Σημαίνει όμως οτι υπηρξε;Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Το ότι εσυ δε ψαρώνεις δε σημαίνει ότι δεν υπήρξε σχέδιο
![]()
![]()
Σημαίνει όμως οτι υπηρξε;Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
Το ότι εσυ δε ψαρώνεις δε σημαίνει ότι δεν υπήρξε σχέδιο
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
«Η τρομοκρατία μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, μόνον αν συντονιστούν οι δυνάμεις σε παγκόσμια κλίμακα», σημείωσε σε δηλώσεις της που δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Passauer Neue Presse» η κ. ΜέρκελΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Σημαίνει όμως οτι υπηρξε;![]()
Εσύ τι λες;
:wacko:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Στο μαντρι ολοι μαζι και γρηγορα.Οξω ειναι ο κακος λυκος.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
«Η τρομοκρατία μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, μόνον αν συντονιστούν οι δυνάμεις σε παγκόσμια κλίμακα», σημείωσε σε δηλώσεις της που δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Passauer Neue Presse» η κ. Μέρκελ
Εσύ τι λες;
:wacko:![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Εγώ δε λέω τιποτα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Εσύ τι λες;:wacko:
Εσεις λέτε μετ' επιτάσεως οτι όλα αυτα ειναι μερος δόλιου προβοκατόρικου σχεδιου της εξουσίας.
Εγώ απιστώ, αρα "υμείς εργω την των λεγομένων την ισχυν απόδειξον"![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Δε μπορείς να πεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Στο μαντρι ολοι μαζι και γρηγορα.Οξω ειναι ο κακος λυκος.![]()
Η Ελλάδα πάλι έδωσε τα φώτα στον παγκόσμιο σκοταδισμό!
:wacko:
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
γενικως μας εχουν πρηξει τα παπαρια
με την τρομοκρατια τους..
Οι υψηλοβαθμοι κανουν οτι θελουν, τρωνε λεφτα, ειναι χαλαροι ανετοι και ωραιοι, μοιραζοντε μονοι τους τα λεφτα,
αλλα τον τρομο, το πριξιμο @@, τους ελεγχους τους μοιραζοντε με μας, δηλαδη τι μοιραζοντε, μονο σε μας τους φορτωνουν..
δεν πατε ρε στο διαολο ολοι, που πρεπει να φοβομαστε εμεις, για την δικια σας την ζωη
στα @@ μας
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Ποιος βγηκε ωφελημενος απο οτι εγινε?Η θα βγει εν καιρω?Εσυ κι εγω?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγώ δε λέω τιποτα.
Εσεις λέτε μετ' επιτάσεως οτι όλα αυτα ειναι μερος δόλιου προβοκατόρικου σχεδιου της εξουσίας.
Εγώ απιστώ, αρα "υμείς εργω την των λεγομένων την ισχυν απόδειξον"![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Με "Μηνύματα: 32315" δεν το λες και τίποτα ακριβώς...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εγώ δε λέω τιποτα.
![]()
Ρε δε διαφωνω. Αλλα δε μου απαντάτε σε αυτο που ρωτάω. Ειναι αληθινές οι βόμβες ή όχι;Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ποιος βγηκε ωφελημενος απο οτι εγινε?Η θα βγει εν καιρω?Εσυ κι εγω?
εχετλαίος:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γιάντα, εσύ τσ' είδες;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ειναι αληθινές οι βόμβες ή όχι;
![]()
Ωραια λοιπον.Εγω θα κανω μια υποθεση.Στρατολογει καποιος δυο,τρεις πιτσιρικαδες.Το που θα τους βρει ειναι πασιγνωστο και οι καιροι προσφερονται για "δραση".Τους "εκπαιδευει" ,τους κραταει στο "ψυγειο" και τους αμολαει οταν πρεπει να γινει η προβοκατσια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ρε δε διαφωνω. Αλλα δε μου απαντάτε σε αυτο που ρωτάω. Ειναι αληθινές οι βόμβες ή όχι;
Οι πιτσιρικαδες θεωρουν εαυτους Τσε Γκεβαρα και βαλε.Οι βομβες ειναι περα για περα αληθινες οπως και τα οπλα που κρατουν.Μονο που δεν μπηκαν στον κοπο να τα χρησιμοποιησουν.Γιαλαντζι τρομοκρατες δλδ.
![]()
Εχεις σκεφτεί να κάνεις καριέρα στο hollywood?Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ωραια λοιπον.Εγω θα κανω μια υποθεση.Στρατολογει καποιος δυο,τρεις πιτσιρικαδες.Το που θα τους βρει ειναι πασιγνωστο και οι καιροι προσφερονται για "δραση".Τους "εκπαιδευει" ,τους κραταει στο "ψυγειο" και τους αμολαει οταν πρεπει να γινει η προβοκατσια.
Οι πιτσιρικαδες θεωρουν εαυτους Τσε Γκεβαρα και βαλε.Οι βομβες ειναι περα για περα αληθινες.Οι τρομοκρατες ειναι fake.
Tελος της υποθεσης.![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Ωραια λοιπον.Εγω θα κανω μια υποθεση.Στρατολογει καποιος δυο,τρεις πιτσιρικαδες.Το που θα τους βρει ειναι πασιγνωστο και οι καιροι προσφερονται για "δραση".Τους "εκπαιδευει" ,τους κραταει στο "ψυγειο" και τους αμολαει οταν πρεπει να γινει η προβοκατσια.
Οι πιτσιρικαδες θεωρουν εαυτους Τσε Γκεβαρα και βαλε.Οι βομβες ειναι περα για περα αληθινες.Οι τρομοκρατες ειναι fake.
Tελος της υποθεσης.![]()
αααααυτο ακριβως!
![]()
![]()
Οχι, γι' αυτο σας ρωτάω να μου πειτε. Αφου όλα τα ΜΜΕ σερβιρουν φούμαρα ενω εδω υπάρχει κόσμος που δε μασάει και δεν τρώει κουτόχορτο και ξέρει τι πραγματικα κρύβεται πισω απο αυτη την ιστορία, πειτε και σε μενα το δυσπιστο που δε χάφτει ουτε τη μια ουτε την άλλη εξήγηση έτσι ευκολα.Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Γιάντα, εσύ τσ' είδες;
![]()
Αλλα πειτε μου κατι συγκεκριμένο οχι ηξεις-αφιξεις σαν την ανακοινωση του ΣΥΝ πχ
http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=219741[...]Σε άλλο σχόλιο ο ΣΥΝ αναφέρει ότι «το σίριαλ των εκρηκτικών μηχανισμών αποσκοπεί στη δημιουργία κλίματος αποπροσανατολισμού και εκφοβισμού της κοινωνίας λίγες μέρες πριν από τις εκλογές.
Οι νοσηροί εγκέφαλοι τέτοιων σχεδιασμών δεν θα πετύχουν τους στόχους τους».
Ζητάω κατι συγκεκριμένο, μου απαντάς με "υποθεση" η οποία επειδη ηχει ωραία βρισκει και ανταπόκριση "ετσι εγινε". Γράφεις "στρατολογει καποιος". Ποιος;Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
Οι πιτσιρικαδες θεωρουν εαυτους Τσε Γκεβαρα και βαλε.Οι βομβες ειναι περα για περα αληθινες οπως και τα οπλα που κρατουν.Μονο που δεν μπηκαν στον κοπο να τα χρησιμοποιησουν.Γιαλαντζι τρομοκρατες δλδ.
![]()
Ωραία ολα αυτά, αλλα πολύ θεωρία ρε φιλε....
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Το σκεφτηκα αλλα το συμβολαιο μου λεει οτι πρεπει καθημερινα να τρωω ενα μ@λ@κ@ εξυπνακια ελληνα στη μαπα.Κι οπως βλεπεις το τηρω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Εχεις σκεφτεί να κάνεις καριέρα στο hollywood?![]()