο 12345678914 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σερβις Μανιουαλαλαλ Για Ζ-750.....
    από zoropatra στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 12/09/2013, 15:57
  2. Βελτιώσεις;;;;;;
    από toyota στο forum BMW
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 05/04/2005, 11:24
  3. βελτιωσεις?