Δυναμη.Κι ολα θα πανε καλα
Αυτο που μου τη σπαει είναι οτι δε δινουν μια προθεσμία να ψαξει κανεις να βρεί κατι.
Αυτο που μου τη σπαει είναι οτι δε δινουν μια προθεσμία να ψαξει κανεις να βρεί κατι.
that I was where I would be,
Then I would be where I am not,
Here I am where I must be
Go where I would, I can not
Ρε κ@ριολη εσυ πριονιζες την καρεκλα μου?Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
δεν φαντάζομαι να είσαι αυτός που μάζεψε τον
στόλο μου![]()
μην μασάς ,κάθε εμπόδιο για καλό !!!![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Δευτερα οαεδ αν και δεν μπαινω ταμειο.Μετα κολλητα στην επιθεωρηση εργασιας για υπερωριες και Σαββατα απληρωτα.Φουλ αντεπιθεση κι οπου βγαλει.Απολυσεις αυτοι,εργατικο δικαιο(λεμε τωρα) εμεις.![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
απλά ενημερωτικά να ξέρεις ότι αν έκανες συστηματικά υπερωρίες, Σάββατα κλπ αυτά θα πρέπει να συνυπολογιστούν στην αποζημίωση.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ρε κ@ριολη εσυ πριονιζες την καρεκλα μου?![]()
![]()
Δευτερα οαεδ αν και δεν μπαινω ταμειο.Μετα κολλητα στην επιθεωρηση εργασιας για υπερωριες και Σαββατα απληρωτα.Φουλ αντεπιθεση κι οπου βγαλει.Απολυσεις αυτοι,εργατικο δικαιο(λεμε τωρα) εμεις.![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ρε κ@ριολη εσυ πριονιζες την καρεκλα μου?![]()
![]()
Καλό τρέξιμο και καλή συνέχεια ! Μπορεί να μην βγάλεις άκρη ,αλλά σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα αν τους κυνηγήσεις !!!!
Συστηματικα εννοεις Ιουλιο και Αυγουστο?Υπερωριες παιζανε καθημερινα αλλα δεν χτυπαγαμε καρτα.Εχω ομως ολους τους ταχογραφους του φορτηγου.Επισης παιρναμε μια προμηθεια επι των πωλησεων που δεν ξακαθαριζοταν στην εκκαθαριση τι λεφτα ειναι ακριβως.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
απλά ενημερωτικά να ξέρεις ότι αν έκανες συστηματικά υπερωρίες, Σάββατα κλπ αυτά θα πρέπει να συνυπολογιστούν στην αποζημίωση.
![]()
Γι αυτο υπεγραψα την απολυση "με επιφυλαξη παντος νομιμου δικαιωματος μου".![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
σε μπερδεύουν οι πουστιδες ρε
πανω που συνηθίζεις στην ανεργία τσουπ σου βρίσκεται μια δουλειά
μετα παλι "θα κααααθεσε"
αντε τωρα να ξαναμαθεις στο αραλίκι.
μην σκας και μας βλέπω να παίζουμε μαζι ταβλι εξω απο τον οαεδ σε λιγο καρο![]()
ΥΓ εσυ εισαι και καραφλός και δεν σε εμποδίζει η περούκα για την πιατσα το βραδι.
ΥΓ τα κοκκινα να βαλεις για να μην φορέσουμε τα ίδια
![]()
![]()
![]()
παμε με δυνατη φωνη ρε
πουτανα ζωη θα σε γαμησουμε πατόκορφα
![]()
![]()
![]()
Αν ηταν πιο στρειτ δεν θα πηγαινα πουθενα.Αλλα επειδη μου ειχε προκυψει δουλεια τους ρωτησα επανειλημενα:Θα μας κρατησετε η θα μας διωξετε?Η απαντηση ηταν οτι θα μεναμε στη δουλεια.Ετσι εχασα την αλλη δουλιτσα που ηταν για τρεις μηνες μονο αλλα με καλα λεφτα.Οποτε...Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Καλό τρέξιμο και καλή συνέχεια ! Μπορεί να μην βγάλεις άκρη ,αλλά σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα αν τους κυνηγήσεις !!!!
Κοκκινα να βαλω ρε,να με περασουν για καμμια λεσβια?:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
σε μπερδεύουν οι πουστιδες ρε
πανω που συνηθίζεις στην ανεργία τσουπ σου βρίσκεται μια δουλειά
μετα παλι "θα κααααθεσε"
αντε τωρα να ξαναμαθεις στο αραλίκι.
μην σκας και μας βλέπω να παίζουμε μαζι ταβλι εξω απο τον οαεδ σε λιγο καρο![]()
ΥΓ εσυ εισαι και καραφλός και δεν σε εμποδίζει η περούκα για την πιατσα το βραδι.
ΥΓ τα κοκκινα να βαλεις για να μην φορέσουμε τα ίδια
![]()
![]()
![]()
παμε με δυνατη φωνη ρε
πουτανα ζωη θα σε γαμησουμε πατόκορφα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλώς ήρθες στο club..
υπομονή..ψυχραιμία..
και θα τη βρούμε την άκρη φίλε..
εμείς να είμαστε καλά και όλα θα γίνουν..
![]()
Συστηματικά εννοώ τις περισσότερες φορές που δούλευες.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Συστηματικα εννοεις Ιουλιο και Αυγουστο?Υπερωριες παιζανε καθημερινα αλλα δεν χτυπαγαμε καρτα.Εχω ομως ολους τους ταχογραφους του φορτηγου.Επισης παιρναμε μια προμηθεια επι των πωλησεων που δεν ξακαθαριζοταν στην εκκαθαριση τι λεφτα ειναι ακριβως.
Το ότι δεν χτύπαγες κάρτα δεν λέει τίποτα. Αρκεί να αποδείξεις τον ισχυρισμό σου.
Και από τους ταχογράφους φαίνεται τί ακριβώς έκανες.
Η προμήθεια ήταν σταθερή;
Γιατί και εκεί μπορεί να παίξει η προσαύξηση.
Και ξόδεψες τζάμπα μελάνι.Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Γι αυτο υπεγραψα την απολυση "με επιφυλαξη παντος νομιμου δικαιωματος μου".![]()
![]()
Και παραίτηση από κάθε νόμιμο δικαίωμά σου να είχες υπογράψει δεν θα είχε καμία απολύτως ισχύ (η παραίτηση). Είναι πάγια νομολογία ότι δεν μπορείς (και να θέλεις) να παραιτηθείς από τα εργασιακά σου δικαιώματα.
Πρέπει να το ψάξεις. Μπορεί να βγάλεις λαβράκι.
π.χ. είναι σίγουρο ότι έπαιρνες το μισθό που δικαιούσαι;
![]()
![]()
Πόσοι είμαστε άνεργοι στο moto???
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Mη σε παρει απο κατω
Ο,τι δουλεια να βρεθει καλο ειναι και θα βρεθει αν το ψαξεις (ακομα και τωρα στα δυσκολα)
Για οπερατερ βέβαια, τα ξέρεις καλυτερα απο μενα
Τεσπα, θα 'χω το νου μου (όσο έχω κι εγω δουλεια)
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κάλη δύναμη φιλαράκι κι από μένα. Και που σαι... στόχευσε στην ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ επί του αντικειμένου σου όσο περισσότερο μπορείς!!! Κανείς ο οποίος εξελίσσεται συνεχώς και αποκτά καινούρια skills δε χάνεται. Σ αυτους τους δύσκολους καιρούς αυτό απαιτεί δυστυχώς/ευτυχώς η αγορά εργασίας.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Καλή δύναμη Χρήστε.....
Στην Ελβετία, βάση νόμου, αν σε απολύσουν πρέπει να σε ειδοποιήσουν 4 μήνες πριν. Το ίδιο κι εσύ βέβαια αν αλλάξεις δουλειά.....
Αλλά εκεί είναι καπιτάλες![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.